Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααααα!

Εντάξει... άμα είναι να συνεχίσουμε έτσι, να το κλείσουμε το μαγαζί... θα έρθει και η sunsun στην "απο κει" παρέα μας όποτε, μόνο η Νατάσα μας έμεινε!

Νατάσαααααα πού είσαι? Πώς πάει ο Σωτήρης?

Εμείς καλά! Μας πήρε και ο ύπνος σήμερα και αργήσαμε....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Θα συμφωνήσω με την Πανμάρ, ότι δηλαδή το θεματάκι μας πάει για κλείσιμο. :(:-(

Πανμάρ και εγώ τη Νατάσα σκεφτόμουν. Μόνο αυτή από την ομάδα μας δεν είναι ακόμα στο φβ. Κρίμα. Εντάξει καταλαβαίνω ότι το κορίτσι δεν θα έχει και πολύ χρόνο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

giovanna γιατί το λες αυτό; το fb δεν νομίζω οτι μας δίνει τη δυνατότητα να συζητάμε με τον ίδιο τρόπο..

εγώ κοιμάμαι όποια ώρα κοιμηθεί το νήπιο.. και πάλι με 5 ώρες το πολύ τη βγάζω.. tv με τον καλό μου; πολυτέλεια...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

giovanna γιατί το λες αυτό; το fb δεν νομίζω οτι μας δίνει τη δυνατότητα να συζητάμε με τον ίδιο τρόπο..

εγώ κοιμάμαι όποια ώρα κοιμηθεί το νήπιο.. και πάλι με 5 ώρες το πολύ τη βγάζω.. tv με τον καλό μου; πολυτέλεια...

Συμφωνώ. Και εγώ στο φβ πολλές φορές χάνομαι και δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα. Έλα όμως που οι περισσότερες πήγαν από εκεί. :tongue: Όσο για την τηλεόραση, εσύ δικαιολογείσαι απόλυτα γιατί τώρα έχεις και βρεφάκι, εγώ, που ακόμα δεν μου έχει προκύψε 2ο μπεμπέ, θα μπορούσα να ρο χαρώ λίγο... χι, χι, χι. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα σας!!!

Πως ειστε;;Εμεις πολυ καλα και αναμενουμε την παρελαση και το τριημερακι μας.

Εχθες στο πολεμικο μουσειο ξετρελαθηκε ο μικρος.

Ειναι καλα η Νατασσα και ο Σωτηρακης επισης.Τα ειπαμε λιγο τις προαλλες και θα κανονισουμε και θεατρακι καποια στιγμη.

Καλη συνεχεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Κι εμενα δε μου αρεσει που ατονησε το θεμα εδω, αλλα απο την αλλη ισως και για καλό γιατι πολλες πληροφοριες, στοιχεια και ονόματα βγηκαν στη φορα και εμενα προσωπικα αρχικα δε με ενοχλουσε αλλα πλέον μου την "δινει" να με διαβαζουν αλλοι και να μου την λένε οτι εχω χαθει και πως βρισκω χρονο για το καφε...:mad::-x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερααααα

Σπιτι σημερααα!!γιουπι!!!σημερα ειχα επιχειρηση ασπρη μπλουζα για την γιορτη του μεγαλου και τελικως βρηκα στο zara ..το παιδι μου βεβαια ειπε οτι προτιμα να πει τον μπαρμπα μπιλιο και οχι τον ντουτσε και ειναι ανενδοτος!!!στην σχολικη γιορτη θα κανουν και παρελαση στο προαυλιο του παιδικου και το παιδι μου ηδη κανει προβες!!!

Σανσαν για να μην νοιωθεις μοναξια ουτε εμεις ακομη βλεπουμε τιβι με τον ανδρα μου ...πιστευω οτι ομως προσεχως θα τα καταφερουμε!!!

