Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω ετσι ημουν πριν τα παιδια!!! Δεν ειχαμε ψησει ουτε μια φορα στο τζακι!!! Τωρα με τα παιδια εχουμε ψησει κανα δυο φορες !!! Και τους αρεσει τοσο η διδιακασια, που πραγματκα αξιζει!!! Και εγω αλλαξα γνωμη!!! Παπατουλες, καστανακια, μηλα!!! Αυτα δε μοιριζουν ......

το ξερω.. τα πεθερικα μου και ο νονος του μικρου και αλλοι φιλοι μας κανουν συνεχεια τετοιες ιστοριες και το εχω ζησει απο κοντα...αλλά και παλι δεν το ζηλευω καθολου...δεν το εχω μαθει ισως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

rita και η Κάτια είχε σήμερα θέατρο.. Στο Ιδρυμα Μ. Κακογιάννη, το "μεγαλύτερο θησαυρό". Της άρεσε πολύ το "πνεύμα του δάσους" μου είπε αλλά δεν πρέπει να κατάλαβε τίποτα σχετικά με το βαθύτερο νόημα. Ενθουσιάζεται όμως και χαίρεται πολύ με το θέατρο.

Επίσης διάβασα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος οτι δίνουν 10 εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους σε κάθε παράσταση, για όποιες έχουν κάρτα. Γενικά βλέπω πως έχουν πολύ ωραίες εκδηλώσεις και δεν έχω πάει ποτέ.

Γιατί να μην έχει νόημα να γίνει; η γρίππη παρουσιάζεται από εδώ και μπρος συνήθως έτσι δεν είναι; η Κάτια θα το κάνει αύριο.

kiko θα 'παιρνα βιταμίνες στην περίπτωσή σας! Πάντως λογικό είναι να μην έχει όρεξη. Στην ουσία είναι ακόμα άρρωστος, φαίνεται και από τη συμπεριφορά του. Πιστεύω θα επανέλθει! Δεν θα 'κανα στο καπάκι αντιγριππικό. αχ kiko μόνο εσύ με καταλαβαίνεις για τον ύπνο.. μόνο ένα τετράωρο ύπνου κάνει το 24ωρο. Τις υπόλοιπες ώρες κάθε 2ωρο-3ωρο είναι στο στήθος. Έχει ξεκινήσει και τη φοβία για το σκοτάδι η μικρή και θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας. Φυσικά θέλει εμένα για να την ηρεμήσω και να τη βάλω στο κρεβάτι και να μείνω μαζί της μέχρι να αποκοιμηθεί. Χθες μου λεγε για τα τέρατα που μπορεί να μπουν στο σπίτι και τέτοια. Τελικά όμως είπε οτι είδε και την Barbie κτηνίατρο που ήρθε να τη βοηθήσει.

Εμείς το τζάκι το θέλουμε αλλά στο σπίτι μας δεν υπάρχει.. Στο πατρικό μου ήμασταν την Κυριακή και λιώσαμε! Σπάνια ψήναμε και καστανάκια αλλά δεν θυμάμαι την τελευταία φορά. Όσο για τη λάντζα, και εγώ συνήθως το πρωί τα κάνω γιατί δεν μπορώ τη φασαρία το βράδυ. Περίεργο! προτιμώ να τα κάνω πριν πιω καφέ! Ξεκινάω τη μέρα με λάντζα δηλαδή. Τώρα βέβαια προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου γιατί από δουλειές άλλο τίποτα τώρα με τον μπέμπη. Αν δεν πιεστώ θα έχω πρόβλημα!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα!!!

Εμεις ειμαστε πολύ συνεπαρμενοι με το τζακι !!Αν δεν υπήρχε, θα επρεπε να το εφευρουμε!!Δεν ψηνουμε καθολου, το προτιμαμε να καιει και να το απολαμβανουμε!!Οποτε αν ψησετε στο τζακι σας καλέστε κι εμας, εμεις θα σας καλέσουμε για το κρασακι...

Sun sun πως ειναι ο μπέμπης;;Η Κατια πως αντιδραει με τον αδερφούλη της τωρα που περασε ο καιρός και το εχει συνειδητοποιησει???

Ριτα ωραια η πρωτοβουλία του παιδικου!!Και σε μας κατα καιρους στελνουν σπιτι καποια πραγματακια απο διαφορους φιλανθρωπικους οργανισμους για να ενισχυσουμε το εργο τους!

Εδω η λαντζα ειναι 50-50, το μεσημερι την κανει ο Χρ το βραδυ εγω και σχεδον ποτε δεν αφηνω απλυτα για την επόμενη μερα..Δε μου αρεσει το πρωί να σηκωνομαι και να ξεκιναει η μερα μου με το συρφετό πιατικών!!

