Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!Καλη βδομαδα!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα παιδακια το ιδιο!!!Κοντοζυγωνουν οι γιορτες και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!Υγεια να εχουμε ολοι και θα περασουμε τελεια!

Το σκ μας ηταν πολυ γεματο και αρκετα κουραστικο αλλα ωραιο!Τι καλυτερο απο το να γυρνας με την οικογενεια περα δωθε!ε;

Δε θελω αντιρρησεις...χαχα!

Πραγματικα περασαμε πολυ ομορφα και η γιορτη στο σχολειο ηταν ΤΕΛΕΙΑ!

Δε θα μπω σε λεπτομερειες γιατι θα κουκουβαγισω παραααα πολυ!κουκουβαααα!!!χιχιχι!

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας,

Τι κάνετε; Σας έλειψα; Όποια λέει από μέσα της όχι …τότε ντροπή της. Εμένα πάντως μου λείψατε πολύ.

Χάθηκα γιατί είχα πάει μια βδομάδα διακοπές στο Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας και όπως καταλαβαίνετε μόνο μυαλό για την Αθήνα δεν είχα. Πέρασα υπέροχα, ευχαριστήθηκα χιόνι, χριστουγεννιάτικο κλίμα, λικέρ και τέλεια σοκολατάκια. Ήταν δώρο έκπληξη του συζύγου για τα γενέθλιά μου και μου υποσχέθηκε ότι κάθε χρόνο κάπως έτσι θα με εκπλήσσει. Γενικά ήταν όλα καταπληκτικά μέχρι που ξύπνησα και ως δια μαγείας όλα τελείωσαν, ήρθαν στο σπίτι οι μύξες , οι βήχες , οι στρεπτόκοκκοι και το ταξίδι έλαβε τέλος απότομα. Όπως και να ΄χει πέρασα τη πιο δύσκολη εβδομάδα κάτι πάλι με τις ιώσεις κάτι με τη δουλειά εδώ , μετά δεν υπήρχε δύναμη ούτε για να κοιμηθώ. Τέσπα μη γίνομαι πάλι γραφική εκεί που διαφοροποιήθηκα λίγο μη σας ρίξω πάλι με τα κλασσικά. Εσείς τι κάνετε. Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει τίποτα όπως καταλαβαίνετε και ομολογώ ότι όποια προθυμοποιηθεί να μου κάνει μια μικρή ανασκόπηση θα …θα….θα (θα σκεφτώ και θα σας πω τι δώρο θα της κάνω).

Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν από το καφέ μας και δεν μέλησα να τα πω και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Τέλος να ενημερώσω ότι έφτιαξα κουραμπιέδες … και κλασσικά βγήκαν υπέροχοι με τη μόνη διαφορά ότι μου άφηνε έτσι μια περίεργη γεύση το βούτυρο. Λέτε να παίζει ρόλο ότι πήρα άλλη μάρκα βούτυρο απ’ότι είχα βάλει πέρυσι;

αυτάααα

Καλημέρα κι από εδώ!!!!!!

Κικίτσα μου, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ στην ανασκόπηση που ζήτησες γιατί κι εγώ χαμένη ήμουν... όχι βέβαια γιατί έλειπα ταξιδάκι στην Αυστρία, όπως εσύ (εμένα ο αντρούλης μου δεν μου κάνει τέτοιες εκπλήξεις) αλλά για πιο πεζούς λόγους... δεν είχα σύνδεση!

Εμείς καλά.... η Σοφία έχει ένα ψιλό ξερόβηχα, αλλά, όπως μου είπε και το γειτονάκι μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οπότε απλά περιμένω να περάσει!

Κατά τ'άλλα, εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει καμμία έμπνευση ή διάθεση να κάτσω να φτιάξω κανένα χριστουγεννιάτικο γλυκό... περιμένω όμως, μήπως ένα πρωί ξυπνήσω και εμφανιστεί!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κι από εδώ!!!!!!

