Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες!

Πετρούλα και Κικίτσα να χαίρεστε τα παληκάρια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!

Πω πω πόσο καιρό έχω να γράψω εδώ? Και ήμουν η πρώτη που φώναζα να μην ''αφήνουμε'' το καφέ..:oops: Δεν προλαβαίνω με τίποτα όμως να γράφω και στα δυο. Σήμερα δεβν ξανακοιμήθηκα, δεν έχω και δουλειές και βρήκα την ευκαιρία.

Σπιτι σημερααα!!γιουπι!!!σημερα ειχα επιχειρηση ασπρη μπλουζα για την γιορτη του μεγαλου και τελικως βρηκα στο zara ..το παιδι μου βεβαια ειπε οτι προτιμα να πει τον μπαρμπα μπιλιο και οχι τον ντουτσε και ειναι ανενδοτος!!!στην σχολικη γιορτη θα κανουν και παρελαση στο προαυλιο του παιδικου και το παιδι μου ηδη κανει προβες!!!

χαχαχαχαχαχα!Δεν παίζεται!!!

Αντιγριπικο τελικα οσοι ηταν να κανετε τους το κανατε;Εγω λεω να κλεισω ραντεβου για αυριο ή μεθαυριο.Να παμε επι τη ευκαιρια και στην παιδιατρο να μετρηθουμε και γενικως να τα πουμε λιγο γιατι εχουμε πολυ καιρο να την επισκεφτουμε.

Κι εμείς το έχουμε κάνει πριν δυο βδομάδες.Α και τώρα που το θυμήθηκα που με ρώτησες για τον βήχα της Εύας στο τσατ ευτυχώς έφυγε. Συννενοηθήκαμε τηλεφωνικά με την γιατρό, πήρε 2 μέρες λίγο σολντεσανιλ και τελείωσε.

Τις φωτο θα τις βγαλουμε μια και καλη μαζι με το γαμο του Βασιλη!!! Πηραν ενα οικονομικο πακετο τα παιδια για βαφτιση και γαμο μαζι με την προυποθεση να τις παρουν ολες μαζι στο γαμο!!! Τι να κανουμε θα περιμενουμε!!!

Πόοοοοσο τιποτένια μπορεί να γίνεσαι??? Απαπαπαπα! Καλά αν δεις φωτογραφία να μου γράψεις!:tongue:

αχ αυτή η κρίση τι μας έχει κάνει... υπομονή μερικά χρονάκια... καμιά 35αριά... όχι πολλά!

μμμμμμμμμμ, να κι άλλη από πίσω!Μη χάσει!

Λοιπόν για να τελειώνουμε, η φωτογράφα γέννησε λίγο πριν την βάφτιση. Δεν έχει επιστρέψει στο μαγαζί ακόμα για να τις φτιάξει. Οκ??? Σε κανα τρίμηνο θα τις έχουμε..άντε 6μηνο το πολύ. :lol: :lol: :lol:

Εμείς είμαστε καλά, το Ευάκι μου όταν δεν είναι άλλος μαζί(γιαγια, παππούς κλπ) είναι τόσο άψογο που μου έρχεται να κλαίω..Μια μέρα της λέω:''αχ κοριτσάκι μου, είμαι τόσο χαρούμενη όταν είσαι καλό παιδί και δεν τσακονόμαστε και δεν φωνάζω'' και με διακόπτει και λέει ''και ξέρω ξερω, συγκινήσε, θέλεις να κλαις και τέτοια..''χαχαχαχαχα!

Ο Βασιλάκης εξελίσεται σε μεγάλη μορφή. Είναι πολύ αγαπούλης!!!Γεινικά όμως δεν κάνει τίποτα, ούτε κουπεπε, ούτε παλαμακια, είναι σε νιρβάνα όπως λέει και η αδερφή μου που τον έχει ονομάσει ''Bob Marley''. :lol:Α!Και τρώει καλέ! Όχι τρελλές ποσότητες, εύκολα όμως κι αυτό μου αρκεί!φτου φτου!Ο καλός μου σήμερα επιτέλους ίσιωσε τελείως. Σηκώθηκε από την Δευτέρα το απόγευμα αλλά σήμερα είναι τελείως καλά.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι εδω!!

Ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες!Να ειστε καλά και εσεις και τα παιδακια μας!

Κικη να χαιρεσαι κι εσυ το σκαθαρακι σου!!!!