Αλήθεια η πανμαρ που χαθηκε?????Μαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι παλι ...

ο χρηστος με λιγο βηχα , ο συζυγος με πυρετο το μπεμπε με την γιαγια κατω και η μαμα χαλαρωνει λιγο...

περι τζακιου η συζητηση ...εμεις το λατρευουμε κυριολεκτικα...δεν εχω καλυτερο ν εχω παρεα το τζακι και να ανακατευω την φωτια ...περσι το αναβαμε αρκετα συχνα και ψηναμε και τα καστανακια μας αλλα λογω βηχα κομμενα τα μεγαλεια ...απο περσι τα χριστουγεννα που περασαμε την μερα μας στο ιατρικο λογω βηχα το τζακι ειναι πια διακοσμητικο ...καλε καλε καλεστε με καποια!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα στο εγραψα και στο fb, υπάρχει τρόπος αν θελετε να βαλετε πορτα και να το μετατρεψετε σε ενεργειακό, δεν υπαρχει ιχνος καπνου μες το σπιτι και υπαρχει και μεγαλύτερη αποδοτικοτητα!!

Κατα τα αλλα μπραβο στη γιαγια που σε ξεκουραζει!!!!Απο αυριο θα ξεκινησει η καθαριοτητα????Στο στοιχειο της η γυναίκα!!Τυχεροκοριτσο!!!

Τσα! Να'μαι κι εγώ!!!!

Καλησπέραααααα!

Τι είδαν τα ματάκια μου? Εμφανίστηκε η ΜαΕλένη? Ωωωωω! Τιμή μας!

Τώρα απ'όσα γράψατε δεν θυμάμαι να τα σχολιάσω όλα...

Για το σίδηρο...δεν έχω ιδέα!

Για τα άπλυτα στον νεροχύτη... θα έλεγα ότι πιο πολύ σαν την sunsun είμαι κι εγώ... Τα παρατάω όλα όπως είναι και το πρωί τα πλένω και μετά πίνω το καφεδάκι μου!

(μερικές φορές, βέβαια, πίνω πρώτα το καφεδάκι μου και τα πλένω μετά! χιχι)

Για το τζάκι, εδώ! Και στο πατρικό μου, και στο σπίτι που νοικιάζαμε με τον Παν πριν έρθουμε εδώ και τώρα φουλ!!!

Στο πατρικό μου, βέβαια, δεν ψήναμε ποτέ, αλλά από τότε που είμαστε μαζί με τον Παν ψήνουμε τα πάντα!!! Μπριζόλες, λουκάνικα, πανσέτες, σαρδέλες, κάστανα, πατάτες, κρεμμύδια, μανιτάρια... χιχιχι! (Γι αυτό και όσες θέλετε να ψήσετε στο τζάκι, να παίρνετε και πουρνάρι, κάνει καλό κάρβουνο!)

Πετρούλα... είπαμε! Στο ενεργειακό δεν μπορείς να ψήσεις! Άρα...δεν είναι τζάκι! χιχι!

Ρίτα και η Σοφία μας έφτυσε σήμερα για το σχολείο... Ο Παν έχει άδεια όλη την εβδομάδα, οπότε σήμερα της είπαμε αν θέλει να μην πάει σχολείο για να κάτσουμε όλοι μαζί σπίτι, αλλά ούτε που να το συζητήσει δεν ήθελε! (κι ας μην είχε θέατρο! χαχα!)

Βέβαια, ξέρω πως αν της λέγαμε πως θα πηγαίναμε μια βόλτα πάνω στην Πάρνηθα, να παίξει με το χιόνι, θα καθόταν (όχι για εμάς... για το χίονι! αλλά δεν της το είπαμε!)

Αυτά... κατά τ'άλλα όλα καλά!

Εύχομαι από υγεία να είστε όλοι καλά!

Πάω να χαζέψω τώρα και στο φ/β...

(ω! ναι! μπήκα πρώτα εδώ! δεν έχω διαβάσει τίποτα στην "άλλη" γειτονιά!)

mrdIp3.png

τι δεν καταλαβαίνεις???? (κι εσύ και ο καλός σου?)

πώς θα ψήσεις με μια πόρτα μπροστά? χαχαχαχαχα!

Θα ανοιξεις την πόρτα!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!!

Πως είστε??Τα αρρωστουλικα μας?Τι κρυο ειναι αυτο σημερα..Παναγια μου!Στους -2 το θερμόμετρο στο μπαλκόνι!