Κικίτσα μου, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ στην ανασκόπηση που ζήτησες γιατί κι εγώ χαμένη ήμουν... όχι βέβαια γιατί έλειπα ταξιδάκι στην Αυστρία, όπως εσύ (εμένα ο αντρούλης μου δεν μου κάνει τέτοιες εκπλήξεις) αλλά για πιο πεζούς λόγους... δεν είχα σύνδεση!

Εμείς καλά.... η Σοφία έχει ένα ψιλό ξερόβηχα, αλλά, όπως μου είπε και το γειτονάκι μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οπότε απλά περιμένω να περάσει!

Κατά τ'άλλα, εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει καμμία έμπνευση ή διάθεση να κάτσω να φτιάξω κανένα χριστουγεννιάτικο γλυκό... περιμένω όμως, μήπως ένα πρωί ξυπνήσω και εμφανιστεί!!!!

Κυρά ΠανΜαρ μου καλημέρα,

Μη μου πεις ότι κατάφερα να σε κάνω να πιστέψεις και εσένα ότι πήγα στην Αυστρία γιατί μη νομίζεις και εγώ έτσι όπως το ‘γραφα ένιωσα για λίγο ότι όντως είχα πάει. Καλέ σου λέω όλο το ταξίδι στον ύπνο μου το είδα. Είσαι καλά ; θα είχα τέτοιο άντρα και δεν θα του έκανα και τρίτο παιδί που τόσο πολύ το θέλει. Όλη τη βδομάδα είμασταν άρρωστοι με τις κάτωθι ιώσεις που ανέφερα, εδώ ούτε μέχρι το σούπερμάρκετ δεν πήγα με το πυρετό που είχαν και τα δύο θα πήγαινα και τέτοιο ταξίδι. Όσο για το Σοφάκι , κράτα γερά , ρίξε ορό και θα φύγει και ο βήχας μην ανησυχείς, θα τον κρατήσει ο Άη Βασίλης ενέχυρο για το δώρο που θα φέρει. Για τα γλυκάκια σε νιώθω απόλυτα, εγώ τους κουραμπιέδες τους έφτιαξα γιατί πλέον δεν μου άρεσε ο πάγκος της κουζίνας μου να έχει μόνο χαρτομάντηλα με μύξες των παιδιών, ντεπόν , αντιβίωση και τα σχετικά. Ήθελα να αλλάξω το ντεκόρ και γι’αυτό τους έφτιαξα. Τώρα γλυκό του χρόνου πάλι μη νομίζεις. Περαστικά σας πάντως.

kiko ωραία θα ήταν... κι εγώ αυτό που χρειάζομαι πιο πολύ είναι ένα τέτοιο ταξιδάκι. Βάλε όμως και λίγο αθλητισμό, λίγο σκι, πατιναζ, πεζοπορείες, ιππασία αν θες να πάμε μαζί !! γλυκάκια βέβαια αυστριακά μπορούμε να φτιάξουμε :lol::lol:

εμένα με έχουν ξεχάσει στο σπίτι με τον μπέμπη και δεν έχω ψωνίσει τίποτα γιατί τα μαγαζιά πέφτουν λίγο μακριά χωρίς αυτοκίνητο εδώ (μη ρωτάτε πώς έφτασε ο συζ να οδηγεί το δικό μου και το δικό του η πεθερά..). Θέλω να ψωνίσω για μένα και δώρα και με βλέπω για online shopping... Η αλήθεια είναι οτι δεν αντέχω την πολυκοσμία και τον πανικό για ψώνια αυτών των ημερών, αλλά θέλω να φορέσω και τίποτα καινούργιο. Μια οι εγκυμοσύνες, μια το πορτοφόλι άδειο, η ντουλάπα θέλει ανανέωση!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια.

χάθηκα και εγώ αλλά και εσείς βρε κορίτσια δεν πάτε πίσω. τι έγινε καλέ; έχετε ξεκινήσει να μοιράζετε τα δώρα μαζί με τον Άη Βασίλη;

λοιπόν Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένα.

τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά και πετάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

φιλιά σε όλες.

kiko ωραία θα ήταν... κι εγώ αυτό που χρειάζομαι πιο πολύ είναι ένα τέτοιο ταξιδάκι. Βάλε όμως και λίγο αθλητισμό, λίγο σκι, πατιναζ, πεζοπορείες, ιππασία αν θες να πάμε μαζί !! γλυκάκια βέβαια αυστριακά μπορούμε να φτιάξουμε :lol::lol:

ΣανΣαν μου εγώ αν θα πάω διακοπές να σου πω την αλήθεια μου δεν θα πάω για να κάνω δραστηριότητες αλλά για να ΚΟΙΜΗΘΩ και μόνο.:tongue:

Καλημέρα στο ερειπωμένο καφέ μας!!!!!

Τελευταία μέρα στο σχολείο σήμερα και μετά διακοπές!!!! (έτσι θα σκεφτόμαστε σε λίγα χρόνια που θα έχουμε διαβάσματα, γιατί για την ώρα μια χαρά είναι ο παιδικός!)

Άντεεεεεεε πού είστε?

Εγώ σήμερα, βρήκα μέρα, να πάω Αθήνα για ψώνια! Δεν μπορώ να κανω κι αλλιώς, όμως... αφού το άφησα τελευταία στιγμή...

mrdIp3.png

Εντάξει από τις 23/12 καλά είναι να γραφτεί ένα ποστ και σήμερα, 3 μέρες μετά! Φαντάζομαι όλες περνάτε όμορφα με τα παιδάκια σας αυτές τις μέρες και πολύ καλά κάνετε και δεν προλαβαίνετε να γράψετε εδώ!

Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους μας με υγεία και ευτυχία! Ξεχωριστά χρόνια πολλά στο φιλαράκο μας το Χρηστάκο!

Εμείς περάσαμε όμορφα, οικογενειακά, με πολλές βολτούλες, φίλους αλλά χωρίς κανένα πρόγραμμα για τα μικρά στον ύπνο κυρίως!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! Πώς περνάτε;; Το έχετε ρίξει όλες στις βόλτες;

683099d6c0qp0auq.gif

Εμείς περάσαμε και περνάμε πολύ ωραία. Το κοριτσάκι μου λάμβανει κάθε μέρα και από ένα δώρο σε σημείο νομίζω υπερβολής. Χτες με ρώτησε ''μαμά αύριο ποιος θα μου φέρει δώρο;'' :tongue::tongue::tongue: Χτες το βραδάκι είχε και λίγα δεκατάκια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ήταν τυχαίο και από την ταλαιπωρία των ημερών. Σήμερα έχει κανονίσει να την πάει και η θεία της σινεμά και είναι κρίμα να το χάσει.

Μαρινάκι μην ψάχνεις πρόγραμμα ύπνου αυτές τις μέρες για τα ζουζούνια σου. Γιατί έχουμε πρόγραμμα ύπνου εμείς;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. Να είμαστε καλά και του χρόνου να τα περάσουμε πάλι όμορφα και όπως επιθυμεί ο καθένας τα Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες μικρό Χρηστάκη της Ιωάννας και μεγάλο Χρηστάκη της Πετρούλας. Να χαίρεστε όλοι τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε. εμείς κλασσικά δεν ήρθαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει μιας και οι αμυγδαλές δεν αργήσανε να κάνουν την εμφάνισή τους. :( ευελπιστώ τη πρωτοχρονιά να είμαστε όλοι πιο υγιείς.

φιλιά σε όλες

Καλή χρονιά!!! Ας καλοπιάσουμε το 2012, να μας φέρει υγεία, χαρά κι ευτυχία και ας ευχαριστήσουμε τα ζουζουνάκια μας που είναι ο λόγος που γεμίζουμε αισιοδοξία για το μέλλον!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλή χρονιά!!!!

Υγεία, υγεία, υγεία!!Να περνάμε καλά με τις οικογένειες μας!

Μαρινάκι μας έκανες ποδαρικό!!:D:D

Καλέ τα παιδια μου χαρταετους κρατουσαν τοσο καιρό??Ελα Χριστε και Παναγια!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...