Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα βρε κορίτσια και από’μένα.

Σας έχω χάσει αυτές τις μέρες αλλά τρέχω και δεν φτάνω με τη δουλειά και μετά στο σπίτι μέχρι να κουνήσω το ένα πόδι μυρίζει το άλλο. Τα πιτσιρίκια τα έχω πάλι με αμυγδαλές ,είχαμε και πυρετό Δευτέρα – Τρίτη ο μικρός , ο μεγάλος ευτυχώς όχι και όσο να’ναι κόλλησα και εγώ η μπέμπα το κατιτίς μου. Για στόλισμα ούτε λόγος να πω , νομίζω αυτή τη φορά θα πάω με το παλαιό ημερολόγιο και γι’αυτό το καθυστερώ έτσι. Πάντως είμαι σίγουρη ότι 24/12 το δέντρο θα υπάρχει , είτε με μπάλες είτε γυμνό. Ξεκινήσαμε πάλι και τις αντιδράσεις στον παιδικό και είμαι ψυχοπλακωμένη κάπως. Εκεί που έλεγα όλα καλά το πήρε απόφαση ο δικός μου είναι εδώ και μία βδομάδα που ξεκινήσαμε πάλι τη γκρίνια , μα πολύ κλάμα βρε παιδί μου … με το που ανοίγει τα μάτια ξεκινάει…δεν θέλω να πάω παιδικό και εσύ να πας στη δουλειά… εν τωμεταξύ μου είπε και η δασκάλα του ότι είναι πολύ πειραχτήρι με τα άλλα πιτσιρίκια σε σημείο που τον βγάλανε έξω χθες από τη τάξη για να ηρεμήσει κάπως. Ας παίρνει τουλάχιστον τις αποβολές τώρα στον παιδικό παρά μετά που θα ξεκινήσει σχολείο και θα έχουμε το φόβο να μείνουμε από απουσίες.

Πικουλίνα και εγώ το Μήτσο τον βάζω καμιά φορά στη κούνια για τιμωρία γιατί μου τραβάει όλα τα σεμεδάκια (χιχι) μόνο που ο αδερφός του δεν μπαίνει μέσα για να του κάνει παρέα αλλά χοροπηδάει έξω από τη κούνια και του λέει «κοίτα Δημήτρη , εγώ είμαι έξω …δεν είμαι τιμωρία…χοχοχοχο) τυχαίο; Δε νομίζω.

Τέλος να πω συγχαρητήρια στη Γιοβαννούλα για όλα αυτά τα εδέσματα που έφτιαξε και σε όλες τις μανούλες που έχουν στολίσει και έχουν φτιάξει γλυκάκια.

Κυρα Ρίτα που είσαι; Θέλω άμεσα τη συνταγή για τους κουραμπιέδες τους τέλειους, τώρα αν τους φτιάξω τα Φώτα πειράζει;

Ιωαννίτσα σιδερένια εύχομαι.

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Σημερα ειναι η 6η συνεχομενη μερα σπιτι...σε λιγο θα χρειαστω και καμια ένεση!!

Κικη περαστικα σας!!Στόλισε βρε το δεντρακι , βαλτο στο προγραμμα...και τα μικρα θα χαρουν και η δικη σου διαθεση θα φτιαξει, ακουσε με!!!!

Που ειστε?Ολες πολυασχολες μου ειστε?

Για ελατε να χριστουγεννιασουμε οπως ειπε και το Σοφακι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρέχει!!!!!!!!!!

Είναι τόσο ωραία.... Πάμε μια βόλτα?

Άρχισαν να μας έρχονται και όλα τα "ραβασάκια" μας για να ξοδέψουμε το δώρο των Χριστουγέννων (που ελπίζουμε πως θα πάρουμε!)

ΔΕΗ, σήματα, ασφάλειες (Δεκέμβριο πέφτουν κι αυτές!), φυσικό αέριο... ααααααααααχ!

Κατά τ'άλλα καλά! Υγεία έχουμε (ακόμα) οπότε είμαστε αισιόδοξοι!

mrdIp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2238257#post2238257

τα δικά μας τα νέα. η μουρίτσα μας ακόμα κατακόκκινη!

τα καλά: ο σύζ έκοψε το τσιγάρο 5 μέρες τώρα και είναι η πρώτη φορά. Πήρε το ηλεκτρονικό και τώρα σκέφτεται να το σταματήσει και αυτό!!

έφτιαξα και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που προτείνει πάνω από τα θέματα το καφέ. με τη ζύμη κορν φλάουερ και μαγειρική σόδα. μας κράτησε γύρω στις 3 ώρες απασχολημένες και καλέσαμε και δυο γειτόνισες :-)

φτιάχνω και πατατούλες στο φούρνο με μπέικον και μπεσαμέλ, συνταγή μαμαλάκη και περιμένω πως και πως να το φάω!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Περαστικα σας βρε sunsun...ελπίζω να μην ειναι ενοχλητικό για τον μπέμπη και ευχομαι με τις κρεμουλες να καθαρισει γρηγορα το προσωπακι του, ο καημενούλης....

Μαρια ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε...κι εμεις ανα δεκαημερο εξοφλούμε κι απο κατι!!

Πάω να σιδερωσω λιγο...καλό απόγευμα!!!

Ωχ βρε τον μπεμπάκο σας.... υπομονή και σιγά σιγά θα φτιάξει! Έχει και φαγούρα ή είναι μόνο "αισθητικό" το θέμα?