Σούλα και Μαρια τα ακριβα αρωματα χωρανε σε μικρα μπουκαλάκια!!Αλλωστε τι κοριτσια θα ησασταν αν μας ξεπερνουσατε στο υψος...???Για ρωτηστε κι εμενα που ολοι ψηλη με φωναζουν κι εξακολουθουν καποιοι και καποιες..Ααα και οχι απλά ψηλη, ψηλέα παρακαλώ!!!!!:rolleyes:

Σούλα μηπως η μικρη φοβηθηκε με το συναγερμο που σας εκανε νερα τον τελευταιο καιρό..??Ειχαμε και εμεις διακοπή ρευματος την Κυριακη και επειδη αναψε το αυτοματο φως στο δωματιο του φωναζε και ωρυοταν να παρουμε τηλέφωνο την κα ΔΕΗ να το σβησει επιτελους για να κοιμηθεί!!!!:tongue:

Ηρθε και στο κρεβατι μας εκεινη τη μερα καποια στιγμη που δεν τον καταλαβα και ξυπνησα επειδη κτ με γαργαλουσε τη μυτη...

Λοιπόν σας αφηνω να πάω εκκλησία και να πάρω κανενα κερασμα γιατι αρχισαν να χτυπάνε οι καμπάνες του γραφείου..

Καλημερα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αααα γκρρρ...και εδω εχασα την απαντηση μου...κολλησε γμτ...

Τεσπα στα γρηγορα τωρα....

Καλημερα σας!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ιδαιτερα στους νεαρους Μητσους του καφε.

Πετρουλα ,κικη να τους χαιρεστε.

Και εμεις εχουμε σημερα πολλους φιλους και συγγενεις που γιορταζουν.

Ειμαστε καλα και πανετοιμοι για την παρελαση ,πηρα και μπλουζα και ολα οκ.

Εχει και ποιημα ο μικρος αλλα δε μας εχει απασχολησει καθολου το θεμα μιας και το εχουν μαθει εκει.Θα δουμε αυριο.

Αρμα μπραβο για το βηχα!Πανετοιμοι για σχολειο ,ποτε αρχιζετε;

Σουλα τι εχει η μικρη;

Ουφ..παρακαθυστερησα,τα λεμε μετα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πριν λίγο μίλησα με το Ν. και μου είπε οτι χειροτερεψε ο βήχας της μικρής .

Δεν την εστειλε παιδικο και θα δουμε πως θα εινια γαι να την παμε στον γιατρο.

Γμτ στεναχωρεθηκα.Ολο πριν τις γιορτουλες τους αρρωσταινει.

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Χρονια πολλα στον δημητρη της πετρουλας και της κικης ..να ειναι γερα και τυχερα!!

Πικουλινααα μεχρι να δεις εσυ τον Αλεξανδρο θα εχει γινει το παιδι 16 κιλα!!!

Εμεις καλα . και τα δυο ζουζουνια και Παρασκευη πρωι θα παμε ταξιδακι αστραπη για Λαμια μιας και Κυριακη δουλευει ο καλος μου..

Ριτακι εμεις τις φωτο τις πηραμε ..τωρα διαλεγουμε φωτο για το ψηφιακο ..φωτο βρηκες τελικα στο ζαρα???θα φοραμε την ιδια!!!!

Σουλιτσα μια χαρα εγω την βρισκω την ομορφη ...νομιζω οτι τοσο ειναι και ο μεσος ορος για κοριτσακια..

Ειδες Αρμακι που σου ειπα οτι αυτος ο μικρος θα τρωει ????φαινοταν το παιδι!!!!εμας παλι θελει να φαει το συμπαν ...αυτο το παιδι θα βγει και κοντο και χοντρο !!!!φωναζει κιολας μαμ μαμ !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααα

Ριτακι εμεις τις φωτο τις πηραμε ..τωρα διαλεγουμε φωτο για το ψηφιακο ..φωτο βρηκες τελικα στο ζαρα???θα φοραμε την ιδια!!!!

Τι φωτό θα φορέσετε ????:confused:

Και τις πουλανε στο Ζάρα????

Τι φωτό θα φορέσετε ????:confused:

Και τις πουλανε στο Ζάρα????

χαχαχαχα! να τα καλά του καφέ!

και παραθέσεις κάνεις... και να διορθώνεις μπορείς... (άμα προλάβεις!)

Καλημέραααααααα!

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουνε (οι ίδιοι ή τα βλαστάρια τους ή κάποιος άλλος δικός τους)!

