Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Πώς είστε; Εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου σήμερα και δεν ξέρω και τι μου φταίει. Μάλλον ξέρω. Χτες ψιλομάλωσα το κοριτσάκι μου και μετά έκλαιγα. :-(:-(:-( Από το μεσημέρι δεν συνεργαζόνταν με τίποτα, ήθελε να φύγει ξυπόλητη από το σχολείο, δεν ήθελε να βάλει μπουφάν ..... και άλλα τέτοια ωραία. Στο σπίτι έπεσε κάποια στιγμή στα πλακάκια και χτύπησε, μετά δαγκώθηκε και έβαλε τα κλάματα και έλεγε ότι τη δάγκωσα εγώ και με έδερνε και το αποκορύφωμα.... 22.00 το βράδυ, εκεί που είπαμε θα κάνει μπάνιο και θα ξεραθεί, να είμαι 1 ώρα ήδη στην τουαλέτα με όλη τη βιβλιοθήκη δίπλα της και να μην λέει να σηκωθεί. :mad::x:x Εκεί δεν άντεξα άλλο, της φώναξα και την έβαλα για μπάνιο σηκωτή. Αφού έκανε μπάνιο και χαλάρωσε γυρίζει και μου λέει: ''Μαμά γιατί μου συμπεριφέρεστε έτσι; Να διαβάσω ήθελα'' ..... κουρέλι εγώ μετά :(:(:(

Στολίσαμε και εμείς χτες, αλλά όχι το δέντρο ακόμα. Έτσι όπως γινόνταν το σκηνικό όμως δεν το ευχαριστήθηκα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο'μένα κορίτσια.

να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι χάρηκα για τη μάζωξη αυτή και πολύ περισσότερο για τα κορίτσια που συνάντησα.

Γιοβάννα σε νιώθω απόλυτα και εγώ σήμερα ξύπνησα κάπως.

ο γιος μου σηκώθηκε με τρομερά νεύρα και επειδή του φώναξα που ξύπνησε τον Δημήτρη άρχισε να με χτυπάει πρωί πρωί . Το κακό είναι ότι τώρα τελευταία αυτή τη συνήθεια την ξαναρχισε και δεν μου αρέσει καθόλου , συν του ότι δεν μιλάει καθόλου βρε κορίτσια , όπου και να πηγαίνουμε είτε σε σούπερμάρκετ είτε σε φιλικό σπίτι μόλις του μιλήσουν ή τον ρωτήσουν σκύβει το κεφάλι και δεν μιλάει. Δεν ξέρω τι είδους αντίδραση είναι αυτή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου και το τρελό είναι πως μόλις μπαίνουμε σπίτι ροδάνι η γλώσσα του. Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο, δίνω 100? σε όποια μανούλα πει ναι και με συμβουλέψει,αν δεν σας έχει τύχει δεν δίνω τίποτα.

Για στολισμό και εγώ δεν είμαι σε mood , απο βδομάδα και βλέπουμε.

Ιωαννίτσα μακάρι να συνεχίσετε έτσι, εμείς πάλι διέκρινα μια μυξούλα χθες στα τέκνα και ένα ψιλοβηχαλάκι μπορώ να πω...είδωμεν.

Και του χρόνου σε όσες μανούλες στολίσανε, να είμαστε καλά μόνο , εγώ τουλάχιστον υγεία θέλω να μου αφήσει στο σπίτι μου ο Αη Βασίλης.

φιλάκια σε όλες.

Κική μου υγεία πάνω από όλα. Υγεία και τίποτα άλλο...... που λέει ο λόγος.....;);) Το βήχα και τη μύξα να τα θεωρείς πταίσματα. Ελπίζω να μείνουν εκεί τα ζουζούνια σου.

Καλέ το τικεράκι μου άλλαξε από μόνο του. Πώς έγινε αυτό; Που είναι η φώτο της ζουζούς μου;

Γιοβαννα γιατι βρε μαυρισες;;Δεν ξερω αλλα εγω τον μαλώνω αρκετα..μου λέει κι εμενα λόγια οπως "δε με αγαπάτε" "γιατι με μαλώνεις;;" "τι εκανα μανουλα" και αλλα τετοια, εκει αγκαλιαζομαστε κανουμε χαδακια αλλα δεν ενιωσα τυψεις ποτε..:confused: Νομιζω πως δεν παραφερθηκες, μη νιωθεις ετσι!

Κικη μου ποιο παιδακι εχει με τους ξενουςτον αερα που εχει με την οικογενεια του και τους συγγενεις του?Και τον δικο μου τον πιανουν οι ντροπες του και πολύ συχνα μαλιστα, με τις ωρες τους ειναι..εσυ συνεχεια θες να μιλας και να χαμογελάς;;

(Σου στελνω με πμ τον λογαριασμομου για τα 100 ευρω :lol::lol::lol::lol:)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γιοβαννα γιατι βρε μαυρισες;;Δεν ξερω αλλα εγω τον μαλώνω αρκετα..μου λέει κι εμενα λόγια οπως "δε με αγαπάτε" "γιατι με μαλώνεις;;" "τι εκανα μανουλα" και αλλα τετοια, εκει αγκαλιαζομαστε κανουμε χαδακια αλλα δεν ενιωσα τυψεις ποτε..:confused: Νομιζω πως δεν παραφερθηκες, μη νιωθεις ετσι!

