Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααα και απο μενα ...σπιτι σημερα!!!

σανσαν περαστικα στο αγορακι σου....ελπιζω να ξεκοκκινησετε συντομα!!!

Ιωαννα μου με το καλο η γιορτουλα της μικρης σου!!εμας ειναι αυριο αλλα μονο για τα παιδια εμεις θα λαβουμε dvd...

Πετρουλινι εχεις μπει για τα καλα στο κλιμα των γιορτων!!!παραμυθια με χριστουγεννιατικα ε ??καλη ιδεα ..θα παω μια βολτα απο το βιβλιοπωλειο μας...

Εμεις οοοολοι καλα.....ο μικρος μου κοιμαται ,ο μεγαλος σχολειο ..σημερα εφτιαξε και ο Ακης στην τιβι ενα μπανοφι με σοκολατα κο-λα-ση!!!θθα το φτιαξω οπωςσηποτε τα χριστουγεννα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα και εμείς το έχουμε αυτό με τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Κάθε βράδυ και άλλη ιστορία. Εγώ της είχα κρύψει και τα περσινά και τώρα της φαίνονται όλα καινούργια.

Joa τι είναι το μπανόφι; Ωραίο θα είναι, αφού είναι με σοκολάτα :tongue::tongue: αλλά τι είναι; Μπράβο που είστε όλοι καλά και έτσι να παραμείνετε. Σου είπα ότι θέλω και εγώ 2 κιλά μείον; ΘΕΛΩ!!!

Πείτε καμιά ιδέα για γλυκό για τη γιορτή του άντρα μου. Σε φαί έχω καταλήξει αλλά για γλυκό κόλλησα τώρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας και από μενα.

Εχω πολύ καιρο να μπω αλλα κατι εγινε και δεν με συνδεει αυτοματα και ειχα ξεχασει τον κωδικο μου.

Καταρχήν περαστικά σε ολους μικρούς και μεγάλους.

Α πα πα εχει παραγίνει.Ολο το χειμώνα περαστικα και περαστικα.

Sunsun δυσκολα με τον μικρουλη μωρε.Ευχοαμι να περασει γρήγορα.

Κικίτσα μου αντε μια αποφαση είναι .Στολισε το το δεντρακι σας.

Παντως εγω προσφερομαι και δωρεαν να βοηθησω.ΜΕ ένα καφεδακι την βγαζεις καθαρη.(όχι ότι δεν εχω αναγκη τα 600 ευρουδακια ε?).

Μαρια μου τι ωρα ειπες ????????Κατι δεν καταλαβα καλα !!!!!!!!!!!!!!

Εγω δεν το εχω ζησει αυτό ουτε όταν ηταν βρεφος.Εχει μαλωσει με τον υπνο το παιδακι μου.

Ιωάννα μου με τον ιδιο ακριβως τροπο στολισαμε και εμεις.Η μικρη εβαζε ολες τις μπαλες χαμηλα και ολες μαζι και εγω μετα τις ταχτοποιουσα!

Με το καλο και οι γιορτουλες των παιδιων.

Εμεις δεν ξερω ποτε θα την κανουμε.Κανενας δεν ρωτησε (εννοω γιαγια παππους μπαμπας που την πηγαινοφερνουν στο σχολειο) και κανενας δεν μας ειπε.

Μονο ένα χαρτι μας εστειλαν με το ποιημα και τη στολη που θα φορεσουμε.

Θα είναι Αγιοβασιλιτσα η μικρη και της πηρα μια στολή από το jumbo τελεια.

Κατά τα αλλα η μικρη μας βασανίζει αλυπητα με τον βραδυνο υπνο.Παμε ερχομαστε μαλωνουμε μιλαμε αλλα ακρη δεν βγαινει.

Θελει οποσδηποτε παρεα για να κοιμηθει και τωρα τελευταια αρχισε να κανει το ιδοο και το μεσημερι ενώ παλιοτερα τουλαχιστον μεσημερι πηγαινε μονη της καιχωρις δευτερη κουβεντα.

Εχω βεβαια την υποψία ότι όλα αυτά της τα δημιουργησε η γιαγια .Δυστυχως εχουν την ταση να ανακατευονται παντου και πολλες φορες μας λενε μπροστα της να μην την αφηνουμε να κοιμαται μονη , να βαλουμε στο δωματιο αμς το κρεββατι της και αλλα κουλα.

