Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να πεάσατε ένα τέλειο τριήμερο. Εμείς περάσαμε καλά και ξεκουραστήκαμε. Ο καλός μου έχει πάρει άδεια για όλη την εβδομάδα και εγώ για αύριο..... έτσι έχουμε ακόμα μια μερούλα..... :tongue::tongue::tongue::tongue: Το μόνο στενάχωρο ήταν ότι δεν έγινε παρέλαση και η Αλεξάνδρα την περίμενε με μεγάλη χαρά. Είχε καημό που δεν είδε το νονό της να παρελαύνει (είναι γυμναστής κα βγάζει το 4ο δημοτικό σχολείο) και δεν άκουσε τις φιλαρμονικές. :-(:-(:-(:-(:-( Μέχρι χτες ήμουν πολύ εναντιωμένη με όλους αυτούς που απέτρεψαν τις παρελάσεις μέχρι που άκουσα το Μανώλη Γλέζο να μιλάει και τους έδινε συγχαρητήρια :confused::confused::confused::confused: Μάλλον δεν το έχω σκεφτεί σωστά εγώ.

Αύριο έχουμε halloween party στον παιδικό και δεν έχουμε στολή :-(:sad:. Με πήρε τηλ. μια δασκάλα την Πέμπτη το απόγευμα και δεν προλάβαμε να σκεφτούμε κάτι..

Σε τι σταθμό τη στέλνεις και γιορτάζουν halloween; Βάλτης την περσινή καρναβαλίτικη στολή. Πάντως είναι ψηλό το κοριτσάκι σου. Μπράβο της!! Μπράβο και στο μωράκι σας...... να σου στείλω και την Αλεξάνδρα να την ταϊσεις; :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!

Ολοι στις θεσεις μας!

Περασαμε ενα πολυ γεματο 3ημερο.

Παρελαση του μικρου και γιορτη με γελια και συγκινηση,παρτυ γενεθλιων(σας Ευχαριστω για τις ευχες και παλι) με εκπληξεις και μινι εκδρομουλα .

Ηταν πολυ γεματες οι μερες μας και ο μικρος καταδιασκεδασε.

Τωρα τα κεφαλια μεσα!

Εσεις τι κανετε ;Ολες καλα;Τα μικρακια;

Γιοβαννα κριμα μωρε που απογοητευτηκε η Αλεξανδρα...κριμα εναι...

Sun sun 400 ΓΡ τη βδομαδα ;;ουαου!!!Μπραβο!Φτου φτου!

Και η κατια σου τσουπωτη!Μια χαρουλα!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα Βαρβαρα!!!Και του χρονου με υγεια!Ντινα να τη χαιρεστε και να την καμαρωσετε οπως επιθυμει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααα

καλη εβδομαδα!!!

περασαμε ενα ηρεμο και ξεκουραστο σκ..ο χρηστος στην γιορτη ειπε το ποιημα του ,παρελασε στην αυλη ,χορεψαν και ειπαν τα γνωστα τραγουδακια ..φωτογραφικο υλικο προσεχως..στην λαμια πηγαμε στην παρελαση και την ειδαμε οοολη χειροκροτησαμε ολα τα παιδακια αλλα ενθουσιαστηκε οταν περασε ο στρατος που χτυπουσαν τις μποτες και φωναζαν ηθικο -ακμαιοτατο...αντοχη -απεριοριστη...ολη μερα σπιτι φωναζει αντοχηηηηη απεριοριστη!!!

Χρονια πολλα στην Βαρβαρα μας!!!!να ειναι παντα γερη και τυχερη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια. Πως είστε;

Να ευχηθώ και του χρόνου για την 28η οκτωβριανή επέτειο με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Βαρβαρούλα πολύχρονη και σιδερένια να είσαι να σε χαίρονται οι γονείς σου και ο αδερφούλης σου.

Εμείς περάσαμε ένα σούπερ ΣΚ κάτι αντίστοιχο με της Ρίτας αλλά ακόμα πιο έντονο σε δραστηριότητες και εκπλήξεις. Δεν θα γράψω όμως τίποτα γιατί δεν θέλω να ξεχωρίσω για άλλη μια φορά.

