Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε βρε κοριτσια ελάτε να το ανοιξουμε το μαγαζακι μας!!

Ουτε οι εργαζόμενες σημερα μπήκαν να δωσουν το στιγμα τους;;

Αχ σημερα εκανα αρκετες δουλειτσες και ετσι θα δεν θα εχω να κανω τπτ το ΣΚ..Ισως λίγο σιδερωμα μιας και στεγνωνουν κτ ρουχα...

Βρε Ριτα τωρα που το ξαναλές μήπως όντως ηταν κοντουλα η κουνια σας????χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε πετρουλα τωρα που το ξανασκεφτομαι πρεπει να ζουμε στο σπιτι των 7 νανων...κοντουλα κουνια,κοντο κρεβατι,κοντο παρκο,κοντα τραπεζια!!!:tongue:

Τι κανετε;Εμεις καλα και αναμενουμε το σκ με ανυπομονησια.

Καλα να περασετε αν και βλεπω τον καιρο να αγριευει :(.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο το καφέ που γέμισε πάλι τις σελίδες όλο το ΣΚ με τις συζητήσεις του.

Καλέ τι έγινε ; σε χειμερία νάρκη πέσαμε όλες;

Ελπίζω να είσαστε καλά και να περάσατε όμορφα , εμείς πάλι θα πρωτοτυπήσω για άλλη μία φορά και θα σας πω ότι δεν περάσαμε όμορφα.

Πυρετό, πυρετό και πυρετό είχε το μενού μας.

Άντε μαζευτείτε και εδώ να μου πείτε τι διαφορετικό κάνατε εσείς μπας και ζηλέψω λίγο.

Ελάτε είπα καλέεεεεεεε

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες. Εύχομαι να είναι μια εβδομάδα ξεκούραστη χωρίς αρρώστιες και παρατράγουδα. Πώς περάσατε ΣΚ; Εμείς καλά. Το Σάββατο είχε γενέθλια ο Θανασάκης μου, το βαφτιστήρι μου, και σβήσαμε μαζί το πρώτο κεράκι. :P Είχε πολύ γέλιο γιατί αυτός ήθελε να πάει με τα μεγαλύτερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου καρακαηδόνας, και αυτά τον έκαναν πέρα. Το γούστο το μεγάλο ήταν την ώρα του φαγητού που αυτός πήγαινε μπουσουλώντας στο τραπέζι που έτρωγαν τα άλλα και κάθε φορά που έφτανε εκεί πήγαινε κάποιος, τον έπαιρνε αγκαλιά και τον α-πομάκρυνε. Ε, αφού έκανε τη διαδρομή 5 φορές άρχισε τα ‘’τατατατατατα……’’ και μας τα έχωνε :P:p:p. Ο γλυκός μου, κάθε φορά που πετύχαινε το στόχο κάποιος τον έκοβε. Χτες πάλι μας είχε τραπέζι η νονά της Αλεξάνδρας και ο νονός είναι τη φαεινή ιδέα να της βάλει μια ταινία να δει ‘’Το Παιδί και η Αλεπου’’ που κάποιοι κυνηγάνε και πυροβολούν την αλεπού. Η Αλεξάνδρα ενώ το παρακολουθούσε στην αρχή με μεγάλη προσήλωση σε κάποια στιγμή άρχισε να βουρκώνει. :-(:-( Την κατάλαβα και βγάλαμε το DVD και συμφωνήσαμε ότι όταν πάμε σπίτι θα της βάλω να δει DORA. Εεε είδε στο σπίτι 2 επεισόδια και όταν της λέω ότι πρέπει να το σβήσουμε μου απαντάει: ‘’ Δεν είμαι αρκετά χαρούμενη ακόμα’’. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

χαχαχα μα στις ποσες ταινιες θα ευτυχησουν?????

