Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αφού εγκρίνει και η γιατρός μας την συμβουλή-συνταγή της Κίκο, νομίζω ότι θα πρέπει να την ακολουθήσουμε όλες!

Κικήηηηηη, μια απορία: τα ποτά να τα ανακατεύω ή να τα πίνω ένα ένα? (αφού τελειώσει το κρασί, να πιάσω το τσίπουρο, μετά το ουίσκι κ.λ.π.?)

ααααα! κι άλλη μία: ναρκωτικά? παίρνουμε καθόλου ή είμαστε κατά?

mrdIp3.png

Αφου Πασχισα να μπω γιατι μου κολλαει ηρθα και εγω με Χριστουγεννιατικη σοκολατιτσα, στο δρομο που χαραξε η Πετρουλα!

1856164g87v9fszgd.gif

Που ειστε σημερα;;;Κοπανα κανετε;;;Απουσια θα σας βαλω!

Κικη πως πηγε με την εξεταση;Περιμενουμε νεα.

Ειστε ολες καλα;Ελπιζω να εχουν βελτιωθει τα αρρωστουλικα και να εχουμε ενα ομορφο σκ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κορίτσια καλησπέρα και απο'μένα.

Παρασκευή σήμερα και εγώ ρεπάρω. Πήγαμε το πρωί κάναμε την εξέταση (ευτυχώς ήταν σχετικά ήρεμος) αφού όμως του είχαμε υποσχοθεί και το ανάλογο δωράκι για τη περίσταση και περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα. Ας είναι όλα καλά γιατί μου έχει αδυνατίσει πολύ το μαναράκι μου.

Κικήηηηηη, μια απορία: τα ποτά να τα ανακατεύω ή να τα πίνω ένα ένα? (αφού τελειώσει το κρασί, να πιάσω το τσίπουρο, μετά το ουίσκι κ.λ.π.?)

ααααα! κι άλλη μία: ναρκωτικά? παίρνουμε καθόλου ή είμαστε κατά

Μαράκι να σου πω την αλήθεια εγώ πάντα τα πίνω ένα ένα , δηλαδή πρώτα τελειώνω το κρασί και μετά πιάνω το τσίπουρο , το ουίσκι κοκ, καλό είναι να μη τα ανακατεύεις όλα αυτά μαζί γιατί την επόμενη μέρα το πρωί θα έχεις τρομερό πονοκέφαλο και τάση για εμετό.

Τώρα για ναρκωτικά εγώ είμαι κατά , εφόσον με το αλκοόλ και τα χάπια βρίσκω την εσωτερική μου ηρεμία , ποιος ο λόγος να επιβαρύνω το στομάχι μου με άλλα χημικά:confused:. Στην τελική όμως εσύ αποφασίζεις

Ριτάκι λιχούδικη η σοκολατίτσα, θα την έπινα μία τώρα.

φιλιά σε όλες και να έχουμε ένα ήρεμο ΠΣΚ εύχομαι.

Καλησπέρα!!!!

Κικη μου καλά και πεντακαθαρα αποτελέσματα!!!

Ριτα ωραια σοκολατιτσα!!Στην υγεια σου!!

Τι ωραια που ηταν η σημερινη μερα!!!Μια απο τις σπανιες φορες που δεν πήγε δουλεια ο καλός μου και εξορμισαμε απο το πρωί για καφέ, ψωνακια και βολτουλα με τον μικρό..Μεταξυ αλλων πήρα και 4 χριστουγεννιατικα παραμυθια και βιβλία και ο Αν ξετρελάθηκε, τα ρουχα ουτε να τα δει!!Τωρα μαζευτηκαμε απο καφεδακι στη θεια που ανελαβε χρεη νταντας για τον Αν και αναμενουμε τον μπαμπα μας!!

Φιλακια σε ολες και καλό Σαβ/κο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Είπα να ξεκινήσω από εδώ σήμερα μετά από τόσο καιρό!Τι κάνετε? Εμείς καλά, μετά από μια βδομάδα κοιμηθήκαμε σερί επιτέλους μέχρι τις 7. Τα παιδάκια μου είναι καλύτερα! Περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σάββατο, απολαύσαμε την κλεισούρα μας και ελπίζω και σήμερα να περάσουμε το ίδιο!

