Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα βρε κορίτσια μου πως είστε σήμερα; τα αρρωστούλικα;

Ιωάννα απο που τον προμηθεύτηκες το νεφελοποιητή; θέλω να πω σας το συνταγογράφησε γιατρός ή απο μόνοι σας; Βοηθάει στο βήχα ο νεφελοποιητής ; στον παραγωγικό ή στον ξερό;

μπήκα κατευθείαν στο ψητό η άτιμη έ;

κορίτσια ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας , ειλικρινά προσπαθώ μέσω του χιούμορ να αλλάξω λίγο τη διάθεση και προπάντων να φτιάξω τη ψυχολογία μου γιατί έχω κουραστεί πάρα πολύ με αυτές τις αρρώστιες.

χθες επισκεφτήκαμε το γιατρό και αυτή τη φορά υιοθετήσαμε και κάτι καινούργιο: έχουμε στρεπτόκοκκο , βρογχίτιδα και ωτίτιδα :shock::shock::shock: ναι ναι ναι καλά διαβάζετε , μας είπε τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα να μη τον στείλουμε καθόλου παιδικό (χαρά ο δικός μου , απ'τις λίγες φορές που πήγε στο γιατρό και με το που τον άκουσε να λέει "μη τον στείλετε παιδικό" δεν ήθελε να φύγει απο το ιατρείο του , τον ρώταγε μάλιστα πως λειτουργεί η ζυγαριά του και ο μικρούλης έχει επίσης κόκκινο λαιμό και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις εισπνοές, είναι must φέτος οι εισπνοές και πρέπει να είμαστε και εμείς in.

αλήθεια τι να κάνω βρε κορίτσια που δεν μου πίνει καθόλου το γάλα ο μικρός , ιδιαίτερα το βράδυ και όλο το βράδυ ξυπνάει μιας και πεινάει;

εδώ σας θέλω στα δύσκολα. για πείτε , για πείτε;

Πετρούλα πες του σύζηξ να αναλάβει δράση για τον αυχένα σύντομα κι όλας

Α βρε Σουλίτσα με τη κοράκλα σου τη σούπερ. Απολαμβάνω ιδιαίτερα τις ατάκες της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

επειδη Κυριακη εχουμε ηδη κανονισει υπαρχει περιπτωση για άλλη μερα??Παρασκευη ας πουμε καφεδακι σε κανεναν παιδοτοπο???

ΧαΛαρα!!!Αν θες το κανονιζουμε και για τον παιδοτοπο που κανατε τα γενεθλια σας για να μοιρασουμε τη διαδρομη!Ότι θες....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικη δεν εχω τι αλλο να πώ παρα μονο περαστικα και κουραγιο!!Να αναρρωσουν γρηγορα ευχομαι..κεφαλι δεν εχουν σηκωσει!!!

Τωρα για το γαλα θα σου πω να μην τον πιέζεις -καθολου όμως- και να του δινεις κτ να τσιμπαει την ωρα που ειναι να πιει το γαλα του, που και θα τον κραταει και περισσότερα θα του προσφερει..Μιλάμε για μετα τις 9 μμ οποτε προτεινω κτ ελαφρυ, όπως τοστ, καμια πιτουλα, κανενα σνακ ή κρυο σαντουιτς, αναλατους ξηρους καρπους, καμια μπαρα δημητριακών, μπισκοτα ολικης, γιαουρτι με κορν φλέικς, ψωμακι με κασερακι, πιτσα σπιτική ή τυρόψωμο, τραχανα, κανενα σουβλάκι αραια και που..Δεν μπορω να θυμηθω κτ αλλο

Ειναι αυτα που δινω και εγω πάντως στον Αν μιας και το γαλα το πινουμε πριν τις 9, οποτε μεχρι τις 11 που θα κοιμηθει ολο και κτ ζηταει!!!

Για το γαλα για ποιον ρωτας;Για τον μικρο ή τον μεγαλο;Νομιζα οτι ελεγες για το μωρο αν εννοεις για τον Ανασταση συμφωνω με την πετρουλα και εγω εδω και πολυυ καιρο εχω εφαρμοσει το συστημα βραδινο φαγακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μμμ ναι για ξεκαθαρισε για ποιον μικρο μιλάς...:-D

Πάντως κι ο Δ. τρωει απο αυτα, αποφευγω τα κορν φλέικς και τους ξηρους καρπους για ευνοητους λόγους αλλα οταν τσιμπάμε το βραδακι πάντα δινω και σε αυτον, δεν μπορω να ξεφυγω!!

