Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες, στο Μιχάλη, στο Σταμάτη στη Σταματίνα στη Μιχαέλα, στην Αγγελική στον Άγγελο και σε όλους όσους γιορτάζουν, ελπίζω να μη ξέχασα κανέναν.

Ελπίζω να έχουν συνέλθει τα αρρωστούλικα, εμείς πάλι όχι. Τώρα έχουμε έντονο πονόλαιμο μάνα και μεγάλος γιος (εμένα ειδικά είναι η 4η μέρα και ακόμα δεν λέει να ξεραθεί αυτός ο κάκτος βρε παιδί μου) ο γιος έφτασε μέχρι 38 και όπως καταλαβαίνετε χθες και σήμερα δεν τον έστειλα παιδικό. Μαρινάκι σχετικά με τον εμετό του Γιωργάκη να σου πω ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με τον παιδίατρο με διαβεβαίωσε ότι κυκλοφορεί ίωση μόνο με πυρετό και εμετό (νέα φουρνιά λέει) συνεπώς αφού τα κακάκια του είναι σκληρά μήπως έχει καμιά σχέση και ο Γιώργος με αυτή την ίωση; Εμένα πάντως ο μικρός σήμερα με ενημερώσανε ότι έκανε εμετό όλη τη φρουτόκρεμα τελείως ανέπαφη 1 ώρα μετά το γεύμα του. Θα πάμε πάλι το απόγευμα να δούμε τι θα μας πει ο ντόκτορ.

Και κάτι τελευταίο που με κοροϊδεύετε εσείς οι κυρίες σχετικά με τη τούρτα που γράφει ΑΝΤΟΝ, γράφει αυτό το όνομα για πολλούς και διαφόρους λόγους.

1ον γιατί ο ΑΝΤΟΝ την πλήρωσε

2ον γιατί ο Δον Μήτσος είναι γιος του ΑΝΤΟΝ

3ον γιατί και Μήτσος να έγραφε δεν θα το καταλάβαινε ο Μήτσος

4ον γιατί και ο ΑΝΤΟΝ ήταν εκεί και έπρεπε με κάποιο τρόπο να φανεί βρε παιδί μου.

Νομίζω ότι σας κάλυψα .ε;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, μη νομίζεις πάντως δεν με παίρνει με τίποτα απο κάτω , όπως λέει και το τραγούδι:

ΧΤΥΠΑ ΚΙ'αλλο θα τ'αντεξω , δε πεθαινω ετσι απλά θα παλέψω :D

επίσης όποια κοπέλα θέλει τη πρωτοχρονιά να της κάνω ποδαρικό να μου το πει απο τώρα γιατί φτιάχνω την ατζέντα μου και ίσα ίσα που προλαβαίνω να βάλω κανα δυο ραντεβού ακόμα. Μη με ξεχάσετε έ;;;

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες, στο Μιχάλη, στο Σταμάτη στη Σταματίνα στη Μιχαέλα, στην Αγγελική στον Άγγελο και σε όλους όσους γιορτάζουν, ελπίζω να μη ξέχασα κανέναν.

Ελπίζω να έχουν συνέλθει τα αρρωστούλικα, εμείς πάλι όχι. Τώρα έχουμε έντονο πονόλαιμο μάνα και μεγάλος γιος (εμένα ειδικά είναι η 4η μέρα και ακόμα δεν λέει να ξεραθεί αυτός ο κάκτος βρε παιδί μου) ο γιος έφτασε μέχρι 38 και όπως καταλαβαίνετε χθες και σήμερα δεν τον έστειλα παιδικό. Μαρινάκι σχετικά με τον εμετό του Γιωργάκη να σου πω ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με τον παιδίατρο με διαβεβαίωσε ότι κυκλοφορεί ίωση μόνο με πυρετό και εμετό (νέα φουρνιά λέει) συνεπώς αφού τα κακάκια του είναι σκληρά μήπως έχει καμιά σχέση και ο Γιώργος με αυτή την ίωση; Εμένα πάντως ο μικρός σήμερα με ενημερώσανε ότι έκανε εμετό όλη τη φρουτόκρεμα τελείως ανέπαφη 1 ώρα μετά το γεύμα του. Θα πάμε πάλι το απόγευμα να δούμε τι θα μας πει ο ντόκτορ.

Και κάτι τελευταίο που με κοροϊδεύετε εσείς οι κυρίες σχετικά με τη τούρτα που γράφει ΑΝΤΟΝ, γράφει αυτό το όνομα για πολλούς και διαφόρους λόγους.

1ον γιατί ο ΑΝΤΟΝ την πλήρωσε

2ον γιατί ο Δον Μήτσος είναι γιος του ΑΝΤΟΝ

3ον γιατί και Μήτσος να έγραφε δεν θα το καταλάβαινε ο Μήτσος

4ον γιατί και ο ΑΝΤΟΝ ήταν εκεί και έπρεπε με κάποιο τρόπο να φανεί βρε παιδί μου.

Νομίζω ότι σας κάλυψα .ε;;;;;

Νομιζω οτι πρέπει να γινεις πρωθυπουργος Κικιτσα!!!!!!!!! Θα τα καταφερεις μια χαρα!! Εισαι υπεροχη , εισαι τελεια και σε απολαμβανω σε καθε ποστ σου. Κικη , Κικη, Κικη εσενα θελουμε!!!

Ρε φιλεναδα πραγματικα δεν υπαρχεις, εισαι απιστευτη!!!!

Διαφημίσεις

Πικουλίνα μου, να χαίρεσαι τον καλό σου! (κι από εδώ....)