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

2993217qi23kxh0de.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Πώς περάσατε το ΣΚ; Εγώ προσπαθούσα από το πρωί να μπω στο καφέ και δεν τα κατάφερνα. Είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άρμα χρόνια σου πολλά και καλά. Να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου και το καλό σου και να σε χαίρονται και αυτοί.

Η Πανμαρ γιορτάζει το 15αύγουστο. Σωστά;

Εμείς περάσαμε ένα όμορφο και ήσυχο ΣΚ. Δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά χαρήκαμε ο ένας τον άλλο και το ζεστό μας σπιτάκι. Το Σαββατόβραδο είχε κανονίσει ο καλός μου να βγει με έναν συνάδελφό του, και αφού και η Αλεξάνδρα ξεράθηκε νωρίς, βρήκα ευκαιρία να χαρώ τη μοναξιά μου κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ. Αφού δεν αποκοιμήθηκα με τα πόδια στο ζεστό νερό πάλι καλά :lol::lol::lol::lol: Χτες μας είχε τραπέζι η αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και περάσαμε όμορφα. Σήμερα το μεσημέρι, εκτός από την κορούλα μου θα παραλάβω άλλο ένα τρίχρονο και θα τα έχω και τα δύο. Το φιλαράκι μας τον Κωνσταντίνο :P:p Είχανε μια δυσάρεστη απώλεια στην οικογένεια :(:(:( και δεν είχαν ποιος να προσέξει το παιδί, έτσι το ζήτησαν από εμένα. Το κακό είναι ότι σήμερα έχει και συνάντηση το σχολείο με την ψυχολόγο και θα την χάσω..... δεν πειράζει όμως.... ίσως πάει ο καλός μου. Η Αλεξάνδρα έκανε σαν τρελή όταν της το είπα αλλά και ο Κωνσταντίνος, που από ότι μου είπε η μαμά του, όλο το ΣΚ κλαίει....:(:(:( ο γλυκούλης μου....:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μια εξπρες καλησπέρα και από’μένα.

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μαράκι , χρόνια καλά και ευτυχισμένα εύχομαι με την οικογένειά σου. Και του χρόνου ότι επιθυμείς εύχομαι να το έχεις.

ΠανΜαρ γιορτάζεις εσύ καλέ; αν γιορτάζεις εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο , με υγεία πάνω απ’όλα.

φιλιάαααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Ιωάννα, Κική και Ελένη πως είναι τα μικρά σας?

Εμείς να πω ''καλά'' δεν ταιριάζει. Εχτές το απόγευμα την Εύα την ξαναέπιασε βήχας και τον μικρό το βράδυ εκεί που κοιμ.οταν τον έπιασε κι αυτόν ταυτόχρονα με κλάμα και δεν μπορούσα να τον κάνω κάλα..Σήμερα έχουμε πάλι παιδίατρο για το εμβόλιο του μικρού, για να δούμε θα το κάνουμε?

Κική ξέχασα να σε ευχαριστήσω ολόψυχα για την διασκέδαση που πρόσφερες την Παρασκευή! :lol: :lol: :lol: Δεν παίζεσαι ρε κοπελιά!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρααααα!

Σας έχω χάσει τελείως αυτές τις μέρες γιατί δεν είχα ιντερνετ, τηλέφωνο τίποτα από την Παρασκευή...

Είχαμε μια πολύ ωραία περιπέτεια!

Την Παρασκευή το μεσημεράκι, πάει ο καλός μου να ανέβει στην εσωτερική πλευρά της σκεπής γιατί ήθελε να δει κάτι (μέσα εκεί έχουμε όλα τα καλώδια-κεραίες κ.λ.π. για το τηλέφωνο και το ιντερνετ). Από την τεμπελιά του δεν πήρε την μεγάλη σκάλα, αλλά την μικρή, οπότε στο κατέβασμα, τρώει μια υπέροχη τούμπα (δεν πάτησε καλά στην σκάλα και έκλεισε) και έσκασε στο πάτωμα σαν σακί με πατάτες!!!

