Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε αυτο ακριβως οταν λεω ''διαβασει'' αυτο εννοω...τα λεει απεξω οπως του τα λεω εγω και καλα τα διαβαζει.Αλλα ο ατιμος δε χανει λεξη.Η μανα μου λεει οτι αυτο το εκανα και εγω!!!

Εχουμε κανονισει κατι ...εχει ποστ η πανμαρ στο fb ριξε μια ματια....

Οσο για την κοροιδια που λες...αστα μιλαμε για μαγκια οχι αστεια τωρα...μας δουλευουν ψιλο γαζι..

Κατι του ελεγα εχθες και δεν ηθελε να μου μιλησει και μου λεει ''θες να κανουμε μαμα ενα παιχνιδι;Οποιος μιλησει χανει..''.(ισως του το ειχα πει και εγω παλιοτερα αυτο σε ωρα δυσκολη)

Αρχιζω και φορτωνω και του ελεγα σωπα καλε μικρο παιδι που θα μου πεις και ποτε θα μιλαω κτλ...και μου απανταει κοροιδευτικα.... ''εχασες!!!!''

μετα εσκασα στα γελια!!!

Α επισης με κανει πως ειμαι οταν θυμωνω... και ξεραινετε στα γελια...και επισης λεει πολλα το στομα του..που δεν τα περιμενα τοσο νωρις...

Ακριβώς Ριτά μου όπως τα λες, τρομερή μαγκιά αφού πλέον δεν τον αναγνωρίζω , λέω από τώρα τα ξεκινήσαμε αυτά , φαντάσου στην εφηβεία τι θα γίνει.

Δεν ξέρω αν το έγραψα ,τις προάλλες που γύρισα από τη δουλειά του έκανα παρατήρηση για ένα από τα πολλά κατορθώματά του και γυρνάει κα μου λέει: εντάξει μαμά σταμάτα να μιλάς και πες μου «πως τα πέρασες στο σχολείο Αναστάση σήμερα ;(πάλι κοροϊδευτικά με τη δική μου και καλά φωνή , επειδή του κάνω καθημερινά αυτή την ερώτηση)» μιλάμε έμεινα παγοκολώνα η δικιά σου.:shock::shock::shock::shock:

Άσχετο αλλά παρατηρώ ότι όσο περισσότερa post κάνω τόσο περισσότερο μικραίνει η γραμματοσειρά. Λες να το κάνει επίτηδες ο administrator επειδή έχω γίνει γραφική;χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για να κάνουμε εντύπωση Ριτάκι , γι'αυτό κάνουμε τις παραθέσεις:tongue::tongue:

καλά είναι και ο μικρός , βήχει πιο κόσμια τώρα τελευταία , τον έκοψε τον γαϊδουρόβηχα. Ναι πλέον σηκώνεται και κάνει 5-10 βηματάκια και μάλιστα μας κοιτάζει για να τον καμαρώσουμε την ώρα που περπατάει. έχει πολύ γέλιο ο σκατούλης. Το περισσότερο γέλιο το έχει όμως ο Αν. που τον έχω τσεκάρει καμιά φορά που περπατάει ο μικρός τρέχει απο πίσω και του δίνει μία να πέσει κάτω για να σταματήσουμε να τον επικροτούμε τον μικρό. Ακόμα δεν λέει να τον συνηθίσει.:D:D

έμεις γενέθλια έχουμε 5 Νοεμβρίου.

Άσχετο θα κάνετε παρέλαση Ρίτα ή δεν κάνει ο σταθμός;

χαχαχαχα αντε ρε!!!Πολυ γελιο...ακομα δεν καταλαβε οτι το μικρο σαλιγκαρι θα σας μεινει ε;;;

Συγχαρητηρια στον μητσακο!!!!!!!!!!!Καλα τρεχαματα!

Εμεις ναι πρωτα ο Θεος θα παρελασουμε.Μεχρι περσυ συμμετειχαν τα μικροτερα με σημαιακια αλλα φετος θα συμμετεχει και το τμημα του και κανει προβες ολη μερα στο σαλονι,πανω στα τραπεζακια(αυτο δε ξερω γιατι το κανει..μπας και εχουν κανα βαθρο;; )και γενικως ειναι πολυ ανεβασμενος...

Εγω παλι που πρεπει να του αγορασω και παντελονι μπλε και κατι λευκο απο πανω καθολου...

Εσεις;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχαχα αντε ρε!!!Πολυ γελιο...ακομα δεν καταλαβε οτι το μικρο σαλιγκαρι θα σας μεινει ε;;;

Εμεις ναι πρωτα ο Θεος θα παρελασουμε.Μεχρι περσυ συμμετειχαν τα μικροτερα με σημαιακια αλλα φετος θα συμμετεχει και το τμημα του και κανει προβες ολη μερα στο σαλονι,πανω στα τραπεζακια(αυτο δε ξερω γιατι το κανει..μπας και εχουν κανα βαθρο;; )και γενικως ειναι πολυ ανεβασμενος...

