Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε;

αρμα μου μπραβο χρυσοχερα μου κι εσυ!!!!

deleni μου μολις γεννησεις θα σου στειλω την διευθηνση να παραγγειλεις πολλα :tongue::tongue::tongue: ευχομαι να ειναι ηρεμος ο μπεμπης για να μπορεσετε να τα χρησημοποιησετε ομως :D:D:D

Μαρινα μου μπραβο στη μπουμπου σου αντε με το καλο :D

κοριτσια εχω 4 κουπονια libero των 2,50 ευρω

τα θελει καμια σας;

τα δυο ειναι εως 30-12 και τα αλλα δυο εως 31-01

οποια τα θελει θα της τα στειλω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Βατραχακι..

Γιατι δεν τα χρησιμοποιείς τα κουπόνια;;Δεν ξερω απο libero, αλλά αν είχα κουπόνια θα τις δοκιμαζα βρε...(στο παιδί!!χαχα)

στονε μου εχω κι αλλα και δεν θα προλαβω να τα χρησιμοποιησω ολα γι'αυτο οποια τα θελει της τα στελνω!

στονε μου εχω κι αλλα και δεν θα προλαβω να τα χρησιμοποιησω ολα γι'αυτο οποια τα θελει της τα στελνω!

Πάρτα να σου βρίσκονται βρε..Και εγώ ενα διαστημα που είχα αρκετα απο Pampers, τα έδωσα όλα και πήρα οσα αναλογούσαν..Τι έγινε, δεν χαλαν..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Μελομακαρονα φτιαξαμε κι εμεις προχθες με μεγαλη επιτυχια! Καναμε τη συνταγη με το σιμιγδαλι απο το μασα. Πολυ ωραια εγιναν! Καλα Ριτα η μαμα μου εχει πορωθει με το μασα, ολη μερα τη βρισκω να ξεσηκωνει συνταγες!:lol: Στο θεμα της κοπελας, απο τη μια σε καταλαβαινω οτι την εχεις εννοια, απο την αλλη αμα εκεινη εχει αναγκη τα χρηματα και θελει να δουλευει, δεν μπορεις να κανεις και πολλα...

Μαρινα μπραβο στην μπουμπου που γυρισε! Αντε ολα καλα πια!!!

Ελενη τελειος ο παγκος, αλλα πολυ ογκος ρε παιδι μου... Αυτο σκεφτομαι...

Αρμα κανενα δοντακι θα ειναι παλι... Θα τα βγαλει ολα μαζεμενα η Ευουλα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Πάρτα να σου βρίσκονται βρε..Και εγώ ενα διαστημα που είχα αρκετα απο Pampers, τα έδωσα όλα και πήρα οσα αναλογούσαν..Τι έγινε, δεν χαλαν..

stone μου μονο το βραδυ φοραμε libero τι να τα κανω τοσα πολλα;

καλημερα Νατασσα και Φωτεινη!!!

Καλημερούδια!!!!!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου????

Εμείς είμαστε καλά αν και δεν κοιμηθήκαμε πολύ καλά σήμερα, η μικ΄ρη χθες το βράδυ δεν είπιε ούτε γουλιά γάλα και ξύπνησε στις 5,00 και φώναζε γα(γάλα).

Τι να κάνω και εγώ σηκώθηκα την έκανα το ήπιε όλο και μετά ξεράθηκε μέχρι τις 9 παρά περίπου.Αυτό γιατην Ραφαέλα είναι κατόρθωμα.

Αλλά εγώ ρε κορίτσια χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, απ΄την μια με πονούσε το κεφάλι μου και από την άλλη με πονούσαν πάρα πολύ τα πόδια μου...το παθαίνω αυτό όταν είμαι έγκυος.

Κατά τα άλλα πήγαμε χθες στον γιατρό είδαμε την μπουμπου μας μετά την αμνιοπαρακέντηση και όλα είναι καλά.Μετά πήγαμε στα ανηψάκια μου και γυρίσαμε αργά γι΄αυτό δεν μπόρεσα να μπω καθόλου.

Βατραχάκι μου μεγειά το μαλλί καλέ!!!!

