Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α και για να το συνεχίσω λίγο το θέμα της καλής μάνας, σήμερις μου τηλ η δασκάλα ότι θα μας έστελνε τη στολή του μικρού, τελικά είναι μάγος και να μας πει να πάμε μισή ώρα νωρίτερα το Σάββατο, όταν της απάντησα ότι εμείς θα λείπουμε και θα πάει με τη γιαγιά ο μικρός, μου λέει μα δε μου το λέγατε νωρίτερα, κάπως θα το κανονίζαμε! Μπουαααααααααααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και για να το συνεχίσω λίγο το θέμα της καλής μάνας, σήμερις μου τηλ η δασκάλα ότι θα μας έστελνε τη στολή του μικρού, τελικά είναι μάγος και να μας πει να πάμε μισή ώρα νωρίτερα το Σάββατο, όταν της απάντησα ότι εμείς θα λείπουμε και θα πάει με τη γιαγιά ο μικρός, μου λέει μα δε μου το λέγατε νωρίτερα, κάπως θα το κανονίζαμε! Μπουαααααααααααααα!

Γιαυτο ειπα Μαρινα μου να απαντησεις εσυ!!! Κατι ηξερα!!!

stone μάλλον από εκδόσεις Πατάκη λες "Ιστορίες σε 3 λεπτά; Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια". Το πήραμε πέρυσι και τα διαβάζουμε όλο το χρόνο !!

Δεν είναι των 3ων λεπτών βέβαια... λίγο μεγαλύτερες.

soula μπορεί απλώς σταδιακά να μη θέλει να κοιμάται πια το απόγευμα. Η δικιά μου τον έκοψε το μεσημεριανό ύπνο. Σκέψου μόνο οτι ποτέ δεν έπεφτε μόνη της για ύπνο οπότε έχεις γλιτώσει πολλά νταντέματα! Το θετικό είναι οτι μετά τις 8 μπορεί και να τη βάλω για ύπνο και να κοιμηθεί.. με ένα παραμυθάκι πάντα.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Ερώτηση κρίσεως; Η Μαρίνα με την Πικουλίνα μιλάνε ακόμα ή έχουν τσακωθεί;; :tongue::tongue::tongue:

Αχ με κάνετε και γελάω ρε κορίτσια. Να είστε καλά..... γιατί δεν είμαι και στα πολύ καλά μου. Μαρίνα μου έχω σταματήσει να γκρινιάζω εγώ αλλά πίστεψέ με ζω περίπου τις ίδιες καταστάσεις με εσένα.... με κάτι προβλήματα υγείας των γύρω μου... :(:(:( Σήμερα θα πάω να πάρω κάτι αποτελέσματα εξετάσεων της μαμάς μου και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα και φυσικά δεν έχω καμία όρεξη να δουλέψω :-(:-( Εκτός αυτού, έχω και την Αλεξάνδρα τελευταία που μου κάνει κάτι βραδινούς εμετούς και δεν ξέρω που να το αποδώσω. Όλη την ημέρα είναι καλά περίκαλα και μόλις ξαπλώσει αρχίζει μια γκρινίτσα, ένα κλαψούρισμα, ένα νιαούρισμα και νάτος ο εμετός. Πήγαμε παιδίατρο και δεν έχει κάτι παθολογικό. Κόψαμε το βραδινό γάλα, μήπως και την ανακατεύει αυτό, προχτές ήταν καλά και χτες πάλι τα ίδια. Ουφφφφ :-(:sad::-( Τι στο καλό γίνεται; Ψυχολογικό είναι;;;

Ααα ευχαριστώ και για τις ιδέες για τα γλυκά. Πραγματικά είχα κολλήσει. Νομίζω θα κάνω την πορτοκαλόπιτα τελικά.

Πετρούλα για πες τη συνταγή για το μιλφέιγ για να μας βρίσκεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Goodmorning!

Διαβαζω για τα θεματακια σας...ευχομαι ολα τα προβληματα υγειας να ξεπεραστουν και να σας βρει το 2012 χαρουμενους κ γεματους υγεια .

Γιοβαννα δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1669&Itemid=49

Ειμαστε πολυ καλα και με τρελο Χριστουγεννιατικο mood!

Παρτε και ενα μελομακαρονακι φρεσκοτατο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5992&Itemid=49

Kisses!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

stone μάλλον από εκδόσεις Πατάκη λες "Ιστορίες σε 3 λεπτά; Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια". Το πήραμε πέρυσι και τα διαβάζουμε όλο το χρόνο !!