Σήμερα θα ξαναπάμε στο γιατρό γιατί τα μανάρια μου δεν έχουν σταματήσει να γουργουρίζουν και αναμένουμε τα νέα.

Σανσαν πολύ καλά τα ζουζούνια σου, να τα χαίρεσαι και ο μικρούλης άπαιχτος με το φαγητό.

Γιοβαννούλα στεναχωρήθηκε μωρέ η ζουζούνα; Ελπίζω να το έχει ξεχάσει πλέον και να μη της έχει μείνει παράπονο. Όσο για τα επεισόδια και εγώ ακόμα δεν μπορώ να κρίνω μιας και δεν έχω ενημερωθεί κατάλληλα από τα ΜΜΕ, ένα σκηνικό είδα όμως εχθές με τη μούτζα που έδωσε ένας μαθητής στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα μπορώ να πω.

Όπως και να ‘χει από δω και στο εξής να τα περιμένουμε αυτά γιατί η υπομονή εξαντλείται και δυστυχώς ή ευτυχώς τα όρια των ανθρώπων έχουν στενέψει πολύ με αποτέλεσμα οι πράξεις μας να είναι πράξεις απελπισίας και οργής .

Ο Χρηστάκης μόνο έχει «απεριόριστη αντοχή» J… πάλι καλά δηλαδή…

Πωπω φιλοσόφησα πάλι η άτιμη και ακόμα δεν έχω πιει γουλιά καφέ..

Άντε για κοπιάστε κοπελιές.

Καλημέρα ,

Ντινα μου να χαιρεστε το κοριτσακι σας.Να καμαρωσετε και τα δυο παιδακια σας όπως επιθυμείτε!!

Ιωάννα μου στεναχωρεθηκε η κουκλίτσα μας μωρε!Τι να σου κανουν μωρε τα παιδακια?Που να καταλαβουν τη βλακεια των μεγαλων??

Ελπίζω να αποζημειωθεί στις 25/3 .

Sunsun μπράβο για το μικρούλη σου.Θαυματουργο το γαλατακι της μαμας ε?

Για το κοριτσακι σου τι να πω?Φτου φτου.Η δικια μου τοσο θα είναι οταν γινει 10-12 χρονων!:-(

Ιωάννα μου φοβερός ο Χρηστακης !Χα χα!!!

Μαργαρίτα μπράβο που περάσατε τοσο ομορφα !Γεματες μερες .Τελεια!

Για να ερθω και στα δικα μας

Η μικρη ειναι ευτυχως καλυτερα με το βηχα αλλα ολες αυτές τις μερες δεν βγηκε εξω από το σπιτι και μαζι της και εγω.:mad:

Το Σάββατο φιλοξενησα και τον κολητο της στο σπίτι και τα καλα μου με ξυπνήσανε Κυριακατικα από τις 7 .Δεν ηξερα τι να κανω!

Μεχρι Κυριακη μεσημερι ειχα βγει μεχρι την βεραντα μου για να … σκουπίσω.

Οπότε το μεσημερι δεν αντεξα .Μαζεψα τη γιαγια στο σπιτι , πηρα τον καλό μου κα την κοπανησαμε για φαγητο και καφε!

Αυτά τα δικα μας!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

αντοχή απεριόριστηηηηηηηηη!

αχ βρε Χρηστάκο... έλα και σπίτι μου να το πεις αυτό μπας και σ'ακούσει κανένας... και σίγουρα να το εμπεδώσω κι εγώ...

ξεκίνησε στραβά η μέρα μας, άρα και η εβδομάδα μας... ελπίζω αύριο που ξεκινάει και καινούριος μήνας να μας βρει σε καλύτερη διάθεση...

Πικουλίνα μου... να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Πάντα γερό κι ευτυχισμένο να είναι!

Εμείς κατά τ'άλλα καλά... αν και δεν πήγαμε πουθενά το τριήμερο, δεν μπορώ να πω ότι βαρεθηκαμε... και την παρέλαση μας κάναμε και τις βολτούλες μας... απ'όλα!

Sunsun μια χαρά τα παιδιά σου! Τι τα ταϊζεις καλέ?

