Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν φτιαχνιόταν το σπίτι είχε προβλεφθεί το τζάκι, είχε φτιαχτεί καμινάδα κλπ αλλά τελικά κλείσαμε την τρύπα με γυψοσανίδα.

Α δικια μου εισαι!Εμεις δε χρειαστηκε να κλεισουμε τρυπα αλλα ο κατασκευαστης εμεινε μονο στις προβλεψεις και η καμιναδα της απο πανω μου, μονη σαν την ανεμωνη :tongue:.

Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να του δώσει συμπλήρωμα χωρίς να κάνει εξετάσεις και έτσι συμφωνήσαμε να πάμε τη Παρασκευή να κάνουμε την εξέταση και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα κινηθούμε.

και πολυ καλα ειπε νομιζω!Καλα αποτελεσματα!!!!

Sun sun υπομονη ξενυχτας γιατι ειναι αρχη ακομα ,σιγα σιγα θα στρωσει και το μωρο σας και θα ηρεμησει και η Κατια σου.Μεγαλη αλλαγη για ολους ο ερχομος του μπεμπη.

Οσο για το θεατρο εμας του αρεσε πολυ και εδειξε να το εχει παρακολουθησει και να το εχει καταλαβει μια χαρα.Λεγοταν καπως..''ενα ταξιδι με τον μπαμπα μου'' ή καπως ετσι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eυχαριστω για το κουραγιο κορίτσια..Ελένη εχεις δικιο..και τα 2 μου παιδια στους 13 μηνες "αποφασισαν" για την παρτι τους!!

Γενικα με το θεμα θηλασμός ήμουν και ειμαι πάντα διακριτική, ποτε δεν το διατυμπανισα, δεν "προπαγανδισα"..Οποιος απο τους φιλους μου ή γνωστους με ρωτησε εδωσα τις συμβουλες μου μεσα απο την εμπειρια μου αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι μια επιλογη που δεν εχει να κανει μονο με τη θεληση μας, αφηνω πολλά περιθωρια και γενικά αποφευγω να ειμαι απόλυτη...Ας μην επεκταθω ομως αλλο,ηταν μια μικρη αναφορα μιας και το κεφαλαιο αυτο τεινει να κλεισει για μενα και με συγκινει απίστευτα :-(:sad:

Έχουν οι δικοί μου στην κουζίνα, που είναι και μεγάλη, και χαίρονται τη ζεστασιά.

Αυτο δεν υπάρχει!!Μου αρεσει απίστευτα αυτο το σκηνικό..Αν μπορουσε ολο το σπιτι να χωρεσει μες την κουζινα, θα το ειχα κανει!!Ο χωρος της κουζινας με ξεκουραζει, οσο διαστροφικο κι αν ακουγεται αυτο..

Ελένη, Ριτα, Ιωαννα,Κικη, sunsun και οποια αλλη επιθυμει, η πρόσκληση ειναι ανοιχτη για κουβεντούλα μπροστα στο τζακι..τα ψητα θα τα φερει η Μαρια, αρκει να φτιαξει τη σκουπα της για να φτασουν ζεστα-ζεστα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μακάρι να έρθει η Δευτέρα και να πάει χαρούμενος στο παιδικό και να ανέβει κάπως η ψυχολόγια του. Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να του δώσει συμπλήρωμα χωρίς να κάνει εξετάσεις και έτσι συμφωνήσαμε να πάμε τη Παρασκευή να κάνουμε την εξέταση και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα κινηθούμε.

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλες για τις συμβουλές σας.

Και χαρούμενος να μην ξεκινήσει να πάει να δεις ότι εκεί θα του αλλάξει η διάθεση. Μπαίνουν σιγά - σιγά οι παιδικοί σε κλίμα χριστουγεννιάτικο και τα πιτσιρίκια είναι μέσα στη χαρά. Εύχομαι να είναι όλα καλά και με τις εξετάσεις του..... άλλο κακό να μην σας βρει;);)

Ειμαστε καλα.Πολυ κρυο και σημερα.Εχθες πηγαμε για ψωνια και μετα παιδοτοπο ,οπως γυριζαμε μου λεει ο μικρος ''Μα ποτε θα κλεισει αυτη η πορτα του ψυγειου;Πολυ κρυο εχει'' χαχαχα

Φιλακια

Τι να πω πια γι' αυτές τις ατάκες;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Γενικα με το θεμα θηλασμός ήμουν και ειμαι πάντα διακριτική, ποτε δεν το διατυμπανισα, δεν "προπαγανδισα"..Οποιος απο τους φιλους μου ή γνωστους με ρωτησε εδωσα τις συμβουλες μου μεσα απο την εμπειρια μου αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι μια επιλογη που δεν εχει να κανει μονο με τη θεληση μας, αφηνω πολλά περιθωρια και γενικά αποφευγω να ειμαι απόλυτη...

