Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!!!

Μπραβο μπραβο!!!

Φετος ο Αη Βασιλης θα εχει στο σακο του και εμψυχο υλικό να παραδωσει!!Αχ τι super!!!!

Χαίρομαιιιιιι!!!Λέτε να εχει τπτ και για εμας?????χαχαχαχαχαα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλέπω αρχίζουν εντατικές "ετοιμασίες" για τα Χριστουγεννιάτικά δώρα!!!!!! Αυτά είναι!:D:D:D:D Ελπίζω οι ευχές της Αλεξάνδρας και του Παναγιώτη να πραγματοποιηθούν σύντομα!!!!;););)

Εμείς είμαστε παραδόξως καλά μόνο εγώ η έρμη θα φάω τα νιάτα μου στη δουλειά....:tongue::tongue::tongue: Ούτε να ξυθώ δεν προλαβαίνω τελειώνω γύρω στις 10 κάθε μέρα και έχω καταχαρεί η γυναίκα!!!!!:mad::rolleyes:

ΤΟ σκ θα πάμε στη νονά μας (ελπίζω δηλαδή) να δει ξανά πως είναι τα δύο παιδιά μαζί!!!χεχεχε:P:p:p

Φιλιά τσούπρες σε όλες

(πολύ σας ζηλεύω που προλαβαίνετε και μπαίνετε και εδώ και στο φβ...που θα πάει θα τα καταφέρω και εγώ!;))

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!!!

επιτελους ΣΚ και επιτελους ειμαστε σχετικως καλα!!!ο Αλεξανδρος σε καλο δρομο ,ο χρηστος μια χαρα μονο ο μπαμπας μας ειναι λιγο αρρωστος αλλα ενταξει αντεχει...σημερα θα παμε στην μαμα να φαμε παιδακια και λοιπα ψητοειδη ...

Ιωαννα μου ευχομαι ολοψυχα ο αη -βασιλης να σας φερει το πολυτιμο δωρο του!!!αη βασιλη εμεις τα ειπαμε ε???

Γειτονακι συνοδοιποροι και στα κουνουπια..ο χρηστος ακομη τον τρωνε με 10 βαθμους ..μα τι κουνουπια ειναι αυτα ???Αλασκας ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Τσααααα! Να 'μαι κι εγώ!

Τι μου κάνετε? Ξεκινήσαμε τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη έ? Παρακαλώ να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα η Αλεξάνδρα Άγιε μου! Εμένα με έχει λίγο στο φτύσιμο το τελευταίο δίχρονο ο Μπιλάκος και τα έχουμε τσουγκρήσει, ελπίζω να με αποζημιώσει φέτος! Ένα τσουβάλι υγεία, 2 κιλά ηρεμίας και όχι μηδέν αλλαγές του ζητάω! Άντε και κάτι άλλα ψιλά αλλά ας φέρει αυτά για αρχή και είμαι υπερ ευχαριστημένη!

Καλό Σκ να περνάτε όλοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γκρινιάζει ο μπέμπης? Δεν σε πιστεύω!!! Ούτε που ακούστηκε σήμερα! Σαν να μην υπήρχε μωρό στο καρότσι! Γιατί το κρατάς σπίτι το παιδί? Γιατί δεν πήγατε γήπεδο κι εσείς παρέα με τον μπαμπά σας και την Κάτια?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!

τι μου κανετε ???εμεις και ναι επιτελους οοοολοι καλα!!!!φτου φτου φτου!!

Χθες το καφε πηγε για καφε και ηταν υπεροχα!!!ειμασταν πολλοι βεβαια αλλα μου αρεσε αυτο το μιγμα μαμαδων-μπαμπαδων και απο τα υπεροχα μπομπιρακια μας!!!Πετρουλα να μας ερχεσαι πιο συχνα !!!!

Πωπω τελος και ο Νοεμβρης αυτην την εβδομαδα....ερχονται τα χριστουγεννα ολοταχως και πρεπει να στολισουμε και καποια στιγμη...(πως βαριεμαιιι...)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααααα!

Μπράβο γειτονάκι μου! Έτσι καλά να μείνετε συνέχεια!!!!

Πω!Πω! Τι είπες τώρα για στολίσματα? Και η Σοφία έχει φαγωθεί να στολίσουμε και όλο το αποφεύγω και το αναβάλω! Δεν θα το γλυτώσω, όμως....

Να ευχηθούμε και στην Μαελένη μας χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της (κι ας μην μπαίνει πια και πολύ στο καφέ μας...)!

mrdIp3.png

Η αληθεια ειναι οτι με τα παιδια δεν ειναι και τοσο ευκολο να πουμε κουβεντα. Ειδικα εγω που ειμαι συνεχεια πο πισω τους. Πολυ ομορφα ηταν ομως που ημασταν σχεδον ολοι και ηταν και τα παιδακια μας μαζι. Αντε στα επομενα τωρα!

Εμεις μετα πηγαμε στη γιαγια (στο εξοχικο) για ψαρακι στα καρβουνα και κρεας στα καρβουνα για τον πασα μου. Στα ωπα ωπα τον εχει η πεθερα για να μην χασει το κελεπουρι!!! Στολισαμε και το δεντρακι της γιαγιας και επιστρεψαμε κατα τις 8. Επεσαν ξερα στις 10 μεχρι τις 10 το πρωι!!

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Κοριτσια μου να σας πω για αλλη μια φορα οτι χαρηκα απίστευτα που σας ειδα ΟΥΛΕΣ!Τι ωραιο ΣΚ ηταν αυτο??Ευχαριστω κι εγω για την παρεϊτσα!

Καλά επαθα μια πλακιτσα οταν περιμενα κανα 10λεπτο στο bizarte και δεν ειχε εμφανιστει καμια!!!

Μαρακι στολισατε?Και του χρόνου με υγεια, καλές γιορτες!Εμεις το ερχόμενο ΣΚ λέμε..

Ντινα 12ωρο πάλι χτυπησαν τα παιδακια σου??

Ιωαννα φτου φτου, σκορδα και μονο σκορδα!!

Μαρινα πως ειστε;;

Αρμακι εσεις τι κανετε;;

Ελένη παντα τετοια ευχομαι!Ξερω οτι σου κακοφαινεται που δε χορταινεις τα μικρα, αλλα απο το να μην ειχες δουλεια, ή να το θεσω αλλιως..απο το να δουλευες και να μην πληρωνοσουν...δεν το συζητω!!

Τα φιλια μου σε ολες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...