Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καηλημέρα

Λέτε να έχουμε πρωθυπουργό σήμερα?

Λουκάς..... Φίλιππος.... πολύ βιβλικό δεν είναι όλο αυτό; Αν δεν θέλει πάντως κανείς αναλαμβάνω εγώ :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν έχουμε και κανέναν "Νώε" στις υποψηφιότητες...

Θα είχαμε μια ελπίδα να σωθούμε από την καταστροφή!

Αααα! Δεν σας είπα! Χθες μου έστειλε μήνυμα στο κινητό.... ποιος???????

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!!!

Ω! Ναι! έχω και τέτοιους φίλους εγώ!

Ήθελε να με ενημερώσει πως η φορολογική μου δήλωση δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα!

Τι καλοί που είναι... Συγκινήθηκα!

mrdIp3.png

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Τι καλοί που είναι... Συγκινήθηκα !

άχου τα μωρέ.... γούτσου - γούτσου :tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!!!

και σημερα εν αναμονη των εξελίξεων...

Αχ να σας πώ τι επαθα χτες και ενω σιδερωνα τον ατελειωτο;;;

Ηρθε ο Χ. κατα τις 6 και πήρε τον Αν οποτε αφου ο μικρος κοιμόταν συνεχισα το σιδερωμα..κατα τις 7 παρα ακουω ενα "μπουμ" και δε δινω σημασια αφου δεν ακουω τπτ αλλο!!Σε λίγα δευτερολεπτα βλέπω τον μικρο να ερχεται καμαρωτος-καμαρωτος!!!Ξυπνησε, εκανε να κατεβει, καπου το εχασε αλλα δεν πτοηθηκε, σηκωθηκε και ηρθε να με βρει!!Εμεινα με το στομα ανοιχτό!!

Και να κουκουβαγισω λίγο..εκει λοιπόν που τον ειχα διπλα μου και σκαλιζε ανενόχλητος -μιας και ελειπε ο Αν- βρηκε μαρκαδόρο και μπλοκ, ανοιξε το μαρκαδορο κι αρχισε να ζωγραφιζει!!!!Εχω κρατησει και τη μουτζουριτσα!!!!:P:p:p

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!Πως ειστε σημερα;Εμεις καλα ,ο μικρος σημερα εχει λιομαζωμα και δοκιμαζουν ελιτσες και τα παραγωγα.

Πετρουλα κομαντο ο μικρος Δημητρης ε;;χαχαχα!Βρε το σκατουλι!Οσο για τη ζωγραφικη!Τι να πω...;;;Μπραβο!

Πανμαρ αμα εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους.Σε ζηλευω πραγματικα....χαχαχα!!!

Καλημερα να εχετε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο'μένα κοριτσάκια.

Σήμερα ευπειθώς αναφέρω ότι είμαστε ... τα ίδια , χωρίς όμως πυρετό, ανακάλυψα όμως χθες κάτι σπιθουράκια που έχει βγάλει διάσπαρτα ο Αν. στο σώμα του και που τον τρώνε συνεχώς, λέτε να έχουν σχέση με την οστρακιά;

Μαρινάκι εύχομαι απο καρδιάς να πάνε / να είναι όλα καλά κοπέλα μου γιατί σαν την υγεία όλα τα άλλα είναι μηδαμινά.

Γιοβάννα μου τρέφω φρούδες ελπίδες ότι δεν θα αντιμετωπίσω τα ίδια και με τον μικρό γιατί ειλικρινά δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα αντιδράσει εκείνο , όσο για 'μας χαλάλι να είναι ,αρκεί να μη ταλαιπωρούνται τα παιδιά. Απ'ότι κατάλαβα δηλαδή άπαξ και περάσουν τα παιδιά οστρακιά μετά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακολλήσουν;

Πετρούλα μου πολύ χάρηκα τα κατορθώματα του Δημ. σου , τελικά το έχει το όνομα γιατί και εμένα τις προάλλες τον είχε βάλει ο άντρας μου να κοιμηθεί για λίγο το μεσημέρι στο διπλό και εμείς καθόμασταν σε άλλο δωμάτιο πηγαίνοντας κάθε λίγο και λιγάκι να τον τσεκάρουμε μη τυχόν μας πέσει απο'κει μιας και έχει και ένα ανάλογο ύψος. Με τη συζήτηση όμως τον ξεχάσαμε και ξαφνικά τον βλέπουμε χωρίς κλάμματα τσουπ τσουπ έρχεται κουνιστός λυγιστός στη κουζίνα μες τη τρελή χαρά. Έμφραγμα ο άντρας μου, παέι το παιδί έπεσε, χτύπησε και τι έκανε βρε κορίτσια αν έχετε το θεό σας. πήγαινε και έβαζε συνέχεια το παιδί στο κρεβάτι να δει με ποιο τρόπο κατέβηκε και να διαπιστώσει αν χτύπησε ή όχι , δεν του αρκούσε δηλ. το ότι δεν έκλαψε καθολου. Σοκ εγώ μετά... :shock::shock:

Τι καλοί που είναι... Συγκινήθηκα!

άντε βρε και εις ανώτερα, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να ακούσουμε και το δικό σου όνομα για πρωθυπουργός , φανταστική ΠανΜαρ;

Καλημέρα και απο'μένα κοριτσάκια.

