Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

851814rm82k14a1z.gif

Καλή Χρονιά! Αγάπη, Υγεία, Χαρά και ένα Ευτυχισμένο 2012 για όλη την παρέα μας!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΥΓΕΙΑ , ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012.

ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ) ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ , ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ.

Γυρίσαμε από το νοσοκομείο γιατί περάσαμε βρογχιολίτιδα ! http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2265722&postcount=125

έτσι λοιπόν να ευχηθώ και εγώ Καλή Χρονιά! με υγεία !!!! κέφι !!!! και δουλειά !!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα έχει πολύ όμορφη μέρα εδώ, αλλά έχουμε κλειστεί μέσα γιατί περιμένουμε το βαφτιστήρι μου να έρθει. Το απόγευμα όμως θα πάμε σε μια φιλενάδα της Αλεξάνδρας για να παίξουν.

Σανσαν ταλαιπωρήθηκε ο μικρούλης σου. Εύχομαι να είναι περαστικά και να συνέλθει γρήγορα ο μικρούλης σου. Η Κάτια σου είναι καλά; Αυτό για τον κορεσμό δεν το ήξερα καθόλου. Πρώτη φορά το άκουσα από τη Μαμάλευτεράκι που στο έγραψε στο φβ.

Δεν θέλω να πάω αύριο για δουλειά..... ΔΕΝ ΘΕΛΩ λέμε :mad::x:x:x:x:x

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αααααααα παντα το ξεχναω να μπαινω κ εδω που και που!

Καλησπερα!

Σημερα πηγαμε παιδοτοπο να βγουμε λιγο απο το σπιτι αλλά παει εφυγε το 20αρικο. Του χρονου παλι:lol:.

Αντε απο αυριο και παλι σχολειο!

Giovanna μου ποσες μερες καθόσουν? Δυσκολη η επιστροφη.... Καμια αδειουλα παλι?

sunsun περαστικα σας!

Διαφημίσεις

Να συνοψίσω από το fb οτι έχουμε δύο νέες εγκυμοσύνες !!! Ονόματα λέμε; δεν λέμε; καλή εγκυμοσύνη και στις δυο σας, με το καλό από ένα γερό μωρό!

Να πούμε περαστικά και στην οικογένεια της Arma, που ταλαιπωρούνται πολύ από ιώσεις!! Arma και εμείς κολλήσαμε οικογενειακώς στις γιορτές, χωρίς να πηγαίνει παιδικό η μικρή... και να σκεφτείς οτι από τότε που έμεινα έγκυος φοβόμουν τις ιώσεις του παιδικού...

Κατά τα άλλα, ταξιδάκια στη Ναύπακτο το ναταλάκι, στο Σικάγο η Μαρίνα, στο Ελατοχώρι η Πετρούλα από εδώ και από εκεί οι υπόλοιπες :) Στολίσαμε, ξεστολίσαμε, φτιάξαμε βασιλόπιτες, όλοι πάνω κάτω τα καταφέραμε, αν και μερικές είμαστε ακαμάτρες:lol:!

Και Χρόνια Πολλά στους Βασίληδες, Γιάννηδες, Ιωάννες από εμένα γιατί ήμασταν "εκτός".... Του χρόνου και ο μπέμπης θα γιορτάζει, και εύχομαι να μας βρει αυτή η μέρα τουλάχιστον υγιείς...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ελίζα νομίζω ότι τα συνόψισες όλα με τον καλύτερο τρόπο! Περαστικά στον μικρούλη σου εύχομαι κι αγύριστα!

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο και κυρίως ξεκούραστο Σκ! Είχε απ' όλα, γεννητούρια, γιορτές, γενέθλια, ευχάριστες ειδήσεις, παιδότοπο, καφεδάκια και πολύ παιχνίδι! Να δούμε πώς θα μπούμε από αύριο σε ρυθμούς δουλειάς! Είναι μακρυά η Καθαρά Δευτέρα ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολύ καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας εύχομαι.

Χρόνια πολλά για τους Φώτηδες , κυρία Φωτεινή και μικρή Φωτεινούλα, τη Βικούλα που ξέχασα να αναφέρω τη πρωτοχρονιά, τους Γιάννηδες, Γιοβάννα, Ιωάννα γειτονάκι και μικρό Γιαννάκη της Ντελένης…όποιον άλλον ξεχνάω μη με παρεξηγείτε είμαι και σε κάποια ηλικία και δικαιολογούμαι νομίζω.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα και ξεχωριστά και αυτό το 3ημερο και να έκλεισε επίσημα πλέον ο κύκλος των εορτών με υγεία για όλους μας. Σας έχασα για τα καλα αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς οι ιώσεις δεν μας αφήσανε και πολύ να ανασάνουμε. Σύμφωνα όμως με το μήνυμα της Ελίζας διάβασα ευχάριστα πράγματα και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τις νέες εγκυμονούσες που δεν ξέρω ακόμα ποιες είναι. Λοιπόν άντε να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά όλες και να ξαναμπούμε στο ρυθμό …όσες βέβαια είχαμε χαθεί.

Φιλιά και καλή συνέχεια να έχουμε.

Hρθα και εγω με το ανανεωμενο μου λουκ ;)(αποκαλυφθηκε η μια εγκυουλα sun sun) να ευχηθω καλη Χρονια και απο εδω!

Οτι επιθυμειτε!!!Υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας!

Απο αυριο υποσχομαι να τα τα λεμε και καθημερινα!!!

Αντε κοπελιες μην αφησουμε το καφε να πεθανει!!!Ναι;;;

Sun sun πω πω τι περασατε...πως ειναι ο μικρος τωρα;

Κικη εσεις πως ειστε;Τι παθατε;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρααααααααα,

Γιατί καλέ το έχετε διαλύσει έτσι το καφέ μας, εμείς δηλαδή που δεν προλαβαίνουμε να σας δούμε στο φατσοβιβλίο δεν υπάρχει περίπτωση να μαθαίνουμε νέα σας ;

Ρίταααααααα , πολλά συγχαρητήρια κοπέλα μου. Πωπω απίστευτο μου φαίνεται που βλέπω 2 τικεράκι στο post σου και μάλιστα εγκυμοσύνης. Ομολογώ πως σε είχα για γερό outsider τουλάχιστον για κανα 2 χρόνια ακόμα. Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου και σε λίγους μήνες να αγκαλιάσει ο Γρηγοράκης το αδερφάκι του. Βλέπω τις γιορτές περάσαμε καλά έ;;; JJJ

Τώρα θα μου πείτε και για τη δεύτερη εγκυούλα να χαρώ εις διπλούν;

Εμείς δεν περάσαμε και καλύτερα στις γιορτές βρε Ρίτα μου. Οι ιώσεις δεν μας άφησαν να χαρούμε τις βόλτες που είχαμε φανταστεί. Η δουλειά εδώ με έχει τσακίσει στην κυριολεξία μιας και τα ωράρια μου έχουν αλλάξει και πηγαίνω σπίτι πάντα μετά τις 6. Το καλό είναι ότι στο θέμα υγείας είναι περαστικα. Τώρα σχετικά με τη δουλειά όσο αντέξω γιατί μου λείπουν και τα μανάρια μου.

Άντε ελάτε καλέ και οι υπόλοιπες τώρα που μπορώ να διαβάσω τα νέα σας μαζευτείτε καλέ.

Ιωάννα, Γιοβάννα, Πικουλίνα, Άρμα, Μαρίνα, Ντελένη, ΠανΜαρ, Φιλάκι , Πετρούλα, sun sun και όποια άλλη ξέχασα είστε όλες καλά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...