Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.

ευχαριστω για τις ευχες.ενταξει πιστευω να ειναι κατι προσωρινο ,να μην το εχουμε και αθηνα.

φευγουμε παραμονη χριστουγ στις 24.ελπιζω να δω καμια σας!

εμεις πηραμε καποια δωρακια στην μικρη αλλα εγω εχω κολλησει με ενα τραπεζι ξυλινο της barbie με δυο ξυλινες καρεκλες στα 50ε.

αλλα ειχε και ενα αλλο στα 30ε σχεδον πλαστικο αλλα κλεινει.

τωρα το σκεφτομαι...τι να παρω.το ξυλινο το εχει καμια σας?

αν παρω το αλλο που κλεινει ναι μεν θα μπορω να το αποθηκευσω αλλα το φοβαμαι λιγακι.δεν ξερω.

κα φωτεινη πιστευω οτι ειναι καλη η γιαουρτομηχανη.αλλα πως φτιαχνει το γιαουρτι?

σαν την παγωτομηχανη ?

πετρουλα και η κορη μου ειχε παθει επιπεφυκιτιδα και ηταν απο το ξηρο περιβαλλον.

tobrex της εβαζα σταγονες και σε κλειστο ματι.υπαρχει και σε σταγονες.

ρωτησες την παιδιατρο?

κατα τα αλλα πως ειστε?

εγω τρεχω και τωρα πρεπει να σιδερωσω ....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμάκι και Στόούν καλοφάγωτα τα γλυκάκια σας, στείλτε καλέ κι από εδώ τίποτα!

Joa αυτό φοβάμαι κι εγώ όταν ο μικρός κάνει μέρες να πάει σχολείο ξεσυνηθίζει και χάνει τη ρουτίνα του! Αύριο θα είναι πολύ καλύτερα! Καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα αντε με το καλό και να μη σε ταλαιπωρήσει καθόλου το κοριτσάκι σου!!!

Λαζαρενια τι κανετε;;

Ετοιμάζεσαι ε;;Τυχερούλα!!!

Απο τραπεζακι θα προτιμουσα το πλαστικό, όπως και εχουμε ενα σετακι απο τα ΙΚΕΑ..Είναι πολύ πρακτικά, δε λέωω και τα ξύλινα καλά, αλλά αυτα μου καθονται καλύτερα για παιδακια..Το ξυλινο νομιζω είναι πιο άκαμπτο..

Αρμα καλή ξεκουραση..Όντως όλα μαζί είναι κουραση, ευτυχώς και η μικρή έπαιξε και δεν γκρινιαζε στην κουζίνα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Sardelaki όλα τα οικιακά τα ξέρεις και τις συσκεύες τις έχεις εσύ! Είσαι το υπόδειγμά μου στη νοικοκυροσύνη! Ποτέ δε σκέφτηκα να φτιάχνω μόνη μου γιαούρτι παρόλο που έχω εικόνες από τη γιαγιά μου να καταπιάνεται με αυτό, με τον παραδοσιακό βέβαια τρόπο όχι με μηχάνημα!

Αχ Πικουλινάκια συναγωνιζόμαστε ποιό είναι το ποιό αδύνατο από τα παιδάκια μας ε? Ελπίζω η κόρη σου να είναι πιο φαγανή πάντως!

Πήγαμε στο γιατρό σήμερα και ευτυχώς η μπουμπούκα πήρε τη σωστή θέση για την έξοδο!

:tongue::tongue:σίγα καλέ μαρίνα μου :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Λοιπόν έφτιαξα το σπιτάκι, αλλά παιδεύτηκα γιατί μου έσπασαν οι σοκολάτες και προσπαθούσα να τις κολλήσω. Κάτι κατάφερα. Θα σας βάλω φωτογραφία αύριο. Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Kαλέ κορίτσια , τι είναι αυτά που λέτε δε ντρέπεστε λιγάκι χρονιάρες μέρες.

Κοκό , τι είναι αυτό;;;;

δεν μου λέτε σοβαρά τώρα.

μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γεννήσει η γυναίκα του προϊστάμενού μου και επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος και όταν είχα γεννήσει εγώ μου είχε πάρει δωράκια , πείτε μου τι δώρο μπορώ να κάνω και να του δώσω πριν φύγουμε με άδεια Χριστουγέννων και ας μην έχει γεννήσει ή να του το δώσω αφού γεννήσει και επιστρέψουμε από την άδεια;

Σας μπέρδεψα έε;;;

www.UBU.gr. Δώρα μοναδικά από καλλιτέχνες, φτιαγμένα από used είδη ή ανακυκλώσιμα υλικά. Πολύ ωραία πράγματα που απευθύνονται σε ανθρώπους με μοντέρνα διάθεση.

Άκυρο, δεν είναι για μωρά :)

Επεξεργάστηκαν by sunsun

C5lUp3.pngMWF6p2.png

ναι πετρουλα ετοιμαζομαι σιγα σιγα.

ευχομαι να περασουμε καλα χωρις παρατραγουδα(ιωσεις κλπ)

ωραια αν ειναι θα παω στο ικεα να παρω.καλυτερα πλαστικο.

σε ευχαριστω.

