Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Στο σπίτι δεν έχω νετ, κάποια μεγάλη βλάβη είναι στην περιοχή, οπότε ότι προλαβαίνω πεταχτά από το γραφείο.

Πανμαρ ο καλός σου πρέπει να πόνεσε πάρα πολύ. :(Δεν είναι αστείο πέσιμο.... και πάλι καλά που δεν έπαθε κάτι χειρότερο. Άγιο είχε ο άνθρωπος.:!::!::!::!:

Σούλα μπορείς να πάρεις και καραμέλες ζελεδάκια, να τις περάσεις σε καλαμάκια, και να τα βάλεις μετά σε χρωματιστές ζελατίνες με κορδέλες και ..... ότι άλλο περνάει από το μυαλό σου.;);););) Καλά θα είναι η κουκλίτσα σου.... μην ανησυχείς.

Blume έχεις εσύ ακμή; Πεντακάθαρο φαίνεται το δέρμα σου. Το λέιζερ βοηθάει πάντως.

Πικουλίνα πολύ ωραίο Hit αυτό που βρήκε ο Παναγιώτης. :lol::lol::lol::lol: Μα πώς το συνδύασε έτσι; Φοβερός!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Χαθήκαμε πάλι. Να κεράσω καφεδάκι;

1854440egknzn68dc.gif

Καλημερα καλημερα!!!

Κι εμενα μολις μου ηρθε ο καπουτσινακος και τον απολαμβανω ζεστο -ζεστό!!!

Eγω εφερα σοκολατιστες!!

342943gi7q1loirw.jpg

Ρε κοριτσια αυτη τη φορα τα Χριστουγεννα τα περιμενω με τετοια λαχταρα!!!

Σαν μικρο παιδι νιωθω....οχι πως δεν ειμαι!!!!:rolleyes::rolleyes:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σοκολατίτσες ε? Ευπρόσδεκτες κι αυτές! Θα λιώσω και λίγη μέσα στον καφέ μου!

Εγώ, από την άλλη, γιατί δεν έχω καμμία λαχτάρα για τα Χριστούγεννα? (όχι ότι είχα ποτέ μου... αλλά τώρα νομίζω παράγινε!) Μήπως γέρασα πολύ?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιοβάννα μου!

Εγώ θα το πιω το καφεδάκι σου! Στην υγειά σου! Ευχαριστώ! (Κανένα κουλουράκι, κρουασανάκι... έχεις? χαχαχαχα!)

Το κουλουράκι δεν το είδες δίπλα μπρε;

Πετρούλα και εγώ περιμένω τα φετεινά Χριστούγεννα με ιδιαίτερη ανυπομονησία και λαχτάρα. Μάλλον έχουμε κουραστεί από την όλη κατάσταση και ζητάμε μια αφορμή για να χαρούμε και να γελάσουμε.

Το κουλουράκι δεν το είδες δίπλα μπρε;

Που να της παει το μυαλο οτι αυτο ειναι κουλουρακι εκεινη τα κρεμαει στο δεντρο αυτα :tongue::tongue::tongue:

Καλημερα σας!!!

Και εγω ανυπομονω για τις γιορτες και λατρευω τα Χριστουγεννα εχουμε και τρελο προγραμμα για φετος.Ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα να ευχαριστηθουμε με τα παιδακια μας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Που να της παει το μυαλο οτι αυτο ειναι κουλουρακι εκεινη τα κρεμαει στο δεντρο αυτα :tongue::tongue::tongue:

Σωστό.... και τώρα που το παρατηρώ έχει και μια κορδελίτσα περασμένη :tongue::tongue::tongue:

κορίτσια καλησπέρα πως είστε;

ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμα καλύτερα.

Εγώ αν σας πω ότι είμαι χάλια θα με πιστέψετε ; ε λοιπόν είμαι πολύ χάλια. έχουν γίνει διάφορα εδώ στη δουλειά που με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά αλλά η κορύφωση ήρθε όταν χθες με πήρανε τηλέφωνο απο τον παιδικό να πάω να πάρω το παιδί μιας και είχε κάνει εμετό και είχε και πυρετό. Τέσπα ευτυχώς η βραδιά κύλησε ομαλά χωρίς πυρετό και με χαρούμενη διάθεση απ'το παιδί. Ελπίζω να ήταν ένα τυχαίο γεγονός ή να πέρασε ξυστά τη γαστρεντερίτιδα η οποία είναι σε έξαρση.το μόνο μου ξέσπασμα είναι το τελευταίο Ηιτ που τραγουδάει και ο Παναγιωτάκης. Εκεί έχω βρει τη γιατρειά μου.

