Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Σουυυυυυυυυυλαααααααααααααααα για αυτο εγραψες στο fb "δε μιλώ"???Καλέ πες , τι ξερεις;;;Πεςςςςςς!!!χαχαχα

Sunsun καλοριζικο και με το καλό η μετακομιση!Να ειστε γεροι, να το γεμισετε ομορφες στιγμες!!

Ριτα στα περισσοτερα μαγαζια ειχε 30%.Benetton δε βρηκα ουτε κάλτσα!!Από 4 και πάνω δεν ειχε τπτ!!Κτ ψιλά μπλουζακια αλλα δεν ελεγαν!

Βρηκα στα http://www.energiers.com μπουφαν και φορμες με 50% και αυτό γιατι ηρθαν σημερα, απο Δευτερα μου ειπε η κοπέλα δεν θα υπαρχει τπτ σε αυτα τα νουμερα..Σπευσατε!!

Τους πήρα κι απο ενα ζευγαρο αθλητικα Nike, κι εκει 30% και κλεισαμε!

Για μενα πήρα ενα βιβλίο και ενα ημερολόγιο :tongue::tongue:

Ηπιαμε και καφε με τον υιό και τα ισοφαρισα τα ευρωπουλάκια μου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Άντε να αποκαλυφθώ και εγώ. Ε ναι λοιπόν, είμαι η 2η εγκυούλα του καφέ. Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες αλλά έχω τρελαθεί στην αναγούλα.....ουφ. Ελπίζω να συνέλθω γρήγορα γιατί ούτε για την Αλεξάνδρα δεν μπορώ να μαγειρέψω. Τι διάβασα για τη Σούλα; Πάω να δω......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Περιμένω εναγωνίως να θαυμάσω και τρίτο τικεράκι εγκυμοσύνης στο καφέ μας!!! Πολύ χαίρομαι, πραγματικά!!!! Μακάρι η υποψία πολύ γρήγορα να γίνει βεβαιότητα Σουλίτσα! :*

Sun-sun με το καλό η μετακόμισή σας! Περαστικά και πάλι στον μικρούλη, είπαμε η μοίρα των 2ων παιδιών!

Γιοβάννα ελπίζω να ηρεμήσεις γρήγορα από τις αναγούλες!

Φιλιά σε όλες, αυξάνεστε και πληθύνεστε...

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!

καλη χρονια!!!πωπω το εγκαταλειψαμε και μου κακοφαινεται...

Συγχαρητηρια στις εγκυμονουσες και ευχομαι να τριτωσει το καλο!!

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα...ελιζα εχουμε παρει εμεις νεφελοποιητη..το κοστος που βγαινει τελικως ειναι γυρω στα 80 ευρω (80% στο περιπου)αλλα εμεις κυριολεκτικα σωθηκαμε....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδαααα εύχομαι σε όλες.

Αχ καλέ τι ωραία νέα ευχάριστα διάβασα Δευτεριάτικα. Πωπω πολύ χάρηκα , αυτά τα νέα τικεράκια που προστίθενται είναι ομολογουμένως συμπαθέστατα.

Γιοβαννούλα μου και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα ,όπως ευχάριστα μπήκε η φετινή χρονιά έτσι να κλείσει κι όλας με τον ερχομό του νέου μωρού . να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και γρήγορα οι αναγούλες να σταματήσουν.

Σουλίτσα μου γλυκειά μακάρι και για ‘σένα να έρθουν όλα όπως τα θες. Δεν μπήκα πάλι το ΣΚ και έτσι δεν γνωρίζω τις εξελίξεις. Εύχομαι να είναι ευχάριστα και να σκάσεις μύτη σήμερα και εσύ με το 2ο τικεράκι.

ΣανΣαν με το καλό και σε εσάς εύχομαι η μετακόμιση και το νέο σας σπιτικό να είναι όπως το φαντάζεστε.

Μαρινάκι είσαι πολύ τυχερή μπορώ να σου πω που ο Γιωργάκης μπορεί και ασχολείται μόνος του αρκετή ώρα, εμένα δυστυχώς δεν το έχει αυτό το πλεονέκτημα. Όποτε βρίσκομαι σπίτι γυρνάει σα σβούρα γύρω μου και μόνο αν θα ανοίξουμε τη τηλεόραση θα κάτσει μόνος του να παρακολουθήσει. Όσο για τη Μαριαλέννα τώρα που έγινε κανονικό παιδάκι δηλαδή χαμογελάει και περισσότερο η ξανθοζουζουνίτσα ;;; χιχιχι J

Κυρα ΠανΜαρ που είσαι εσύ πότε θα σκάσεις μύτη και εσύ με δεύτερο νιτζάκι τικεράκι; Τι φοβάσαι μήπως τα νιτζάκια μεταξύ τους τσακώνονται και δεν σ’αφήνουν να ηρεμήσεις; Αν ξεκινήσεις με τικεράκι πεταλουδίτσα να δεις θα έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά από τη Νιτζα Σοφία.