Εμείς καλά... στο σχολείο με χαρά!

Η Σοφία (αν και μας έχει ζαλίσει με την 28η και όλα τα παρελκόμενα) δεν έχει καταλάβει ότι θα κάνει παρέλαση στην πλατεία την Παρασκευή και νομίζει πως η παρέλαση είναι οι πρόβες που κάνουν στην αυλή!

Σουλίτσα μου, τι έχει το κοριτσάκι σου μωρέ? Το πιάσαν φοβίες...? Νομίζω πως, όσο έχεις αντοχή, θα πρέπει υπομονετικά να σηκώνεσαι και να την επιστρέφεις στο κρεββάτι της... να της δείχνεις ότι δεν έχει κατι μέσα στο δωμάτιό της για να φοβάται και σιγά σιγά θα της φύγουν...

Περαστικά και με το βηχαλάκι της. Μακάρι να μην χάσετε την γιορτούλα σας μωρέ... θα είναι κρίμα!

mrdIp3.png

ριτα καλε ηθελα να πω !!!!!απαπαπα τσουχτρααααααααααααααα

Α καλά τώρα το ξεμπέρδεψες.:tongue:

δλδ ήθελες να πεις:

Ριτακι εμεις τις φωτο τις πηραμε ..τωρα διαλεγουμε φωτο για το ψηφιακο ..ΡΙΤΑ βρηκες τελικα στο ζαρα???θα φοραμε την ιδια!!!!

δλδ στο Ζαρα πουλάνε Ριτες????

Διαφημίσεις

Μαράκι μου προς το παρόν αυτο κανουμε με τη μικρη.

Αλλα μιλαμε μας εχει τρελανει.

Στις 2 το βραδυ στις 4 ποσο υπομονη να κανεις ??

Αχ και εγω ελπιζω να μην χασει τη γιορτη.

Τι να πω?Βεβαια ο Ν. εινια και λιγο υπερβολικος .αν δεν τη δω εγω δεν μπορω να κρινω.Χθες εβηχε αρκετα αλλα οχι και για γιατρο

Ευχαριστουμε και πάλι!!Τωρα εχω και κερασμα, κοπιαστε!!!

Σούλα περαστικα της...μη στενοχωριεσαι δεν θα την χασει τη γιορτούλα της!!

Αλήθεια οι γιορτούλες σας θα ειναι ανοικτες;;Εγω τηλ. και μου ειπαν πως επειδη ειναι περιοδος προσαρμογης για καινουρια παιδακια δεν θα κανουν γιορτούλα με γονεις, μεταξυ τους θα τα πουνε και θα στολισουν σημερα.. Το ποιημα τελικα το εμαθαν στο σχολειο, αν και μαθαμε μαζι την πρωτη στροφη χτες το μεσημερι που επεστρεψα μου το ειπε ολο με μια ανασα!!

Σαν σημερα οι Ελληνες

περα στην Αλβανια

με θαρρος πολεμησανε για την ελευθερια

ΌΧΙ με τολμη ειπανε

σ'όλη την Ιταλία

και γραψαν' με τη λόγχη τους

καινουρια ιστορια!!!!

χαχα και μου ελεγε μαμα το ΟΧΙ το φωναζουμε

Μαρινα τι γευση θες την τουρτα...???Εκανε η μαμα μου μια σοκολατινα (που σου αρεσει) αν θες στη στελνω πακετο!!!!Μια χαρα η νυφουλα μου στα κιλα της, αν φαει και απο την τουρτα δεν θα κουβαλιεται μετα....

δλδ ήθελες να πεις:

Ριτακι εμεις τις φωτο τις πηραμε ..τωρα διαλεγουμε φωτο για το ψηφιακο ..ΡΙΤΑ βρηκες τελικα στο ζαρα???θα φοραμε την ιδια!!!!

χαχχαχαχα εχω σκασει στα γελια!!!!!

δλδ ήθελες να πεις:

ναι καλε δεν το ηξερες???και με καθε ριτα δωρο και ενα μπωλ λουκουμαδες με σπραιτ!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα εμας θα ειναι γονεις.

Και περσι που ηταν πιο μικρη παλι ειχαμε παει.

Ο καθε παιδικος μαλλον ακολουθει δικη του γραμμή.

Ωραιο το ποιηματακι σας και δικιο εχει το παιδι που φωναζει στο ΟΧΙ.

Α και για την Ιωάννα πες μου εχω αδικο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...