Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια πολλα στα Μητσακια μας!!! Γερα και ευτυχισμενα!!!

Εμεις για οσους δεν το ξερετε τραβιομαστε με τη βαρβαρα,αφου χθες της βγηκε ο αγκωνας. Ποναει πολυ και ειναι συνεχεια με ντεπον. Σημερα την πηγαμε και στον δικο μας ορθοπεδικο, αφου δεν κουναει καθολου το χερακι της και μας ειπε οτι δεν ειχε κουμπωσει τελειως ο αγκωνας. Την πεθανε την καημενη.Μας ειπε ομως οτι δεν δειχνει να εχει καμμια ευαισθησια ο αγκωνας της και οτι απο αυριο πρεπει να αρχισει να το κουναει. Καλα η σκατουλα τα κανει ολα με το ενα χερι. Εγω εντυπωσιαστει με το πώς α κανει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε Πικουλίνα... τι λες τώρα?

Και πώς ο έπαθε αυτό η καημενούλα?

Την τραβήξατε? Έπεσε? Σε κούνιες? Έκανε μονόζυγο? Ταλιμπανιές? Τι έκανε?

Περαστικά της μωρέ....

Να της δώσεις ένα φιλάκι στα αφράτα μαγουλάκια της...

mrdIp3.png

Πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες της Πετρούλας και της Κικής μας, να τα χαίρεστε τα παληκαράκια σας!

Αχ τι ωραία που μαζευτήκαμε κι εδώ, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βρεθούμε κι από κοντά! Άντε να περάσει κι αυτή η γιορτή να ηρεμήσουμε, γιατί όσο πάει και χειροτερεύει ο Γιωργάκος, σήμερα αποφάσισε ότι αυτός είναι ο αρχηγός της Ελλάδας, ο Μεταξάς. Άλλος ένας παιδί μου του λέω νόμιζε ότι ήταν ο Ναπολέων και ξέρεις πού κατέληξε?:tongue: Γι αυτό σου λέω Ιωάννα μου, Μπάρμπα Μπρίλιος και Άγιος ο Θεός!;) Πάντως τελικά ο Γρηγόρης δε θα έχει ίδια μπλούζα με το Χρήστο, αλλά με το Γιώργο, εκτός κι αν τα ζάρα πουλάνε Μαρίνες και όχι Ρίτες τελικά!

Το ποιηματάκι μας εμάς είναι πιο απλό, για πρώτη φορά είπανε θα δώσουνε απλά τετράστιχα (ευτυχώς γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα βαριόταν να μάθει κάτι μεγαλύτερο!) και πάει κάπως έτσι με τις αντίστοιχες κινήσεις φυσικά:

Την Ελλάδα τη γλυκιά μας,

κλείνουμε όλοι στην καρδιά μας,

και μ΄αυτή θα ζούμε πάντα,

ζήτω, ζήτω το σαράντα.

Και η γιορτή τους και εμάς θα γίνει μόνο μεταξύ τους γιατί είναι η πρώτη φορά και δε θέλουν να τα στρεσάρουν τα βλαστάρια μας αλλά και γιατί θα γίνει πρωί και αρκετοί γονείς θα έχουν πρόβλημα για να παρεβρεθούν.

Σούλα το δικό σας θα το μπέρδευα ακόμα κι εγώ, ευτυχώς είναι αστέρι η μικρή και δεν έχει θέμα! Νομίζω δε θα είναι τίποτα ο βήχας που έχει!

Πικουλίνα μου περαστικά της και πάλι, την πόνεσε και πάλι προσπαθώντας να της τον βάλει σωστά?

Κίκο μου εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό ο πεθερός σου!

Αρμάκι σε πήρε ρε χαμπάρι η κόρη σου! Όσο για τον μικρό, έχω λίγο μπερδευτεί αλλά δεν είναι πολύ νωρίς για να κάνει παλαμάκια?

Και να μην ξεχαστώ, ευχαριστώ πολύ για τις τούρτες!!!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Την τραβήξατε? Έπεσε? Σε κούνιες? Έκανε μονόζυγο? Ταλιμπανιές? Τι έκανε?

Κυρια, κυρια μπορω να πω και εγω μια εκδοχή;

Θα διαλεξω τη κουρτινα 1.

κερδισα;;;

Μιλαω σοβαρα:(και που μιλαω εγω, εσυ θα ακουσεις σοβαρα;;)

τραβουσαν ενα μαξιλαρι με τον Παναγιωτη και ο μπρατσαρας το τραβηξε αποτομα και της γυρισε το χερακι αναποδα.

Μιλαω σοβαρα:(και που μιλαω εγω, εσυ θα ακουσεις σοβαρα;;)

τραβουσαν ενα μαξιλαρι με τον Παναγιωτη και ο μπρασταρας το τραβηξε αποτομα και της γυρισε το χερακι αναποδα.