Εκανε ο καλός μου το λάθος να φερει 2-3 ταινιες το Σαββατο μεταξυ των οποίων και το Cars 2..Καθε 3ωρο το αναφερει και το ζηταει, μετα κανει και μουτρακια και μας λέει δεν εισαστε καλοί μαμα και μπαμπας και δε με αγαπάτε λίγο?? χαχα ακους ο σπόρος!!! Σημερα το πρωί πήγαν απο εκει που ηρθαν!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλά, ειχαμε ενα μικρο επεισοδιακι εμετου το Σαββατο το βραδυ αλλα εμεινε εκει, κτ απο αυτα που εφαγε σε συνδυασμό με την τρελα που πουλησε με τα ξαδερφακια του εφεραν το φαγητό στο στομαχι του σε απόγνωση!!!:tongue::tongue:

Κικη μου περαστικα..Ανυπομονώ για τη μερα που θα ερθεις να μας πεις οτι ειστε εντελώς καλά!!

Ιωαννα και του χρόνου ν ατον γιορτασετε τον Θανασακη σας!!Ο καημενουλης παρεϊτσα ηθελε αλλα οι "μεγαλοι" που να του κανουν παρεα...????χαχα

Οι αλλες που ειστε;;Γιατι χανεστε??

Καλή εβδομαδα να εχουμε!!!!!

Καλημέρα καλέ... που είσαστε πάλι; γιατί δεν μαζεύεστε και σ'αυτό το μαγαζί; το καφέ μας δεν πρέπει να το ξεχνάμε, είναι ένα πράγμα σαν το παλιό καλό κρασί.

Καλά Ιωάννα τρελάθηκα με τη κορούλα σου, συγκινείται απο τώρα και επηρεάζεται απο την υπόθεση της ταινίας; είναι τρομερά ώριμη η κορούλα σου. Μπράβο σας πάντως.

παρεπιπτόντως να χαίρεστε το βαπτιστήρι σας και μη σε ανησυχεί του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλος θα μπει στη παρέα των "μεγάλων" με το έτσι θέλω.;)

Πετρούλα διπλωμάτης ο Αναστασάκος μου φαίνεται, ξέρει να κερδίζει αυτό που θέλει η ατάκα δεν εισαστε καλοί μαμα και μπαμπας και δε με αγαπάτε λίγο?? με τρέλανε, εμένα πάλι ο δικός μου δεν μπαίνει στη διαδικασία να ζητήσει κάτι ή να μας προβληματίσει με το ύφος του όταν θέλει κάτι επίμονα, χτυπιέται μέχρι να το διεκδικήσει .

Άντε μαζευτείτε να πείτε και άλλες τα νέα σας.

Κυρα ΠανΜαρ που είσαι καλέ; τι κάνει το Σοφάκι;

οι υπόλοιπες Ρίτα, Ντελένη, Μαρίνα, Πικουλίνι,Αρμάκι,Φιλάκι Ιωάννα, Σούλα, Τούλα, Κούλα, Φούλα , τα τελευταία 3 ονόματα δεν πιάνονται τα κόλλησα για ομοιοκαταληξία :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα μετά απο πολύ καιρό!

Σαν τα χιόνια εμφανίστηκα :)

Κικίτσα μου μόνη σου τριγυρνάς εδώ?

Περαστικά στα αρρωστούλικα μας μεγάλα και μικρά.

Εμείς ευτυχώς καλά και ακμαιότατοι πηγαίνουμε καθημερινά στο σχολείο μας με χαρά!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω οπότε δεν μπορώ να απαντήσω κιόλας σε όσα έχουν ειπωθεί :(

Θα προσπαθήσω να το κάνω όμως!

Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου σε όλες σας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα σας!

Ειχα κανα-δυο μερες να μπω γιατι μου εβγαζε ενα σφαλμα και νομιζα οτι το καφε δε λειτουργει.Τωρα μπηκα απο αλλο browser...ποιος ξερει..

Τι κανετε;

Χαχαχα βρε Γιοβαννα ελιωσα με την μικρη!!!!!Πανεξυπνη!!!!!!!!!!!!!!

