Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα!!!

Να ζήσετε Sun-sun και να περάσετε όμορφα σήμερα! Κι εσείς Πετρούλα μου! Έτσι λοιπόν ο συμπέθερος, προσπαθεί να έχει τις νύφες στα όπα όπα!;) Να σου πω και κάτι άλλο, όταν ευκαιρέσεις στείλε μου τον Αναστάση να μας παραμυθιάσει μπας και κοιμηθούν και τα δικά μου, γιατί τελευταία θέλουν χαιδολογήματα και παραμύθια με τις ώρες!

Επίσης, σας είπα πόσο δε χωνεύω Πικουλινοοικογένεια, πώς γίνεται ρε παιδιά να έχει πετύχει 2 στα 2 παιδιά υποδείγματα??? Αυτά ακούει και ζουλεύει η ΠανΜαρ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης, σας είπα πόσο δε χωνεύω Πικουλινοοικογένεια, πώς γίνεται ρε παιδιά να έχει πετύχει 2 στα 2 παιδιά υποδείγματα??? Αυτά ακούει και ζουλεύει η ΠανΜαρ!

Το συμπερασμα αυτο απο που το εβγαλες ρε φιλεναδα;;;

Καλημερααααααααααααααααααα

Τι πώς το έβγαλα καλέ? 1. Τα έχω δει τα παιδάκια σου και απλά έχω επιβεβαιωθεί! 2. Τα έχουν δει και άλλοι και συμφωνούν απόλυτα ότι είναι αστέρια και 3. Μόνη σου έγραψες ότι μιλάνε, μιλάνε μεσημέρι και βράδυ, ξαφνικά ακούς ησυχία και η Βαρβάρα κοιμάται!!! Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα???

Καλημερούδια και καλό Σκ κι από μένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι πώς το έβγαλα καλέ? 1. Τα έχω δει τα παιδάκια σου και απλά έχω επιβεβαιωθεί! 2. Τα έχουν δει και άλλοι και συμφωνούν απόλυτα ότι είναι αστέρια και 3. Μόνη σου έγραψες ότι μιλάνε, μιλάνε μεσημέρι και βράδυ, ξαφνικά ακούς ησυχία και η Βαρβάρα κοιμάται!!! Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα???

Καλημερούδια και καλό Σκ κι από μένα!

Η Βαρβαρα ειπα οχι ο Παναγιωτης, αρα 1 στα 2 και οχι 2 στα 2. Ο Παναγιωτης θα κοιμηθει μαζι μου και μετα θα παει στο κρεβατι του!!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα,καλη εβδομαδα!!

ελπιζω ολοι να ειστε καλα..εμεις χμμ ετσι και ετσι μιας και ο μικρος εχει λιγες μυξες αλλα ο μεγαλος εχει και λιγες μυξες αλλα και λιγο βηχα..τον εστειλα κανονικα σχολειο και βλεπουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

γειτονάκι, το σπίτι της μύξας είστε? περαστικά σας!

εμείς καλά... Σ-Κ πήγαμε στην Τρίπολη και το κοριτσάκι μου πάλι ξεσάλωσε... φύτεψε κουκιά με τον παππού (μεσ'τις λάσπες....) μάζεψε κυδώνια, ταλαιπώρησε τον Τάκη (το γατάκι του παππού...) και δεν ήθελε να φύγουμε!!! ακαγκάστηκα και της έταξα παγωτό για να γυρίσουμε Αθήνα...

σήμερα ξυπνησε από τις 7 παρά και φωναζε να πάμε σχολείο... τι να κάνω η μάνα? 8.10 την είχα πάει! είμαι περίεργη να δω αν θα εξακολουθήσει να έχει τέτοιο ζήλο και όταν πηγαίνει Λύκειο!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Καλή εβδομάδα σε όλες. Καλή αρχή και στο Ευάκι που ξεκινάει σήμερα παιδικό.

Άρμα όλα θα πάνε καλά και η Εύα θα προσαρμοστεί και θα διασκεδάζει που θα έχει φίλους και παρέα.

Πανμαρ πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τους μείνει ο ζήλος για το σχολείο μέχρι το λύκειο. Πολλά χρόνια ρε παιδί μου...... Έχω ακούσει, δεν ξέρω αν αληθεύει, ότι τα παιδάκια που έχουν ξεκινήσει παιδικό βαριούνται μετά στο νηπιαγωγείο γιατί μαθαίνουν τα ίδια πράγματα.

Joa εύχομαι να είναι καλά τα κουκλάκια σου. Και η Αλεξάνδρα έχει λίγο βήχο αλλά δεν κολλάμε πια :tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα έλιωσα με την περιγραφή σου για το Δημήτρη και τον Αναστάση. Τι όμορφα συναισθήματα μου προκάλεσες...... Πάντα έτσι αγαπημένα να είναι τα αδεφάκια.

Μαρίνα όλο ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω..... συνεχίζετε ομοιοπαθητική;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Ευουλα καλη αρχη!Περιμενουμε νεα!

