Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα απο την γραφικη νο2(οχι οχι κικη ο τιτλος ειναι ολος δικος σου!!!)

εμεις ετσι για να παρει θαρρος και η ντελενι ειμαστε ολιγον απο χαλια ...λοιπον εχουμε φωνη καρρα , βραχναδα και τσιγαροβηχα επισης θεμα με τα γαστρεντερολογικα μας και πυρετο!!!αυταααααα μονο...ο χρηστος ειναι καλα..μαζευω πραγματα για την χριστουγεννιατικη γιορτη του σχολειου...θελουν μαξιλαρι .γκλιτερ,χρυσοσκονες κλπ κλπ κλπ..

Αχ γειτονακι μου μικρομανα ..26 χρονων και εχεις σχεδον 4 χρονων παιδι...δεν πειραζει βρε θα εισαι πιτσιρικα οταν μεγαλωσει η μικρα...

κικη μου ολα καλα με τις εξετασεις....σιγα σιγα θα επανελθει κ η ορεξη..

μαρακι περαστικα κ σε σας....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου.

Να ξαναματαευχηθω περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα.Εξ αλλου και εμεις σε αυτό το club ειμαστε.

Συνεχίζουμε με τρομερη μυξα (αορατη μεν ) και βήχα εδώ και 10 μέρες.

Τι να κανουμε υπομονη υπομονη.

Θελω τωρα αμεσως να ερθει το καλοκαιρι !!!!!!!!!!!!!!!!! Α να σημειώσω ότι δεν θέλω να κρατησει 3 μήνες με το ζόρι αλλα για φετος να μας κανει τη χαρη και να κρατησει κανενα πενταμηνο τουλάχιστον.

Μαρια μου μικρο γλυκο και αβγαλτο κοριτσακι μου.Νωρίς νωρίς και εσυ στα βασανα ε?

Σαν και μενα ένα πραγμα .Απο τα 22 μας με μωρα!!!!!!:tongue:

Κατά τα αλλα καλα ειμαστε.Ανοιξε και jumbo κανενα δεκαλεπτο από το σπιτι μου και το εχουμε επισκεφτει ηδη 2 φορές.Η μικρη σχεδον αδιαφορη αλλα εγω εχω τρελαθει χαχα.

Πήρα ένα κουκλόσπιτο γιατι μου αρεσε πολύ να παιζω όταν ημουν μικρη και τωρα λεω να παω να παρω και εξτρα κουζινικα γιατι με αυτά παιζουμε πολύ.

Βρε κοριτσάκια πεστε μου καμμια καλη ιδεα για κερασμα στον παιδικο για τη γιορτη της μικρης (αν φυσικα εινια καλα και παει την αλλη εβδομαδα ).

Στα γενεθλια της ειχα φτιαξει πουγκακια με καραμελες , τσουρεκακια , σοκολατες και ένα μικροδωρακι.

Για τωρα σκεφτομαι κατι πιο απλο.Ας πούμε ένα χυμό και κρουασαν ή κατι τετοιο .

Αλλα στερεψα από ιδεες.

Πολλα φιλιααααα!

Καλημερα!!!

Περαστικα σε ολους και γρηγορα ευχομαι!!!

Εμεις περα απο τη γκρινια του μικρου, ειμαστε καλά...

Κικη μου αν μη τι αλλο βγηκαν καλές οι εξετασεις, εε;;Πολύ σημαντικο!!

Μαρια σαουλιαστηκε για τα καλά ο Π...αυτοπρεπει να πόνεσε!!!

Ιωαννα, Ελένη, Σούλα και Αρμα περαστικα, συντομα θα γινουν καλά τα μικρα μας!!!

Σούλα τωρα κλεινοντας που διαβασα μου ηρθε μια ιδεα!!Να πάρεις τσουρεκακια απο τον φουρνο (να τα παραγγειλεις 1-2 μερες νωριτερα), να αγορασεις απο ζαχαροπλαστειο ζελατινα με χριστουγεννιατικα σχεδιακια και να τα τυλιξεις σαν καραμελα!!

Ανοιξε το jumbo εε;Ακούω τα σχετικα στο ραδιοφωνο..Καπως πιο κοντα αυτο απο του Ωραιοκαστρου για εμας αλλα εσεις ειστε μια ανασα!!!

Καλό μεσημερι και πάλι περαστικα σε ολους!!!!

Εφυγααα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hello!Πολυ ταλαιπωρουμε με τη συνδεση μου τελευταια..μονο σε μενα συμβαινει;

Πανμαρ τι επαθε ο δολιος;Πες του ο γερος ή απο πεσιμο ή απο χ....μο θα παει...χαχαχα!Περαστικα!

Ποτε θα μιλησουμε για κατι αλλο βρε παιδια εκτος απο αρρωστιες;Ξου ξου ιωσεις.Να γιανουν ολα γρηγορα ευχομαι.