Εγω δεν ειμαι στα καλά μου, ο μικρουλης απο χτες και λόγω μιας απιστευτης γκρινιας που τον εχει χτυπήσει εδω και 2-3 μερες, δε θελει στο στηθος..Ρουφαει 2-3 φορες μου χαμογελάει και τελος!Βεβαια εδω και 1-2 μηνες εδινα ενα γευμα κατα τις 12.30 απο το μπουκαλι, ουτως ωστε αν ξυπνησει το βραδυ να ξερω οτι δεν πειναει και επειτα ειχα πει ως τελος Νοεμβρη να αποθηλασουμε σιγα σιγα αλλα μου κακοφαινεται πολύ που τελικα συμβαινει...Ειναι ενα συναισθημα αποχωρισμού πολύ εντονο και περιεργο, ενα σφιξιμο στην καρδια..!!Συγγνωμη για το πρωινό κλαψουρισμα..:(:(

Διαφημίσεις

Κουκουοουουουου!!!!! Καλημέρα!!!

Τι κάνετε τσούπρες; Είπα να πω και εγώ μια καλημέρα απο δω πρώτα!;)

Πετρούλα το καταλαβαίνω το συναίσθημα.... δεν πειράζει τουλάχιστον εσύ τους αφήνεις να αποφασίσουν μόνοι τους μέχρι πότε θα θηλάσουν!;););)

Όσο για το τζάκι εγώ ιδιαίτερη εμπειρία δεν έχω... τζάκι έχουν τα πεθερικά μου και οι γονείς μου στην καλύβα... εκεί όντως το τζάκι είναι ψησταριά και πολύ το χαίρομαι!!!!:P Στο διαμέρισμα ο ιδιοκτήτης δεν το θεώρησε must και δεν νομίζω να μας βάλει...αν ποτέ αποκτήσουμε δικό μας όμως σίγουρα θα βάλουμε!! Αρέσει πολύ και στα μικρά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα καμηλέρη, καμηλέρη καλημέρα , καλημέρα καμηλέρη , καμηλέρη καλημέρα.

Τι κάνετε ;

Μία μία βγάζετε τα κεφαλάκια σας έξω από το καβούκι και πολύ χαίρομαι.

Πως ξυπνήσατε σήμερα; Ελπίζω να είναι καλύτερα όλα τα αρρωστούλικα μικρά και μεγάλα.

Πετρούλα μου , συγκινήθηκα τώρα το πρωί που ανέφερες τον αποθηλασμό, το πιστεύω ότι είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές για μια μαμά αφενός , αφετέρου όμως θεωρώ ότι είναι το πρώτο σημάδι ανεξαρτησίας του παιδιού (χωρίς να παρεξηγηθώ) και κατά τη γνώμη μου είναι εξίσου σημαντικό και αυτό. Όπως και να ‘χει, να σκέφτεσαι ότι για 13 μήνες του πρόσφερες πολύ σημαντικά πράγματα με τον θηλασμό και έγινε κοτζάμ παλικαράκι.

Κορίτσια σχετικά με τα πιάτα να πω ότι προ παιδιών δεν υπήρχε περίπτωση να ξαπλώσω με άπλυτα στο νεροχύτη όσο κομμάτια και να είμαι, μετά παιδιών όμως και αν ο σύζυγος είναι κομμάτια και δεν έχει κάνει κίνηση λάντζας όπως και εγώ επίσης , είτε τα αφήνω στο νεροχύτη όπως τα βρήκα και το πρωί κάνω τη λάντζα αλλιώς στη καλύτερη περίπτωση μπορεί να τα χώσω στο πλυντήριο πιάτων έτσι για να μην αισθάνομαι άσχημα από την εικόνα τους.

Για τα τζάκια να πω ότι λατρεύω το ΤΖΑΚΙ το κλασσικό , να σιγοκαίει το κουτσουράκι και εγώ να έχω ξαπλώσει δίπλα και να αποκοιμιέμαι από τον ήχο της καύσης των ξύλων και από το διακριτικό φως που εκπέμπει η φλόγα τους αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΖΑΚΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ , τρώω τον άντρα μου να φτιάξουμε ένα αλλά όσο σκέφτομαι τον πανικό που θα δημιουργηθεί στο σπίτι μετά με πιάνει πλάκωμα.

Ευελπιστώ όμως ότι τα κορίτσια του καφέ που έχουν τζακάκι θα με καλούν συχνά πυκνά στο σπίτι τους έτσι ώστε να μη μου λείψει και φέτος το χειμώνα.