Πετρούλα μου δεν σου κρύβω ότι η νέα εγκυμονούσα προς στιγμήν πίστεψα ότι θα ήσουνα εσύ , με έχεις μπερδέψει λίγο …. J J

Πικουλίνα έδωσες το παρόν αλλά νέα δεν μας είπες καλέ; για την υπόλοιπη εβδομάδα θα μπαίνεις καθημερινά μέσα και θα γράφεις τα νέα σου για τιμωρία. Προσπάθησα να είμαι επιεικής όπως είδες.

Ριτάκι εσύ πως είσαι ; έχεις αναγούλες και τα σχετικά ή καμία σχέση.

Οι υπόλοιπες που είναι καλέ; Αρμομαρία , Φιλάκι , Ιωάννα είστε οι πιο αδύναμοι κρίκοι.

Διαφημίσεις

Ειμαι η Ντινα και λεω τα νεα της Δευτερας:

ειμαστε ολοι καλα , το σκ δουλευα και μου την εσπασε.

Η ερωτηση του Παναγ. ήτανε:

Γιατι, αφου ειναι Σαββατο και Κυριακή δουλευεις;; Το καημενουλι μου περιμενει με τοση λαχταρα το σαββατοκυριακο καθε φορα.

Η Βαρβαρα εκανε το πρωτο της μισο παζλ και επλεε σε πελαγη ευτυχιας.

Κυρα Κικη θα ερθω με νεοτερα αυριο. Ευχαριστημενη;;

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε? Εγώ λέω να το καθιερώσουμε και να μπαίνουμε έστω για μια καλησπέρα ή μια καλημέρα κι εδώ οπωσδήποτε! Μην ερημώσει και το μαγαζάκι μας!

Να 'σαι καλά ρε Κίκο μου που τα συνοψίζεις όλα σε ένα ποστ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέραααααα!

έπιασε κρύο.... καιρός για δύο!!!!

τι κάνετε? εμείς καλά! σε λίγο θα πάω το παιδί μου σχολείο και μετά.... ήσυχα! δουλίτσες!

Κουκουρούκουουουουου να χαίρεσαι την κολόνα του σπιτιού σου!

Οι εγκυμονούσες μας πώς πάτε?

Σουλίτσα.... δεν μας έχεις πει τίποτα για την "μικρή" υποψία.....

mrdIp3.png

Καλημέρα , καλημέρα .

Τι κάνετε κορίτσάκια; Δεν είδα πολύ κίνηση χθες και θα σας μαλώσω. Πάλι η Πικουλίνα θα βρει το μπελά της. Λοιπόν Πικουλίνα δεν θέλω τόσο σύντομα μηνύματα , θέλω να υπάρχουν στα μηνύματα θέμα , πρόλογος , κυρίως θέμα και επίλογος , τα δικά σου μηνύματα είναι περισσότερο σαν αυτά που τελειώνει η κάρτα στο κινητό και προσπαθούμε να τα πούμε όλα μαζί για να προλάβουμε. Λοιπόν επειδή η Πικουλίνα είναι παράδειγμα για τις υπόλοιπες θέλω τα παραπάνω μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετά βλέπουμε.

Μαρινάκι εγώ να κάνω συνοψίσεις το θέμα όμως είναι να μπαίνετε κι όλας γιατί αν δεν μπαίνετε τι να συνοψίσω η καημένη.

Κυρα ΠανΜαρ με συγκίνησες βρε πρωινιάτικα , εγώ επειδή είμαι άυπνη όλη τη νύχτα (πάλι χάλια ο μικρός με τρελό βήχα και μύξα μέχρι το πάτωμα)προς στιγμήν είχα ξεχάσει ότι σήμερα η κολώνα του σπιτιού μου έχει τη τιμητική του. Να ‘σαι καλά και εσύ ότι επιθυμείς. Χθες πήρα απόφαση να μπω λίγο στο φατσοβιβλίο να σας διαβάσω αλλά ο μικρός ξύπναγε συνέχεια και έτσι ατυχής η προσπάθεια.

Οι εγκυούλες τι κάνουν; Ελάτε καλέ να μας πείτε τα νέα σας…. Περιμένω λέμε JJ

Καλημερα .

Τι ωραιο κρυο ειναι αυτο σου κοβει την ανασα!

Κικιτσα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Δικιο εχεις που μαλωνεις .Το ξεχασαμε το καφε μας!

Μαρια μου οχι δεν εχω νεοτερα .Θα κανουμε ολοι μαζι λιγη υπομονη!!!!!!χα χι

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα.(προλογος)

Φυσικα συνεχιζουμε ακαθεκτοι με τα ξενυχτια μας και τα πηγαινε ελα νυχτικατικα .

Χθες ΑΝ καταλαβα καλα σε καποια φαση η μικρη πρεπει να ειχε χωθει στο κρεβατι μας αλλα και ορκο δεν περνω γιατι ημουν πολυ κουρασμενη και δεν μπορουσα να ξυπνησω.(κυριως θεμα)

Να εχετε μια ομορφη μερα .

