Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούπερ τα παιδάκια σας απ' όσα πρόλαβα να ξεφυλλίσω!

Η μια με τις ατάκες της, η άλλη ευσυγκίνητη, ο άλλος θεατρίνος μέσα στα καλλιτεχνικά και στο θέατρο!!! Τι καλά! Εμείς ακάθεκτοι με τα αυτοκίνητα χαχα με τα εργαλεία να μαστορεύουμε! Δόξα τω Θεώ όμως πάμε πολύ καλά στο σχολείο και στην υγεία μας. Είναι και λίγα παιδάκια μέσα στο τμήμα οπότε τις έχουμε μακριά τις ιώσεις.

Καλέ ναι εγώ είμαι ξαναήρθα γιατί κατι άκουσα ότι το καφέ δε λειτουργεί και ήρθα να επιβεβαιώσω το αντίθετο!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχετε δει μια διφημιση με ενα αγορακι με καρκινο που δειχνει τη νοσηλεια στο σπιτι και το παιδακι λεει θελω να παω και εγω σχολειο να δω τους φιλους μου κτλ...;;;

Το παιδακι μου μονο με αυτο συννεφιαζει... και με ρωταει τι εχει το παιδακι,τι κριμα το καημενο να μην πηγαινει στους φιλους του στο σχολειο κτλ....

Καλέ με αυτή τη διαφήμιση κλαίω και εγώ :(:(:(

Ιωαννα μου εμενα δε με ριχνει ευκολα, ειμαι γερό θωρηκτό εγω, χαχα

Ο αντρας μου ομως ενα φου θελει και επεσε!!

Κοιμηθηκες και το ευχαριστηθηκες εε;;Αλλος ανθρωπος, αφου εχω προχτες σηκωθηκα με ενοχληση στη μεση (απο την πολλή ξαπλα) και ειχα να το παθω αυτο απο φοιτητρια!!:tongue::tongue:

Η Μαελένη ειναι μια κοπέλα απο Θεσσαλονικη κι εχει ενα παιδακι στην ηλικια των δικων μας..Τη θυμαστε;;;;;:tongue::tongue:

Και ο δικος μου ο ταλιμπάν θυμαμαι οτι βουρκωνε και στενοχωριοταν μ ετη διαφημιση της Actiοn Aid και με ρωτουσε τι λέει το κοριτσακι (που ηταν και μανουλα)..

Ριτα τι θεατρο εχουν τα μικρα;;;

Καλά και ο Σπύρος φου του κάνει η Αλεξάνδρα και λιώνει αυτός. Εγώ βαστάω ακόμα. Όσο για τον ύπνο, ξεκουράστηκα πραγματικά. Το είχα ανάγκη. Αααα ναι μωρέ τη θυμήθηκα και εγώ τη Μαελένη..... χρόνια και ζαμάνια.... χα, χα, χα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σούπερ τα παιδάκια σας απ' όσα πρόλαβα να ξεφυλλίσω!

Η μια με τις ατάκες της, η άλλη ευσυγκίνητη, ο άλλος θεατρίνος μέσα στα καλλιτεχνικά και στο θέατρο!!! Τι καλά!

Να τα διαβάσεις όλα και αύριο θα γράψεις διαγώνισμα :P:p:p::P Δεν εμφανίστηκε και η κυρία Δασκάλα σήμερα.....:rolleyes::rolleyes:

Χα,χα είδατε σιγά σιγά σας μαζεύω αφού μας επισκέφθηκε και το όμορφο χαμογελάκι του καφέ (Μαελενίτσα) τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Άντε και η Νατάσα να μας έκανε τη τιμή θα ήμασταν σε ακόμα καλύτερο δρόμο…

ΜαΕλενίτσα βλέπω έβγαλε και άλλα δοντάκια ο γιόκας σου , πάει και σχολείο… κανόνισε όμως την επόμενη φορά που θα μπεις να μας πεις νέα σου , να δούμε το ζουζουνάκι να είναι φαντάρος. JJ

Κοιμάστε κορίτσια διαβάζω και πολύ σας χαίρομαι , εγώ πάλι έχω να κοιμηθώ σερί 4 ώρες , 1 χρόνο τώρα. Ειδικά τώρα τελευταία είναι σα να έχω άλλο ένα νεογέννητο στο σπίτι, / 3 ώρες ο μικρός είναι ξύπνιος και κλαίει μέχρι να τον πάρουμε αγκαλιά. Εκεί λοιπόν έρχεται και ο άντρας μου και φωνάζει Αχ Κούλα τι πάθαμε, Αχ Κούλα…