Γιοβάννα απογοητεύτηκε το κοριτσάκι σου μωρέ... δεν πειράζει... εκεί στο νησί όλο και κάποια ευκαιρία θα βρείτε για να γιορτάσετε πάλι και να έχετε φιλαρμονικές να χαρεί το παιδί!

mrdIp3.png

Για το halloween που λεγατε, μαλλον τωρα θα ειναι γιατι ο γρηγ. μου ειπε οτι η αγγλικου τους, τους μιλησε για τις αποκριες σε αλλες χωρες,για τις κολοκυθες,αραχνες και νυχτεριδες(ξετρελαθηκε) ,για τα παιδακια που περνουν κερασμα απο τα σπιτια και πολλα αλλα.

Αυτο το μηνα εχουμε παλι παρα πολλες δραστηριοτητες θα φιλοξενησουν μια θεατρικη παρασταση με ομαδα ηθοποιων απο την παιδικη σκηνη γνωστου θεατρου οπου τα εσοδα θα διατεθουν σε νοσοκομειο παιδιων ,θα κανουν το καθιερωμενο λιομαζωμα ,θα πανε στο μουσειο λαικης τεχνης στα πλαισια του προγραμματος τους που ειναι η οικογενεια,οι ενδυμασιες και οι κατοικιες απο παλια μεχρι σημερα και πολλα αλλα.

Καλο μεσημερι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα καλα κανατε και βγηκατε να ξεσκασετε και λιγο!!!

Κικιτσα για πες τα νεα τα συγκλονιστικα και μην μας αφηνεις σε αγωνια!

Πανμαρακι τι επαθες δευτεριατικα;Μηπως σας ηρθε και εσας η φιλεναδα η Δεητσα;εγω την εχω αφησει ακομα στην ακρη ακεραστη και ακουβεντιαστη μπας και παρεξηγηθει και φυγει αλλά μπαααα!!χαχα!

Ιωαννα αρχηγοπουλο ο Χρηστος !!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κι από μένα!!!

Για την εκδρομή μας δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, περάσαμε υπέροχα οικογενειακώς και ανυπομονούμε για την επόμενη φορά που ελπίζω να μην αργήσει πάρα πολύ!

Μπράβο στα παιδάκια μας που είπαν τα ποιηματάκια τους, τα τραγουδάκια τους και παρέλασαν κάνοντας περήφανες όλες εμάς τις μανούλες!

Σούλα πολύ προοδευτική σε βρίσκω κοιμήζεις από τώρα τον κολλητό της κόρης σου στο ίδιο δωμάτιο μαζί της και να φανταστώ τους πηγαίνεις και πρωινό στο κρεβάτι?:tongue::tongue::tongue:

Ρίτα πολύ ωραίο ακούγεται και για το Νοέμβρη το πρόγραμμα στο σχολείο του Γρηγόρη!

Κικίτσα κράτα γερά, να περάσουν όλα γρήγορα!

Μαράκι μου ποιός σε πείραξε πρωινιάτικα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμεις περασαμε ενα πολυ ωραια ΠΣΚ με βολτες και παιχνιδι.

Τελεια τα νεα απο την εκδρομουλα σας. Και του χρόνου κοριτσια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο 'μας!!!

Ντινα να την χαίρεστε την μικρη σας!!Οτι επιθυμεί να το απολαύσει στη ζωη της!!!

Πάει κι αυτο το τριημερο..ολες διαβαζω, ειτε φυγαμε ειτε οχι, περασαμε καλά κι αυτο εχει σημασία!!!

Αχ τι να πώ κι εγω για την εκδρομη...???Ηταν τόσο όμορφα!!!Γνωριστηκαμε καλύτερα, τα παιδια μικρα και μεγαλα χαρηκαν την παρεα τους, φαγαμε τα κοψιδακια μας, ηπιαμε τα καφεδακια μας, τα ποτακια μας, γελάσαμε και αποδειξαμε περιτρανα οτι το internet...ενωνει!!!

Tα παιδακια μας μεγαλωσαν πολύ απο την τελευταια φορα που τα ειδα και είναι ολα απόλαυση!!!Το καθενα με την προσωπικότητα του και την ομορφια του!!!Ενα μπουκετο λουλουδια!!!!

Να είμαστε καλά να οργανωνουμε τετοια events και να διασκεδαζουμε!!!!!