Περαστικα στα μυξουλακια.Εμεις ειχαμε την περασμενη βδομαδα τα πρωτα μας για φετος μυξονια αλλά τωρα νομιζω οτι καθαρισαμε!Οοοοχι δεν εριξα ενα λιτρο ορου...οοοχι!:tongue:

Γιοβαννα ...αναλογως το νηπιαγωγειο :wink:

Καλη εβδομαδα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα ...αναλογως το νηπιαγωγειο :wink:

Καλά αυτό σίγουρα!!! Αλλά να, σκέφτομαι ας πούμε την Αλεξάνδρα, που τώρα είναι ήδη 3ο χρόνο στον παιδικό και έχει μάθει να μετράει, τις εποχές, τους μήνες, τις ημέρες, τραγούδια, λέξεις στα αγγλικά ..... και ποιος ξέρει πόσα ακόμα, και αναρωτιέμαι τι θκ@τ*^&λες θα πρέπει να κάνει η άχαρη η νηπιαγωγός για να της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μην το λες ,οταν μας στελνουν το προγραμμα του μηνα μεσα εκει ειναι και το προγραμμα του νηπιαγωγειου .μιλαω για το δικο μας σχολειο οχι για καποιο αλλο ετσι;

Ε το προγραμμα που εχει το νηπιαγωγειο το ζηλευω ακομα και εγω :rolleyes:

Τωρα για το τι γινεται γενικοτερα μαλλον διατηρω τις επιφυλαξεις μου με τοσα που ακουω.....

Παντως ,πλεον τα παιδια σε ενα καλο νηπιαγωγειο ακομα και δημοσιο εχω πολλα τετοια παραδειγματα απο το περιβαλλον μου, περνουν γερες βασεις για το δημοτικο και απο οτι μου λενε ολοι ειναι πολυ σημαντικο.Απλα το θεμα ειναι που θα πεσεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Καλή αρχή στην Ευα μας .Βεβαια νομίζω ότι η μανουλα της εχει το πιο πολύ αγχος και η μικρη θα ειναι μια χαρα !!!

Πετρούλα μου πραγματικα συγκινητικο αυτό που περιεγραψες.!!!!

Να τα χαιρεσαι και παλι τα παλικαράκια σου.

Ιωάννα μου δεν μπορεί κάτι καινούργιο θα μάθουν .Κάτι θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον .

Μαράκι μου μια χαρά πέρασε το Σοφακι μας !!!Για σενα δεν μας ειπες περασες καλα???

Εμείς σε γενικες αλλα πολύ γενικες γραμμες καλα ειμαστε.

Η μικρη εχει λίγη μύξα αλλα οκ αυτό είναι must!

O βήχας σαφως καλυτερα.

Το Σάββατο ειχα και παλι τον κολλητό της από το πρωί μέχρι το βραδύ σπίτι.(Όπως καταλαβαίνεται κάθε Σ/κο το ιδιο κανουμε) οποτε η μικρη το ευχαριστηθηκε.

Εγώ με τις δουλειες του σπιτιου , εκαψα και τις μπαμιες μου και ακομα τριβω την κατσαρολα:mad:.Μα καλα και αυτές σε 10 λεπτα ειχαν αρπαξει.

Χθες ειχαμε παλι τρομαρες .Χτυπησε ο συναγερμός του κουνιαδου μου (ακριβως διπλα μας) και τρεχαμε παλι στις 2 το βραδυ.

Αδικα παλι !:mad:

Μετα από καμμια ωρα με ξυπναει ο καλος μου και μου λεει δε νιωθω καλα.Ευτυχως ηταν μια δυσφορια που του περασε.

Μετα από λιγο ξυπνησε και η μικρη οποτε καταλαβαινεται τι ξεκουραστο βραδυ ειχα.

Και σημερα από το πρωι δεν εχω κανει τιποτα στη δουλεια.Σερνομαι!!!!!!!!!!:-(

Πολλα ειπα ε?????Χα χα τα ειχα μαζεμενα.

Α να σας πω και το τελευταιο «σουξε» της μικρης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

SILVERT ALERT

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ????

Μας εχει ζαλισει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

ελπίζω να είσαστε καλά, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα μιας και πήζω τρελά τις τελευταίες μέρες στη δουλειά. Στο σπίτι πάλι περάσαμε ένα καταπληκτικό ΣΚ φουλ γαστρεντερίτιδας και των 2 τέκνων.

Σουλίτσα να'σαι καλά που έβαλες την ατάκα της κόρης σου και γέλασα λιγάκι.

να βοηθήσουμε πάντως αλλά δώστε μας περισσότερα στοιχεία γι'αυτόν τον ολικιωμένο και εσείς βρε κορίτσια:D:tongue::tongue:

Βρε τον ολικιωμενο τι του 'μελλε να πάθει!!Πήρε των ομματιων του κι εφυγε με ολα αυτα που γινονται....

Περαστικα σε ολα τα παιδακια!!

Κικη σας χτυπάει αλυπητα πάντως..κεφαλι δεν εχετε σηκωσει γμτ!!!

Κι εμεις με λίγη μυξα ο μικρος αλλα ελεγχόμενη...

Το σκηνικο με τα πιτσιρικια το ανεφερα γιατι γενικώς τα αδερφακια δεν ειναι και σουπερ αυτοκολλητα, αλλα στον υπνο ή την ωρα που θα τους μαλώσω κατα ενα περιεργο τρόπο γινονται απίστευτο διδυμο!!Ειδικα αν βαλω καμια φωνη καθονται και μισαωρο να παιξουν!!Το μισαωρο ειναι χρόνος ρεκορ!!:tongue:

Και ηθελα μεχρι τα Χριστουγεννα να τους αλλαξω δωματιο αλλα θα τους αναστατωσω νομιζω και δεν θελω τωρα..καταλαβαίνω οτι θελουν ο ενας την παρεα του αλλου και εχουν κανει και πολύ καλό προγραμμα στον υπνο ετσι!Εσεις τι γνωμη εχετε??Οι μανουλες με τα 2 παιδακια , τα εχετε σε διαφορετικο δωματιο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...