Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααα! δίκιο έχεις... θα έπρεπε να το είχα πιάσει...;)

δεν είμαι στα πάνω μου αυτές τις μέρες...

δεν θα επαναληφθεί όμως...

Ανεβα , ανεβα!!!!!!!!!!!!!!!! Δε σε θελουμε στεναχωρημενη!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανεβα , ανεβα!!!!!!!!!!!!!!!! Δε σε θελουμε στεναχωρημενη!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p

σιγά σιγά... με τα σκαλιά!!!

αλήθεια (για να μην ξεχνιόμαστε...) σου ευχηθήκαμε σήμερα χρόνια πολλά για την Βαρβάρα? να την χαίρεσαι!!!!:tongue:

mrdIp3.png

σιγά σιγά... με τα σκαλιά!!!

αλήθεια (για να μην ξεχνιόμαστε...) σου ευχηθήκαμε σήμερα χρόνια πολλά για την Βαρβάρα? να την χαίρεσαι!!!!:tongue:

Ωχ παλι την ιδια δουλεια θα κανω;;;;;;;;;

Τι μου κάνετε? Κι από εδώ διάθεση στα τάρταρα και υπομονή μηδέν! Πόσες???59 και σήμερα? Είναι πολλές?

Παρέλειψα χτες να γράψω ότι η κόρη μου, πέραν του πατέρα της, έχει γενική αδυναμία στα αρσενικά! Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι μπαμπάδες που ήμαστε παρέα στην εκδρόμη και όχι μόνο! Με την καμία δεν πήγε στις μανούλες της παρέας, νομίζω όμως ότι την πήραν αγκαλιά και δεν ξεκόλλαγε κιόλας όλοι οι μπαμπάδες! Σε συνδυασμό με τη θεωρία του Φρόυντ ή δεν ξέρω ποιού άλλου που μου ανέλυσε η Deleni σύμφωνα με την οποία τα παιδιά μου θα είναι πολύ απελευθερωμένα σεξουαλικά έχω αρχίσει να ανησυχώ!:D

Μαρία κοπάνα η κόρη σου τάχα για να πάτε γιατρό ε?Μάλλον καφεδάκι στη λιακάδα μου μυρίζει! Μπράβο που είναι όλα καλά και σου έφυγε κι αυτό το άγχος!

Επίσης, επειδή κι εμάς μας έλειψε ο Χρηστάκος και όλα τα ζουζουνάκια τι λέτε οι Αθηναίες Σάββατο πρωί να βρεθούμε για βολτούλα στο άλσος ή ποδηλατάδα στο γνωστό σχολείο?

Sun sun αν δεν κάνω λάθος έχεις γενέθλια σήμερα! Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Παρέλειψα χτες να γράψω ότι η κόρη μου, πέραν του πατέρα της, έχει γενική αδυναμία στα αρσενικά! Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι μπαμπάδες που ήμαστε παρέα στην εκδρόμη

Ααααα η αλήθεια να λέγεται!!!Και ο δικος μου που με τα αλλα παιδακια δεν ειναι ιδιαιτερα εκδηλωτικος και διαχυτικος, με το Μαριαλενακι τον πέτυχα 3-4 φορες αγκαλια και σε κανακέματα!!!Μαγνητιζει αυτο το παιδι...

Μαρια μας τι εχεις;;Γιατι ετσι κακοδιαθετη;;Ελπίζω να μην οφειλεται σε συγκεκριμενος λόγο κι αιτια....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς είναι τα κέφια σήμερα; Το ηθικό ακμαίο; Αντοχή απεριόριστη; :tongue::tongue:

Σανσαν έπεσε έναν ολόκληρο όροφο;;; Θεός φυλάξοι!!! Μπράβο για την ψυχραιμία σου πάντως. Και λέω εγώ για την αλαξιέρα...... :confused::confused:

Ααααα η αλήθεια να λέγεται!!!Και ο δικος μου που με τα αλλα παιδακια δεν ειναι ιδιαιτερα εκδηλωτικος και διαχυτικος, με το Μαριαλενακι τον πέτυχα 3-4 φορες αγκαλια και σε κανακέματα!!!Μαγνητιζει αυτο το παιδι...

Εσύ κανόνισε να σφαχτούν οι συνυφάδες, αλλά να γίνουν και τα αδέρφια μαλλιά κουβάρια. :tongue::tongue: Πώς το επέτρεψες αυτό μπροστά στα μάτια σου;; :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

giovanna ναι έτσι έγινε αλλά τουλάχιστον στα σκαλιά κουτρουβαλάνε, δεν πέφτουν με τη μία! χθες χτύπησε δύο φορές μέσα στο σπίτι! ήμασταν με παρέα και από τη χαρά της ήταν σε υπερδιέγερση και τη μία επεσε στη μπανιέρα προς τα πίσω στο κεφάλι και την άλλη στη γωνία του τραπεζιού ακριβώς κάτω από τη μύτη!!!!

