Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποτε περυσι ρε Σούλα, τον Οκτωβρη πηγαινατε παιδικο;;;;

Μπερδευτηκα...

Καθολου αδικο δεν εχεις..κατσε καπου θα σκαλωσουμε και την κυρα δασκαλα!!!Να μη χαιρεται πολύ πεες της!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστουμε και πάλι!!Τωρα εχω και κερασμα, κοπιαστε!!!

Σούλα περαστικα της...μη στενοχωριεσαι δεν θα την χασει τη γιορτούλα της!!

Αλήθεια οι γιορτούλες σας θα ειναι ανοικτες;;Εγω τηλ. και μου ειπαν πως επειδη ειναι περιοδος προσαρμογης για καινουρια παιδακια δεν θα κανουν γιορτούλα με γονεις, μεταξυ τους θα τα πουνε και θα στολισουν σημερα.. Το ποιημα τελικα το εμαθαν στο σχολειο, αν και μαθαμε μαζι την πρωτη στροφη χτες το μεσημερι που επεστρεψα μου το ειπε ολο με μια ανασα!!

Σαν σημερα οι Ελληνες

περα στην Αλβανια

με θαρρος πολεμησανε για την ελευθερια

ΌΧΙ με τολμη ειπανε

σ'όλη την Ιταλία

και γραψαν' με τη λόγχη τους

καινουρια ιστορια!!!!

χαχα και μου ελεγε μαμα το ΟΧΙ το φωναζουμε

Μαρινα τι γευση θες την τουρτα...???Εκανε η μαμα μου μια σοκολατινα (που σου αρεσει) αν θες στη στελνω πακετο!!!!Μια χαρα η νυφουλα μου στα κιλα της, αν φαει και απο την τουρτα δεν θα κουβαλιεται μετα....

Μπραβο στον Ανασταση!!!!!

Και εμεις με πολυ περηφανια λεμε τον μπαρμπα -μπιλιο!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναι καλε δεν το ηξερες???και με καθε ριτα δωρο και ενα μπωλ λουκουμαδες με σπραιτ!!!!

χαχααχαχαχαχα!

με μέλι (ή μέλη δεν θυμάμαι πώς γράφεται...) ή με σοκολάτα?

mrdIp3.png

Πετρουλα μου οχι βρε τον Ιανουαριο πήγαμε και ημασταν στη γιορτη της 25ης αλλα και στις 28 ειχαν παει γονεις .

Ιωάννα μου μαι χαρα είναι και ο μπαρμπα μπριλιος.Χαρούμενο και ομορφο τραγουδακι!!χα χα

Εμενα πάντως η κόρη μου με βαση την κατάσταση της χώρας μας εχει νομιζω το πιο ακυρο ποιημα.

"Είμαι η ελλάδα,πατρίδα τρομερή

που έχω παληκάρια μ' ατρομητη ψυχη

Μέρα και νύχτα στα βουνα ποτε τους δεν

μ' αφηνουν περηφανοι αγωνιστες και την

ψυχη τους δινουν"

Εχει και αλλο αλλα δεν το θυμαμαι.Αλλα και μεχρι εδω ε???Εμείς οι έλληνες τα δινουμε ολα για την πατρίδα.Αρκεί να μην είναι φόροι (δεν ισχυει για ολους) , υποχρεώσεις κτλ κλτ...

Διαφημίσεις

Καθολου αδικο δεν εχεις..κατσε καπου θα σκαλωσουμε και την κυρα δασκαλα!!!Να μη χαιρεται πολύ πεες της!!!!!

αυτό για μένα πάει? δεν το κατάλαβα....:?:

α! και σε εμάς στο σχολείο η γιορτή είναι χωρίς γονείς... βέβαια μου είπαν πως αν θέλω να πάω, μπορώ... αλλά είναι για μεταξύ τους, χωρίς κόσμο.

mrdIp3.png

Καλημέρα και από εδώ κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα και ειδικότερα στους μικρούς μας Δημήτρηδες. Πετρούλα και Κική να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε.