Και να πω και το μετερολογικο μου ..απο αυριο χαλαει ο καιρος ..οχι τιποτα σπουδαιο ομως απο Σαββατο ξαναφτιαχνει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω προσωπικα σε οτι αφορα το παιδι και γενικως ανταλλαγη αποψεων που ηταν εξ αρχης και ειναι ακομα το ενδιαφερον μου θα προτιμουσα να κουβεντιαζω εδω.Εκτος και αν χαθηκε το ενδιαφερον για μαμαδοσυζητησεις και κουκουβαγισματα ,οποτε δεν εχει και νοημα.

Αντιγριπικο τελικα οσοι ηταν να κανετε τους το κανατε;Εγω λεω να κλεισω ραντεβου για αυριο ή μεθαυριο.Να παμε επι τη ευκαιρια και στην παιδιατρο να μετρηθουμε και γενικως να τα πουμε λιγο γιατι εχουμε πολυ καιρο να την επισκεφτουμε.

Καλο μεσημερι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις αντιγριπικο καναμε χθες ..κανουμε καθε χρονο ..λογω και το θεμα της ευαισθησιας και του βηχα δεν το συζητω καν ..

ριτακι πηρα μπλουζακι στυλ πολο απο το ζαρα με 8 ευρουλινια!!!δεν μας ειχαν βαλει καποιο οριο απλα ασπρη μπλουζα και μπλε παντελονακι .

μετρηθηκαμε κιολας ειμαστε 16400 και 104 ποντους..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια και εγω στεναχωριεμαι οταν δε γραφουμε εδω. Πολλες φορες τη χανω τη μπαλα στο φεις και δεν καταφερνω να διαβασω ολα τα σχολια.

Απο την αλλη ειμαι τοσο συναισθηματικα δεμενη με το καφε μας, που εδω μπαινω να διαβασω πρωτα απ΄ολα.

ΚΑΙ το κυριοτερο, εδω μπορουμε να διορθωνουμε οταν δουμε τα λαθη μας !!! Οχι οτι ενοχλουμε κανεναν με τα λαθη, οχι οτι μας κανει κανενας παρατηρηση αλλα για να αισθανομαστε λιγο καλυτερα εμεις!!!!

Λοιπον τα παιδια μου σημερα ξετρελαθηκαν με τους λαχανοντολμαδες!!! 4 μεγαλους ο καθενας και ηθελα και αλλους!!!! Και περυσι τους ετρωγαν , αλλα χωρις το λαχανο απο εξω. Φετος ολοκληρους!!!!

΄

Και στο τελος η ερωτηση σοκ του Παναγιωτη: ΄΄Ποια μερα θα ξαναφαμε ντολμαδες;;; ΄΄

Ευχαριστω βρε Ιωαννα θα παω το απογευμα τελικα γιατι μου φαινεται θα εξαφανισουν ολα τα λευκα απο την αγορα!

Ολοκληρος ανδρας ο Χρηστος!

Λαχανοντολμαδες και ο γρηγορης ο παραξενος τρωει ντινα και μαλιστα αδιαμαρτυρητα εξαρχης...περιεργο!χαχα!!

Εμεις σημερα εχουμε ρολο κιμα του Ακη που εδειξε προχθες στη τιβι και βγηκε εξαιρετικο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαχανοντολμαδες και ο γρηγορης ο παραξενος τρωει ντινα και μαλιστα αδιαμαρτυρητα εξαρχης...περιεργο!χαχα!!

Εμεις σημερα εχουμε ρολο κιμα του Ακη που εδειξε προχθες στη τιβι και βγηκε εξαιρετικο!

Ρολό κιμά με κατι μέσα ή σκετο;;;

Το κλασσικο με αυγα βραστα αλλά εκεινος ειχε βαλει και μπεικον και τσενταρ.Το αυγο δεν ειναι υποχρεωτικο εγω δεν το πολυπαω αλλα οι ανδρας μου τρελαινονται οποτε και το εβαλα.Θα μπορουσε ειπε να εχει και αλλη γεμιση ,λαχανικων,φετα..οτι μας αρεσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...