Ωωωω βλεπω και την Μαελενιτσα στα εδω διαμερισματα!τι τιμη!

Κικιτσα και πετρουλα πως ειστε;

Εμεις καλα και επισης ακμαιοι αν και σημερα το λυπηθηκα το αγορι μου πρωι -πρωι με τοσο κρυο αλλα ηταν ανενδοτος στο να κατσουμε σπιτι..εχει θεατρο σημερα βλεπετε.

Ολα καλα λοιπον!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. ‘’Κούλααααα άσε το κ@λ^%παιδο τον Κυριάκο’’ χα, χα, χα. Γεια σου ρε Κική με τα ωραία σου. :P:p:p:p:p

Κική μου ναι μας βγήκε ευσυγκίνητη η Αλεξάνδρα. Δεν θέλει να βλέπει κανέναν να πληγώνεται. Και σε ένα τραγουδάκι που ακούει και λέει ‘αχ μελισσούλα – μελισσάκι με το σπασμένο σου φτερό…..’ έχουμε κάνει ολόκληρη κουβέντα ότι η μελισσούλα πάει στο γιατρό, γίνεται καλά κλπ. :(

Πετρούλα διπλωμάτης ο Αναστάσης. Μου αρέσει. Θα κερδίζει πάντα αυτό που θέλει. ;);) Σας έριξε εσάς;

Να σας πω και εγώ ότι χτες έκανα νανάκια από τις 10.30 και σήμερα ξύπνησα φρέσκια – φρέσκια και με μια κουζίνα γεμάτη άπλυτα. Τα άφησα μήπως και φιλοτιμηθεί ο καλός μου αλλά ……γκρρρρρρ :mad::mad:

αλλα ηταν ανενδοτος στο να κατσουμε σπιτι..εχει θεατρο σημερα βλεπετε.

Ολα καλα λοιπον!

Φιλακια!

εμ βέβαια.... θέατρο ο θεατρίνος που το παίζει και γιατρός :P:p:p:p

Ελάτε βρε κορίτσια να μαζευόμαστε και εδώ. Εγώ χάνομαι στο φβ και πολλές φορές περνάνε ποστ και δεν τα έχω δει :(:(:(

Μαελένη, μαελένη; Ποια είναι αυτή; Ξέρουμε; Από που είναι; :tongue::tongue:

Σου ευχομαι να φιλοτιμηθει αλλα...μπααα...χαχαχα!

Εχετε δει μια διφημιση με ενα αγορακι με καρκινο που δειχνει τη νοσηλεια στο σπιτι και το παιδακι λεει θελω να παω και εγω σχολειο να δω τους φιλους μου κτλ...;;;

Το παιδακι μου μονο με αυτο συννεφιαζει... και με ρωταει τι εχει το παιδακι,τι κριμα το καημενο να μην πηγαινει στους φιλους του στο σχολειο κτλ....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα μου εμενα δε με ριχνει ευκολα, ειμαι γερό θωρηκτό εγω, χαχα

Ο αντρας μου ομως ενα φου θελει και επεσε!!

Κοιμηθηκες και το ευχαριστηθηκες εε;;Αλλος ανθρωπος, αφου εχω προχτες σηκωθηκα με ενοχληση στη μεση (απο την πολλή ξαπλα) και ειχα να το παθω αυτο απο φοιτητρια!!:tongue::tongue:

Η Μαελένη ειναι μια κοπέλα απο Θεσσαλονικη κι εχει ενα παιδακι στην ηλικια των δικων μας..Τη θυμαστε;;;;;:tongue::tongue:

Και ο δικος μου ο ταλιμπάν θυμαμαι οτι βουρκωνε και στενοχωριοταν μ ετη διαφημιση της Actiοn Aid και με ρωτουσε τι λέει το κοριτσακι (που ηταν και μανουλα)..

Ριτα τι θεατρο εχουν τα μικρα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...