Δεν είναι των 3ων λεπτών βέβαια... λίγο μεγαλύτερες.

sunsun εχω βαλει το link πιο πάνω..αυτο εδω λέω:http://www.greekbooks.gr/books/pedika/hristugenniatika-paramithia-logotehnia/24-istories-mehri-na-erthun-ta-hristugenna.product το ποίο περιλμαβανει 24 δισελιδες εικονογραφημενες ιστοριουλες,,οτι πρεπει δλδ για παραμυθακι καληνυχτας!!!

Τι στο καλό γίνεται; Ψυχολογικό είναι;;;

Ααα ευχαριστώ και για τις ιδέες για τα γλυκά. Πραγματικά είχα κολλήσει. Νομίζω θα κάνω την πορτοκαλόπιτα τελικά.

Πετρούλα για πες τη συνταγή για το μιλφέιγ για να μας βρίσκεται.

Ναι βρε Γιοβαννα, το πιο πιθανό..ειναι κτ που σου λέει, καταλαβαινεις οτι κατι την ενοχλει, σου εχει παραπονεθει για κτ τελευταια?Τι να πώ..πραγματι περιεργο, οχι ομως ανησυχητικό.Θα της περασει, μη στενοχωριεσαι!!Καλή επιτυχια και στα αποτελέσματα της μαμας σου!!

Απο μιλφέιγ επειδη εχω δοκιμασει σχεδον τα πάντα ολα θα σου δωσω μια συνταγη που την εχω γραμμενη σε καποιο χαρτι, προφανως καποιος μου την εδωσε (ή την εκανα αντιγραφη απο καποιο site) και εκτοτε κανω μονο αυτη

Υλικά:

-3 κουτια σφολιατινια

-700 γρ γαλα

-2 κουπες αχνη

-1 κουτι 500 γρ φυτικη σαντιγυ (στο πρασινο κουτακι)

-2 φακελάκια ανθος αραβοσιτου

Εκτελεση..

Χτυπάμε στο μιξερ τη σαντιγυ με την αχνη για 6 λεπτα και τη βαζουμε για 15 λεπτα στην καταψυξη

Εδω η αρχικη συνταγη ελεγε να κανουμε την κρεμα με κρυο γαλα και με ανθος αραβοσιτου στιγμης..Εγω ομως επειδη μου εβγαινε αρκετα αραιη την κανω με τον παραδοσιακό τροπο (βρασιμο κλπ) αλλα βαζω λιγοτερη ζαχαρη γιατι ειναι γλυκια και η σαντιγυ μου.Αθηνω το μειγμα να κρυωσει και βαζω 10 λεπτα στο ψυγειο.Προσοχη αν κανουμε την βραστη κρεμα ειναι αλλο σακουλάκι, οχι το ΣΤΙΓΜΗς!(την πάτησα..χιχι)

Βγαζουμε τα 2 μειγματα και τα ανακατευουμε για 1 λεπτο στο μιξερ να ομογενοποιηθούν

Σε ενα ταψι στρωνω τα σφολιατινια, απλωνω τη μιση κρεμα ομοιομορφα και επαναλαμβανω αλλη μια στρωση με τον ιδιο τροπο

Τα σφολιατινια που περισσευουν τα τριβω και τα ριχνω απο πάνω.Ριχνω και την αχνη (Εγω τα σφολιατινια και την αχνη τα τριβω πριν σερβιρω γιατι αλλιως ποτιζουν απο την κρεμα, ενω ετσι μενουν τραγανα)

Βαζουμε στο ψυγειο

Παρτε και ενα μελομακαρονακι φρεσκοτατο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5992&Itemid=49

Και του χρόνου!!!!Αλλο μελομακαρονο αυτο Ριτα;;Τι διαφορα εχει με τα αλλα που καναμε, της Μαιρης???

Τωρα διαβασα οτι ειναι του Ακη αλλα τα υλικα ειναι τα ιδια,ετσι??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και του χρόνου!!!!Αλλο μελομακαρονο αυτο Ριτα;;Τι διαφορα εχει με τα αλλα που καναμε, της Μαιρης???

Τωρα διαβασα οτι ειναι του Ακη αλλα τα υλικα ειναι τα ιδια,ετσι??