Πέφτοντας, τράβηξε και κάποιο καλώδιο (χωρίς να το καταλάβει) και τα αποσύνδεσε όλα και μετά για τρεις μέρες γκρίνιαζε και γιατί πονούσε και γιατί δεν είχε ίντερνετ!!!

Τελικά ήρθε χθες βράδυ ο καλός μας κουμπαρούλης και το έφτιαξε!

Αυτά τα νέα μας!!!!

Κατά τ'άλλα όλοι καλά!

Εσείς?

Γειτονάκι μου γιατί να γίνεις κι εσύ γραφική? Συνεχίζετε με τον βήχα σας ακάθεκτοι?

mrdIp3.png

[

ΠανΜαρ γιορτάζεις εσύ καλέ; αν γιορτάζεις εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο , με υγεία πάνω απʼόλα.

φιλιάαααα

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, αλλά τα τελευταία 26 χρόνια (από τότε που γεννήθηκα δηλαδή) γιορτάζω τον Αύγουστο!

mrdIp3.png

Καλημέρα και από’μένα,

Κορίτσια διαβάζω τα αρρωστούλικα συνεχίζουν ακάθεκτα δυστυχώς και καλό είναι μία μία να το καταθέσετε , μη φοβόσαστε τον τίτλο τον απέκτησα με δόξα και τιμή και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να τον διεκδικήσει καμιά σας. Εμείς για παράδειγμα καθόμασταν 2 εβδομάδες να αναρρώσουμε από όλα αυτά που μας βρήκαν, ηρεμήσαμε λίγο εδώ και 4 μέρες και από χθες που πήγαμε παιδικό σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε με ολίγη μυξούλα και βηχαλάκι. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε.

Να σας πω ότι πήρα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και όντως ο σίδηρος είναι στα τάρταρα (22 παρακαλώ η τιμή του) αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε καθόλου μιας και η αποθήκη σιδήρου (φερριτίνη) είναι φυσιολογικότατη . με διαβεβαίωσε ότι λόγω της λοίμωξης που πέρασε ,έπεσε τόσο πολύ αλλά θα επανέλθει σιγά σιγά. Κατά τα’αλλα ευτυχώς όλα ήταν καθαρά όπως και ο αιματοκρίτης επίσης φυσιολογικός.

Μαράκι ελπίζω να μην είναι τίποτα και να κάνει κανονικότατα το εμβόλιο ο Βασ και γενικά να είναι περαστικά σας. Για τη Παρασκευή κρύβε λόγια , κρύβε λόγια , δεν χρειάζεται να τα μαρτυράς όλα για να αναρωτιούνται και οι άλλοι που πήγαμε και διασκεδάσαμε τόσο καλά.

Ντελενάκι και Ιωάννα τα ίδια εύχομαι και για ‘σας.

Κυρα ΠανΜαρ είχατε περιπέτειες καλέ και εσείς ; ανέλαβες χρέη νταντάς αμέσου δράσεως διάβασα, ελπίζω ο σύζηξ να συνήλθε και με τις κατάλληλες εντριβές το ΣΚ να χαίρει πλέον άκρας υγείας. Ο κουμπάρος όμως μου τα χάλασε , για ποιο λόγο να επέμβει σε τέτοια περίσταση. Τι δουλειά έχει με τις κεραίες ο κουμπάρος οέο;

Και κάτι τελευταίο , με μπέρδεψες λίγο σχετικά με τη γιορτούλα σου. Μου γράφεις ότι εδώ και 26 χρονια σε γιορτάζουν το 15άυγουστο, δηλαδή πότε σε βαφτίσανε καλέ; στα 14; Γιατί το καθυστερήσανε οι γονείς ; για να επιλέξεις εσύ η ίδια αν είσαι έτοιμη να βαφτιστείς;χοχοχο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...