Σήμερα ευπειθώς αναφέρω ότι είμαστε ... τα ίδια , χωρίς όμως πυρετό, ανακάλυψα όμως χθες κάτι σπιθουράκια που έχει βγάλει διάσπαρτα ο Αν. στο σώμα του και που τον τρώνε συνεχώς, λέτε να έχουν σχέση με την οστρακιά;

......... Απ'ότι κατάλαβα δηλαδή άπαξ και περάσουν τα παιδιά οστρακιά μετά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακολλήσουν;

Φυσικά και είναι από την οστρακιά τα σπυθουράκια. Ενημέρωσε τον παιδίατρό σας. Και, όχι, την οστρακιά μπορεί να την ξαναπεράσουμε στη ζωή μας. Αν τα παιδιά όμως έχουν κάνει εμβόλιο την περνάνε πιο ελαφριά.

Εξελίχθηκαν διαβάζω και οι Δημήτρηδες της παρέας. :P:p:p:p Μπράβο, άντε καλά τρεξίματα τώρα, Once again, Πετρούλα και Κική.

Κική ο άντρας σου δεν παίζεται ρε κοπελιά!!!! Απαπάπά. Ευτυχώς κρατάς εσύ ισορροπίες.;););)

Πετρούλα να την κρατήσεις αυτή τη μουντζουρίτσα. Τα 2α τελικά ξεπετάγονται πιο γρήγορα γιατί έχουν περισσότερα ερεθίσματα από τα 1α.

Καλησπερα,,

Πετρουλα ταλεντακι το μικρο ζουζουνι!!! Καλη αρχη!!! Απο τη κουνια κατέβηκε;;

ΠανΜαρ ημουνα σιγουρη οτι ο κυκλος σου ηταν τετοιος. Αντε πες μας τωρα και για τους κολλητούς σου και οχι για τους απλα γνωστου σου.

Κικη προσκυνω!!! Σε θαυμαζω ρε Φιλεναδα με τη ψυχραιμια σου. Ψυχραιμος ο ανδρας σου ε;;

Φιλια σε ολες

Εχω και τεσ παπ σημερα και δεν θελω!!!!!!!!!!!!!!!

Ντινα ναι, απο την κούνια του κατεβηκε/έπεσε και τα καγκελα είναι στο τερμα παρακαλώ!!!

Κικη το εχει το όνομα λές;;Τη βαψαμε φιλεναδα!!Καλός ταλιμπανακος κι ο δικος σου!!!

Ωχχ Ντινα, τωρα που αδιαθετησα σκεφτομαι οτι πρεπει να κάνω κι εγω ενα τεστ ΠΑΠ και δεν το αποφασιζω γμτ!!!

Καλά αποτελέσματα!!!

Όσο για τη μουτζουριτσα ειμαι σιγουρη οτι μιμειται τον Αν αλλα μου εκανε εντυπωση που εβγαλε το καπάκι και επιασε τον μαρκαδορο με το σωστο τρόπο!!

Διαφημίσεις

Ντινα ναι, απο την κούνια του κατεβηκε/έπεσε και τα καγκελα είναι στο τερμα παρακαλώ!!!

Κικη το εχει το όνομα λές;;Τη βαψαμε φιλεναδα!!Καλός ταλιμπανακος κι ο δικος σου!!!

Ωχχ Ντινα, τωρα που αδιαθετησα σκεφτομαι οτι πρεπει να κάνω κι εγω ενα τεστ ΠΑΠ και δεν το αποφασιζω γμτ!!!

Καλά αποτελέσματα!!!

Όσο για τη μουτζουριτσα ειμαι σιγουρη οτι μιμειται τον Αν αλλα μου εκανε εντυπωση που εβγαλε το καπάκι και επιασε τον μαρκαδορο με το σωστο τρόπο!!

Απο τη κουνια ε;;; Καλα σας εχω ξαναπει οτι ο Παν.πηδηξε απο τη κουνια (της Βαρβαρ.) πρωτη φορα το καλοκαιρι που μας περασε. Βεβαια απορρω πώς δεν το εχει κανει ακομα η Βαρβ.

Οσο για το παπ , εχω το ψυχολογικό μου, ακομα δεν εχω ξεπερασει τις εγκυμοσυνες.Καθε φορα που παω εκει τα θυμαμαι ολα!!

χαχα βρε το Μητσο ή μαλλον τους μητσους!!!!δεν αμφιβαλω καθολου!Οταν σας τα ελεγα εγω παλιααααα μου λεγατε οτι ειναι η κουνια μας κοντη :tongue::tongue:

Ειδατε;;;Καλη αρχη Πετρουλα και κικη καλα τρεχαματα!

Ποτέ ,μη λες ποτέ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχα βρε το Μητσο ή μαλλον τους μητσους!!!!δεν αμφιβαλω καθολου!Οταν σας τα ελεγα εγω παλιααααα μου λεγατε οτι ειναι η κουνια μας κοντη :tongue::tongue:

Ποτέ ,μη λες ποτέ!

χαχα βρε τι πας και θυμασαι;;;Θυμαμαι καποια στιγμη οτι μετρουσαμε τις κουνιες αλλα δε θυμαμαι το λόγο....:rolleyes::rolleyes:

μμμ κτ σαν προκιτσα μου κανει αυτο!!!χαχαχα

Ντινα το ψυχολογικο του ψυχολογικου..Ποτε θα τον ξεπερασω αυτον το φοβο της καρεκλας , μου λέτε;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...