Ειναι μεν με σιμιγδαλι και αλευρι αλλα διαφορετικη δοσολογια,δεν εχει καρυδι μεσα και εχει και διαφορετικο τροπο στο σιροπιασμα.

Καλο σκ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου από τη βροχερή Κέρκυρα. Είστε όλες καλά; Χριστουγεννιάζετε; :D:D:D:D:D Εμείς σχετικά καλά. Χτες το βράδυ ήμαστε στη νονά μας που γιόρταζε και περάσαμε όμορφα. Σήμερα έχω εδώ τραπέζι για τη γιορτή του καλού μου αλλά... φέεετα που λέει και η Joa. :lol::lol::lol::lol::lol: Βέβαια η γιορτή είναι τη Δευτέρα αλλά το Σάββατο βολεύει καλύτερα.

Ρίτα και Πετρούλα σας ευχαριστώ για τα μιλφέιγ. Θα εκτελεστούν σίγουρα μέσα στις γιορτές :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκια πάω να ανασκουμπωθώ...... Καλό ΣΚ σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρααααααα!

Λοιπόν, κορίτσια, αν ακούσετε κάποια στιγμή στις ειδήσεις για οικογεναιακή τραγωδία στον Δήμο Αχαρνών ή για μια "σύγχρονη Μήδεια" ή για μάνα που σκότωσε το τρίχρονο παιδί της, να ξέρετε ότι εγώ θα είμαι αυτή!!!!!

Γιοβάννα μου καλά να περάσετε σήμερα!

Μαργαρίτα, θέλεις κάποια στιγμή να σου δώσω και την συνταγή της γιαγιάς μου για τα μελομακάρονα? Είναι Αϊβαλιώτικη εκδοχή! Προσωπικά, είναι τα μόνα που τρώω και είναι λίγο διαφορετικά από τις γνωστές συνταγές... (εξακολουθούν βέβαια να είναι μελομακάρονα...) Αν θέλεις να τα δοκιμάσεις κι αυτά! (τόσα φτιάχνεις!) χαχαχαχα! Απλά δεν έχουν σιμιγδάλι, πορτοκάλι και καθόλου μυρωδικά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

όχι στάχτη..... πολύχρωμες πιπεριές! θέλεις να τα δοκιμάσεις?

εσύ τι έκανες ξύπνια στις 2 τα ξημερώματα?????

μπήκες να διαβάσεις συνταγές για μελομακάρονα?

mrdIp3.png

Μου έλειψες κι ειπα να μπώ να διαβασω νέα σου!!!!

Εσυ που χαθηκες..??Καίς σταχτη??

Είχαμε έξοδο χτες, πίνω ενα καφεδακι να συνελθω και ξεκιναμε να στολισουμε την αυλή μας!!!!

Καλημερα και καλή Κυριακή σε ολες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καίς σταχτη??

όσες ώωωωωρες, μέεεεεερες, μήηηηηηνες και να προσπαθώ, την στάχτη δε νομίζω πως θα καταφέρω να την κάψω! :tongue:

Καλημέρααααααα και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε? Ξεμπερδέψατε με τα στολίσματα? Χριστουγεννιάσατε όλες ή ακόμα...?

Γιοβάννα μου να χαίρεσαι τον καλό σου!

Εμείς καλά.... πήγαμε εκδρομούλα μέχρι την Δημητσάνα χθες... Αχ! Τι ωραία που ήταν....

Σήμερα, όμως, τα κεφάλια μέσα! Ο μπαμπάς μας δουλειά, η κόρη μου σχολείο κι εγώ ένα σωρό δουλειές!!!!!

mrdIp3.png

Καλημερααααα

καλη εβδομαδα , εβδομαδα γιορτων και αυτη!!!συνονοματη να χαιρεσαι τον καλο σου!!!

Εμεις φυσικα δεν χριστουγεννιασαμε ακομη...αλλα το αλλο Σαββατο λεμε και εμεις σιγα σιγα...

Περασαμε ενα υπεροχο σκ με πολλες βολτες ,παρτυ και αγκαλιες και παιχνιδια!!!και προκοπη μεχρι που και εγω εκανα κεικ (ναι δουλευει ακομη ο φουρνος!!!)

Την Παρασκευη λεω να φτιαξω και εγω μελομακαρονα !!απαιτηση του συζυγου να τα φτιαξω νωρις ετσι ωστε να προλαβουμε να παρουμε ετοιμα και να μην τρεχει τις παραμονες ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...