Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχα! Κικη μου και εγω για outsider με ειχα, μη νομιζεις...:tongue:

Υπηρχε περιπτωση εγω, το control freak, να υπoλογιζα να γενναω Αυγουστιατικα;;;:rolleyes:

Κατα τυχη πρεπει να εγινε γιατι η αποχη τις κρισιμες μερες πηγαινε συννεφο...Αφου ημουν τοσο αδαης, ειδικα αυτο το μηνα, που και αντιβιωσεις επινα και ενα σωρο φαρμακα για μια ιωση που περασα και με κουφανε κυριολεκτικα και γενικως επεσα απο τα συννεφα...ομως οπως λεει ο γιατρος μου,αφου δεν το περναμε αποφαση ,αποφασισε Αλλος(ο Μεγαλος χαχα)να αναλαβει δραση....

Οπως και να εχει ηταν στα σχεδια μας ,οποτε ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για ολους μας και ειμαστε πολυ χαρουμενοι.

Η εταιρη εγκυμονουσα θα αποκαλυφθει μονη της!!!Να υπαρχει σασπενς!

Περαστικα σας και ελπιζω αυτο το κυμα ιωσεων να ηταν πια και το τελευταιο.

Οσο για τη δουλεια ,οσο αντεξεις Κικη μου γιατι ειναι πολυ δυσκολες οι εποχες αν δεν αντεχεις καποια στιγμη θα βρεθει κατι αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα μ' αρέσεις πολύ με το καινούριο σου λουκ!!!

Κικίτσα χάνεις τα καλύτερα, ας όψεται η δουλειά όμως!

Εγώ δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέο, ο Γιώργος από μικράκι έπαιζε πολύ μόνος του, αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες μπορείς να τον αφήσεις με τις ώρες! Η μικρή μεγαλώνει κι αυτή και πια έγινε κανονικό παιδάκι, κάθε μέρα λέει όλο και περισσότερες λεξούλες και μπαίνει κι αυτή σε άλλη φάση πλέον!

mGKop3.png60Jvp3.png

παρούσα κι εγώ κυρία Κική!!!!

ααα! και για να ξέρεις, δεν είμαι εγώ η δεύτερη εγκυμονούσα...

Μαρίνα, η μικρή έχει αρχίσει να γίνεται "κανονικό" παιδάκι? κι εγώ νόμιζα πως είχατε κουταβάκι... τι λες βρε? πώς μιλάς έτσι για το κοριτσάκι σου? (αλλά δεν φταις εσύ... οι κακές παρέες που κάνεις φταίνε!)

mrdIp3.png

Τουλάχιστον η δική μου δεν είναι τερατάκι! :P Εννούσα μαρη ότι πέρασε τη φάση τη μπεμπεδίστικη και γίνεται πια παιδί! Ουφφφφ κι εσύ, με βάζεις κι απολογούμαι στα μαύρα μεσάνυχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα.

Καλή χρονιά να εχουμε με υγεια πανω απο ολα.

Κικη μου δεν ειμια ουτε εγω η αλλη εγκυούλα (ετσι νομιζω τουλαχιστον ;)) χα χα.

Κουραγιο βρε κοριτσακι μου.ΣΑς εχουν τσακισει οι ιωσεις .Ευχομαι να μην ξανααρρωστησετε.Οσο για τη δουλεια σε καταλαβαινω απολυτα.Και εγω τρεχω και δεν φτανω.!

sun sun δυσκολα περασατε.Περαστικα και αγυριστα να ειναι.

Εμεις σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα.

Βεβαια η μικρη με το θεμα του υπνου μας εχει εξαντλησει.Δεν φτανει που κοιμαται αργα εχουμε και βολτες ολη νυχτα.

Δεν θελει να κοιμαται μονη της και μια ερχεται στο κρεββατι μας μια φωναζει καποιον στο δωματιο της.

Τελος το πηραμε αποφαση αν δεν γινει 18 χρονων δεν θα ηρεμησουμε εμεις.:-(

Καλημεραααααααααα!

Καλημερα, καλημερα!!!

Κικη εγω ειμαι η δευτερη εγκυμονουσα, σημερα θα βαλω και τικεράκι!!Μπουαχαχαχα!Πλάκα κανω φυσικά...

Ριτα καλορίζικο το νεο look και ευχομαι μεχρι το τελος του τικερ να πηγαινεις ετσι καμαρωτη-καμαρωτη και με λιγο πιο ελαφρια ρούχα!!Το σποριδιο πάντως βρηκε τροπο να τρυπωσει εφοσον του δωσατε το ελεύθερο και πολύ καλά εκανε!

Και στις αλλεςμε υγεία κυρίες μου!

Kικη μου και sunsun ευχομαι περαστικα και αγυριστα!!Να είστε καλά!!

Σημερα εχουμε εξοδο για καφεδακι και μια βολτα στα μαγαζια με τον jr, μηπως βρουμε τπτ ενόψει εκπτωσεων!!