Σαρδελάκι πολύ ωραίο το δώρο για νεογέννητο και πολύ χρήσιμο.Α ξέχασα...καλά να περάσεις με την πεθερούλα σου βρε!!!!:P:p:p

Λαζαρένια μου πως είναι η μικρούλα μας???

Stone μου κοπέλα μου τα ματάκια του μικρού συνήλθαν???

Καλά έχω ζηλέψει πολύ με τα μελομακάρονα , λέω την άλλη βδομάδα να σας μιμηθώ και να φτιάξω και εγώ.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Της εκανα μια συζητηση της κοπελας τωρα και εδειξε να καταλαβαινει..μου ειπε μονη της οτι θα συνεχισει να δουλευει μεχρι να φουσκωσει και να μην μπορει...

Καταλαβαινει λεει οτι και εμεις νιωθουμε ασχημα και οτι δεν ειναι ωραιο να ερχετε με την κοιλια τουρλα αφου δε θα μπορει να κανει τις δουλειες οπως πρεπει..

Παλι καλα συνεννοηθηκαμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα χθες χάζευα πάλι στο mytoys (αμετανόητη εγώ...:lol::lol::lol:) και θυμήθηκα που είπες ότι ψάχνεις για πάγκο εργασίας...

Κάτι τέτοιο θα του άρεσε του Γρηγόρη; (είναι απο +3 αλλά δεν νομίζω ότι θα έχετε πρόβλημα!!!!;))

1896047-l.jpg

Κορίτσια καλημέρα και απο μένα. Μπήκα γρήγορα γρήγορα γιατί ο ταρζανάκος μου φλέρτάρει με τον υπολογιστή και δεν θα κάτσω πολύ.

Ξετρελάθηκα με τον συγκεκριμένο πάγκο της Ελένης και θα ήθελα οπωσδήποτε να του το πάρω για δώρο Χριστουγέννων. αλλά δεν μπορώ να τον βρω από την γερμανική ιστοσελίδα. Ξέρετε πως ακριβώς τον εντοπίζω και αν μπορούμε να πληρώσουμε με αντικαταβολή αντι της πιστωτικής. Επίσης αν υπάρχει αυτός ο πάγκος και σε γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών.

Επίσης να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές του δώρου που μου προτείνετε , θα το πάρω αφού γεννήσει με το καλό η γυναίκα και μπορεί να παραγγείλω τις πάνες.

Διαφημίσεις

Stone μου κοπέλα μου τα ματάκια του μικρού συνήλθαν???

Τα ματακια μας συνερχονται..Σήμερα και αυριο θα βάλουμε σταγονιτσες και πιστευω να είναι ενταξει μετα..

Ο Βήχας με ανησυχεί γιατι τοσες μερες εβηχε μονο το πρωί που ξυπνούσε, σήμερα τον ακούω πιο συχνά..

Καλά έχω ζηλέψει πολύ με τα μελομακάρονα , λέω την άλλη βδομάδα να σας μιμηθώ και να φτιάξω και εγώ.

Αντε βρε Ευα μου γιατι που τα λιγουρευτηκατε οι εγκυούλες μουρχεται να σας τα φερω εγώ..Νοιώθω και τυψεις!!!

Βατραχακι πως το εκανες το μαλλί;;Στο βαφτιστηρι τι πήρες τελικα;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα μου να δεις όταν η κοπέλα δεν θα μπορεί θα σταματήσει.Στο λέω γιατί και μένα η δικιά μου έτσι πέρσι έμεινε έγκυος αλλά σταμάτησε όταν δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Το ζήτημα είναι αν σταματήσει έχεις καμιά αλλή να έρθει στην θέση της???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αντε βρε Ευα μου γιατι που τα λιγουρευτηκατε οι εγκυούλες μουρχεται να σας τα φερω εγώ..Νοιώθω και τυψεις!!!

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου ...εγώ πάντως από σένα τα λιγουρεύτηκα και μου κόλλησαν!!!!!Λοιπόν αν συναντηθούμε την άλλη βδομάδα με το καλό θα περιμένω τάπερ.....:tongue::tongue::tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...