Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧαΛαρα!!!Αν θες το κανονιζουμε και για τον παιδοτοπο που κανατε τα γενεθλια σας για να μοιρασουμε τη διαδρομη!Ότι θες....

Α ωραία αν δεν εχεις πρόβλημα το κανονίζουμε και ετσι.

Με εχει φαει η καημενη να την παω σε παιδοτοπο αλλα ο Ν. δεν ακολουθει οπότε ελεγα για την ΠΑρασκευη.

Αφού μπορείς και εσύ τελεια .

Θα πιουμε παρειτσα καφεδακι.

Θα μιλησουμε να συννενοηθουμε !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μου μεγαλο ζόρι στη δουλεια.

Εγω φορτωθηκα πολλα επιπλεον και δεν μπορω να συμμαζευτω.

Που θα παει βρε κοριτσακι μου θα ηρεμησουμε!

Πετρουλα για το μασαζακι επειδη και στη δικη μου περίπτωση ο καλος μου μετα θελει ανταλαγματα η αληθεια εινια οτι οσο και να το θελω το εχω κόψει. Χι Χι.

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλες σας αλλά αναφέρομαι στο Δον Μήτσο. Τον Αν. τον ελέγχω ακόμα , αν πεινάει θα φάει αλλιώς τη βγάζει σχεδόν κάθε βράδυ με γάλα και δημητριακά. ο μικρός είναι που με αγχώνει γιατί απο το απογευματινό μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί δεν τρώει τίποτα και όλο το βράδυ νιαουρίζει η κοιλιά του.

Μιλάμε για μετα τις 9 μμ οποτε προτεινω κτ ελαφρυ, όπως τοστ, καμια πιτουλα, κανενα σνακ ή κρυο σαντουιτς, αναλατους ξηρους καρπους, καμια μπαρα δημητριακών, μπισκοτα ολικης, γιαουρτι με κορν φλέικς, ψωμακι με κασερακι, πιτσα σπιτική ή τυρόψωμο, τραχανα, κανενα σουβλάκι αραια και που..Δεν μπορω να θυμηθω κτ αλλο

Καλέ ελαφρύ γεύμα τα θεωρείς εσύ όλα αυτά μαζί; εγώ και μόνο που τα διάβασα μπούχτησα.χιχι και καλά το ψωμάκι με το κασεράκι ή το γιαουρτάκι , το σουβλακι όμως και light δεν γίνεται βρε παιδί μου. χιχι Πλάκα κάνω έ ψιλούλα μου.:tongue::tongue:

Ριτάκι δεν μας έκανε streptest αλλά μας είπε ότι μάλλον είναι οστρακιά, έτσι όπως είδε το λαιμό του χωρίς όμως τα σπιθουράκια και η οστρακιά = στρεπτόκοκκο γιατί έχει και τα βρογχικά και την ωτίτιδα. Ξέρω 'εγώ τι να πω.

τίποτ' άλλο? μόνο αυτά?

το ΣΚ είχαμε και γαστρεντερίτιδα αλλά την αφήσαμε να πάει στο καλό γιατί ομολογώ πως απο τους επισκέπτες που είχαμε (λόγω επιτυχημένου πάρτυ) ήταν η πιο βρωμιάρα και έτσι δεν κάθησε πολύ , της το είπαμε στη μούρη ότι δεν τη θέλουμε και έφυγε άρων άρων τη Κυριακή το μεσημέρι. Να δεις αυτή από τη κακία της θα μας έστειλε τους άλλους τους ακατανόμαστους (δες ωτίτις, βρογχίτις, αμυγδαλίτις).

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε Κικη...μπλεξατε...περαστικα και γρηγορα.

Για την οστρακια οταν περισυ μας ειχαν στειλει χαρτι οτι ειχαν κρουσμα οστρακιας στο σχολειο την πηρα τηλεφωνο και την ειχα ρωτησει πως θα το καταλαβω.Και μου ειχε πει μετα απο 3 μερες πυρετο υψηλο,βγαινουν εξανθηματα διαφορετικα απο άλλα και τοτε θα τον εβλεπε και αν οντως φαινοταν για οστρακια θα πρεπει να κανουμε στρεπ τεστ .αντιβιωσεις κτλ... αλλά δε μας επισκεφτηκε και δε ξερω περισσοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι να σου πω βρε Κικη...μπλεξατε...περαστικα και γρηγορα.

Για την οστρακια οταν περισυ μας ειχαν στειλει χαρτι οτι ειχαν κρουσμα οστρακιας στο σχολειο την πηρα τηλεφωνο και την ειχα ρωτησει πως θα το καταλαβω.Και μου ειχε πει μετα απο 3 μερες πυρετο υψηλο,βγαινουν εξανθηματα διαφορετικα απο άλλα και τοτε θα τον εβλεπε και αν οντως φαινοταν για οστρακια θα πρεπει να κανουμε στρεπ τεστ .αντιβιωσεις κτλ... αλλά δε μας επισκεφτηκε και δε ξερω περισσοτερα.

Και εμάς απο τον παιδικό μας το είπαν τη προηγούμενη εβδομάδα ότι έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα αλλά δεν μου πήγε πουθενά το μυαλό γιατί πυρετό έφτασε μέχρι 38 ο μεγάλος μου τη Δευτέρα όλη μέρα και χθες είχε κάτι δεκατάκια μόνο. Ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να συμβεί οστρακιά χωρίς όμως τα εξανθήματα και ότι είναι αναλόγως τον οργανισμό , θέλω να πιστεύω ότι είναι όπως τα λέει, μας έδωσε claripen αντιβίωση πάντως και επανέλεγχο σε μία βδομάδα.

