Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειναι πολυ ωραιοι οι ρολοι σουλα!!!Ο δικος μου απο πολυ μικρος παιζει με ρολους καθε μερα και κατι αλλο...απο αυτοσχεδιους πειρατες,μαγειρες,κοκκορες,ζωακια,επαγγελματα,γιατρους ,κουρεις κτλ μεχρι τα γνωστα σπαιντερμαν,μπατμαν ,ιπποτης,πυροσβεστης,αστυνομικος κτλ

Τρελενεται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α τωρα που λες αυτο πετρουλα για καποιες μερες το καλοκαιρι ειχε κολλησει οτι ειναι μπαμπας και ο ανδρας μου το παιδι...

Λοιπον οτι και να ελεγε ηταν ο μπαμπας με το αναλογο υφος φυσικα...η πλακα ειναι οτι δεν μπερδευοταν καθολου...δλδ τον φωναζε ο ανδρας μου και απαντουσε

''ναι γρηγορη παιδι μου...μπαμπα να με λες''

Και οταν μου απευθυνοταν δεν του ξεφευγε να με πει μαμα αλλά ''γυναικαααα''και μαλιστα ελεγε και το κορυφαιο οταν μου μιλουσε ο ανδρας μου ''γυναικααα το παιδι σου, σου μιλαει δεν το ακους;;'' και αναφεροταν στον μπαμπα του και οχι στον εαυτο του...χαχαχα!!!Μας εκανε φοβερη εντυπωση ο ανδρας μου ποτε δε με λεει γυναικαααα που το ακουσε αυτο το πραγμα δε ξερω...

Ειχαμε παθει πλακα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και πάνω απ’όλα καλό μήνα να έχουμε με υγεία.

Να πάνε όλα καλά εύχομαι για όλους.

Τα δικά μας νέα από το γιατρό είναι τα ίδια, συνεχίζουμε ακάθεκτοι μάσκες και κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουμε να μας βλέπει γιατί απ’ότι λέει μας έχει συνηθίσει και αν δεν του κάνουμε ποδαρικό τη Δευτέρα δεν του πάει καλά η εβδομάδα.χιχι

Σουλίτσα καλά κάνεις και φιλοξενείς τους φίλους της Ανδρεάννας , πρέπει να είσαι φίλη με τους φίλους της κόρης σου , εγώ πάντως είμαι υπέρ. Τουλάχιστον αύριο μεθαύριο που θα μεγαλώσουν οι δικοί μου οι γιοι να με παίρνουν μαζί έξω στις βόλτες τους. (όνειρο απατηλό αυτό …)

Ριτάκι Ναύπλιο πήγατε έ;; πολύ μ’αρέσει βρε παιδί μου αυτή η πόλη. Με ξετρελαίνει , έχει κάτι το μαγευτικό. Μπράβο μπράβο να ξαναπάτε.

Πετρούλα μου περάσατε πολύ όμορφα και εσείς ε; δεν πρόλαβα να σχολιάσω τις φώτο αλλά ευελπιστώ σήμερα το βράδυ να μπω να σας καμαρώσω , από τα λίγα πάντως που είδα πρέπει να ήταν καταπληκτικό και το μέρος.

Τώρα για να αλλάξει γρήγορα γνώμη ο Αν. και να σου ζητήσει διαζύγιο εγώ προτείνω να του ξεκινήσεις τη μουρμούρα άμεσα , κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα αλλάξει ρότα να με θυμηθείς. Πιάνει αυτό το κόλπο πάντα.χιχι

Εμάς τρελαίνεται όταν μας βλέπει να μιλάμε το αντρόγυνο ή να με αγκαλιάζει ο σύζηξ. Μιλάμε παθαίνει αμόκ και αρχίζει να φωνάζει « μη της μιλάς της μαμάς, μη την αγκαλιάζεις , ποτέ ξανά» καλέ λέω άστον το μπαμπά αυτά γίνονται σπάνια γιατί δεν μας καμαρώνεις.χιχιχι J J

Γιοβάννα μου δεν θέλω να γράφω τίποτα γιατί αν τα γράφω τα ξαναθυμάμαι και εγώ και ψυχοπλακώνομαι όλα αυτά που μας έχουν τύχει γι’αυτό το ρίχνω στη τρελή για να ξεχνιέμαι.

Φιλιά σε όλες.

Καλησπεραααααααα,

και εμενα ο δικος μου ( ο γιος) εβαλε τα κλαματα το μεσημερι εκει που καθοτανε και λεει ΄΄γιατι σε παντρευτηκε ο μπαμπας , αφου ηθελα να σε παντρευτω εγω΄΄ .

Τα ακους Πανμαρ;;;;; :P:p:p:p:p

Σβησαμε και το κερακι μας εχθες και ισα ισα την προλαβαμε τη τουρτα, αφου η Βαρβαρα ειχε ξεκινησει να την τρωει πριν ακομα την ακουμπησουμε στο τραπεζι για να σβησουμε τα κερακια. Την εβγαλε μαζι με το μπαμπα της απο το ψυγειο και την εφεραν μαζι. Μεχρι να μας τη φερουν ετρωγε ακαταπαυστα οτι ειχαμε βαλει επανω στη τουρτα, ουτε να φυσηξει δεν μπορουσε,αφου το στομα της ηταν διαρκως μπουκωμενο!! Ηταν απολαυση η σκατουλα!!!!!

Διαφημίσεις

Αφού το απόλαυσε το παιδί Ντινάκι,μη λες κουβέντα, δική της ήταν στην τελική η τούρτα!