Ρίτα δεν στέλνεις το γιόκα σου το γιατρό να μας κάνει καμιά σωστή διάγνωση γιατί μέχρι στιγμής προκοπή δεν έχουμε δει από το δικό μας το παιδίατρο.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο , μετά τη τελευταία αρρώστια ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάθει τρομερή άρνηση με το φαγητό. Δεν θέλει να φάει τίποτα, είμαι σίγουρη μάλιστα πως πρέπει να έχει πέσει το σίδηρό του γιατί είναι συγχρόνως και πολύ χλωμός. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον δελεάσω. Αφήστε δε που έχει πάθει τρομερό κόλλημα με εμάς και όταν φεύγουμε από το σπίτι μιζεριάζει και δεν θέλει να κάνει τίποτα. Να φανταστείτε πήρα τηλ. Σπίτι και μου είπαν πως έχει πέσει για ύπνο από τώρα γιατί δεν ήθελε ούτε να φάει ούτε τηλεόραση να δει. Ανοίγω παρένθεση να πω ότι χθες που πήγαμε στο γιατρό μας είπε να τον κρατήσουμε και αυτή τη βδομάδα σπίτι για να κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο μπας και ηρεμήσει κάπως με όλες αυτές τις ιώσεις που τον έχουν βρει.

Αχ και ξαναμάνα Αχχχχχ Κούλα.

Κικιτσα αν του εχει πεσει το σιδηρο ειναι φαυλος κυκλος με την ορεξη απο οσο ξερω...Ρωτα να του κανετε μια εξεταση μηπως παρει συμπληρωμα το παιδι γιατι αλλιως δε θα τρωει και μετα τοσο θα του πεφτει.Της ξαδερφης μου τα μικρα εχουν θεμα με αυτο(το ειχα αναφερει και παλια)και παντα μετα απο ιωσεις πεφτουν πολυ οι τιμες τους.Περνουν σιδηρο μετα απο εξετασεις φυσικα και ανοιγει και η ορεξη τους.

Να σου πω για το αντιγριπικο.. δε νομιζω οτι τα βοηθαει στο να μην κολλανε....άλλο οι ιωσεις και άλλο η γριπη.Απλα αν κολλησουν γριπη και στο καπακι ιωσεις, αποφευγουμε τις επιπλοκες...εκει εχω καταληξει.

Σας ειπα που εμεις ακομα δεν το καναμε;Η παιδιατρος ελειπε σε συνεδριο και τελικα ξεμεινε στο ψυγειο...τωρα αραγε εχει νοημα να γινει;Θα την παρω τηλεφωνο...

Α για τη διαθεση του να σου πω την αληθεια και σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι καλο ειναι να του κανετε μια αιματος γιατι αυτη η νωθροτητα και η κουραση ισως ειναι παλι απο τον σιδηρο και τον αιματοκριτη του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα αν του εχει πεσει το σιδηρο ειναι φαυλος κυκλος με την ορεξη απο οσο ξερω...Ρωτα να του κανετε μια εξεταση μηπως παρει συμπληρωμα το παιδι γιατι αλλιως δε θα τρωει και μετα τοσο θα του πεφτει.Της ξαδερφης μου τα μικρα εχουν θεμα με αυτο(το ειχα αναφερει και παλια)και παντα μετα απο ιωσεις πεφτουν πολυ οι τιμες τους.Περνουν σιδηρο μετα απο εξετασεις φυσικα και ανοιγει και η ορεξη τους.

Να σου πω για το αντιγριπικο.. δε νομιζω οτι τα βοηθαει στο να μην κολλανε....άλλο οι ιωσεις και άλλο η γριπη.Απλα αν κολλησουν γριπη και στο καπακι ιωσεις, αποφευγουμε τις επιπλοκες...εκει εχω καταληξει.

Σας ειπα που εμεις ακομα δεν το καναμε;Η παιδιατρος ελειπε σε συνεδριο και τελικα ξεμεινε στο ψυγειο...τωρα αραγε εχει νοημα να γινει;Θα την παρω τηλεφωνο...

Α για τη διαθεση του να σου πω την αληθεια και σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι καλο ειναι να του κανετε μια αιματος γιατι αυτη η νωθροτητα και η κουραση ισως ειναι παλι απο τον σιδηρο και τον αιματοκριτη του.

Ριτάκι και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι με εσένα, απλά δεν του έχω κάνει ακόμα αιματολογικές γιατί τραβιέται όλο αυτό το καιρό με τα φάρμακα και τα σχετικά και θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα είναι το αναμενόμενο, δηλ. χαμηλό σίδηρο, δεν ξέρω μήπως μπορεί να πάρει κάποιο συμπλήρωμα χωρίς να κάνει τις εξετάσεις.