Σωστόςςςςς; Για να δω τώρα θα βγείτε να απαντήσετε ή ξαφνικά θα εξαφανιστείτε με τη πρόφαση ότι σας χάλασε ο υπολογιστής.χοχοχοχοχο

Σανσαν εγώ σου έχω λύση για την αυπνία σου , μιας και ξυπνάω που ξυπνάω κάθε τόσο για τον μικρό μου , φέρε μου το μπέμπη σε εμένα καμιά βδομάδα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και μετά επιστρέφεις δυναμικά, με μοναδικό όμως πρόβλημα το θέμα του φαγητού του , εκεί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα…

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλέ εσείς ξεπεράσατε εαυτό χτες!!! Τέτοιο συνωστισμό το καφέ μας είχε πολύ καιρό να δει.

Για τα τζάκια είμαι και εγώ λίγο σαν τη Ρίτα, δηλαδή μου αρέσουν αλλά όχι μέσα στο σπίτι μου... :tongue::tongue::tongue: Όταν φτιαχνιόταν το σπίτι είχε προβλεφθεί το τζάκι, είχε φτιαχτεί καμινάδα κλπ αλλά τελικά κλείσαμε την τρύπα με γυψοσανίδα. Η αδερφή μου με κορόϊδευε και έλεγε ''άλλοι έχουν τζάκι και δεν έχουν καμινάδα'', εννοώντας τα ψεύτικα, ''και εσύ έχεις καμινάδα και δεν έχεις τζάκι'' :tongue::tongue::tongue: Έχουν οι δικοί μου στην κουζίνα, που είναι και μεγάλη, και χαίρονται τη ζεστασιά. Δεν ψήνουν όμως εκεί, άντε κάποιο κάστανο που και που.

Πικουλίνα, βρε αθεόφοβη, δεν θα έστελνες το παιδί σχολείο λόγω κρύου;; :tongue::tongue: Εγώ νόμιζα ότι ήταν αρρωστούλης. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά οι παιδικοί σταθμοί έχουν καλοριφέρ... :tongue::tongue::tongue: φιλάκια.

Πετρούλα αν αποφάσισε από μόνος του ο Δημήτρης να αποθηλάσει μην σε στεναχωρεί. Το κακό θα ήταν αν κοβόταν απότομα ενώ το παιδί το είχε ανάγκη. Εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.

Joa περαστικά στον καλό σου. Έχεις και την πεθερούλα τώρα και ξεκουράζεσαι τυχερούλα....;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κική η έλλειψη σιδήρου δημιουργεί όντως κούραση αλλά στην περίπτωση του Αναστάση μπορεί να φταίει και η λεγόμενη ''βαρεμάρα'', κοινώς βαρέθηκε τόσες μέρες κλεισμένος .... :tongue::tongue::tongue::tongue: Λογικό είναι να είναι το παιδί χλωμ'ο αφού πέρασε οστρακιά. Παίρνει ακόμα αντιβίωση; Αν ναι να ξέρεις ότι η αφαγία οφείλεται και σε αυτό. Θα μπορούσες να του δώσεις κάποιο συμπλήρωμα διατοφής από αυτά που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και έχουν βιταμίνες και ανοίγουν και την όρεξη... τύπου Kinder Vital ή EskimoKids.

συμφωνώ απόλυτα και με τη δική σου εκδοχή Ιωάννα μου , το πιστεύω ότι το παιδάκι μου έχει βαρεθεί τη κλεισούρα στο σπίτι και όλο αυτό τον ρίχνει ψυχολογικά. Μακάρι να έρθει η Δευτέρα και να πάει χαρούμενος στο παιδικό και να ανέβει κάπως η ψυχολόγια του. Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να του δώσει συμπλήρωμα χωρίς να κάνει εξετάσεις και έτσι συμφωνήσαμε να πάμε τη Παρασκευή να κάνουμε την εξέταση και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα κινηθούμε.

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλες για τις συμβουλές σας.

δεν πειράζει τουλάχιστον εσύ τους αφήνεις να αποφασίσουν μόνοι τους μέχρι πότε θα θηλάσουν!

Πετρουλα αυτο ακριβως που λεει η Ελενη!Συμφωνω απολυτα!Να χαιρεσαι που το αγορακι σου μεγαλωνει και αποφασιζει μονο του τι θα κανει!!!!!!!!!!!Τα πηγατε τελεια!

Καλημερα σε ολες!

Ειμαστε καλα.Πολυ κρυο και σημερα.Εχθες πηγαμε για ψωνια και μετα παιδοτοπο ,οπως γυριζαμε μου λεει ο μικρος ''Μα ποτε θα κλεισει αυτη η πορτα του ψυγειου;Πολυ κρυο εχει'' χαχαχα

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...