Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συν του ότι δεν μιλάει καθόλου βρε κορίτσια , όπου και να πηγαίνουμε είτε σε σούπερμάρκετ είτε σε φιλικό σπίτι μόλις του μιλήσουν ή τον ρωτήσουν σκύβει το κεφάλι και δεν μιλάει. Δεν ξέρω τι είδους αντίδραση είναι αυτή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου και το τρελό είναι πως μόλις μπαίνουμε σπίτι ροδάνι η γλώσσα του. Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο, δίνω 100? σε όποια μανούλα πει ναι και με συμβουλέψει,αν δεν σας έχει τύχει δεν δίνω τίποτα.

Αν και βλέπω ότι το 100ρικο δεν το δίνεις θα σου πω κι εγώ μιας και δεν έχω ανάγκλη τα χρήματα γιατί έχω πλούσια κουμπάρα! :lol: Λοιπόν και η Εύα πριν από κανα 6μηνο ήταν έτσι ακριβώς. Δεν μιλούσε σε άνθρωπο. Δεν της το έκανα θέμα ποτέ. Απλά σε άσχετες φάσεις της πέταγα καμιά ατάκα ''αν σου μιλάνε να απαντάς'' ή ''άντε στο παιδάκι να γίνετε φίλοι'' και τέτοια, χωρίς όμως ιδιαίτερη έμφαση. Αν καταλάβει ότι σας ενοχλέι θα το κάνει συνέχεια. Άστον να πάρει τον χρόνο του, εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργη αυτή η συμπεριφορά. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι και γιατρός δεν μπορεί να είναι όλη την ώρα χαχα και χου χου πρέπει να έχει και μία σοβαρότητα το παιδί..:lol:

Ναι μωρέ, αλλά ήταν όλο το κλίμα το απογευματινό τεταμένο και μετά μου το έριξε και παραπονιάρικα και κουρελιάστηκα εγώ.

AAAAAAAXXXX!Σε καταλαβαίνω..κι εγώ τα ίδια παθαίνω γμτ..

Να μαι και εγω.....συνεχιζουμε ακαθεκτοι ανευ μυξων και βηχα..

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

να έχουμε καλές γιορτές κορίτσια μου με υγεία πάνω απ'όλα.

τα παιδάκια μου ξεκίνησαν πάλι τους μυξοβήχες και ηρέμησα. Ειλικρινά για 4 μέρες που ήταν καθαρά η ζωή μας ήταν πολύ ξενέρωτη. Welcome μάσκα λοιπόν...

όσο για τα λεφτά όπως είπα και πιο κάτω εγώ ήθελα συνδυασμό παιδιού ντροπαλού, να χτυπάει όμως , να φτύνει , να βρίζει και να μουτζώνει . επειδή δεν βρέθηκε καμιά σας όμως θα δωθούν τα λεφτά στη μητέρα του Πάσσαρη.Νομίζω ότι είναι η πλέον αρμόδια.

φιλιάααα

Καλημέρα και καλό μήνααααααααααα!

επειδή δεν βρέθηκε καμιά σας όμως θα δωθούν τα λεφτά στη μητέρα του Πάσσαρη.Νομίζω ότι είναι η πλέον αρμόδια.

φιλιάααα

μην είσαι και τόσο σίγουρη....

μπορεί ο Πάσσαρης μικρός να ήταν το πιο ήσυχο παιδί και μετά την εφηβεία να άλλαξε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνααααααααααα!

μην είσαι και τόσο σίγουρη....

μπορεί ο Πάσσαρης μικρός να ήταν το πιο ήσυχο παιδί και μετά την εφηβεία να άλλαξε!

κυρα ΠανΜαρ ...άπο και κλείεται... με τη μητέρα του που τα λέμε συχνά πυκνά μου είχε πει πως απο μικρός ο Πασ. ήταν πολύ ατίθασος και είχε προδιάθεση στο φτύσιμο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο εξ'άλλου.

Πικουλίνα ξέχασα να σου πω πως πάντα τέτοια με τις εξετάσεις που έκανες.

Καλημερα καλημέρα!!!!

Απουσία σε ολες για τη χτεσινή μερα!!

Τι κανετε;;Πως ειστε..Ελπίζω και τα τελευταια μας αρρωστούλικα να ειναι ηδη καλά!!

Εγγω χτες ελιωσα στην κυριολεξία στην ξάπλα...Ειχα μια ατονία και μια ενοχληση στη μεση οποτε ημουν ολη μερα με την κουβερτούλα μου επι του καναπέως!!Τα πιτσιρικια μια χαρα επαιζαν και ενιοτε οταν αναβαν τα αίματα, διαβαζα και κανενα παραμυθακι...Μετα τις 9 ανελαβε ο Χρ και εγω κοιμηθηκα απο τις 10!!!

Σήμερα εχουμε φωτογράφηση στο γυμναστηριο για το ημερολόγιο και το απόγευμα δενδροστόλισμα!!!

Να εχετε ολες ενα ομορφο Σαβ/κο και ιδιαίτερες ευχες στα κοριτσια μας που θα εχουν εξοδο!!Καλά να περασετε και να πιειτε και κανα κρασακι στην υγειά μας!!Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Φιλιαααααααα!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλες σας. Κερνάω καφεδάκι......:P:p

2916992v3b8uosx6m.jpg

Πώς περάσατε το ΣΚ; Από τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι οι Αθηναίες το κάψατε πάλι και σε αυτό βοήθησε και ο ερχομός της Deleni. Μπράβο κοριτσάκια μου.