Καλημερα και απο μενα!!!

σπιτι σημερα και ναι επιτελους τελειωσα με το ικα και τον νεφελοποιητη!!!!3η επισκεψη και τυχερη τελικα!!!

εμεις καλα ειμαστε ο χρηστος σχολειο με ολιγες μυξες αλλα σε γενικες γραμμες καλα και ο τζουνιορ καλα σχετικα και αυτος ..

ο χρηστος αυτη την εβδομαδα κανει υπενθυμιση στα χρωματα και εκανε με πυλο στα εργαστηριαενα δεντρο και μια καφε αρκουδα (αυτη την αρκουδα πραγματικα θα ηθελα να την δω..)

Κικη εμενα και τα δυο παιδια μου εχουν ιδιατερα χαμηλο αιματοκριτη ..(εχουμε κανει εξετασεις)οποτε το διαστημα που δεν παιρνουν φαρμακα τους δινω σιδηρο ..παντως σε εμας δεν παιζει ρολο νωθροτητας και αναιμιας μιας και ο χρηστος κυριολεκτικα δεν βαζει πωπο κατω...Να πω ομως οτι και εγω και ο καλος μου ειμαστε επισης με χαμηλο αιματοκριτη..

Μαελενη welcome back βρε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κική η έλλειψη σιδήρου δημιουργεί όντως κούραση αλλά στην περίπτωση του Αναστάση μπορεί να φταίει και η λεγόμενη ''βαρεμάρα'', κοινώς βαρέθηκε τόσες μέρες κλεισμένος .... :tongue::tongue::tongue::tongue: Λογικό είναι να είναι το παιδί χλωμ'ο αφού πέρασε οστρακιά. Παίρνει ακόμα αντιβίωση; Αν ναι να ξέρεις ότι η αφαγία οφείλεται και σε αυτό. Θα μπορούσες να του δώσεις κάποιο συμπλήρωμα διατοφής από αυτά που κυκλοφορούν στα φαρμακεία και έχουν βιταμίνες και ανοίγουν και την όρεξη... τύπου Kinder Vital ή EskimoKids.

Κική, καλα λεω οτι πρεπει να γινεις εσυ πρωθυπουργός!!!! Καταφερες και γυρισες πισω και την Ελενη!!! Εχεις ακομα δρομο βεβαια!! Καλη συνεχεια στο εργο σου!!!!!!

Μαργαριτα,κατι τετοιες κρυες μερες σκεφτομαι πραγματικα οτι και αρρωστος να μην ηταν ο Παναγιωτης μαλλον δεν θα πηγαινε σχολειο!!! Μπρρρρρρ κρυο!!! Και οπως λεει και η κομπαρα (δεν θυμαμαι τη παροιμια) μονο η Μαριω εκανε το Γιαννη. Μονο το δικο μου παιδι εχει ψυχη και κανενα αλλο !!! Ποσοτρελή ειμαι Θεέ μου!!!!

Αυτα!!! Εχουμε παθει ψυχωση με το τζακι και το αναβουμε καθε βραδυ και τα παιδια τρελενονται. Λοιπον αλλο ενα πολυ μικρο κουσουρακι μου ειναι η φωτια. Τη φοβαμαι αρκετα. Οποτε χθες περιμενα να κοιμηθει ο καλος μου και μολις κοιμηθηκε σηκωθηκα κρυφα εριξα ενα κουβα νερο και εσβησα οτι ειχε απομεινει.Ελπιζω να μη με παρει χαμπαρι γιατι καηκα εγω μετα.

Giovanna ο δικος μου δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθει ενω ο νεροχυτης ειχε απλυτα πιατα. Το πρωτο Σαββατοκυριακο της κοινης μας ζωης, το πρωτο πραγμα που μου ειχε πει ηταν αυτο. ΄΄Δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησω να φτιαξω καφε και να εχει ο νεροχυτης απλυτα πιατα΄΄ . Η απάντησή μου βεβαια ηταν απλη και λιτη ΄΄επειδη εγω δεν εχω κανενα προβλημα, καλο θα ειναι να τα πλενεις μονος σου΄΄ . Και ετσι εγινε και γινεται αρκετες φορες!!!

Και οπως λεει και η κομπαρα (δεν θυμαμαι τη παροιμια) μονο η Μαριω εκανε το Γιαννη. Μονο το δικο μου παιδι εχει ψυχη και κανενα αλλο !!! Ποσοτρελή ειμαι Θεέ μου!!!!