κοριτσια βλεπω δημιουργειτε στις κουζινες σας.μπραβο σας.απορω πως προλαβαινετε.

σαν σαν τι κανει η μικρουλα?ειναι καλα?

σας καληνυχτω.

μολις τελειωσα το σιδερωμα...

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!

Τι κάνετε; Βλέπω δεν το πολυξενυχτίσατε χθες...:lol::lol::lol::lol:

Joa τι έγινε ο Χρηστάκης;

Λαζαρένια η μικρούλα καλύτερα;

Εμείς είμαστε καλά αν εξαιρέσετε ότι είμαι ξυπνητή απο τις 6 και γυρνάω στο σπίτι αν το βαμπιρ.... με προετοιμαζει για τα ξενύχτια ο μικρούλης....:rolleyes:

Μαρίνα μου μπράβο σας... αντε με το καλό τώρα...;)

Βατραχάκι περίμενε να γεννήσω πρώτα και μετά στείλε μου τις διευθύνσεις με πμ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ρίτα χθες χάζευα πάλι στο mytoys (αμετανόητη εγώ...:lol::lol::lol:) και θυμήθηκα που είπες ότι ψάχνεις για πάγκο εργασίας...

Κάτι τέτοιο θα του άρεσε του Γρηγόρη; (είναι απο +3 αλλά δεν νομίζω ότι θα έχετε πρόβλημα!!!!;))

1896047-l.jpg

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Εχω γυναικα σημερα η οποια μου προεκυψε εγκυος ..αιντε να δω τι θα κανω τωρα που θελει να ερχεται να δουλευει με την κοιλια και εγω δε θελω..νιωθω ασχημα...

Deleni ναι!!Τετοιο θελω ποσο εχει?Σε ποσες μερες πηρες την κουζινα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το συγκεκριμένο έχει 59,99 αλλά έχει και άλλα (τα οποία δεν βλέπω και πολύ διαφορετικά) απο 29,99. Τα μεταφορικά είναι 15,99 και όσο για την παραγγελία, την έκανα την Παρασκευή 11/12 και χθες 17/12 την είχα!;)

Μπες στη σελίδα να δεις έχει αρκετά και αν δεν ξέρεις γερμανικά πάτα το translate this page στο google .. εγώ έτσι έβγαλα άκρη...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Πώς είστε?

Μόνο τόσο έχει ολόκληρος πάγκος? Μου αρέσει πολύ αλλά δεν αντέχω τα τόσο ογκώδη παιχνίδια!

Ρίτα είναι θεμα που είναι έγκυος η κοπέλα, κι εγώ θα φοβόμουνα να μου κάνει τις δουλειές!Ωστόσο, καταλαβαίνω και το ότι θέλει να συνεχίσει να έρχεται γιατί προφανώς χρειάζεται τα χρήματα! Δύσκολη η θέση σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα φίλες! Είμαι ξενυχτησμένη 3-5 το πουλάκι μου ξύπνιο, κοιμόταν και μόλις την άφηνα ούρλιαζε :-(. Η ετοιμάζει κανα δόντι πάλι ή θα τρόμαξε με κάτι..θα δείξει..

stone μου απορούσα εχτές πως κατάφερες και έκανες τα μελομακάρονα παρέα με τον μικρό! Εγώ δεν θα το επιχειρούσα με τίποτα!

Η Εύα εν τω μεταξύ, ερχόταν στην κουζίνα, έκανε πως έπλαθε και μόλις πηγαίναμε να της δώσουμε ζύμη στα χέρια την σιχαινόταν και δεν την ακουμπούσε( μη τυχόν λερώσει τα χέρια! :lol:)

Ρίτα πως περάσατε χτες?

Πω πω, δεν το χω σήμερα, πάω να πιω λίγο καφέ να κάνω και κανα τσιγαράκι μπας και ανοίξει το ματι...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ελένη πολύ ωραίος ο πάγκος!!

Πράγματι Ρίτα έχουν δικιο τα κορίτσια..Δύσκολα και για σενα να τη βλέπεις να ταλαιπωρείται και να μην πάθει τπτ αλλά και για εκείνη που δεν θελει να χασει το μεροκαματο και να μην σε κρεμάσει (??)

Δεν γνωρίζω και τι προβλέπεται σε αυτες τι ς περιπτώσεις..

Giovanna και εγώ θεωρω πως το πιο δυσκολο μερος της κατασκευής είναι το κολλημα της σοκολάτας και ιδιαίτερα της σκεπής, που χτες μας παίδεψε αρκετά, ενώ οταν το είχα κν μονη μου, με την πρώτη μου κολλησε...

Αρμα, κανενα δοντακι θα κάνει την εμβφανιση του..Κουράγιο!Και εμεις σημερα βηχουμε λίγο πιο έντονα...

Οσο για τα μελομακαρονα, η αλήθεια είναι οτι ζορίστηκα λίγο μονη με το παιδί να μαγειρέψω, να κν τα κάνω , να τον επιβλέπω κιόλας..Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!!

Λαζαρενια τι αγρια σπορ είναι αυτα ...Μεταμεσονύχτιο σιδερωμα..Μπράβο βρε παιδί μου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...