ευχαριστώ για τις ευχές!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

όχι βρε συμπεθερα!!!Να πάλι με παρεξηγησες, για το μπαμπα μας ελεγα..!!

Τον συμπέθερο βρε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:) :) :) :) :)

Είπα και εγώ!!! Πάντως και με την Αλεξάνδρα ο συμπέθερος ήταν διαχυτικός. Μάλλον το θέλει ένα κοριτσάκι ;););););)

Sunsun όπως τα γράφεις και η Κάτις σου για ταλιμπανάκι φαίνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ναι, εκεί που παρακαλούσα να κουνηθεί από τη θέση της, μας έχει ταράξει στα πέρα δώθε!! όσο για την πρόταση για τάισμα, φέρτε παιδιά να ταϊσω!! κρέμα γάλακτος έχω δεν εξηγείται αλλιώς :D:D

σήμερα έχουμε επέτειο με τον καλό μου και θα το σκάσουμε για λίγο από το σπίτι ;) Πριν από 5 χρόνια χιόνιζε στην Κηφισιά αυτή τη μέρα !!

Και για πολύ γέλιο...

Η Κάτια μου είπε βλέποντας τη Μέρκελ "Η γιαγιά Λουίζα!!!" μετά κατάλαβε οτι δεν είναι και λέει "Μοιάζει πολύ με τη γιαγιά Λουίζα". σημ.. η μητέρα μου είναι γερμανίδα.. Αργότερα, βλέποντας τους γραβατωμένους στη Βουλή μου λέει " Η δουλειά του μπαμπά είναι έτσι;"" όχι, της λέω αυτοί είναι 300 τυχεροί ... Μετά από λίγο "ζήτω ο Παπανδρέου, ζήτω ο Παπανδρέου (πέντε φορές)" !!!!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

χαχα βρε το Κατιακι φιλοκυβερνητικη μας βγηκε!!

Να ζησετε sunsun!!Να χαίρεστε την οικογένεια σας και να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!!

Καλα να περασετε απόψε, λέμε κι εμεις να βγουμε μια βολτιτσα για ποτακι...

Ευτυχως τακτοποιηθηκε το θεμα με τις συμπεθερες...:tongue::tongue:

Αχ ρε κοριτσια δεν υπάρχει καλύτερο απο οταν τους βαζω για υπνο (μεσημερι &βραδυ) και ακουω τον Αν. να λέει παραμυθια στο Δημ (αυτος αρχικα γκρινιαζει) ο οποιος στεκεται ορθιος στα καγκελα, τον ακουει και μετα απο 5 λεπτα που πάω να τους δω ειναι και τα δυο ξαπλωμενα και κοιμουνται τοσο ηρεμα και γαληνια...ευτυχία τεραστια!!Τι αντικαταθληπτικο χαπι ειν'αυτο...?????

Πάω να τους σκεπάσω και να απλώσω και 2 κουβερτουλες..φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

[quote name=Stone;1278350

Αχ ρε κοριτσια δεν υπάρχει καλύτερο απο οταν τους βαζω για υπνο (μεσημερι &βραδυ) και ακουω τον Αν. να λέει παραμυθια στο Δημ (αυτος αρχικα γκρινιαζει) ο οποιος στεκεται ορθιος στα καγκελα' date=' τον ακουει και μετα απο 5 λεπτα που πάω να τους δω ειναι και τα δυο ξαπλωμενα και κοιμουνται τοσο ηρεμα και γαληνια...ευτυχία τεραστια!!Τι αντικαταθληπτικο χαπι ειν'αυτο...?????

Πάω να τους σκεπάσω και να απλώσω και 2 κουβερτουλες..φιλακια!!![/quote]

Υπέροχο και πόσο τρυφερο!!!

Τα δικά μου επεδη κοιμουνται σε ξεχωριστό δωματιο, ο ενας στο παιδικό και αλλος στο δικό μας, για να ακουστουν φωναζουν και τρελενονται στο γελιο. Ενω γινεται και ξαναγινεται καποια στιγμη δεν υπαρχει απαντηση απο τη Βαρβαρ. (αφου πάντα αυτη ειναι που κοιμαται πρωτη) , οπότε το σταματαει και ο παναγ.

Ουουουφ... ευτυχώς λύθηκε η παρεξήγηση με τις συμπεθέρες...

Τι ωραία που τα λέτε για τα δύο παιδάκια σας... πώς σας ζηλεύω!!!!!!!

Sunsun να ζήσετε! Kαι καλά να περάσετε σήμερα!

Η Κάτια όχι απλά φιλοκυβερνητική... φιλοπαπανδρεϊκή θα έλεγα! να την γνωρίσεις στον Γ.Α.Π.! Δε νομίζω να έχει και πολλούς φαν στο πλάι του πλέον!

Τώρα το ότι η Μέρκελ της θύμισε την γιαγιά της... προσωπικά αν ήμουν η γιαγιά Λουίζα, δεν θα χαιρόμουν και πολύ! χαχαχα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...