Άλλη δεν γέννησε παρά η Μαρία το Γιάννη..... λέει η παροιμία :tongue::tongue::tongue::tongue: Τι δεν κατάλαβα; Είναι άρρωστος ο Παναγιώτης;

Giovanna ο δικος μου δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθει ενω ο νεροχυτης ειχε απλυτα πιατα. Το πρωτο Σαββατοκυριακο της κοινης μας ζωης, το πρωτο πραγμα που μου ειχε πει ηταν αυτο. ΄΄Δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησω να φτιαξω καφε και να εχει ο νεροχυτης απλυτα πιατα΄΄ . Η απάντησή μου βεβαια ηταν απλη και λιτη ΄΄επειδη εγω δεν εχω κανενα προβλημα, καλο θα ειναι να τα πλενεις μονος σου΄΄ . Και ετσι εγινε και γινεται αρκετες φορες!!!

Καλά και ε΄γω δεν μπορώ να κοιμηθώ και να υπάρχει ακαταστασία στο σπίτι και άπλυτα πιάτα, αλλά επειδή χτες κουτούλαγα από πολύ νωρίς και την έπεσα, σκέφτηκα ότι θα τα έπλενε η αγάπη μου..... αλλά δεν....

Διαφημίσεις

Κοιτα Ντινα αυτο το κουσουρακι σου με τη φωτια το κατανοω.Ειναι πολυ αγχωτικο να σιγοκαιει μια φωτια και να πας για υπνο.Εγω παντως οσες φορες ειμαστε στα πεθερικα μου πολυ το σκεφτομαι...

Αλλα μαλλον δεν πιανομαι διοτι δε συμπαθω καθολου τα τζακια.Σπιτι μας ενω μπορουσαμε και χωρος υπηρχε αρκετος και η αποπανω ειχε την καμιναδα σε καλο σημειο κτλ δεν εβαλα σκοπιμα.Δε μου αρεσει.

Τωρα για τη Μαριω και το Γιαννη που δε θα εστελνε το παιδι με κρυο...να σου πω οτικαι εγω και που εκανα το καθηκον μου και το προτεινα ο μικρος δεν επαιζε να δεχτει...απλα ειπα να κανω την συμπονετικη μαμα αλλά δεν....χαχαχα!

Πετρουλα ειχε παει θιασος σημερα στο θεατρο του σχολειου απο παιδικη σκηνη θεατρου και ειδαν την παρασταση με εισιτηριο οπου τα εσοδα θα πανε σε νοσοκομειο παιδων.Απο οτι μου ειπε ηταν πολυ ωραια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι Ιωαννα δεν ειναι αρρωστος. Εννοουσα οτι αν πηγαινε παιδικό και αρρωστος να μην ητανε (επειδη θα ειχα την ευχερεια) δεν θα τον εστελνα λογω κρυου. Ο καλος μου εχει θεμα με τα πιατα γενικα!!! Εννοειται και με την ακαταστασια αλλα με τα πιατικα εχει τρελα.

Μαργαριτα,το τζακι ειναι τρομερη παρεουλα. Ασε τις ψητουριες. Το Σαββατο ψησαμε λουκανικα και παϊδακια, μουρλια!!

Ειναι ωραιο να σιγοκαιει .

Ειναι και λιγο ρομαντζαδα , το βραδυ που ολα εχουν ησυχασει.

Εγω το λατρευω απο παιδι!!

Αυτο παλι με τα λουκανικα και τα πα'ι'δάκια μεσα στο σαλονι ...α πα πα...χαχαχα!

Οχι οτι δεν τα τρωμε,μην παρεξηγηθω κιολας...αλλά δε μου αρεσει αυτη η φασαρια μεσα στο σπιτι.Προτιμω να το φαω καπου αλλου ή να το ψησουμε σε ενα μπαρμπεκιου...ειμαι λιγο ξενερα σε αυτο το θεμα, το ξερω χιχιχιχιχι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτο παλι με τα λουκανικα και τα παιδακια μεσα στο σαλονι ...α πα πα...χαχαχα!

Οχι οτι δεν τα τρωμε,μην παρεξηγηθω κιολας...αλλά δε μου αρεσει αυτη η φασαρια μεσα στο σπιτι.Προτιμω να το φαω καπου αλλου ή να το ψησουμε σε ενα μπαρμπεκιου...ειμαι λιγο ξενερα σε αυτο το θεμα, το ξερω χιχιχιχιχι!

Και εγω ετσι ημουν πριν τα παιδια!!! Δεν ειχαμε ψησει ουτε μια φορα στο τζακι!!! Τωρα με τα παιδια εχουμε ψησει κανα δυο φορες !!! Και τους αρεσει τοσο η διδιακασια, που πραγματκα αξιζει!!! Και εγω αλλαξα γνωμη!!! Παπατουλες, καστανακια, μηλα!!! Αυτα δε μυριζουν ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...