Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το σιχαινομαι το αυγο στο ρολο, εμεις συνηθως βαζουμε φετα, ντοματα και πιπερια και ειναι τελειο.

Τις φωτο θα τις βγαλουμε μια και καλη μαζι με το γαμο του Βασιλη!!! Πηραν ενα οικονομικο πακετο τα παιδια για βαφτιση και γαμο μαζι με την προυποθεση να τις παρουν ολες μαζι στο γαμο!!! Τι να κανουμε θα περιμενουμε!!!

Τις φωτο θα τις βγαλουμε μια και καλη μαζι με το γαμο του Βασιλη!!! Πηραν ενα οικονομικο πακετο τα παιδια για βαφτιση και γαμο μαζι με την προυποθεση να τις παρουν ολες μαζι στο γαμο!!! Τι να κανουμε θα περιμενουμε!!!

αχ αυτή η κρίση τι μας έχει κάνει... υπομονή μερικά χρονάκια... καμιά 35αριά... όχι πολλά!

mrdIp3.png

Εμεις σημερα εχουμε ρολο κιμα του Ακη που εδειξε προχθες στη τιβι και βγηκε εξαιρετικο!

ρολό ε? δεν έχω φτιάξει ποτέ... είναι εύκολο Ρίτα ή μπελαλίδικο?

(αν και φοβάμαι πως η δικιά μου η παράξενη δεν θα το φάει...)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ το κυριοτερο, εδω μπορουμε να διορθωνουμε οταν δουμε τα λαθη μας !!!

τι λάθη θέλεις να διορθώνεις? σου την λέει κανείς Πικουλίνα μου? να τον μαλώσω!!!!

κι εγώ πάντως πρώτα εδώ μπαίνω και μετά στο φ/β...

mrdIp3.png

εμεις αντιγριπικο καναμε χθες ..κανουμε καθε χρονο ..λογω και το θεμα της ευαισθησιας και του βηχα δεν το συζητω καν ..

μετρηθηκαμε κιολας ειμαστε 16400 και 104 ποντους..

ο Αλέξανδρος? χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

αντε βρε! και του χρόνου!

εμείς είμαστε 15800 και 101...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ρολό ε? δεν έχω φτιάξει ποτέ... είναι εύκολο Ρίτα ή μπελαλίδικο?

(αν και φοβάμαι πως η δικιά μου η παράξενη δεν θα το φάει...)

Ποτε μη λες ποτε.Αν αποφασισεις να φτιαξεις θα σου πω.Δεν ειναι δυσκολο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όλες εδώ μπαίνουμε πρώτα δηλαδή, αλλά το καφέ είναι χωρίς σχόλια?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πρώτο μπόι τα παιδάκια μας φτού φτού! Κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε το αντιγριπικό και ο ΓΙώργος είναι 15.400 και 1.05 νομίζω αλλά το σημαντικότερο, η μικρή μου ξεπέρασε το φράγμα των 10 κιλών! Παρακαλώ Ρίτα και Πετρούλα είναι εύκολο να μου κάνετε μια τουρτίτσα για το γεγονός, γιατί είπαμε εγώ είμαι και ανεπρόκοπη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Παρακαλώ Ρίτα και Πετρούλα είναι εύκολο να μου κάνετε μια τουρτίτσα για το γεγονός, γιατί είπαμε εγώ είμαι και ανεπρόκοπη?

Πολυ ευχαριστως αλλα μια πανοτουρτα απο τη βικυ θα σου ηταν πο χρησιμη..αφου εχεις χ@σ$ει απο τη χαρά σου!!!:tongue:

Μπραβο στην Μαριαλενα !Μη σε ξανακουσω να γκρινιαζεις και εσυ ετσι;

Πρωτο μποι και ο Γιωργακης!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στους Δημητράκηδες μας!

Πετρούλα και Κική να τους χαίρεστε κοριτσακια μου.Να είνια γερα και χαρουμενα τα παιδακια σας.

Κοριτσάκια εχουμε θεματακι με το μικρο διαβολακι μας.Εδώ και μερικές μέρες εχει κολησει να ξυπναει μεσα στη νυχτα και να ερχετε στο κρεβατι μας .

Τη μια μας λεει οτι ειδε ονειρο και φοβηθηκε την αλλη ακουσε κατι.Δεν ξερω πως της δημιουργηθηκαν τετοιες φοβίες.

Δεν ειναι οτι με πειραζει που κοιμομαστε ολοι μαζι (αν και εινια λιγο στεναχωρα) αλλα με προβληματίζει το τι επαθε.

Χθες ημουν πολύ κουρασμενη και την ειχα να μουρμουριζει και να φωναζει μια ωρα απο το δωματιο της "ελατε να με παρετε" .

Δεν ερχοταν καν μονη της.Η αλήθεια ειναι οτι της φωναξα και την απειλησα .φυσικα χαλαστηκα μετα.

Ξερω και γω τι να πω.Εινια και λίγο αρρωστουλα και λεω μηπως της φταιει και αυτο.

Ααα ειδα και τις μετρησεις που γράψατε.

Εμείς τι να πω???

Συμφωνα με τη δικη μας ζυγαρια εινια 15 κιλά αλλα συνεχίζουμε να ειμαστε κοντες.

Γύρω στους 98 πόντους την βγαζουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...