Επειδη ξερω πολύ καλα το παιδι μου ειμια σιγουρη ότι επηρεαζεται παρα πολύ.

Επίσης πολλες φορες όταν μου λεει κατι η μικρη αν την μαλωσω νομίζω ότι ακουω την πεθερα μου .ειλικρινα ακριβως τα ιδια !!!!!!!!!

Ουφ τα ειπα και ξεσπασα.

Πείτε καμιά ιδέα για γλυκό για τη γιορτή του άντρα μου. Σε φαί έχω καταλήξει αλλά για γλυκό κόλλησα τώρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ στη γιορτη της μικρής εφτιαξα πορτοκαλοπιτα και ευκολη και γρηγορη.

Στη γιορτη του Ν. εφτιαξα μεθυσμένα και μιλφειγ.;)

Γιατί καλέ κλειστήκατε μέσα; Στοίχημα το έχετε βάλει ή προετοιμάζεστε για κάποιο ριάλιτι εγκλεισμού; :tongue::tongue::tongue:

Βρε συμπεθερα αδεια εχω..δε μενουμε ολη μερα μεσα, το πρωί ομως που ν παω..ειμαι με τον μικρο και μαγειρευουμε, συμμαζευουμε, πινουμε καφεδακια..αυτος αλλοτε παιζει, γκρινιαζει, θελει αγκαλιές!!μεχρι και 10/1 ετσι θα ειμαστε , μπορεί και όλο το '12!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πετρουλινι εχεις μπει για τα καλα στο κλιμα των γιορτων!!!παραμυθια με χριστουγεννιατικα ε ??καλη ιδεα ..θα παω μια βολτα απο το βιβλιοπωλειο μας...

Ααα τα χριστουγεννιατικα βιβλία του τα παιρνω εδω και 1 μηνα ανα βδομαδα!Επίσης καθε βραδυ απο 1/12 διαβαζουμε ενα βιβλίο με 24 μινι χριστουγενννιατικες ιστοριες!!Μολις το βρω θα στο ποσταρω...

Joa τι είναι το μπανόφι; Ωραίο θα είναι, αφού είναι με σοκολάτα :tongue::tongue: αλλά τι είναι; Μπράβο που είστε όλοι καλά και έτσι να παραμείνετε. Σου είπα ότι θέλω και εγώ 2 κιλά μείον; ΘΕΛΩ!!!

Ωραιο το μπανοφι αλλα καπως δυσκολο...Εγω απο τα γλυκα πρωτα πρωτα στη λιστα εχω μιλφέιγ και τιραμισου!Επισης ενα αλλο με μπισκοτα πτι μπερ, κορμος κατσαρόλας λέγεται..οτι σου ταιριαζει στη γευση και θες να το δοκιμασεις, ρωτα μας!!

Καλό μεσημερι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα αυτο ειναι...τα εχει ολα και συμφερει!!

Παρτου και 2-3 άλλα, και μην ξεχασεις τον Ρουντολφ!!

Χτες μου ηρθε με κοκκινη μυτουλα και κερατακια απο χαρτονι!!Ειχε πολλή πλάκα..βάλαμε και το cd και χορευαμε!!

http://www.greekbooks.gr/books/pedika/hristugenniatika-paramithia-logotehnia/24-istories-mehri-na-erthun-ta-hristugenna.product

Ααα τωρα ειδα οτι το μπανοφι εγινε με σοκολάτα...!!Στη μπανανα ειχα μεινει!!χαχαχα

Θα ψαξω να βρω το βιντεακι..η εκδοση αλα μπανανα δε με ξετρελανε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πετρουλα μπανοφι χωρις μπανοφι δεν γινεται μιας και ειναι βασικο συστατικο αλλα οπως το εκανε δεν γινεται η διαδικασια του βρασιματος του γαλακτος για 3 ωρες που οσο να ναι ειναι χρονοβορα...οσο για το βιβλιο...αυριο θα περασω απο το mall!!!!!!

