Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Εμεις σας τρωμε στα χρόνια σχέσης (13,5) αλλα όχι και στου γαμου (μολις 4!)

Να ειστε καλά για τις ευχες αλλα αυριο και πάλι στη δουλεια, μεσημερι θα φυγουμε με βλέπω να κουβαλάω και τη βαλίτσα μαζι!!!Ελπίζω να βγει κτ καλό τουλάχιστον γιατι μονο αδεια δεν ευχαριστηθηκα!!!

Πάω να ψαξω καμια συνταγη για μπισκοτα, λέω να στειλω στο σχολειο τη μερα της γιορτούλας τους!!Ριτα αυτη με τα cookies θα πετυχει η θα ψαχνομαι τελευταια στιγμη?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να ψαξω καμια συνταγη για μπισκοτα, λέω να στειλω στο σχολειο τη μερα της γιορτούλας τους!!Ριτα αυτη με τα cookies θα πετυχει η θα ψαχνομαι τελευταια στιγμη?

Αμα δεν εισαι σαν την πανμαρ να αλλαξεις τα φωτα στη συνταγη θα πετυχουν...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ειπα να μην το πω αυτο!!χαχα

Θελω καπου στα 60 τμχ, πάω να τη δω..

Πικουλίνα εσυ με τρως και στην ηλικια μαλλον, αρα δεν παιζεις επι ισοις οροις!!χαχαχα

Εγω φετος ελεγα και μελομακαρονα και κουραμπιεδες και πάνω που το πήρα αποφαση βγηκαν αλλα στη φορα..

Ελπίζω να τα καταφερω και να μη τρεχω πρωί-απόγευμα στη δουλεια να μαζευω τα σπασμενα αλλων!!!!

Διαφημίσεις

Πετρουλα κανε κανα σοκογλειφτιζουρι με λιγες κουβερτουρες θα φτιαξεις απειρα τεμαχια και πολυ γρηγορα μονο τη σοκολατα θα λιωσεις.Αν εχεις και φουρνο μικροκυματων δε θα λερωσεις σχεδον τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααα ετσι εε;;χαχαχα

καλά που το ειπα δλδ!!

Σοκογλειφιτζουρι..???Τι θες να ανεβουν τα παιδια πάνω στους παγκους και να ταλιμπανιασουν απο την αφθονια της σοκολάτας??

Αν σου ειναι ευκολο δε βαζεις και το link?

τι σε νοιαζει αστα να ταλιμπανιασουν...στο σχολειο δε θα ειναι;;χεχεχεχε!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4053&Itemid=49

και το μπισκοτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5906&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπορεις να παρεις και κουβερτουρα γαλακτος εχει σε σακουλακι σε σταγονες,το κοκκινο

Πολλα τεμαχια βγαζουν και τα τρουφακια και οι χιονουλες

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3315&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1605&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δε θα λερωσεις και δε θα καθυστερησεις ισα τα χαρτακια θα γεμισεις!

Απλα θα τα ετοιμασεις λιγα λιγα σε μια επιφανεια κοπης πανω για να μπορεις να τα μεταφερεις και θα τα βαλεις στο ψυγειο .Δεν αργουν να παγωσουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ετοιμαζόμαστε όλοι βλέπω για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτούλες. :lol::lol::lol::lol:

Πετρούλα εγώ μέχρι πέρσι (για 2 χρόνια δηλαδή :tongue::tongue:) έφτιαχνα σοκολατάκια και μπισκότα και πήγαινα στη γιορτή. Φέτος θα γίνει σε θέατρο και αυτό δεν παίζει. Θα φτιάξω όμως πάλι μπισκοτάκια και θα τα στείλω για κέρασμα στα πιτσιρίκια και στις δασκάλες την ερχόμενη εβδομάδα. Αν φτιάξεις τις χιονούλες, επειδή τα φτιάχνω και εγώ, να ξέρεις ότι από κάποια στιγμή και μετά θα χρειαστούν ψυγείο γιατί μαλακώνουν.

Εμείς χρόνια σχέσης έχουμε μόλις 9, μάλιστα τα συμπληρώσαμε στις 8/12, και γάμου 5. Αφού ξεπεράσαμε τα 7 πάμε καλά. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μάλλον θα φτιάξω τα μελομακάρονα του Άκη που δεν έχουν καρύδι, όταν πάρω σιμιγδάλι!

έκοψα τους ξηρούς καρπούς από τοτε που φούντωσε ο μπέμπης. Μπορεί να είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση οτι τα καρύδια, τα αμύγδαλα ή τα φυστίκια αιγίνης που είχα φάει με τις χούφτες εκείνες τις μέρες έφταιγαν που το προσωπάκι του μπέμπη είχε γίνει σα καμμένο..

αυτά... με τις συνταγές...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...