Φιλια(επιλογος.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κική να χαίρεσαι τον καλό σου και να τον δεις όπως επιθυμείς :tongue::tongue: Αχ μην με βάζεις στους πιο αδύναμους κρίκους γιατί υποφέρω η γυναίκα. Χτες ήμουν τόσο χάλια που πήρα τηλέφωνο το γιατρό και μου είπε αν φτάνω στα πάρα στενά από την αναγούλα να βάζω ένα υπόθετο primperan :mad::mad: Αχ να μην παραπονιέμαι αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν μπορώ ούτε για την Αλεξάνδρα να μαγειρέψω :-(:sad::-(

Σούλα η υποψία είναι ακόμα υποψία;;;; Για πες κάνα νέο......;););)

Σήμερα έχει γενέθλια ο Γιαννάκης της Deleni ή έχω χάσει την μπάλα :confused::confused::confused:

Deleni χρόνια πολλά στο ζουζούνο σου και να είναι πάντα χαρούμενος και ζωηρός.

Joa πώς είναι ο μικρούλης σου; Έχει και πυρετό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα,

Σημερα εναι η δευτερη μερα τιμωριας, αλλες 3 μερες μου εμειναν.

Ειμαστε καλα, το αγορακι μου ξυπνησε στις 630 που χτυπησε το ξυπνητηρι, στο τηλεφωνο του μπαμπα του και φωναξε ΄΄μπαμπα σηκω , εχεις μηνυμα στο κινητο΄!!! Πεθαναμε στα γελια πρωι πρωι οικονενειακώς.

Ιωαννα ποσο σε καταλαβαινω, δεν ηθελα να φαω τιποτα για 3 μηνες!!! Μονο ζουμια απο σουπες και γιουβαρλακια ετρωγα. Κυριολεκτικα τιποτα αλλο. Ομως ειχα τοση χαρα που ξερνοβολαγα ολη μερα,αφου μετα απο τις αποβολες αυτο ηταν ενα πολυ καλο σημαδι οτι ολα πανε καλα. Ειχα χασει 5κιλα !!!! Στη Βαρβαρα βεβαια δεν ειχα απολυτως τιποτα!!

Και για τον επιλογο , να ευχηθω στον ανδρα της Κυριας μου (βλέπε Κικη) χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!

Λοιπόν Πικουλίνα δεν θέλω τόσο σύντομα μηνύματα , θέλω να υπάρχουν στα μηνύματα θέμα , πρόλογος , κυρίως θέμα και επίλογος , τα δικά σου μηνύματα είναι περισσότερο σαν αυτά που τελειώνει η κάρτα στο κινητό και προσπαθούμε να τα πούμε όλα μαζί για να προλάβουμε. Λοιπόν επειδή η Πικουλίνα είναι παράδειγμα για τις υπόλοιπες θέλω τα παραπάνω μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετά βλέπουμε.

JJ

Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας συνεχίσω κι εγώ στο ίδιο μοτίβο (σύνδεση με τα προηγούμενα-όχι υποχρεωτικό πεδίο αλλά όλο και θα το εκτιμήσει η Κίκο μας!)

Πώς είστε φιλενάδες? (πρόλογος)

Εμένα κλείνουν ολίγον τα μάτια μου, θα κάνω υπομονή άλλες 6 ωρίτσες όμως για ύπνο. Χτες παρέλαβα τις φώτο από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (σιγά μωρέ 1 μήνα καθυστέρησε!) του σχολείου και το αγοράκι μου ήταν κουκλί, πολύ το καμάρωσα! Ελπίζω να μην ξαναχάσω καμιά γιορτή στο σχολείο του. Κατά τα άλλα έφυγα από τη δουλειά κι ακόμα το μυαλό μου είναι εκεί και πολύ μου τη δίνει όταν συμβαίνει αυτό!

Σούλα όπως καταλαβαίνεις έχουμε σκάσει να μάθουμε λεπτομέρειες!

Γιοβάννα υπομονή με τις αναγούλες, θα περάσουν σιγά σιγά και μη σκας καθόλου που δε μπορείς να μαγειρέψεις, δες το σαν μια ξεκούραστη αποχή!(όλο αυτό ήταν το κυρίως θέμα)

Καλό απόγευμα σε όλες (επίλογος)

mGKop3.png60Jvp3.png

τι ωραία που τα γράφετε καλέ....

με μια συνοχή (αρχή, μέση και τέλος)... άλλο πράγμα!

κυρία Κική, την επόμενη φορά να τους δώσετε και θέμα για να γράψουν έκθεση ιδεών! (ξεκινήστε από απλά θέματα όπως "τι έκανα το Σ-Κ" ή "μια βόλτα στην εξοχή" και μετά να τους δώσετε και πιο σύνθετα!)

πάω να βάλω την κόρη μου για ύπνο (αργήσαμε σήμερα) και επιστρέφω!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...