Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα έχει γενέθλια ο Γιαννάκης της Deleni ή έχω χάσει την μπάλα :confused::confused::confused:

το έχεις χάσει λίγο Γιοβάννα μου, αλλά είσαι δικαιολογημένη!

ο Γιάννης είχε γενέθλια την Κυριακή και χθες είχε η ξανθομαλλούσα μας...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν φταίει το παιδί μου, εγώ το καθυστερησα...

μετά το μάθημα πήγα μια βόλτα σε να δω κάτι που ήθελα σε ένα μαγαζί και γυρίσαμε σπίτι 10 παρά! μέχρι να ηρεμήσει και να πιει γάλα... 10 πήγε η ώρα!

και μου έλεγε το καημένο στο αυτοκίνητο "μαμά, νυστάζω! είμαι πολύ κουρασμένη, κλείνουν τα ματάκια μου!"

mrdIp3.png

Καλημέραααααααααα :P:p:p:p:p:p Κική με βλέπεις;; Ποστάρω πρώτη!!!!

το έχεις χάσει λίγο Γιοβάννα μου, αλλά είσαι δικαιολογημένη!

ο Γιάννης είχε γενέθλια την Κυριακή και χθες είχε η ξανθομαλλούσα μας...

Ναι μωρέ. Την ξανθομαλλούσα μας τη θυμάμαι. Απλά μπερδεύτηκα με το Γιάννη και το ''μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά την ξανθομαλλούσα''. Κατάλαβες; Σημείο αναφοράς η ξανθομαλλούσα :tongue::tongue: Το πήρα χαμπάρι και από το φβ, όπως επίσης και ότι η Ντελένη μας λείπει ταξίδι ;);););)

Μπράβο στο Σοφάκι μας που από τις 22.00 είναι για ύπνο.......μην τα πεις στη Σούλα αυτά :tongue::tongue:

θα επανέλθω......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πολύ καλημέρα σε όλες .

Χρόνια πολλά στις Αθανασίες και στους Αθανάσιους εύχομαι με υγεία και ευτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ και εγώ για τις ευχές σας , να είσαστε και εσείς καλά να χαιρόσαστε τους άντρες σας.

Λοιπόν το αποφάσισα εγώ θα είμαι η απουσιολόγος του καφέ μας. Πολύ μ’αρέσει αυτό που γίνεται και που σιγά σιγά συμμορφωνόσαστε (οι περισσότερες), οι άλλες που δεν εμφανίζονται θα μείνουν μετεξεταστέες σας το δηλώνω και μετά οι εξετάσεις θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για να περάσετε τη χρονιά. Σαν το γιο μου που χθες με ενημέρωσε η δασκάλα του ότι ήταν αρκετά ζωηρός και πείραζε συνέχεια ένα κοριτσάκι σε σημείο που τον βγάλανε για λίγο έξω από την αίθουσα για να ηρεμήσει. Ντουβρουντζάς μου ήρθε πρωί πρωί που μου το είπανε, αν λέω από τώρα παίρνει μονοήμερες αποβολές τι θα κάνουμε αργότερα οέο;

Γιοβαννούλα ειλικρινά και εγώ πιστεύω ότι οι εμετοί και οι αδιαθεσίσες σε αυτή τη φάση της ζωής σου πρέπει να είναι από τις πιο ευχάριστες όσο και δύσκολο να είναι για ΄σένα. Κάνε λίγο υπομονή να περάσει το 1ο 3μηνο και μετά να δεις πως θα σταματήσουν όλα. Εξαιρούνται οι εγκυούλες της παρέας που μπορούν να απουσιάζουν για τους υπόλοιπους 6 μήνες αλλά θα πρέπει να δηλώνουν το παρόν μια φορά την εβδομάδα (τουλάχιστον) με τα νέα τους.

Θέμα της ημέρας για σήμερα όπως θα είδατε και από τον τίτλο και σύμφωνα με τις συμβουλές της ΠανΜαρ θα είναι η υποψίες…. Σουλίτσα που είσαι κοπέλα μου;;;;; JJJ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Εδώ είμαι κι εγώ!

Γιοβάννα, ξανά το έχασες λιγάκι.... η Ελένη αύριο φεύγει! χαχαχα!

Για το ότι η Σοφία κοιμήθηκε χθες στις 10, δεν λέω τίποτα στην Σούλα (μην την κάνω να στενοχωρηθεί μέρα που είναι....)

Κική, μην περιμένεις νέα από την Αθανασούλα σήμερα.... πες της απλά χρόνια πολλά και άσε για άλλη μέρα την έκθεση ιδεών.....

Από τώρα αρχίσαν να πετάνε τον μικρό έξω από την τάξη? Ωχ!Ωχ!Ωχ! Καλά ξεμπερδέματα!

mrdIp3.png

Γιοβάννα, ξανά το έχασες λιγάκι.... η Ελένη αύριο φεύγει! χαχαχα!

Ναι βρε, αλλά το μυαλό της είναι ήδη στο Βερολίνο. Είναι ήδη φευγάτη :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!!