Στολίδια φτιάξαμε κι εμείς προχθές, τα άλλα... με το αλάτι (γιατί η Σοφία βιαζόταν κι εγώ δεν είχα νισεστέ ή κορν φλάουρ!), αυτά όμως που έγραψες θα τα φτιάξουν στο σχολείο τους.

Καλή επιτυχία στον καλό σου με το τσιγάρο!

Πετρουλίνι απογευματιάτικα σίδερο? Τι έκανες όλο το πρωί?

mrdIp3.png

Sunsun περαστικά στο μπεμπούλη, αν και μη σε ανησυχεί μιας και τα περισσότερα μωράκια εμφανίζουν τέτοιες ευαισθησίες αλλά μεγαλώνοντας βελτιώνεται η κατάσταση.

Πετρούλα μου λέω κάθε μέρα που σηκώνομαι : σήμερα θα στολίσω δεν πάει άλλλο... και μετά που γυρίζω σπίτι κάνω ότι άλλο θες εκτός απο το να στολίσω.

Κυρα ΠανΜαρ δεν θα το πιστέψεις ...τα ίδια ραβασάκια ήρθαν και σε εμάς αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια:shock::shock: , μη πτοείσαι όμως ...είπαμε υγεία και όλα τ'αλλα έρχονται.

Ρίτααααααααα, θέλω κουραμπιέδες λέμε , που είσαι καλέ;;;

Κικη με 100 ευρω ερχομαι να σου στο στολισω εγω.Δεν θα τα κρατησω για εμενα, στη δεη θα τα δωσω που μας ηρθε σημερα!!!

και σου φτάνουν 100? για να πληρώσεις την ΔΕΗ?

τυχερούλα!!!

Κική, εγώ στο στολίζω με 500?! (αλλά τα στολίδια θα είναι χειροποίητα! :tongue:)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

1839816m17jtn4guy.gif

Καλημέραααα!!!!

Καθε μερα και μια εικόνα μέχρι τα Χριστούγεννα!!Οπως το γιο μου θα σας το κάνω, καθε βραδυ και μια χριστουγεννιατικη ιστορία!!!

Κικη εγω θα σου στο στολίσω το πιο ωραιο δεντρακι !!Θα σου τραγουδαω κιολας και μετα θα κρατησω και τα παιδια να πάς για ενα καφεδακι!!Θα μου δωσεις ομως οσα θα εδινες στην πανμαρ και στην πικουλίνα μαζί γιατι τοσα μου χρειαζονται για την ΔΕΗ..!!!Ειναι και κτ ψιλακια αλλα εκεινα θα τα συμπληρωσω εγω!

Ρε Μαρία αυτο το 8 παρα πως το λές ετσι???Αλήθεια τι ωρα σηκωθηκε σημερα??Σε ρωταω για να ξερω αν θα ζηλέψω ή οχι!!

Μαρινααααααααα 2 και σημερα!!!!

Πάω να φτιαξω μια κρεατόσουπα!!!Φιλιααα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Είστε καλά; Ελπίζω τα αρρωστούλικα, μικρά και μεγάλα, ανήλικοι και ενήλικοι :tongue::tongue: να πηγαίνουν καλύτερα. Και εγώ είχα τη ζουζού μου με κάτι εμετούς προχτές το βράδυ και χτες την κράτησα σπίτι. Σήμερα όμως σχολείο κανονικά. Δεν κρατιόταν έτσι και αλλιώς. Θέλει να κάνει πρόβες για τη γιορτή :P:p:p:p[

QUOTE=kiko;1340297Κυρα Ρίτα που είσαι; Θέλω άμεσα τη συνταγή για τους κουραμπιέδες τους τέλειους, τώρα αν τους φτιάξω τα Φώτα πειράζει

Έχω εγώ μια καταπληκτική συνταγή. Τι θες; Αρτοποιεία Στεργίου λέγονται και φτιάχνουν κάτι κουραμπιέδες γλύκισμα ;);););)

Σημερα ειναι η 6η συνεχομενη μερα σπιτι...σε λιγο θα χρειαστω και καμια ένεση!!

Γιατί καλέ κλειστήκατε μέσα; Στοίχημα το έχετε βάλει ή προετοιμάζεστε για κάποιο ριάλιτι εγκλεισμού; :tongue::tongue::tongue:

Κικη με 100 ευρω ερχομαι να σου στο στολισω εγω.Δεν θα τα κρατησω για εμενα, στη δεη θα τα δωσω που μας ηρθε σημερα!!!

Νάτο πάλι το 100ευρω. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σανσαν εύχομαι η μουρίτσα του μπέμπη να βελτιωθεί γρήγορα. Προϊόντα Avene ή Aveneo σου έδωσε ο δερματολόγος; Aveneo μου είχε δώσει εμένα ο δερματολόγος για κάτι θεματάκια της Αλεξάνδρας και είναι πολύ καλά. Μπράβο στον καλό σου για το κάπνισμα. Έχω δει πολλούς που χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Πανμάρ άξια, άξια και πάλι άξια. Πρέπει να σε εκμεταλλευτώ εσένα :confused::confused:

Να σας πω ότι η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου και δεν θα γίνει στο χώρο του παιδικού αλλά σε κανονικό θέατρο παρακαλώ, και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, και έχω χeθτ%$ από τη χαρά μου :lol::lol: Ο Σταθμός μας έχει κανονίσει και για φωτογραφίες και για βιντεοσκόπηση οπότε εμείς απλώς θα τα απολαύσουμε. Θα είναι ελαφάκια και χτες που είχαμε συνάντηση είδαμε και τις στολές που είναι τέλειες :-):smile:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...