Εμεις καλα και σημερα ειναι εκδρομη.Στο μουσειο λαικης τεχνης..θα καθυστερησω λιγο να τον παρω απο οτι μας ειπαν για να προλαβουν να τα γυρισουν πισω να φανε κτλ.

Κικη εξασθενησε λιγο ο μικρος αλλα αφου εινα καλες οι εξετασεις θα επανελθει.

Σουλα εμεις μονο στα γενεθλια κανουμε δωρακια στους συμμαθητες μαζι με την τουρτα.Στη γιορτη του περισυ του ειχα παραγγειλει τυλιχτα γλυκακια με μικυ και μινι πανω.Και φετος μου ζηταει με την ομαδα του...καπου θα το ειδε...

Αλλα για πες.. θες να φτιαξεις κατι;Και τα μικρα κεκακια αρεσουν πολυ στα παιδια και θα βρουμε και πολλες αλλες προτασεις.

Τωρα τελευται φερνει και κανα αυγο κιντερ απο γιορτεςσυμμαθητων το οποιο το στελνουν οι μαμαδες μαζι με χυμο.Απλα πραγματα.

Επισης και κουκουρουκου σοκοφρετες εχω δει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα ωραία η ιδέα σου.

Μαργαρίτα μου πολύ θα ήθελα να φτιάξω κατι ΑΛΛΑ να είνια ευκολο γρήγορο και με σίγουρη επιτυχια .

Χα χα!

Αν εχει καμμια καλη ιδεα σε ακουω !

Διαφημίσεις

να μαι παλι ...

περαστικα σας και σε σας σουλιτσα....και εσυ απο μικρη στα βασανα....τι να κανουμε σας χτυπησε νωρις ο ερωτας την πορτα...

εμας στο σχολειο το δωρο ειναι μονοδρομος...δεν επιτρεπεται τιποτα αλλο παρα μονο κεκακια βανιλια ή πορτοκαλι...απο οτι ειδα οι περισσοτερες στις γιορτες φτιαχνουν μαφινς και στα γενεθλεια μεγαλο κεικ για να σβησουν και το απαραιτητο κερακι..

ο γιος μου αυτη την εβδομαδα μαθαινει τα σχηματα...μετα τον κυριο τετραγωνο μαθανε και τον κυκλο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ουφ περαστικα στα αρρωστουλικα!!!

Ερωτηση κρισεως του Παναγιωτη : Μαμα το ΄΄ ε ρε πούστη ΄΄ χορεύεται;;

Ναι παιδι μου χορευεται σαν το καλαματιανο , ηθελα να του απαντησω. Το καημενο πώς του ηρθε οτι ειναι τραγουδι.

Καλησπερα!

Εμείς μια χαρα απο υγεία Δοξα Τω Θεό, ουτε βηχα ουτε μυξα! Η Χριστίνα παει πολύ καλα στο σχολειο! Ο Κων/νος θα παιξει στη παρασταση για τα Χριστουγεννα και εχω χε$#& απο τη χαρα μου!

Πηγα σημερα δερματολογο και ξεκινησα αντιβιωση για 40 μερες προς το παρον για την ακμη και βλέπουμε. Μου πρότεινε και λειζερ για τα σημαδια αλλά μου φαίνονται πολλά τα εξοδα.

pikoulina μου δεν παιζεται ο Παναγιωτης!:lol:

Μαρία μου περαστικά στον καλό σου!

Σουλα μου και οι δικοι μου επισκεφτηκαν το jumbo εκεί και πολλοί ακομα φανταζομαι, που το περιμεναν πως και πως σαν κ εσενα. Περαστικα και για τον βηχα και τη μυξουλα!

Φιλια πολλά!

Πηγα σημερα δερματολογο και ξεκινησα αντιβιωση για 40 μερες προς το παρον για την ακμη και βλέπουμε. Μου πρότεινε και λειζερ για τα σημαδια αλλά μου φαίνονται πολλά τα εξοδα.

Γιατι τι επαθες;Κατι εχω χασει μαλλον....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σουλα φτιαξε αυτα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4053&Itemid=49

Δεν εννοω με το σχεδιο αλλα τα απλα τα στρογγυλα που γινονται πανευκολα με τα χαρτακια.Κανε με σοκολατα γαλακτος(υπαρχει κουβερτουρα γαλακτος σε σταγονες της γιωτης νομιζω σε κοκκινο σακουλακι).Στολισε τα με διαφορες καραμελιτσες σε διαφορα χρωματα βαλτα στο πανω μερος σε σακουλακια πλαστικα δεσε και κορδελιτσες και εισαι κομπλε.Πανευκολα και οικονομικοτατα.Αν δε θες τα ξυλινα σουβλακια βαλε καλαμακια τα πολυ λεπτα ,σκληρα και κοντα αυτα που βαζουν για φρεντο σε χαμηλο ποτηρι.Εχει και στο τζαμπο.