Αλήθεια κορίτσια επειδή έχω χάσει επεισόδια στο φ/β θα με ενημερώσετε και εμένα τι θα γίνει τελικά τη Κυριακή;

σας φιλώ.

Τελικα, το αγορι μου ειναι πολύ μπροστα , στα μουσικά του ακούσματα ε;;

Ωραιο το καφεδακι σου Ιωαννα,μπορω να σερβιριστω εγω τετοια ωρα;;

Κικη , ειπαμε δεν καταλαβαινεις εσυ απο τετοια!!! Φιλια πολλα!!

Παν μαρ , ναι βρε γερασες. Δεν το εχει παρει χαμπαρι;;

Και εγω λατρευω Χριστουγεννα !!!!!!

Διαφημίσεις

Καναμε και τα ψωνακια μας σημερα. Καλά η κορη μου στα μαγαζια συνεργασια μηδεν. Ειδικα στα παπουτσαδικα. Ολο πραγματα της χαριζαν για να πειστει να δοκιμασει παπουτσια. Την θα την κανω οεο;; Απο τη μια κοιτουσαν τον Παν που καθοταν στην καρεκλα ακινητος και απο την αλλη την Βαρβαρ. που ηταν μες τα νευρα.

Και η απορια ολων ΄΄δικα σας και τα δυο;;΄΄.

Και η απορια ολων ΄΄δικα σας και τα δυο;;΄΄.

και φαντάζομαι την απάντησή σου: "όχι! μόνο το αγοράκι είναι παιδί μου! το άλλο δεν είναι δικό μου!!!!!"

με γεια τα ψώνια σας!!!

Γιοβάννα και Ρίτα, όπως καταλάβατε και μόνες σας, το αστεράκι με την κορδέλα δεν τρώγεται!!!!

Άσχετο.... έλεος πια με τα κουνούπια!!! Σήμερα το απόγευμα που ξύπνησε η Σοφία, πάλι την είχαν τσιμπήσει!!! Και σκότωσα δύο μέσα στο δωμάτιό της!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι ωραία μέρα! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!

779717v5zbywy1dd.gif

Δεν μπορείτε να πείτε για σήμερα. Κερνάω καφεδάκι με τα όλα του. Τα μπισκοτάκια του, το γλειφιτζουράκι του.... ΣΟΥΠΕΡ.

Το κοριτσάκι μου με έβαλε χτες να γράψουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Όταν της είπα να το γράψει μόνη της μου είπε ''μα μαμά, μπερδεύτηκες, εγώ δεν ξέρω όλα τα γράμματα ακόμα''.... χα, χα, χα :P:p:p:p:p ξέρει μόνο τα μισά. Το θέμα είναι τι του ζήτησε.... ''ένα μωρό''. :confused::confused::confused: ''Ψεύτικο'' της λέω, ''για να παίζεις;'' ''Όχι μαμά, αληθινό!''....... οπότε και εμείς εκμεταλλευτήκαμε τι χθεσινή βραδιά ;););););)

Κίκο σας έχει πάρει από κάτω ρε γμτ. Κάντε λίγο κουράγιο και όλα θα φτιάξουν.

Άσχετο.... έλεος πια με τα κουνούπια!!! Σήμερα το απόγευμα που ξύπνησε η Σοφία, πάλι την είχαν τσιμπήσει!!! Και σκότωσα δύο μέσα στο δωμάτιό της!

Γιατί οι μύγες; Πότε θα ψοφήσουν μου λες! Για τα κουνούπια έχεις απόλυτο δίκιο. Χτες ήρθε η κουμπαρούλα μου στη δουλειά και είχε στο μάγουλό της 4 τσμπήματα στη σειρά και τρελή φαγούρα.

Σήμερα μάλιστα! Full service! Θα τον πιω και πάλι στην υγειά σου και θα φάω και το μπισκοτάκι μου!

Καλημέρα!!!!!

Κάνατε "αταξίες" χθες βράδυ? Εύχομαι να της το "φέρετε" της Αλεξάνδρας το δώρο που ζήτησε!!!!

Μύγες εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερα... αλλά από κουνούπια, ουουουουουου!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...