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι κάνετε; Εμείς καλά.

ΚΙΚΗ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Να είσαι καλά βρε κορίτσι που μας κάνεις και γελάμε και περαστικά στα ζουζούνια σου. Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Πώς διέγνωσε το στρεπτόκοκο; Έχουμε κάνει και εμείς στην Αλεξάνδρα, τρεις φορές αν θυμάμαι καλά, και πέρσι το Καλοκαίρι ήταν θετικό και περνούσε οστρακιά. Περνάει οστρακιά; Συναντάμε κάποια άλλη φορά στρεπτόκοκκο;

Joa τι αδικία να χρειάζεστε εσείς νεφελοποιητή. Ελάτε στην Κέρκυρα που είμαστε φουλ στην υγρασία και χρησιμοποιούμε αφυγραντή :tongue::tongue: Πλακίτσα κάνω.... περαστικά και σε εσάς.

Σούλα αγχωμένη και εσύ με τη δουλειά; Και εγώ. Άλλαξα αντικείμενο και είμαι σε φάση προσαρμογής. Κουράγιο κοπελιά και θα τα βάλουμε σε μια σειρά. Όσο για την Ανδρεάνα, μου αρέσει που έδωσε και παραγγελιά για την επόμενη φορά.... χι, χι, χι. :tongue:

Πανμαρ από τις 10.00 για ύπνο; Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Έστρωσες επιδερμίδα! :P:p:p

Μαρίνα ναι εμείς συνεχίζουμε ομοιοπαθητική και η αλήθεια είνα ότι δεν έχουμε χρειαστεί την κλασική ιατρική :tongue::tongue::tongue:. Να μην την ματιάσω δεν έχει χρειαστεί αντιβίωση ένα χρόνο τώρα.... φτου, φτου, φτου..... Τώρα πια δεν παίρνει κάποιο σκεύασμα παρά μόνο εχινάχεια. Εύχομαι να την σκαπουλάρει η Μαριαλένα σου.

Πετρούλα βάλε το Χρίστο να σου κάνει μασαζάκι ;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χαχαχα!Μπουρδουκλωθηκαμε...

Παντως μετα τον χρονο και ο Γρηγορης πεινουσε πολυ το βραδυκαι ας επινε πολυυυ γαλα. Και επειδη δεν ηθελα επουδενι να αρχισω μεταμεσονυκτια γαλατα ειχα εφαρμοσει το συστημα να τρωει και κατι μαζι με το γαλα ή πριν ή μετα.Δηλάδη περα απο το απογευματινο του ,ξαναεδινα και το βραδυ τοστακι ή λιγο κριθαρακι με ντοματουλα.ή τραχανα ή κανα εξτρα γιαουρτακι ή κατι ελαφρυ τελοσπαντων.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στρεπτοκοκκοι υπαρχουν αρκετοι τυποι Γιοβαννα και για αυτο γινεται το strep τεστ και νομιζω μετα ακολουθει καλλιεργεια αν βγει θετικο για να δωθει και η σωστη αντιβιωση να το πιανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Στρεπτοκοκκοι υπαρχουν αρκετοι τυποι Γιοβαννα και για αυτο γινεται το strep τεστ και νομιζω μετα ακολουθει καλλιεργεια αν βγει θετικο για να δωθει και η σωστη αντιβιωση να το πιανει.

Αααα και εμείς είχαμε κάνει καλλιέργεια τότε αλλά νόμιζα ότι ήταν μόνο για να δει τι αντιβίωση θα πάρει.

Καλό το μασαζακι, αλλα ποιος θα βγει ωφελημενος?????:tongue::tongue:

Εσύ βρε. Μασαζάκι και μετά νανάκια γλυκά ;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

και απλά... για να το μάθεις και αυτό... το καμμία γράφεται με δύο "μ"...

(και πρόσεξε τι θα απαντήσεις... το έχω μελετήσει το θέμα! χαχαχαχα!)

(ενώ το κάποια γράφεται με "οι"....χιχιχιχι)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...