(Αλήθεια, βρε κορίτσια, ο Δον Μήτσος με την Βαρβάρα έχουν ίδια μέρα γενέθλια με ένα χρόνο διαφορά?)

mrdIp3.png

Πικουλίνα μου, να χαίρεσαι τον καλό σου! (κι από εδώ....)

(Αλήθεια, βρε κορίτσια, ο Δον Μήτσος με την Βαρβάρα έχουν ίδια μέρα γενέθλια με ένα χρόνο διαφορά?)

Γελάσαμε ρε Κοπελιά!!!!!!!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι έλεγα κι εγώ.... κάτι δεν μου πάει καλά στο μάτι!!!

καλημέρα!!!!

ξύπνησα φρέσκια φρέσκια σήμερα...

από τις 10 κοιμηθήκαμε χθες οικογενειακώς! ωραία ήταν... μας χρειαζόταν ύπνος!

τι νέα? τι κάνουν τα αρρωστούλικά μας?

εμείς καλά... περιμένω την Σοφία να ξυπνήσει για να πάμε σχολείο!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Μαρακι το ευχαριστηθηκες ε???Τελεια!!

Πως ειναι τα αρρωστουλικα;;

Μαρινακι τωρα βλέπω οτι ο μικρός ειχε την ίωση..Βλέπεις το ματι μου πήγε κατευθειαν στο ατόπημα της Μαριιιι και δεν μπόρεσαν α αντισταθω στον πειρασμό!!!Τωρα ειναι καλά όμως ο Γ. κι αυτο εχει σημασία!Ευχομαι να μην κολλησει και η μικρη...

Κικη εσεις πως ειστε;;Κατα τα αλλα τι να πώ, τα ειπαν ολα τα κορίτσια, είσαι απόλαυση!!!

Σούλα είσαι καλύτερα???Κάνω πρόταση για κυριακατικο καφεδάκι!!:D:D

Εγω σηκωθηκα με πιασιμο στον αυχένα αλλα ειναι ελαφρύς ο πόνος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα και απο βριλησσια!!

Κικη μου περαστικα once more!!!

Μαρινακι ευχομαι ο γιοκας να ειναι ηδη καλυτερα...εμεις ειμαστε καλυτερα..ο νεφελοποιητης τελικως κανει θαυματα και το παιδι κοιμηθηκε σαν πουλακι χθες ,θα συνεχισουμε την θεραπεια 2 μερες ακομη..

Πετρουλινι μου δεν σε προσεχουν δεν σε προσεχουν τς τς τς ....

Γειτονακι φρεσκομαγουλακι ανυπομονω να κανουμε και εμεις το προγραμμα σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΚΒλέπεις το ματι μου πήγε κατευθειαν στο ατόπημα της Μαριιιι και δεν μπόρεσαν α αντισταθω στον πειρασμό!!!

Εγω σηκωθηκα με πιασιμο στον αυχένα αλλα ειναι ελαφρύς ο πόνος..

από την κακία σου είναι!!!!:tongue:

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Ακόμα δεν αρχισα τιποτα ουσιαστικα στη δουλεια οποτε ειμαι καλα.

Χθες ειχα τοσο αγχος που δεν μπορουσα να συγκεντρωθω με τιποτα.

Πετρουλα μου για το συναγερμο που ρωτησες δεν ξερω τι να πω.Δεν μας τον εβαλε ο ιδιος για να πουμε ότι υπαρχει κατι στο συγκεκριμενο.Εινια διαφορετικοι οι συναγερμοι.

Ευχομαι να μην ξανασυμβει παντως γιατι εινια πολύ ψυχοφθορο.

Και Μαρακι που εισαι !!Μην κοροιδευεις ε!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Α Πετρουλα επειδη Κυριακη εχουμε ηδη κανονισει υπαρχει περιπτωση για άλλη μερα??Παρασκευη ας πουμε καφεδακι σε κανεναν παιδοτοπο???

Ιωάννα μου μπραβο που εισαστε καλυτερα κοριτσακι μου.Δεν σε φοβαμαι παντως εσενα.Νομιζω ότι εισαι η πιο ψυχραιμη στην παρεα σε θεματα αρρωστειας!!

Αντε να σας πω και κατι χθεσινο της κορης μου και παω να δουλεψω!

Της πήρε δωρο μια συναδερφος ένα ποτηρακι hello kitty και της λεω χθες θα παρουμε την κυρια ταδε τηλ να της πεις ευχαριστω.

Συμφωνησε η μικρη (περιεργως) οποτε μόλις της δινω το τηλ. Ξεκιναει:

Κυρία ταδε ευχαριστω για το ποτηρακι hello kitty , εινια ομορφο εχει και μπαλονια μπλε κοκκινα κιτρινα και μου αρεσει πολύ

Την άλλη φορα να μου παρεις και πιατακι και κουταλακι και πηρουνακι αλλα ροζ.:shock:

Γεια σου παρε τη μαμα μου!!!

Όλα αυτά με μια ανασα .

Το καμαρι μου!!!!!!!!!!!:-D

Κυρία ταδε ευχαριστω για το ποτηρακι hello kitty , εινια ομορφο εχει και μπαλονια μπλε κοκκινα κιτρινα και μου αρεσει πολύ

Την άλλη φορα να μου παρεις και πιατακι και κουταλακι και πηρουνακι αλλα ροζ.:shock:

Γεια σου παρε τη μαμα μου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

γεια σου Ανδρεάνα!!!!

(εμ τι... κι η κυρία τάδε, μισές δουλειές κάνει! ξέχασε να πάρει το υπόλοιπο σερβίτσιο!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...