Να ήξερες πόσο πολύ το εκτιμώ αυτό και πόση στεναχώρια έχω πάρει από κάποιες άλλες κουβέντες...... ας μην επεκταθώ.... Εμένα μου στοίχισε πολύ και με στεναχωρεί ακόμα που δεν τα κατάφερα.:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ελα βρε Γιοβαννα να μη σε στεναχωρει.Σημασια εχει να νιωθουμε γενικοτερα καλα με τον εαυτο μας.Και εγω δεν τα καταφερα τουλαχιστον με τον πατροπαραδοτο τροπο και θαυμαζω αφανταστα οπως εχω ξαναπει οσους το καταφερνουν.Ομως διαπιστωσα οτι ειναι κατι που πρεπει να ταιριαζει και στους δυο και στη μαμα και στο παιδι ,σε εμενα ειλικρινεστατα δεν ταιριαζε καθολου, αλλα οπως φαινοταν δεν αρκουσε και στο Γρηγορη, θα ηταν κριμα να καταπιεστουμε και οι δυο.

Πετρουλα μπραβο σου που εχεις το θαρρος και τη διορατικοτητα να διακρινεις τα σημαδια του παιδιου και να μην επιμενεις σε κατι που βλεπεις οτι πλεον δεν το καλυπτει ,δεν του χρειαζεται κτλ.

Δε θα επεκταθω περισσοτερο σε αυτο το θεμα γιατι θεωρω οτι ειναι καθαρα προσωπικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελα βρε Γιοβαννα να μη σε στεναχωρει.Σημασια εχει να νιωθουμε γενικοτερα καλα με τον εαυτο μας.Και εγω δεν τα καταφερα τουλαχιστον με τον πατροπαραδοτο τροπο και θαυμαζω αφανταστα οπως εχω ξαναπει οσους το καταφερνουν.Ομως διαπιστωσα οτι ειναι κατι που πρεπει να ταιριαζει και στους δυο και στη μαμα και στο παιδι ,σε εμενα ειλικρινεστατα δεν ταιριαζε καθολου, αλλα οπως φαινοταν δεν αρκουσε και στο Γρηγορη, θα ηταν κριμα να καταπιεστουμε και οι δυο.

Ναι μωρέ, τα ξέρω όλα αυτά, και έχω καταλήξει ότι δεν θα τα κατάφερνα αλλά κάποιες φορές το σκέφτομαι πιο έντονα και πάντα μπαίνει ένα ''αλλά'' ή ένα ''αν προσπαθούσα πιο πολύ'' κλπ και νιώθω τότε ένα αγκάθι στην καρδιά. Τώρα ό,΄τι έγινε έγινε και δεν μπορώ να διορθώσω κάτι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γενικα με το θεμα θηλασμός ήμουν και ειμαι πάντα διακριτική, ποτε δεν το διατυμπανισα, δεν "προπαγανδισα"..Οποιος απο τους φιλους μου ή γνωστους με ρωτησε εδωσα τις συμβουλες μου μεσα απο την εμπειρια μου αλλα επειδη θεωρω οτι ειναι μια επιλογη που δεν εχει να κανει μονο με τη θεληση μας, αφηνω πολλά περιθωρια και γενικά αποφευγω να ειμαι απόλυτη...Ας μην επεκταθω ομως αλλο,ηταν μια μικρη αναφορα μιας και το κεφαλαιο αυτο τεινει να κλεισει για μενα και με συγκινει απίστευτα :-(:sad:

QUOTE]

Εγω ουτε που το ειχα καταλαβει οτι θηλαζες ακομα!!! Το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο και σε σενα και στο αστερακι σου!! Δεν εχω αποψη για το θεμα θηλασμος και αποθηλασμος και γιατι δεν μου ταιριαξε καθολου ολη αυτη η φαση και γιατι δεν τα καταφερα σε κανενα απο τα δυο παιδια. Καλη συνεχεια φιλεναδα!!!

Καλημερα!!!

Αντε ας τολμήσω να κερασω ενα περιποιημενο καφεδακι με αρωμα απο Χριστουγεννα...

1769173cl3jsgbglk.gif

Πάω να αλλαξω και τα τικερακια μου γιατι πολύ καλοκαιρινα τα βλέπω ταπαιδια μου και θα μου κρυωσουν!!! :):):)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα και απο'μένα.