και απλά... για να το μάθεις και αυτό... το καμμία γράφεται με δύο "μ"...

(και πρόσεξε τι θα απαντήσεις... το έχω μελετήσει το θέμα! χαχαχαχα!)

(ενώ το κάποια γράφεται με "οι"....χιχιχιχι)

Απο πότε βρε;;;Εγω έτσι το εμαθα, ετσι το εγραφα και κανεις ποτε δε με διορθωσε!!!:confused::confused:

μμμ μαλλον εισαι της αλλης σχολής εε???

μεσολαβεί, όμως κι ένα διάστημα μεταξύ του "μασάζ" και του "γλυκού ύπνου"...;)

Κυρία- κυρια το ξερω!!Να πω, να πώ?????:tongue::tongue:

Θα πιουμε παρειτσα καφεδακι.

Θα μιλησουμε να συννενοηθουμε !

Τελεια!!!!

Καλέ ελαφρύ γεύμα τα θεωρείς εσύ όλα αυτά μαζί; εγώ και μόνο που τα διάβασα μπούχτησα.χιχι και καλά το ψωμάκι με το κασεράκι ή το γιαουρτάκι , το σουβλακι όμως και light δεν γίνεται βρε παιδί μου. χιχι Πλάκα κάνω έ ψιλούλα μου.:tongue::tongue:

μμμ εξαρταται τι σουβλάκι καταλαβες γιατι εχω αναφερομαι στο σουβλάκι- you know- καλαμάκι!!!χαχα και ειδικα κοτοσουβλάκι που ειναι ιδιαιτερα ελαφρυ!!!Ο Δ. ας πουμε τσακιζει ενα τετοιο για την πλάκα!!

Αλλα για να σοβαρευτω, πιστεύεις οτι απο αυτα που αναφερω δεν μπορει να φαει κτ ο Δ. σου???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αν το θέτεις έτσι τότε όντως είναι light το σουβλάκι. αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να του δώσω του μονόδοντού μου κάτι να φάει. έχει βγάλει μόνο ένα δόντι επάνω και άλλο ένα έσκασε κάτω στην ίδια ευθεία. μα τον φαντάζεστε να χαμογελάσει αυτό το παιδί. μιλάμε λύνεσαι απο τα γέλια και μόνο που τον βλέπεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πετρουλα για το μασαζακι επειδη και στη δικη μου περίπτωση ο καλος μου μετα θελει ανταλαγματα η αληθεια εινια οτι οσο και να το θελω το εχω κόψει. Χι Χι.

Τι εννοείς κυρία μου; Έκοψες και τα ''ανταλλάγματα'';; ;) Α θα σε μαλώσω....

Α μην το λες... για τον υψηλό πυρετό εννοώ. Πέρσι που την πέρασε η Αλεξάνδρα είχε κάνει μόνο δέκατα, μέχρι 37,5, και όταν ρώτησα το γιατρό μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα να κάνουν όλα τα παιδάκια υψηλό πυρετό. Εγώ την είχα ψυλιαστεί γιατί είχα δει ένα σπυθουράκι στο στόμα, που αρχικά το αξιολόγησαν ως άφθα, και μετά στις παλάμες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Και εμάς απο τον παιδικό μας το είπαν τη προηγούμενη εβδομάδα ότι έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα αλλά δεν μου πήγε πουθενά το μυαλό γιατί πυρετό έφτασε μέχρι 38 ο μεγάλος μου τη Δευτέρα όλη μέρα και χθες είχε κάτι δεκατάκια μόνο. Ο γιατρός μας είπε ότι μπορεί να συμβεί οστρακιά χωρίς όμως τα εξανθήματα και ότι είναι αναλόγως τον οργανισμό , θέλω να πιστεύω ότι είναι όπως τα λέει, μας έδωσε claripen αντιβίωση πάντως και επανέλεγχο σε μία βδομάδα.

Κοίτα, προετοιμάσου από τώρα ψυχολογικά, ότι αφού την περνάει ο Αναστάσης θα την περάσει και ο Μητσάκος. Από τη στιγμή που θα κολλήσει θα εκδηλωθεί σε 2-7 μέρες.Είναι η μόνη παιδική αρρώστια που μπορούμε να ξαναπεράσουμε στη ζωή μας. Εσείς την έχετε περάσει; Περαστικούλια......

Το απόφθεγμα της σημερινής ημέρας: Πόσο ζηλεύω τους ανθρώπους που καταφέρνουν να περνάνε τη ζωή στην πλάκα και χαλλλλαρά γιατί υπάρχουν άλλοι που αναλαμβάνουν τα σοβαρά!

Αυτά, είπα τη μπαρούφα μου και την κάνω με ελαφρά αφού σας ψυχοπλακώσω λέγοντας ότι είμαι ταυτόχρονα θυμωμένη, στενοχωρημένη και αγχωμένη! Όλα μαζί όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι έγινε βρε Μαρίνα μου; Γιατί είσαι χάλια;

Αυτά, είπα τη μπαρούφα μου και την κάνω με ελαφρά αφού σας ψυχοπλακώσω λέγοντας ότι είμαι ταυτόχρονα θυμωμένη, στενοχωρημένη και αγχωμένη! Όλα μαζί όμως!

Μαρινακι, ραντεβου το βραδυ φεις να σου φτιαξουμε τη διαθεση!!! Φιλια πολλα!!

Μαρινακι, ραντεβου το βραδυ φεις να σου φτιαξουμε τη διαθεση!!! Φιλια πολλα!!

ήρθε στο ραντεβού ή σας έστησε?

Μαρινάκο μου φιλάκιαααααα!

Καλημέραααααα!

Λέτε να έχουμε πρωθυπουργό σήμερα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...