Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Joa και του Χρονου!(για το κεικ λεω...χαχαχαχα!)

Γιοβαννακι να χαιρεσε τον συζυγο!Παντα γερος και χαρουμενος!Πως τα περασατε;

Εμεις καλα εχουμε Χριστουγεννιαστει για τα καλα πια.Για την ακριβεια τα εχουμε τελειωσει ολα εδω και μερες ,δεντρα,στολισματα,2 δοσεις γλυκα,σπιτακια,χιονανθρωπακια και πολλα αλλα.

Πανμαρ εχω και εγω συνταγη για τετοια μελομακαρονα απο τη γιαγια μου.Του χρονου θα σου ζητησω και τη δικια σας εκδοχη.Αφου ξερεις ετσι και αλλιως τα δοκιμαζω ολα!χαχα!

Λοιπον εγω δεν πολυσυμπαθω αυτα τα χριστουγεννιατικα γλυκα.Τα φτιαχνω μονο για το καλο,για να μοιρασω και γιατι θελω το παιδι οπως και εγω να συνδιασει τις γιορτες με καποια αρωματα.Ηδη, επειδη εκαναν στο σχολειο κουραμπιεδες μολις μπηκε μεσα ενω τους εψηνα μου λεει ''Α μαμα φτιαχνεις κουραμπιεδες;;Μιαμ μιαμ!''χαχα!

Περασαμε ενα παρα πολυ ωραιο σκ αλλά το επομενο, πρωτα ο Θεος ,θα ειναι καραγεματο ,πιο πολυ δε γινετε.Θελω να κομμωτηριαστω και δε ξερω ποτε θα το χωσω.

Καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τι ευχές. Ωραία περάσαμε αυτό το τριήμερο (αργία σήμερα). Ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε, εγώ χρειάστηκε βέβαια να πάω σήμερα στη δουλειά γιατί είχε αυτόφωρο και ήμουν υπηρεσία, αλλά δε βαριέσαι.... συνήθισα πια.... τα τυχερά του επαγγέλματος. :tongue::tongue::tongue::tongue: Τώρα αύριο τα κεφάλια μέσα αλλά αφού η εβδομάδα ξεκινάει από Τρίτη δεν πειράζει. Σε δύο εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα!!!! Πω, πω!!!! Έχω μεγάλη αγωνία και για τη Σαββατιάτικη γιορτή. Θα κάτσει η αγαπούλα μου;; :confused::confused::confused: Παραλάβαμε την Παρασκευή και τις στολές και είναι μούρλια. Τη φόρεσε και ήθελα να της δαγκώσω τα ποδαράκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παραλάβαμε την Παρασκευή και τις στολές και είναι μούρλια. Τη φόρεσε και ήθελα να της δαγκώσω τα ποδαράκια.

και γιατί δεν μας έχεις βάλει ακόμα φωτογραφία να την δούμε και να δαγκώσουμε κι εμείς λίγο ποδαράκι? (έστω και διαδικτυακά!)

καλημέρααααααααα!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Κερνάω καφεδάκι.

2583227wqxnsauuzv.gif

Πανμάρ δεν την έβγαλα φωτογραφίες την Αλεξάνδρα. Θα σας βάλω ωραίες φωτογραφίες, ελπίζω δηλαδή :tongue::tongue:, από τη γιορτή. Μας έδωσαν τη στολή από τα ελαφάκια αλλά δεν μας έδωσαν τα κέρατα :lol::lol::lol: για να μην τα σπάσουμε. Το Σοφάκι θα κάνει γιορτή;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τα θηλυκά ελάφια (νομίζω) πως δεν έχουν κέρατα! Γι αυτό βρε δεν σας τα έδωσαν! χαχαχα!

Θα κάνουμε κι εμείς γιορτή! Την Παρασκευή το απόγευμα. Η Σοφία θα κάνει το παιδάκι από την ανατολή (κινεζάκι) που θα φέρνει τις κάλτσες του Αη Βασίλη! Μόνη της το διάλεξε γιατί στην "χορογραφία" τους, κρατάνε ομπρελίτσες και κάνουν φιγούρες! χαχα!

Της λέει ο μπαμπάς της προχθές "έμαθες το ποίημα σου για την γιορτή?" και του απαντάει "μπαμπά, δεν λέω ποίημα! Λόγια έχω!"

Να'σαι καλά και για το καφεδάκι! Και βαριόμουν τόοοοοσο πολύ να φτιάξω! Μου ήρθε έτοιμο!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σημερα ρεπαρω μιας και ειχα κατι δουλιτσες στο ΤΕΒΕ.Ου μπλεξεις...τεσπα...

Τι νεα;

Με το καλο οι γιορτουλες των παιδιων και εμεις ανυπομονουμε μιας και ολα ειναι εκπληξη.Ουτε τι θα ειναι στην παρασταση δε ξερω.Θα δουμε την κυριακη!!!Ο μικρος ολο με ρωταει αν θα ερθουμε λες και υπηρχε περιπτωση να μην πηγαιναμε ολο το μπουγιο χαχαχα!

Ομως ενημερωθηκα για το προγραμμα της αλλης εβδομαδας στο σχολειο που ειναι απιστευτο!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ ντροπήηηηηηηηηηηηηηη !!!