πως είστε ζουζούνες;

εγώ δεν είμαι στα πολύ καλά μου. δεν μου τρώει το παιδάκι μου και στεναχωριέμαι βρε κορίτσια. Χρυσό τον κάνω για να φάει μια μπουκιά και στη 2η μπουκιά πάνω μου κάνει εμετό. Εν τωμεταξύ σκέφτομαι και αύριο που θα πάμε για τις εξετάσεις την αντίδρασή του και με έχει πιάσει το κατιτις.

Πετρούλα μου ωραίο το καφεδάκι σου κοπέλα μου , θα πιω μια γουλίτσα να στανιάρω γιατί δεν τραβάει σήμερα...

Σχετικά για το θηλασμό να πω και εγώ ότι πέραν του ότι είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό για κάθε μητέρα, δεν επηρεάστηκα ποτέ ούτε ένιωσα άβολα απο κουβέντες - συζητήσεις που έχω κάνει με φίλες μου . Η καθεμιά μας έχει την άποψη της (όπως και γενικά σε όλα τα θέματα) σχετικά με το θηλασμό αλλά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα απο'μενα κατα πόσο μπορώ να θηλάσω ή άν είμαι σε θέση να θηλάσω πέρα απο 'μένα. Συνεπώς οποιαδήποτε αναφορά επι του θέματος που δεν ταιριάζει με τη δική μου εμπειρία γίνεται απλά για να σχολιαστεί και όχι για να με ρίξει ψυχολογικά.

Καταλάβατε τι εννοώ; αν όχι , ε ούτε και εγώ.

και τώρα θα κάνω μια κατάθεση ψυχής (μιας και όλες με ρωτάτε) για να δείξω με ποιο τρόπο είμαι πάντα ήρεμη , λοιπόν:

Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή, που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία.

Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι «ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει».

Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει.

Κι' έτσι, παραμένοντας σπίτι σήμερα, από το πρωί έχω τελειώσει, ένα μπουκάλι κρασί Aγιοριτικο, ένα μπουκάλι Dewars, ένα μπουκάλι Bailey's,

ένα μπουκάλι Kahlua, ένα πακέτο μπισκότα Oreos,όσα χάπια είχαν απομείνει στα κουτιά των ηρεμιστικών Prozac και Valium, το υπόλοιπο cheesecake,

μερικές καραμέλες και ένα κουτί σοκολατάκια.

Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα !!! Μου πέρασε και η ίωση!!! και αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση και ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!Πηγα να μιλησω σοβαρα και ειδα το μηνυμα ρε κικη και ελιωσα!!!!!!!!!!!!

Ετσι εξηγειται λοιπον!!!!!Μια χαρα σε βρισκω!

Τωρα για τον Ανασταση σου..μωρε ειναι ταλαιπωρημενος.Καταλαβαινω οτι ειναι αγχωτικο αλλα τον δικαιολογω.Μην τον πιεζεις μηοπως στο παρει αναποδα...τι τρωει ολη μερα;

Γενικως προσπαθησε να του κανεις μονο πραγματα που του αρεσουν σε αυτη τη φαση και εντωμεταξυ θα βγουν και οι εξετασεις σας και βλεπετε.

Ολα καλα να πανε!

Καλησπερα σε ολες.Εμεις καλα!Τρεχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κική εγω που δεν πίνω ποτό, αν ακολουθησω τη συμβουλή σου , χωρις το ποτό θα πετυχει; Μήπως πρ΄΄επει να αντικαταστησω με κατι άλλο;; Περιμενω με αγωνια την απάντησή σου!

Σημερα φτιαξαμε τους πρώτους μας Αγιους Βασιληδες και τα πρωτα μας Χιστουγεννιατικα δενδρα. Η Βαρβαρα συνεργασια μηδεν. Το χαβα της εκεινη ΄΄ ασε με , θα το κανω μονη μου '' . Το μονο που πετυχε ηταν να κολαει τη κολα παντου. Επιτυχια δεν μπορω να πω. Κοριτσι σου λεει μετα. Το αποφασισω την ξεκιναω παιδικο απο αυριο μπας και στρωσει!!!

Φιλια

Κική εγω που δεν πίνω ποτό, αν ακολουθησω τη συμβουλή σου , χωρις το ποτό θα πετυχει; Μήπως πρ΄΄επει να αντικαταστησω με κατι άλλο;; Περιμενω με αγωνια την απάντησή σου!

Φιλια

Ισχυεί κανονικά Πικουλινάκι μιας και στο παραπάνω κοκτέιλ βάζω μέσα και valium & prozac. Απλά θα είσαι λίγο περισσότερο ήρεμη απ'όσο πρέπει. Ενώ το αλκοόλ σου χαρίζει και λίγο κέφι. δες εμένα λόγου χάρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...