ναι ρε.... που και που μπορώ να παριστάνω και την σοβαρή! (σπάνια βέβαια.. αλλά συμβαίνει!)

δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, κατατάσσεται στην κατηγορία "ταλιμπανιές" μεταξύ αδερφών!

βρε την καημενούλα....

mrdIp3.png

ξεχασες το τ !!!!!!!! Να προσεχεις σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά! μη φωνάζεις! συγνώμη!!!

ας είχες κι εσύ ένα πληκτρολόγιο γεμάτο κρακεράκια, και να δω πόσα γράμματα θα σου ξέφευγαν!

mrdIp3.png

Κυρία - κυρία να μαρτυρήσω; Θα μαρτυρήσω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα η σκατουλα τα κανει ολα με το ενα χερι. Εγω εντυπωσιαστει με το πώς α κανει!!!

και εσύ ξέχασες το ''τ'' Πικουλίνα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα, περαστικά στη Βαρβαρούλα. Τη γλυκιά μου..... πονάει πολύ;;; Φαντάζομαι κλάμα εκείνη την ώρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κυρία - κυρία να μαρτυρήσω; Θα μαρτυρήσω :tongue::tongue::tongue::tongue:

και εσύ ξέχασες το ''τ'' Πικουλίνα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πέρα από την πλάκα, περαστικά στη Βαρβαρούλα. Τη γλυκιά μου..... πονάει πολύ;;; Φαντάζομαι κλάμα εκείνη την ώρα.

Ιωαννα ,ιωση ειναι και κολλησα. Προσεχε μη κολλήσεις!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πως ειστε???

Ντινα περαστικα κι εδω, πως ειναι σημερα η μικρη???

Κικη μου περαστικα στον πεθερό..Κανε βρε Κικη εναν αγιασμό και να σας σκορδισουμε κι εμεις λίγο..Σας εχουν ματιασει μου φαινεται!!!

Εγω σας εχασα λίγο με τις μπλουζες..Να θυμηθω κι εγω να πάρω τηλ τον καλό μου γιατι ειναι ικανος να τον στειλει και σημερα με την φορμα!!!:tongue::tongue:

Καλή επιτυχια σε ολα τα παιδακια και εις ανωτερα!!!

Περιμενουμε φωτο απο όσες μανουλες παρεβρεθουν και καμαρωσουν τα πιτσιρικια!

Κατα τα αλλα με ποναει ακομη η μεση και μολις σηκωνω τον μικρό, ο πονος χειροτερεύει!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέραααααα!

Ρίτα χρόνια πολλά!!!!!! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

Τι νέα? Τι κάνετε σήμερα? Ετοιμάζεστε για εκδρομούλες? Καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε!

Τα αρρωστούλικά μας πώς είναι? Σούλα, Πικουλίνα, Κική? Τι νέα έχουμε?

Εμείς καλά... ήρεμα κι ωραία... αργήσαμε πάλι να ξυπνήσουμε και πήγαμε λίγο καθυστερημένα στο σχολείο... απουσία την 1η ώρα!

mrdIp3.png

μια γρήγορα καλησπέρα και απο'μένα.

Ριτάκι πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι τους άντρες σου εύχομαι.

Πικουλίνα περαστικά στη Βαρβαρούλα.

εμείς σχετικά καλά , το κέφι βέβαια έχει φτάσει στο ναδίρ αλλά κρατιόμαστε ακόμα.

έχω σκοπό όχι μόνο αγιασμό και ευχέλαιο να κάνω αλλά και να εφαρμόσω τα σκορδάτα ποιηματάκια της ΠανΜαρ.

ΠανΜαρ πρόσεχε το Σοφάκι γιατί αν σημειώσει πολλές απουσίες θα μείνει

μετεξεταστέα.

τα φιλιά μου σε όλες, καλό 3ημέρο να έχουμε και με το καλό να παρελάσουν τα παιδάκια.

Να χαίρεστε τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες! Λίγο αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!!

Το κοριτσάκι μου είναι 103 εκ. (το μέτρησα με μέτρο αφού την έβαλα χωρίς παπούτσια στον τοίχο και πάνω στο κεφάλι κάθετα ένα βιβλίο, βάζεις σημαδάκι στον τοίχο και μετά μετράς). και για κιλά ούτε θέλω να ξέρω... κοντά 18 αν δεν κάνω λάθος. Ευτυχώς το κολυμβητήριο μας βοηθά να κρατάμε σιλουέτα.

Το αγοράκι μου παίρνει κοντά 400γρ τη βδομάδα. Σωστό θρεφταράκι θα το κάνω και αυτό :D:D.

Αύριο έχουμε halloween party στον παιδικό και δεν έχουμε στολή :-(:sad:. Με πήρε τηλ. μια δασκάλα την Πέμπτη το απόγευμα και δεν προλάβαμε να σκεφτούμε κάτι..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...