Πολύ γελλάω με τους γιους που έχουν έρωτα με τις μαμάδες και το παίζουν και σύζυγοι! Πόπο οιδιπόδεια!!! Κι εμείς έναν έρωτα τον έχουμε δεν μπορώ να πω, αλλά τελευταία η κόρη μου δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή της στο μπαμπά της οπότε επέρχεται μια ισορροπία!:D

Κατά τα άλλα, κι εγώ μαζί σου Κίκο μου στην τρελίτσα κι ο Θεός μαζί μας, ας φύγει με το καλό κι αυτός ο χρόνος και να πάρει όλα τα κακά μαζί του.

mGKop3.png60Jvp3.png

μόνο η δική μου κόρη εξακολουθεί να μην έχει οιδιπόδειο? που θα πάει... θα κολλήσει και με τον μπαμπά της κάποια στιγμή!

να φύγει! να φύγει! αυτός ο μήνας... κι αυτός ο χρόνος... όλα μακρυά!!!

καλήμερα!!!

εμείς καλά! σήμερα δεν πήγα την Σοφία σχολείο γιατί θα την πάω στο ΕΛΕΠΑΠ να δούνε τα ποδαράκια της...

Πικουλίνα, θα συμφωνήσω με την Μαρίνα... δικιά της ήταν η τούρτα, ό,τι ήθελε έκανε! το θέμα είναι ότι το ευχαριστηθηκε! και του χρόνου με το καλό!

άσχετο... αλλά τα κουνούπια εξακολουθούν να είναι απίστευτα!!! 6 βαθμούς έχουμε το βράδυ και το παιδάκι μου πάλι το κεντήσανε! ξαναέβαλα τα αντικουνουπικά μας...

άντε... φεύγω! πάω στο εξωτικό Παγκράτι!

mrdIp3.png

Καλημεραααααααααα

Καλο μηνα μιας και χθες δεν μπηκα..εμεις ειμαστε καλα και το παιδι μου με εχει φαει να δει τα φιλαρακια του..ε ακουτεεεεεεε???ρωταγε χθες για τον γιωργο ,την ναταλια ,το σοφακι και την μαριαλενα ...(ριτακι καθε βραδυ που διαλεγουμε βρακι σας θυμαμαστε και σας!!)

Γειτονακι περιμενουμε νεα σας απο την εξεταση!!!ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα!!

ουτε εμενα ο χρηστος εχει οιδιποδειο ..ο μικρος παλι ...το πρωι δεν θελει να με αφησει!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια... τα νέα μας τα έγραψα στο φβ.... ας μην τα λέω και εδώ.

Πικουλίνα ξέρει να περνάει καλά και να διασκεδάζει η κούκλα σου :P:p Ξέρει αυτή τι κάνει. Να τη χαίρεστε και να είναι ευτυχισμένη πάντα.

Πανμάρ τι έχουν τα ποδαράκια της κουκλιτσας; Είχατε κάποιο θέμα ή εσένα σου μπήκαν ιδέες;

Ούτε η Αλεξάνδρα έχει κόλλημα με τον μπαμπά της πάντως.... μάλλον με εμένα το έχει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ξέχασα την προηγούμενη βδομάδα να σας πώ πως η Κατιούλα μας έπεσε έναν ολόκληρο όροφο από μια σκάλα εσωτερική ξύλινη σε μεζονέτα μιας φίλης!!

Είχε προστατευτική πορτούλα και την άνοιξε... :!::!: Το μόνο που έπαθε είναι οτι είχε μια σταγόνα αίμα στο στοματάκι, μια κοκκινίλα στο μέτωπο και ένα τραυματάκι μισό εκατοστό στο κεφάλι που το είδα μετά στη χωρίστρα. Απίστευτο ???? Στο σπίτι της φίλης αυτής τρίτωσε το κακό.. Την πρώτη φορά έκανε έναν απίστευτο εμετό, τη δεύτερη έπεσε από τη σκάλα στο δωμάτιο που έχουν κουκέτα, και την τρίτη αυτό! Μάλλον δεν θα μας ξανακαλέσουν συμφωνήσαμε !!

Η δικιά μου προτιμάει εμένα συνήθως, ειδικά όταν θηλάζω τον μικρό! Το πρωί έρχεται στο κρεβάτι και με τραβάει για αγκαλιές..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

ακούω μεν.... αλλά δεν το κατάλαβα δε.... :confused:

αχ και νομιζα , οτι με πιανεις!!!!!!!!!!!

Να γιατι ξεχωριζω τα παιδιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

(μη το πιστεψετε, πλακιτσα του μαρακιου ειναι αυτη)

αχ και νομιζα , οτι με πιανεις!!!!!!!!!!!

Να γιατι ξεχωριζω τα παιδιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

(μη το πιστεψετε, πλακιτσα του μαρακιου ειναι αυτη)

ααααα! δίκιο έχεις... θα έπρεπε να το είχα πιάσει...;)

δεν είμαι στα πάνω μου αυτές τις μέρες...

δεν θα επαναληφθεί όμως...

mrdIp3.png

για τα ποδαράκια της Σοφίας... όλα καλά!

δεν έχει τίποτα που να μην είναι φυσιολογικό για την ηλικία της, οπότε δεν χρειάζεται και καμμιά ιδιαίτερη προφύλαξη ή φροντίδα!

Γιοβάννα μου, την πήγα μια βόλτα να την δουν εκεί όχι γιατί είχε κάτι το ιδιαίτερο, απλά το καλοκαίρι παρατήρησα ότι όταν περπατάει στραβώνει λίγο το ποδαράκι της προς τα μέσα και ήθελα να μου πει ένας ορθοπεδικός μήπως χρειάζεται να προσέξω τίποτα ιδιαίτερο στα παπουτσάκια της ή κάτι άλλο... αλλά τελικά είναι μια χαρά και άκρως φυσιολογικά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...