Λοιπόν κοιτάτε να δείτε τι έγινε. Κάθε μέρα μπαίνω πρώτα εδώ να διαβάσω και μετά στο φβ. Σήμερα σκέφτηκα ''σιγά μην έχει γράψει καμιά εδώ''.... με διαψεύσατε όμως και κάνατε την έκπληξη :o:o:o:o

Joa ο,τι και να πεις δεν το σώζεις σήμερα :tongue::tongue: τα κάνεις χειρότερα :tongue::tongue: Πάρε και για εμένα μια Ρίτα και 12 λουκουμάδες :lol::lol::lol: Μεγάλωσε ο Χρήστος. Ολόκληρος άντρας έγινε ... φτου, φτου. Έκαναν και τα 2 το αντιγριπικό;

Ρίτα μπλουζάκι άσπρο σκέτο εγώ βρήκα και στα όρκεστρα. Παρέλαση εμείς θα κάνουμε στην αυλή του σχολείου με σημαιάκια. Δεν έχουν ποιήματα αλλά θα πουν τραγουδάκια. Δεν θα είναι με γονείς.... θα την κάνουν μεταξύ τους τη γιορτή και θα μας δώσουν βίντεο και φώτο.

Σούλα μην στεναχωριέσαι. Και η Αλεξάνδρα 98 εκ και 12.600..... ίσως τώρα πιάσαμε 13άρι.... ελπίζω δηλαδή. Και αυτή ξυπνάει κάποια βράδια και έρχεται δίπλα μας και το κακό είναι ότι χώνεται στη μέση και δεν την παίρνουμε χαμπάρι παρά μόνο το πρωί :tongue::tongue: Ελπίζω η κουκλίτσα σου να είναι περδίκι αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωάννα μου τα δικα μας πανε μαζί.

Ιδια μέρα γεννηθηκανε ιδια αναπτυξη εχουνε .

Αντε σας φαγαμε λίγο στα κιλακια!!!

Παντως τη δικια μας δεν γινεται να μην την καταλαβουμε γιατι τρωμε τοσες κλωτσιες και σπρωξιες!!!!!

Διαφημίσεις

χαχα!Ιωαννακι μπουρδουκλωθηκα με με μπλουζες,φωτο ,ριτες και λουκουμαδες...:tongue:

Τελικα απο orchestra πηρα οχι απο το ζαρα βαρεθηκα να κατεβω κεντρο.Γιοβαννα καλο και οικονομικο.

Εμεις εχουμε σιγουρα παρελαση και γιορτη.Στην παρελαση θα παρευρεθουμε σιγουρα,μας καλεσαν...χαχα!Τωρα για τη γιορτη δεν καλοκαταλαβα αν θα μπουμε ολοι μεσα(ειναι πολλοιοιοι οι γονεις)ή θα αποχωρησουμε μετα την παρελαση η οποια ειναι εκτος σχολειου....

Θα ρωτησω σε λιγο που θα παω να τον παρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τωρα για το ποιημα ντρεπομαι αλλα ενω μου το ειπε τοσες φορες δεν το αποστηθησα...παντως μοιαζει με τα δικα σας....χαχαχαχα!!!

Α Ιωαννα μιας φιλης μου το κορτσακι περισυ την 25η Μαρτιου αντι για το ποιημα της ανεβηκε πανω και ελεγε ''τα καβουρακια'' και δωστου οι χοροι και τα γελια....χαμος!!Μετα στην καλοκαιρινη γιορτη φυσικα και ειπε τα καβουρακια με τις ευλογιες ολων και εγινε Ο χαμος!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα βρε κορίτσια ,

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Δημήτρηδες και περισσότερο στα μικρά του καφέ μας. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Πετρούλα να τον χαίρεσαι κοπέλα μου και εγώ να χαίρομαι το αντράκι μου το οποίο έχει εξελιχθεί σε τρομερό ζιζάνιο. Μου ανοίγει όλα τα ντουλάπια και χασκογελάει πονηρά όταν του κάνω παρατήρηση. Είμαι σίγουρη πως θα καλοπεράσω μαζί τους. J

Με το καλό να γιορτάσετε το 3ημερο όλοι σας εύχομαι και να διαπρέψουν τα παιδάκια σας με τα ποιηματάκια, εμείς φέτος είμαστε μικροί και ούτε λόγος για παρέλαση, του χρόνου όμως θα το κάψουμε.

Εγώ δεν είμαι στα καλά μου γιατί είχαμε ένα ατύχημα χθες με τον πεθερό μου και έτσι προβλέπεται δύσκολο 3ημερο.

Τα φιλιά μου σε όλες.

Υ.Γ εμείς το αντιγριπικό άγνωστο αν θα το κάνουμε μιας και συνεχίζει ακάθεκτος τη θεραπεία για το βήχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...