Εγω παλι που πρεπει να του αγορασω και παντελονι μπλε και κατι λευκο απο πανω καθολου...

Εσεις;

άντε μπράβο με το καλό , τρομερές στιγμές , εγώ θα συγκινηθώ πολύ όταν φτάσει η στιγμή να τον καμαρώσω να παρελαύνει. Εμείς δυστυχώς του χρόνου πρώτα ο θεός θα το ζήσουμε αυτό για φέτος τη γλίτωσε.

Πουκαμισάκι λευκό θα βρεις , παντελονάκι μπλε δεν ξέρω που μπορεί να βρεις, νομίζω είναι πιο εύκολο στα μαγαζιά της γειτονιάς σου να βρεις τέτοιο χρώμα παρά στα μεγαλομάγαζα τύπου Zara, orchestra, Benetton κλπ.

Διαφημίσεις

καλέ σου λέω δεν μπορεί να το χωνέψει και να το αποδεχτεί με τίποτα. Αφού καμιά φορά του λέμε (για πλάκα πάντα) θέλεις να κάνουμε άλλο μωράκι και απαντάει : ναι να δώσουμε το Δημή. και να κάνουμε ένα κοριτσάκι:shock::shock:

άντε μπράβο με το καλό , τρομερές στιγμές , εγώ θα συγκινηθώ πολύ όταν φτάσει η στιγμή να τον καμαρώσω να παρελαύνει. Εμείς δυστυχώς του χρόνου πρώτα ο θεός θα το ζήσουμε αυτό για φέτος τη γλίτωσε.

Πουκαμισάκι λευκό θα βρεις , παντελονάκι μπλε δεν ξέρω που μπορεί να βρεις, νομίζω είναι πιο εύκολο στα μαγαζιά της γειτονιάς σου να βρεις τέτοιο χρώμα παρά στα μεγαλομάγαζα τύπου Zara, orchestra, Benetton κλπ.

Ναι μωρε θα βρω αλλα το θεμα ειναι οτι πρωτον δε θελω να του βαλω πουκαμισο(εχουμε)γιατι μπορει να κανει κρυο εκεινη τη μερα πρωι- πρωι και θα προτιμουσα κανα λεπτο πουλοβερακι ή λεπτο φουτερακι ασπρο και δευτερον δε θελω να παρω ενα παντελονι που δε θα ξαναβαλει...θα ψαξω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εμείς καλά. Προσπαθώ τώρα να βάλω σε μια σειρά το σπίτι μου. Ξέρετε, κάνω γενική και έχουν βγει όλα έξω. Τεσπά, σιγά σιγά όλα θα γίνουν.

Χρόνια πολλά και από εδώ στο Δημητράκη μας. Πετρούλα να σας ζήσει!!!

Ρίτα, εσύ έγραψες

Hello!

Κικη

και εγώ διάβασα Hello Kitty και σκέφτηκα ''πάει χάζεψε η αγορομάνα''.... χι, χι, χι. Χρόνια πολλά για τον μπαμπακούλη σου. Να ζήσει! Θα του κάνετε γιορτούλα; Καλά ο Γρηγόρης άπαιχτος!!!! Μα να σε κοροϊδεύει κιόλας; :):):):) Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο. Το μυαλό τους όμως είναι σφουγγάρι. Θυμάται κάτι πράγματα που και εγώ έχω ξεχάσει.

Κική σαββατιάτικη έξοδος χωρίς τα παιδιά; Ουάου!!! Αυτά είναι τα καλά!!!

Το Φιλάκι που είναι;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ετοιμάζεστε για παρέλαση Ριτάκι? Άντε να τον καμαρώσεις! Κι εμάς ήρθε χαρτάκι για μπλε και άσπρο στις 27, έχω ένα μπλε κοτλεδάκι από πέρσι (εεε λίγο κοντούτσικο αλλά για μια φορά δεν πειράζει) από πάνω λέω να πάω orcestra να πάρω ένα από αυτά με τα 7 ευρώ και πολύ μας είναι γιατί δεν είμαστε για λευκό μπλουζάκι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κική μου για κοίτα μωρέ μήπως τα καταφέρετε και το φέρεις το παιδί, θα το ευχαριστηθεί, δεν είναι και πολύ νωρίς εξάλλου, νομίζω στις 11!

Γιοβάννα κουράζεσαι τώρα με τη γενική, αλλά μετά το γενικό ρεκτιφιέ που έχεις κάνει στο σπιτάκι σου θα έιναι κούκλα για τις γιορτές!