Iωαννα για πες και ιδεα για φαγητα αλλα ευκολα αλλα συναμα λιγο πρωτοτυπα.. γιατι ερχονται τα χριστουγεννα και το τραπεζι μου πλησιαζει!!!

Σουλιτσα μου ετσι μου ερχεται να ερθω να μπουφλισω εγω τους παπουδογιαγιαδες!!!!!ελεος πια....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

σπεραααααααααααα

Παρανοησατε, δεν μας ηρθε 100 ευρω το χαρατσι !!!! μακαρι να ηταν τοσο!!! Απλα δεν ηθελα να βαλω σε εξοδα τη Κικη μας!!!

Πωπω εμεις δεν εχουμε διαβασει κανενα Χριστουγεννατικο βιβλίο!!! Το εχουμε ριξει στις βολτες και στις χειροτεχνιες. Μανα ειμαι εγω;;

Πετρουλα πας καλά;; εχεις αδεια τοσες μερες;;; Κανε μια εισαγωγη πριν το αμολησεις ετσι αποτομα!!!

ή που δεν θα εμφανίζεται καμμιά σας, ή που θα γράφετε ένα σωρό πράγματα!

Πετρούλα, θύμησέ μου, όταν θα έρθω σπίτι σας να μου κάνεις το τραπέζι, να έχω φάει πριν κανένα σουβλάκι για να είμαι χορτάτη! Μα είναι δυνατόν, οι μισές συνταγές που προτείνεις να είναι με πιπεριά?????? απαπαπαπαπαπα!

Η Σοφία ξύπνησε κανονικά στην ώρα της... (γύρω στις 7.30). Το έχω παρατηρήσει... έχει ένα θέμα με το πρωινό ξύπνημα! Είτε κοιμηθεί στις 8 είτε στις 12, το πρωί ξυπνάει πάντα την ίδια ώρα!

Γιοβάννα θα ανέβει και σε κανονικό σανίδι θεάτρου η μικρη σου ε? Άντε! Και στην Επίδαυρο να την καμαρώσεις!

Εμάς θα κάνουν την γιορτή τους στο πνευματικό κέντρο του Μενιδίου.... γειτονάκιιιιιιιιιιι! βοήθειαααααααα! πού πέφτει αυτό? απ'ότι μου είπαν είναι κάπου κοντά στο δημαρχείο...(?) αλλά ούτε αυτό ξέρω κατά πούθε πέφτει!

Σουλίτσα μου..... πες μας κι άλλα να ξεσπάσεις!!!! Τα χαιρετίσματά μου στην πεθερούλα σου βρε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια , πως είστε;

εγώ ακόμα στη δουλειά , ναι ναι ακόμα στη δουλειά είμαι και ο άντρας σπίτι με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες συγκεκριμένα ανοιχτά τα δάχτυλα των χεριών του ...μπορεί και των ποδιών του.:rolleyes:

να πω στα γρήγορα ότι ζούλεψα για τη γιορτή της μικρής Αλεξάνδρας, άντε με το καλό Γιοβάννα μου να την καμαρώσεις τη μικρούλα σου που θα ανέβει στο σανίδι και να πάνε όλα καλά με τη γιορτούλα σου.

Εμένα πάντως δεν τον βλέπω τον μεγάλο για το σανίδι , περισσότερο μου κάνει για τραγουδιστής μιας και κυκλοφορεί πολύ με ένα όφωνο στο σπίτι.

Ριτάκι σε υπέρευχαριστώ για τη συνταγή την τέλεια που την έφτιαξα πέρυσι και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Κορίτσια τη διαφημίζω και σας τη προτείνω ανεπιφύλακτα, αν τα φτιάξετε να μου στείλετε και εμένα γιατί ναι μεν τη ζήτησα αλλά άγνωστο πότε θα τα φτιάξω τα κουραμπιεδάκια...άσχετο γιατί δεν μας επισκέφτεσαι βρε Ριτάκι πλέον;

Σουλίτσα τέλεια η πεθερούλα , να τη βάλουμε να κάνει παρέα με τη δική μου που του λέει συνέχεια πως αν δεν τρώει το φαγητό του ... αν δεν ... αν δεν... θα έρθει η γριά να τον πάρει και κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε κάνουμε ολόκληρη ανάλυση για το ότι δεν υπάρχει καμία γριά.Άστα μπλέξιμο σου λέω.