Ναι μωρέ, αλλά ήταν όλο το κλίμα το απογευματινό τεταμένο και μετά μου το έριξε και παραπονιάρικα και κουρελιάστηκα εγώ.

Καλημεραααααα

Να μαι και εγω.....συνεχιζουμε ακαθεκτοι ανευ μυξων και βηχα..σπιτι σημερα και εχω και καθαριστρια ..

Ιωαννα κανε παρεα στον αντρα μου ...χθες μαλωσε με τον χρηστο και ηταν ολη μερα χαλια ...εγω παλι το ξεπερναω μολις τα βρουμε ..ο ανδρας μου το πηρε βαρεως...

Κικη μου και ο χρηστος κανει κατι παρομοιο..δλδ αν του μιλησεις εσυ που δεν σε ξερει μιλαει μεν αλλα ψιθυριστα ..ντροπουλες κανουν....αχ και να πω οτι κικη μου δεν σε χοριτασα προχθες και θελω και αλλη δοση!!

Φυσικα εμεις δεν εχουμε στολισει ακομη...το σκεφτομαι καπου μετα του αγ.νικολαου...δεν ειμαι και πολυ φαν του θεματος και εχω και την διακιολογια οτι θα ριξει ο πολωνος το δεντρο και το αναβαλλω...

Ααα να πω επισης οτι ο καιρος θα διατηρηθει ετσι μεχρι και τουλαχιστον του Αγ.νικολαου..

Παω να φτιαξω φαγητο....(μακαρονια με κιμα..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλό μεσημέρι!!!!!!

Γειτονάκι μου έτοιμο το φαγητό σου? Εγώ τώρα έβαλα (επιτέλους) το δικό μου να γίνεται! Λαχανόρυζο σήμερα...

Γιοβάννα μου μην στενοχωριέσαι μωρέ επειδή την μάλωσες! Αν κρίνω από την Σοφία, πολλές φορές θέλει φωνή για να κάνει κάτι! Δοκιμάζουν και τεστάρουν τα όριά μας! Και αντίστοιχα και η Σοφία μετά μου λέει "μη φωνάζεις μου μαμά!" "μη μου μιλάς άγρια!" και άλλα τέτοια...

Τώρα ήρθε και η σειρά μου να πάρω το 100ρικό μου!

Κική και η Σοφία πάρα πολλές φορές (να μην πω σχεδόν πάντα) δεν μιλάει όταν βρίσκεται με αγνώστους! Ούτε καλημέρα δεν λέει, ούτε το όνομά της! Και την πιάνουν και κάτι εκνευριστηκες ντροπές που πάει και χώνεται μέσα στα πόδια μου να μην φάινεται! Εγώ βρήκα πολύ φυσιολογική την συμπεριφορά του Αναστάση προχθες. Δεν ήξερε κανέναν, είδε πάρα πολύ κόσμο μαζεμένο, πέσαν ένα σωρό "κυρίες" πάνω του και έβλεπε μεν τα άλλα πιτσιρίκια, αλλά αυτά γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους, οπότε είχαν άλλη άνεση... Φέρνε τον πιο συχνά στις συναντήσεις μας και θα δεις σε λίγο πώς θα ξεθαρρέψει κι αυτός!

(να σου στείλω αρ. λογ/μου με π.μ. ή θα τα βρούμε με αυτό το γεύμα που μου χρωστάς?)

Πετρουλίνι, ναι, στολίσαμε τελικά χθες το απόγευμα! Πάει κι αυτό για φέτος! Άντε να έρθει ο ιανουάριος να τα μαζέψουμε! χαχαχα!

mrdIp3.png

Κική, επειδη εγω εχω πολλα λεφτα και δεν εχω αναγκη τα 100 ευρω, θα σου πω ότι και ο δικός μου καποιες φορες ετσι ειναι. Η Βαρβαρα ετσι ειναι παντα. Την ειδες καθολου να σκασει χαμογελο. Ενω μεσα στο σπιτι ειναι τρελοκομειο εξω ειναι διαφορετική. Την Κυριακη το πρωι , ελεγα του παναγιωτη να παει με τα αγορια και μου απαντουσε οτι θελει να ειναι μονο με την Ευα. Αν πρεπει αναγκαστικα να δωσεις τα 100 ευρω , δωστα στη φιλη μου τη Πανμαρ

Εκανα και τη μαστογραφια μου και το υπερηχο μου σημερα και περιμενω τα αποτελεσματα. Απο το υπερηχο πάντως φανηκαν καλα όλα, εξαφανιστηκε και το γρομπαλακι που ειχα και ολα καλα. Τοσα χρονια το παρακολουθουσα, μεχρι και επεμβαση ειχαμε πει να κανουμε και ξαφνικα εξαφανιζολ. Μου το ειχε πει τοτε ο γιατρος , ότι μετα απο εγκυμοσυνες υπαρχει πιθανοτητα να εξαφανιστει!!