Κανε μια δοκιμη!Αλλωστε ποσα να θες..20 κομματια;;;;

Αντιστοιχα μπορεις να κανεις και κεκακια σε ξυλακι ειναι πολυ της μοδας.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5214&Itemid=49

Κανεις ενα κεικ σε ρηχο ταψι,κοβεις με κουπ πατ δεντρακια αστερακια,καρδουλες κτλ.Τα βουτας μετα σε κουβερτουρα ή γλασσο και στολιζεις αφου τα μπηξεις σε ξυλακια.

τελος πανευκολα και μπορεις να τα κανεις και με τη μικρη ειναι τα χιονανθρωπακια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και φυσικα καλη λυση ειναι τα σπιτικα γλυκοσφηνακια.Τωρα ειδικα που πουλαει και το τζαμπο μικρα πλαστικα σφηνακια...!!τελεια!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3872&Itemid=49

Ειναι ωραιο και με πολυχρωμα ζελε με κομματακια φρουτων.Το λεω και για τη γιοβαννα που αν θυμαμαι καλα μονο ζελε τους επιτρεπουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα !

Ντίνα μου τι να πω για το παιδακι σου?Χα χα!Στείλτον να κανει παρεα με τη δικια μου που της εχει κολησει το "autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin".Το είπε μια μερα ο καλος μου στο αυτοκινητο και απο τοτε ολοι ειμαστε πολύ μαλακες!!!!Αλλα και εσυ παλι τι μανα εισαι δεν ξερεις το γνωστο hit "ε ρε πούστη"???:tongue:

blume και εγω εχω χάσει επεισόδια.Τι έχεις βρε κοριτσάκι?

Ιωάννα μου αστα .Με βρήκε μικρή ο αντρας μου και με ξεγελασε.;)

Πετρούλα είπα να μην σχολιασω αλλα ΦΤΟΥ ΣΟΥ .Και ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

Να ξέρεις οταν θα ερθεις σπίτι μου προφυτερολ θα σε κερασω!!!!!!!!!!!

Μαργαρίτα ευχαριστω πολύ για τις ιδεες .Θα τις μελετησω και θα προσπαθησω να φτιαξω κατι γιατι μου αρεσαν πολυ!

Κατα τα υπόλοιπα είμαστε λιιγο καλύτερα.Αρχισε και ξεβουλωνει η μυτη μας και ο βηχας ελλατωθηκε αισθητα.

Φιλια!

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Πρωινοί πρωινοί σήμερα και βολτούλα μέχρι του Ρέντη για να πάω τον καλό μου να πάρει το αυτοκίνητο ενός φίλου του από το συνεργείο! (αυτοί τα κανονίζουν να αλληλοεξυπηρετηθούνε, εγώ τι φταίω???) Ωραίος που ήταν ο Κηφισσός πρωινιάτικα... άλλο πράγμα! Ραδιοφωνάκι, καφεδάκι, τσιγαράκι... και πού θα πάει? Κάποια στιγμή θα φτάσουμε!

Κική είδες? Μόνο εσύ βρέθηκες να πεις κακίες για τους γονείς μου και για την ηλικία μου... Η Σουλίτσα και το γειτονάκι μου, αμέσως με κατάλαβαν και με ένοιωσαν που μπήκα από μικρή στα βάσανα!

Σουλίτσα, για κέρασμα στον παιδικό, ωραία είναι τα γλυκάκια, αλλά εγώ (με το παιδί που έχω) θα σκεφτόμουν και κάτι πιο φαγώσιμο: κανένα καλαμάκι χοιρινό με πιτούλες, κανένα κοτοπουλάκι, πατατούλες... να χορτάσουν τα παιδιά!!! χαχαχα! Κι άμα θέλεις, δεσ'τα και με κορδελίτσα και μπαλονάκι!

Ρίτα, ο καλός μου δεν θα πάει ούτε από πέσιμο ούτε από χέσ___, από εμένα θα πάει! Και από όλα αυτά που θα του κάνω με τις χαζομάρες που κάνει! Μόλις έπεσε, μου έκανε το πτώμα και βόγγαγε, και μετά από λίγο σηκώνεται, περπατάει λίγο και μου σκάει ένα χαμόγελο.... και τότε τον άρχισα κι εγώ στα "τραγούδια" που χορεύει ο Πανούλης της Πικουλίνας!!!

Πικουλίνα μου, μάλλον δεν ενημερώνεσαι για τις τελευταίες κυκλοφορίες... είναι το νέο "hit" του Μαργαρίτη!

Blume κι εγώ σαν τα κορίτσια, μάλλον το έχω χάσει... έχεις πρόβλημα με ακμή? Πάντως δεν φαίνεται κάτι....

Πετρούλα ΦΤΟΥ ΣΟΥ και ξανά ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!! Για να το λέει η Σούλα κι εγώ μαζί της είμαι!

Τα αρρωστούλικα πώς είναι σήμερα? Η Σουλίτσα μας είπε λίγο καλύτερα. Γραφικές 1 και 2 εσείς? Καμμία βελτίωση?

Φιλιά σε όοοοολες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...