Κική μου τιμωρια ε?Καλη αρχη φιλεναδα .Χα χα!Αντε μωρε το πουλακι μου μια σταλιτσα και το βαζουν τιμωρια.

Οσο για τον τιτλο που εβαλες θα περιμενουμε ολοι μαζι !!!!!

Μαρια μη μου πεις μη μου πεις.Τι να κανουμε υπάρχουν και τετοια παιδια!Που να ακουσω εγω από τη δικια μου "νυστάζω".Παρτυ θα κανω.

Ιωάννα μου σου πήρε απο τωρα το μυαλο το μπεμπε.Φαντασου τι θα γινει οταν θα βγει με το καλο.Θα μας λες καλη χρονια το ... Πσσχα!!!!

Ιωάννα μου σου πήρε απο τωρα το μυαλο το μπεμπε.Φαντασου τι θα γινει οταν θα βγει με το καλο.Θα μας λες καλη χρονια το ... Πσσχα!!!!

Εσένα να δω......:tongue::tongue::tongue:

Κική χρόνια πολλά στο Δημήτρη σου. Χιλιόχρονος να είναι :tongue::tongue::tongue: τικεράκι κοπελιααααά!!!!!

Καλημερα!!!!!!

Πανω που ειπα να ζωηρεψω και να βρω τον παλιο, καλο μου, εαυτο στο γραψιμο, μου εχει πεσει πολυ δουλεια και πνιγομαι.

Οποτε η εκθεση ιδεων, μιαν αλλη μερα!!!χαχα!

Σε γενικες γραμμες... ειμαστε πολυ καλα ολοι και περιμενουμε την αλλη βδομαδα να ξαναδουμε το μπεμπε μας.

Ο μικρος ειναι καλα ευτυχως και σημερα εχει παει με το σχολειο στο μουσειο Ζωων του Πανεπιστημιου Αθηνων...δεν ηξερα καν οτι υπαρχει κατι τετοιο αλλα ο ιδιος ηταν πληρως ενημερωμενος και εφυγε αξημερωτο !!!!

Θανασω(Σουλα!)Χρονια πολλα και απο εδω!

Κικη απο αυριο η εκθεση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τεταρτη σημερα, δυο μερουλες εμειναν και μετα θα ξαναγραψω τη Μεγαλη Δευτερα!!

Να ευχηθω και απο εδω Χρονια πολλα στη Σουλα μας με υγεια και χαρα!! Να της ευχηθω πολλές ωρες υπνου και για το τελος να της ευχηθω να παρει την αποφασει να παρει την αποφαση να μας λυσει την απορια.

Απο νωρις στα βασανα κυρα δασκαλα (κικη) (για τον Ανασταση εννοω),καλα να παθεις ομως γιατι μας φερεσαι ασχημα !!!!

Σοβαρα τωρα, βγαλανε το παιδι εξω για να ηρεμησει. Ειναι δυνατόν;;;

Η Πικουλίνα μας απειλεί διαβάζω ότι άλλες 2 μέρες και μετά τη Μεγάλη Δευτέρα?Μμμμμ σιγά μη σε παρακαλάμε κιόλας, αν θες γράψε και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος!:tongue:

Κατά τα άλλα: Πού 'σαι Θανάααασηηηηη, πού 'σαι Θανάααασηηηη τι έγινε ρε παιδιά κανένα Θανάση δεν έχουμε στην παρέα να ευχηθούμε?

Από τώρα πειράζει τα κοριτσάκια ο γιόκας σου Κίκο μου? Ωχ τι σας περιμένει!

Μαρία σήμερα που θα είστε σπίτι, το παιδί 8.30 ώρα στο κρεβάτι έτσι?

Εγώ τώρα μαζεύτηκα, είχαμε πάει για φαγητό μετά τη δουλειά και μου φαίνεται πολύ παράξενο που γύρισα και δε βρήκα κανέναν εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέραα!

τι έγινε σήμερα? πού είναι οι παρουσίες?

εμείς καλά...

η Σοφία δηλαδή, γιατί εγώ έχω ακόμα τις μυξούλες μου και από χθες κάπου την ψιλοάρπαξε και ο μπαμπάς μας...

το παιδί μου ξύπνησε πρωί πρωί μεσα στην τρελή χαρά, γιατί θα τα πάνε σήμερα επίσκεψη σε ένα μουσείο με αυτοκίνητα (?)!!!!

χθες βράδυ (για να ξέρεις Μαρίνα) κοιμήθηκε στις 9.30!

αυτά για την ώρα.... πάω να απλώσω και να σιδερώσω λιγουλάκι....

mrdIp3.png

Η Πικουλίνα μας απειλεί διαβάζω ότι άλλες 2 μέρες και μετά τη Μεγάλη Δευτέρα?Μμμμμ σιγά μη σε παρακαλάμε κιόλας, αν θες γράψε και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος!:tongue:

και όταν γίνει η Δευτέρα παρουσία να ξαναγράψει άμα θέλει...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...