Που ειστε;;; Για καποιον ξερουμε πολυ καλα που ειναι (Μαρινα οχι δεν εννοω εσενα) οι υπόλοιποι;;

Κικη που εισαι;;

Προχθες η Βαρβαρα (ακουσον ) πεταξε κατω απο τον καναπε τον Παναγιωτη. Καθοταν ο καημενος ανεμελος και του ριχνει μια, παρτον κατω.Επεσε πανω σε κατι αυτοκινητακι και το χτυπησε το κεφαλι του. Που να το πω και να με πιστεψουν!! Και το βραδυ που γυρισα , μου εκανε και αναπαρασταση η τιμη πώς το εκανε.

Πλησιαζουν τα Χριστουγενναα!!!!!!!!!!!!!!!!! Το σαββατο εχουμε παρτυ, εμεις οχι τα παιδια, οποτε προβλέπεται εξοδος.

Τι αλλο να πω , μπας και γεμισουμε καμμια σελιδα;;

Καλέ ντροπήηηηηηηηηηηηηηη !!!

Που ειστε;;; Για καποιον ξερουμε πολυ καλα που ειναι (Μαρινα οχι δεν εννοω εσενα) οι υπόλοιποι;;

Κικη που εισαι;;

Προχθες η Βαρβαρα (ακουσον ) πεταξε κατω απο τον καναπε τον Παναγιωτη. Καθοταν ο καημενος ανεμελος και του ριχνει μια, παρτον κατω.Επεσε πανω σε κατι αυτοκινητακι και το χτυπησε το κεφαλι του. Που να το πω και να με πιστεψουν!! Και το βραδυ που γυρισα , μου εκανε και αναπαρασταση η τιμη πώς το εκανε.

Πλησιαζουν τα Χριστουγενναα!!!!!!!!!!!!!!!!! Το σαββατο εχουμε παρτυ, εμεις οχι τα παιδια, οποτε προβλέπεται εξοδος.

Τι αλλο να πω , μπας και γεμισουμε καμμια σελιδα;;

Βρε τι βαρβαρα!!!Καλα ολα τα λεφτα ειναι!

παρτακι διαβαζω!Σουπερ!

Εμεις εχουμε απο μεθαυριο μεχρι την Κυριακη 1 παρτακι για μεγαλους,2 παιδικα παρτυ,1 βαπτιση με τραπεζι,1 εξοδο εκπληξη της επετειου μας,1 σχολικη γιορτη!Να πω και αλλα;:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε τι βαρβαρα!!!Καλα ολα τα λεφτα ειναι!

παρτακι διαβαζω!Σουπερ!

Εμεις εχουμε απο μεθαυριο μεχρι την Κυριακη 1 παρτακι για μεγαλους,2 παιδικα παρτυ,1 βαπτιση με τραπεζι,1 εξοδο εκπληξη της επετειου μας,1 σχολικη γιορτη!Να πω και αλλα;:tongue:

Κουράστηκα !!!!!! 2 παιδικά παρτυ;;; Παναγια μου!!!!!

Καλησπέρα!!!

Ντινα δεν την ειχες για κατι τετοιο εε??Ρε τον Παναγιώτη...!!Ντουβρουτζας του'ρθε!!

Τα δικα μας παρτυ ειναι για την επόμενη εβδομαδα..η γιορτούλα του σχολείου μας την Πέμπτη,την Παρασκευη επισκεψη σε βαφτιστηρια και το Σάββατο ενα μικρο ρεβεγιον-που τελικα απ'ότι φαινεται δεν θα γλιτωσω- καθως ο καλός μου, μου εφαγε τα αυτια!!Την Κυριακή έχουμε το καθιερωμενο τραπέζι στη γιαγια μας!!Για αυτη την εβδομαδα -να είμαστε καλά- το μενου περιλαμβανει ενα τριημερο ταξιδακι για τη μαμα και το μπαμπα να το χαρουν και να το απολαύσουν!!!!

Καλό απόγευμα..πάμε να ετοιμαστουμε για την παιδιατρο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!

Κι εμείς φουλ πρόγραμμα αυτό το Σ-Κ... γιορτή, πάρτυ, θέατρο... δυστυχώς, όμως, όλα για την Σοφία... τίποτα για την μαμά και τον μπαμπά...:-(

Πετρουλίνι, καλά να περάσετε!!!!!

Ρε συ Ρίτα, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι εδώ και αρκετό καιρό...

Έχω ένα μικρό θέμα με την Σοφία και την πάνα της.... θα με βοηθήσεις? (χαχαχαχαχαχαχα!)

mrdIp3.png

Καλημερααααα

καλε εμας κανεις δεν μας καλεσε σε ενα παρτυ????μπουουυυυ..αλλα και εμεις εχουμε γεματο σκ ...το σαββατο bazaar στο σχολειο και την κυριακη χριστουγεννιατικη συγκεντρωση και στολισμος του σχολειου ...ολο το σκ στο σχολειο θα την βγαλουμε...

Οσο για την βαρβαρουλα !!!αγαπω!!!θεα το βαρβαρουλη μας!!!

Ριτακι ουαου προγραμμα εχετε!!!!εχετε επετειο κοριτσακι ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι Ιωανακι επετειαζουμε 6 χρονια γαμου 12 συνολικα!

Πολλα ε;

Καλημερα!

Πανμαρομαρια!Βεβαιως πες το προβλημα και πες πως λυθηκε!

Μονο που απαντω μονο σε ερωτησεις για το κοψιμο οχι για την επαναφορα της πανας χαχαχα!!!

Πετρουλα καλη διασκεδαση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...