Πετρούλα οι συνταγές τέλειες , εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τη πιπεριά. πότε είπες θα κάνεις το τραπέζι; προλαβαίνω να κλείσω εισιτήρια ;

Ιωάννα τι είναι το μπανοφί οέο; είναι δύσκολο; αποτελείται κυρίως απο μπανάνα γι'αυτό το λένε μπανοφί; και γίνεται στο πι και φί; καλό έ;;;;

κυρά ΠανΜαρ να πω για το Σοφάκι ότι είναι με 2 λόγια ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ , κλωνοποιούνται αυτά τα παιδιά άραγε;:tongue:

τέλος να ευχαριστήσω τα κορίτσια που προσφερθήκανε να μου στολίσουν το δέντρο είτε αφιλοκερδώς είτε για ποταπά - μηδαμινά ποσά...αλλά θα επιλέξω τη προσφορά της ΠανΜαρ γιατί τα 500€ τα έχω ... τα 100 € δεν τα έχω... συνεπώς Μαράκι ετοίμασε τα στολίδια...στη συνέχεια στείλτα και τα λεφτά θα στα καταθέσω στη τράπεζα απο το νέο έτος...μόλις ξεστολίσω δηλ.

ΦΙΛΙΆΑΑΑΑΑΑ

Ασε, θα μου απαντησει η φιλη μου η Μαρινα, που με αγαπαει !!!:):):)

Πικουλίνα εγώ σου προτείνω να την αφήσεις να σου απαντήσει. Τι μπορεί να σου προσάψει ; ξέρει τίποτα αρνητικό για 'σένα; το πολύ πολύ να πει ότι δεν είσαι μάνα εσύ... ε και ; θα την πιστέψουμε νομίζεις;

Με καλέσατε???Τι να πω για την Πικουλίνα, ότι βγάζει τα παιδιά μέχρι το φούρνο, πετάει και λίγο αλεύρι στο τραπέζι και αυτό το βαφτίζει βόλτες και χειροτεχνίες! Όποιος την ξέρει, καταλαβαίνει πόσο παρατημένα τα έχει τα παιδάκια της, γι αυτό και αυτά τα καυμένα είναι τόσο αντιδραστικά, τι να πεις είναι μερικές-μερικές...

Πετρουλίνι μπήκατε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ε? Κι εμείς για τα καλά μορώ να πω!

Επίσης, Μαρίιι τι είναι αυτό το πράγμα είτε 9, είτε 10.30 και τα δικά μου 7.30 στο πόδι, εννίοτε και νωρίτερα!

Κίκο μου συμφωνώ απόλυτα για τα κουραμπιεδάκια της Ρίτας, τα εκθίασα και πέρυσι και φέτος που τα ξανάκανα, όλοι μου λένε έχουμε φάει τόσους κουραμπιέδες, σαν κι αυτούς όμως...Για μελομακάρονα φέτος έκανα αυτά της Βέφας, δεν μου πέτυχαν όμως στο σιρόπιασμα γμτ! Τα υπόλοιπα γλυκά και φαγητά ούτε και τα κοίταξα, φέτος έχω στο μυαλό μου το σούπερ σχέδιο για να γλιτώσω το τραπέζωμα και να φορτωθούμε στα πεθερικά ώστε το βράδυ να μαζευτούμε με κάποιους φίλους σπίτι με την ησυχία μας...Χεχεχε!

Σούλα όντως οι γιαγιάδες είναι πολύ λάθος εδώ και εγω πιστεύω ότι την επηρεάζουν πολύ την Ανδρεάνα στο θέμα του ύπνου.

Αυτάααα εμένα εξακολουθεί να με πηγαίνει καροτσάκι από θέμα υγείας και προβλημάτων όοοολων των γύρω μου αλλά νομίζω ότι το 2012 θα με βρει στα μυαλά μου για το 2013 πολύ αμφιβάλλω πάλι! Τέσπα έχω πάρει τον τίτλο του γκρινιάρη επάξια για φέτος και είναι σημαντικό κι αυτό, να θυμηθώ να μην κερδίσω το φλουρί τουλάχιστον γιατί δε με πάει τελικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...