Εγώ εκεί που ξεκίνησα τραλαλά τη μέρα μου, κατέληξε χάλια! Τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων που περιμέναμε δεν είναι καλά και μέσα σε όλα είχα και τη Μαριαλένα με πολύ υψηλό πυρετό και όχι τίποτα άλλο, αλλά ανέβασε τώρα που αύριο πρέπει να πάω για δουλειά! Ουφφφφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρααααααα!

Χρόνια πολλά κι από εδώ στον Μητσάκο μας!

Περιμένουμε φώτο και λεπτομέρειες από το παρτάκι σας!

Ρίτα να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!

Βρε Κικιρίκου... θα μας τρελάνεις? Τι δεν πήρες χαμπάρι για αυτό που κανονίζουμε για την Κυριακή? Και like έχεις κάνει και έχεις σχολιάσει κιόλας!!!! Άϊντε άϊντε....

Μαρινάκο περαστικά στην μικρή...

Γιοβάννα μου, γενναία απόφαση πήρες! Άλλα όταν τελειώσεις, θα το απολαμβάνεις και θα το θαυμάζεις το σπιτάκι σου! Καθαρό και όμορφο!

Τα δικά μας νέα... τα ίδια....η Σοφία συνεχίζει με χαζοπυρετάκο... εξακολουθεί να αρνείται να πάρει οποιοδήποτε αντιπυρετικό, οπότε απλά περιμένουμε να πέσει από μόνος του! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα! Σήμερα πάντως από κέφι ήταν..... άλλο πράγμα! Την έχει πιάσει και η κλεισούρα στο σπίτι... οπότε καλοπεράσαμε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Ευχαριστουμε για τις ευχες.Ναι ειχαμε μια γιορτουλα στον μπαμπα μου χθες.Ωραια ηταν!

Γιοβαννα καλο!Θα λεω ομως και hello Κitty απο εδω και περα αφου μου αρεσει η Kitty κοριτσακι ειμαι και εγω χιχιχιχ!

Μαρινα περαστικα στην ομορφουλα.Ευχομαι να παει καλα.

Πανμαρ ευχομαι να αναρρωσει εντελως το σοφακι.

Εμεις καλα και ολοι στις θεσεις μας.

Καλο σκ!Καλα να περασουμε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρααααααα!

Βρε Κικιρίκου... θα μας τρελάνεις? Τι δεν πήρες χαμπάρι για αυτό που κανονίζουμε για την Κυριακή? Και like έχεις κάνει και έχεις σχολιάσει κιόλας!!!! Άϊντε άϊντε....

χαχα, καλέ έκανα like για να μην έχουν να πουν τίποτα οι mutuals. Όχι χωρίς πλάκα έκανα like στην αρχή που το είχες δημοσιεύσει αλλά μετά δεν πήρα χαμπάρι στα σχόλια ότι κανονίσατε να τα πείτε.

Το έχω ξαναπεί ότι ο τίτλος μου ταιριάζει γάντι.

Περαστικά στο Σοφάκι.

Καλησπέρα ειπα , δεν είπα.Καλησπέρα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλους μας. Είστε όλες καλά; Ελπίζω να μην υπάρχουν αρρωστούλικα παιδάκια - μωράκια, αλλά και οι μαμαδομπαμπάδες που ταλαιπωρούνταν να έχουν αναρρώσει πλήρως. Περάσατε καλά το ΣΚ; Εμείς ναι. Ήρεμα αλλά καλά. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο αλλά ξεκουραστήκαμε. Το Σάββατο είχα σκοπό να παρακολουθήσω με τον καλό μου DVD αγκαλίτσα αλλά με πήρε ο ύπνος :tongue::tongue::tongue:..... σαν τις γιαγιάδες την πάτησα και εγώ :tongue::tongue: Χτες το μεσημέρι μας είχε καλεσμένους για φαγητό το αδερφάκι μου και το απόγευμα είχα σκοπό να στρώσω χαλιά, αλλά με ξεσήκωσε μια φίλη για παιδότοπο και έτσι πήραν πάλι αναβολή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααα

Καλη εβδομαδα!!πωπω παει και ο Οκτωβριος!!!

εμας τα παιδια καλα και σημερα παμε για εμβολιο (Prevenar ο αλεξανδρος , αντιγριπικο ο μεγαλος)εγω ειμαι ελαφρως καλυτερα και η φωνη εχει φτασει σχεδον στα κανονικα της..

Με τα αρρωστουλικα μας τι γινεται ???ευχομαι να εχουν συνελθει αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα!!!!ξου ξου μυξες και λοιπα!!

Παω να βγαλω το τιμιο ψωμι μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...