Διαφημίσεις

Γμτ άργησα να μπω και έχασα το 100σταρικάκι μου φαίνεται! Στα έγραψε όμως ωραία η ΠανΜαρ μας, συμφωνώ, κανά 2 συναντήσεις θέλετε ακόμα και δε θα ξεκολάνε τα ζουζούνια σου από τα βλαστάρια μας τα υπόλοιπα!

Εμείς δε στολίσαμε και νομίζω ότι πρέπει να εντατικοποιήσω λίγο τους ρυθμούς μου γιατί μέχρι τις 8 του μήνα πρέπει να έχω στολίσει και να έχω κάνει γλυκάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

pikoulina το γρομπαλάκι δεν ηταν τίποτα ε; το ΄χω ακούσει αρκετές φορές!! μπράβο!

πανμαρ ναι... ο μπέμπης γκρινιάζει λέει "καφέ καφέ":lol::lol: παρεπιπτόντως πήραμε μια σαλοπέτα από το lidl για την κόρη και μου 'λεγε η πεθερά μου οτι γινότανε πανικός.. το παντελονάκι όμως με τις τιράντες ήταν λέει λεπτό. Να μου πεις τί στα λέω, εσύ μάλλον κανα μαγιό θα πρέπει να αγοράσεις ;) καλός είναι ο καιρός όπως λέει και η ΕΜΥ.

Η stone δικαιούται το 100αράκι νομίζω !! εμείς πάλι ντροπές ποτέ... γλώσσα δεν βάζουμε, ζωή να 'χουμε!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

ααααα Sunsun μου τα χαλάς! έχω δύο "ψήφους" από Μαρίνα και Πικουλίνα για το 100άρικο και εσύ το δίνεις στην Πετρούλα?

πλάκα πλάκα (μην με πεις τρελή) χθες χάζευα ένα διαφημιστικό βιβλιαράκι με ρούχα και εκεί που είχα κολλήσει ήταν στα μαγιώ και τι να της πάρω φέτος! χαχαχαχα!

πες του μπέμπη, ότι το Σάββατο λέμε να πάμε για κρασάκι... θα έρθει?

καλημέρααααααα!

Να χαιρόμαστε την Ανδρεάνα μας!!!! Το πιο "αγγελικό" πλασματάκι του καφέ μας!

Σουλίτσα και Ν. να το καμαρώνετε το κοριτσάκι σας!

κατά τ'άλλα... τι νέα? όλες καλά?

Κική πώς είστε?

Μαρίνα, να φάω μελομακάρονα και κουραμπιέδες από τα χεράκια σου και τι άλλο θέλω! Αντεεεε! Ξεκίνα!

mrdIp3.png

Χρόνια πολλά στην κούκλα του καφέ μας, την Ανδρεάνα μας που έχει κλέψει τις καρδιές όλων! Να τη χαίρεστε Σουλίτσα!

Μαρίιιι τελικά βαρυά η καλογερική...έλεγα για αύριο να κάνω κανένα γλυκάκι αλλά βαριέμαιιιιιι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στη γλυκιά Ανδρεάννα . Σουλίτσα να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Απ’ότι κατάλαβα όλες περιμένετε το 100€ αλλά δεν τσιμπάει. Τα 100€ είπα θα δωθούν σε όποια έχει συνδυασμό παιδιού ντροπαλό και συγχρόνως να χτυπάει. Συνεπώς δεν μου κάνετε. Θα τα κρατήσω για ‘μένα.

Εμείς σχετικά καλά, γύρισε η παλιά δασκάλα του γιού μου και τον βλέπω αρκετά χαρούμενο. Ομολογώ πως και εγώ ήταν η μόνη που είχα συμπαθήσει αλλά έληξε η σύμβασή της και έφυγε άρων άρων. Από Δευτέρα όμως επέστρεψε και άλλαξε τελείως και ο Αν. πηγαίνει με άλλη διάθεση στον παιδικό. Τι πράγμα και αυτό βρε κορίτσια με τις δασκάλες στα δημόσια σχολεία. Από τότε που ξεκίνησε ο γιος μου γνώρισα 5 δασκάλες , άλλαζαν σαν τα πουκάμισα μιας και οι συμβάσεις δεν ανανεωνόντουσαν. Τουλάχιστον αυτή που ήρθε μου είπε ότι θα μείνει για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Τα αρρωστούλικα πως είναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...