Φτανει η χαρα τωρα, πάω να ζεστανω το σιδερο....:mad::-x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια..... τι καλημέρα δηλαδή, Καλησπέρα και Καλό Μήνα. Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι για όλους μας ευχάριστος και εύκολος. Να στολίσουμε και τα σπιτάκια μας σιγά - σιγά για να αλλάξει και η ψυχολογία μας. Είδα τις φωτογραφίες από την εκδρομή σας στο φβ και σας θαύμασα. Είστε όλες κουκλάρες και τα παιδάκια πανέμορφα και τσαχπίνικα. :P:p:p:p Ομολογώ ότι ζήλεψα και λίγο.

Σούλα έμεινα έκπληκτη με αυτό που διάβασα. Κοιμίζεις από τώρα το φίλο της Ανδρεάνας; Πολύ προοδευτική σε βρίσκω κοπελιά ;););) Καλά κάνατε και βγήκατε. Το χρειαζόμαστε όλοι μας αυτό.

Κική μου τι πάθατε; Πέστα μας βρε να ξεσκάσεις και εσύ.

Joa αντοχή απεριόριστη Βρε το Χρήστο :lol::lol::lol:

Ρίτα πολύ ωραίο το πρόγραμμα του Σταθμού για το Νοέμβρη. Μπράβο τους! Περάσατε ωραία στο Ναύπλιο;

Πετρούλα τελείωσες με το σιδέρωμα; Έλα και σε εμένα τώρα ;);)

Γεια σας και απο μενα!

Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες .Οι ανδρες δηλαδη μια χαρα.Εμενα με ενοχλει ο λαιμος μου και σα να πηγαινει παλι για αμυγδαλιτιδα και δε με περνει καθολου να πεσω τωρα...

Γιοβαννα ναι, το προγραμμα ειναι πολυ πλουσιο για αυτο το μηνα και φανταζομαι ακομα περισσοτερο τον επομενο που θα ειναι και οι γιορτες.

Στο Ναυπλιο περασαμε πολυ ωραια.Εχω παει καμποσες φορες αλλά παντα με μαγευει.Ο μικρος λυσσαξε,δε σας συζητω ..κυριως εκστασιαστηκε με τη βολτα με το τρενακι σε ολη την πολη και ευχαριστηθηκε πολυ παιχνιδι,βολεψε πολυ και το ξενοδοχειο και γενικως ξεκουραστηκαμε.Αυτη τη φορα επισκεφτηκα και μια φιλη που ανοιξε μαγαζι με σπιτικα γλυκισματα και μας γεμισε κερασματα αλλά κυριως ευχαριστηθηκαμε πολυ το καφεδακι μας στο μαγαζι της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και καλό μηνα.

Καλέ τι πεσατε να με φατε για το παιδακι???Χα χα.

Είναι και ξαδερφακι μας το παληκαρακι και εχει μεινει και αλλες φορες στο σπιτι.

Και κοιμουνται σε διαφορετικα κρεβατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το στολισμα που λετε η μικρη με εχει φαει.

Της ειπε ο μπαμπας της οτι θα στολοισουμε το δεντρο στη γιορτη της και καθε μερα ρωταει αν γιορταζει.

Χθες της ειπα οτι δεν εχουμε δεντρο και στολιδια για να γλιτωσω αλλα ειχε ετοιμη απαντηση.

Εχει ο παππους μαμα θα το παρουμε εμεις και μετα θα του αγορασουμε ενα αλλο.

Επίσης εδω και λίγες μερες εχουμε κατεβασει τα αποκριατικα.

Μια θελει να γινει μελισσα μια πεταλούδα και της εχουν κοντυνει οι στολες και ειναι μια κουκλα χα χα.

Τι να πω παιδια!!!!

Επίσης εδω και λίγες μερες εχουμε κατεβασει τα αποκριατικα.

Μια θελει να γινει μελισσα μια πεταλούδα και της εχουν κοντυνει οι στολες και ειναι μια κουκλα χα χα.

Τι να πω παιδια!!!!

Δεν θέλεις και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του παιχνιδιού και να παίζεις τη μέλισσα και την πεταλούδα..... να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο......;;; Δεν είναι καταπληκτικό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...