Kαλημερα κι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!Φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!!

Καλα ψωνια Πετρουλα!Πρεπει λογικα να εχουν μπει πολλες εκπτωσεις γιατι διαφορες εταιρειες μου εχουν στειλει μηνυμα στο κινητο οτι αρχισαν και πρεπει και εγω να σπευσω μην την πατησω οπως περισυ!

Οι αλλες κοπελουδες τι κανετε;

Εμεις καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρααααααα!

Σουλίτσα μου, πολύ το γυροφέρνεις το δεύτερο.... μήπως μας κρύβεις κάτι?

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ούτε στα 18 θα κοιμάται η Ανδρεάνα...(αλλά για διαφορετικούς λόγους! χιχιχι!)

Μαγαζιά, εκπτώσεις και ψώνια διαβάζω.... άντε με το καλό! (εγώ είχα αφήσει κάποια λεφτάκια στην άκρη για τις εκπτώσεις, αλλά πήραμε γυαλιά ηλίου με τον καλό μου, οπότε..... πάνε!)

Ρίτα ξέχασα κι εγώ να σου πω χθες.... με γεια το νέο τικεράκι!!!!!

Εμείς κατά τ'άλλα καλά....η Σοφία και ο Παν μια χαρά, εγώ συνεχίζω με το μπουκωματάκι μου (όχι κάτι φοβερό, απλά για να μου σπάει τα νεύρα!)

mrdIp3.png

καλημέρααααααα!

Σουλίτσα μου, πολύ το γυροφέρνεις το δεύτερο.... μήπως μας κρύβεις κάτι?

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ούτε στα 18 θα κοιμάται η Ανδρεάνα...(αλλά για διαφορετικούς λόγους! χιχιχι!)

Μαγαζιά, εκπτώσεις και ψώνια διαβάζω.... άντε με το καλό! (εγώ είχα αφήσει κάποια λεφτάκια στην άκρη για τις εκπτώσεις, αλλά πήραμε γυαλιά ηλίου με τον καλό μου, οπότε..... πάνε!)

Ρίτα ξέχασα κι εγώ να σου πω χθες.... με γεια το νέο τικεράκι!!!!!

Εμείς κατά τ'άλλα καλά....η Σοφία και ο Παν μια χαρά, εγώ συνεχίζω με το μπουκωματάκι μου (όχι κάτι φοβερό, απλά για να μου σπάει τα νεύρα!)

Μαρακι μου περαστικουλια.

Κοιτα αμα γινει 18 ας μην κοιμαται ..............:-D

Τωρα για το αλλο εχω μια μικρουλα υποψια αλλα ειδωμεν!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τωρα για το αλλο εχω μια μικρουλα υποψια αλλα ειδωμεν!!!!!!!!

Ιιιιιιι ζντουπ!Επεσα!!!

Μη μου πεις;;;;;;;;;

Τι ηταν να μιλησει και να ευχηθει αυτη η Αρμομαρια...α πα πα

Αρμαααα κανα ευρωπουλο μελετα την επομενη φορα!!!!

Σουλα αναμενουμε!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιιιιιιι ζντουπ!Επεσα!!!

Μη μου πεις;;;;;;;;;

Τι ηταν να μιλησει και να ευχηθει αυτη η Αρμοαμρια...α πα πα

Αρμαααα κανα ευρωπουλο μελετα την επομενη φορα!!!!

Σουλα αναμενουμε!!!!!!!!!!!!

Μην πεφτεις καλε εγκυος γυναικα!!!!!!!!!!!

Ειπαμε πολυυυυ μικρουλα υποψια!

ο μικρούλης μου καλύτερα είναι... έμαθα κιολας οτι μπορείς να αγοράσεις νεφελοποιητή και να γλιτώσεις το νοσοκομείο για λοιμώξεις του αναπνευστικού. Γύρω στα 120 Ευρώ ή κάτι παραπάνω, το γράφει γιατρός του ΙΚΑ και καλύπτει γύρω στο 80%... Φυσικά αξίζει, αν υπολογίσεις την ταλαιπωρία του μωρού, της οικογένειας, και το κόστος νοσηλείας! Αλλά κορίτσια, το έχω ξαναγράψει, οπωσδήποτε να κάνετε ιδιωτική ασφάλεια στα παιδιά σας (τουλάχιστον αν είστε κοντά σε ιδιωτική κλινική)...

Κατά τα άλλα έχουμε κλειστεί μέσα, αλλά κατάφερα και βγήκα να δω ένα σπίτι γιατί ψάχνουμε καιρό αλλά το είχαμε αφήσει τελευταία... Μετακομίζουμε τέλος του μήνα! Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά θέλω να δώ τί θα πρωτοκάνω!

ξανάκανα μόλις και τη μαρμελάδα κυδώνι, που έκανε θραύση και μας τελείωσε! έχω εθιστεί, δεν το συζητώ!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...