Εμείς περάσαμε ένα όμορφο και ήσυχο ΣΚ. Το Σάββατο το πρωί ο καλός μου δούλευε και εγώ κατέβηκα με το κοριτσάκι μου για ψώνια. Τέτοια συνεργασία το παιδί μου..... μου έκανε εντύπωση..... αφού την έφτυνα μην τη ματιάσω. Ούτε μια φορά δεν μου ζήτησε αγκαλιά. Το Σάββατο το απόγευμα κλείστηκα στην κουζίνα και καταπιάστηκα με τη μαγειρική. Έφτιαξα μπαμπαδάκια που τα είχα υποσχεθεί στην αδερφούλα μου, και αυτή τη φορά τα έκανα μικρά και βγήκαν ακόμα καλύτερα γιατί σιροπιάστηκαν καλύτερα, μηλόπιτα ψιχουλιαστή (καταπληκτική και αυτή :P:p:p) και μετά μια πίτσα για τον καλό μου. Ήθελε να παραγγείλει και όταν του είπα ότι θα φτιάξω δεν το πίστευε :tongue:. Τελικά βγήκε και αυτή σούπερ :D:D:D:D Αν μη τι άλλο, έχω μάθει να μαγειρεύω με εσάς που έμπλεξα..... :tongue::tongue::tongue:

Χτες το μεσημέρι μας είχε η μαμά μου τραπέζι και το απόγευμα ολοκληρώσαμε το χριστουγεννιάτικο στολισμό με το Δέντρο μας. Βοήθησε και η Αλεξάνδρα μου..... έβαζε όλες τις μπάλες από μια πλευρά και εγώ τις έβγαζα και τις σκόρπιζα σε όλο το Δέντρο :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καλημεραααα

Πωπω ερημωσαμε ρε παιδια..

Εγω περασα ενα υπεροχο ΣΚ!!!με διαρροια ,εμετο, πυρετο ,καταρροη και ατονια...υπεροχο ΣΚ!!πραγματικα αλησμονητο!!

Διαβαζω στολισματα και νοικοκυρωσυνες(μπραβο συνωνοματη!!)εμεις φεεετα νωρις ειναι ακομη....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πάμε πάλι απο την αρχη (οτι εγραψα εξαφανιστηκε):

Ιωανννα (joa) πόσο σου κοστισε το πακετακι;;

Ιωαννα (giovanna) μπραβο για τις μαγειρικες σου!!!

Σημερα εβαλα τη Βαρβαρα για πρωτη φορα ( και εχω αργησει) τιμωρια στη κουνια της. Ο Παναγ. επαιζε στο σαλονι. Και εκει που χτυπιοτανε και εκλαιγε ξαφνικα ακουω παυση, παω να δω τι εγινε και βλέπω και τον Παναγιωτη μεσα στην κουνια !!

΄΄ Γιατι βρε Παναγιωτη , μπήκες μεσα στην κουνια;; ΄΄

΄΄ Γιαι να την παρηγορησω βρε μαμα, δεν βλεπεις πως κλαιει;; ΄΄ Της ειχε παει και μια κουκλα για να παιξει.

Πάμε πάλι απο την αρχη (οτι εγραψα εξαφανιστηκε):

Ιωανννα (joa) πόσο σου κοστισε το πακετακι;;

ηταν all incusive και πηγε κατιτις παραπανω αν θελετε παντως δινω κατ' οικον επισκεψη και μοιραζω φυλλαδιο....

Για τον Παναγιωτακη τι να πω πια????απο τον μπαμπα του θα πηρε τοσο καλο παιδακι!!!(μπουχαχαχα..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια κουρασμένη καλησπέρα κι από μένα! Είμαι στο πόδι από τις 4.30 το πρωί αφού η κόρη μου είχε αυπνίες χτες, μου πάτησε και μια ωραία δαγκωματιά και έχω ένα ωραιότατο τατού στο μπράτσο! Τουλάχιστον τελείωσα με στολίσματα και γλυκά για φέτος, ανα και ήδη σκέφτομαι ότι πάλι πρέπει να κάνω τραπέζι τα Χριστούγεννα αλλά νομίζω ότι θα βρω έναν τρόπο να τη σκαπουλάρω φέτος! Τέσπα!

Γεια στα χέρια σου Γιοβάννα μου!

Πικουλίνα τελικά πες μας, ΠΟΙΑΣ είναι το παιδί?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα , το παιδι ειναι δικό μου θες δε θες !!!! Μια μερα τα πηγαινα βολτα με το διπλο καροτσι μπροστα ο Παν. και πισω η Βαρβ.Μας βλεπει μια φιλη της θειας μου και μου λεει :

Ρε Ντινα ο παναγ. ιδιος εσυ, γλυκος , χαμογελαστος , ευγενικός αλλα η Βαρβ. ρε παιδι μου ιδια ο πατερας της μουτρουχω , αυστηρη, απροσιτη, αγελαστη !!! Ντοινγκ !!!

Καλα για εμενα ειχε απολυτο δικιο (ε Μαρίνα;; ) αλλα για τον καλό μου ;;

Ιωαννα και εσυ;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...