Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εμείς Δόξα τω Θεώ καλά........αν και ο καλός μου μου είπε ότι η Αλεξάνδρα ξύπνησε με ένα βήχα το πρωί λίγο έντονο. Ελπίζω να μην εξελιχθεί σε κάτι άλλο. :?:? Αν και πως να μην αρρωστήσει και το παιδί; Μήπως και εγώ είμαι καλά; Η μύτη μου έχει γίνει σα μελιτζάνα από το φσσσσττττ, φσττττττ συνέχεια ......γκρρρρ. Κάπως καλυτέρευσα το ΣΚ, αλλά έφαγα ένα κρύο χτες και απόγινα.

Joa τι όμορφο που είναι να βλέπεις τα αδερφάκια να παίζουν μαζί. :P:p:p Μπράβο στα παιδάκια μωρέ. Αυτά μου αρέσουν πολύ :D:D:D Περαστικά στο Χρηστάκη σου. Εύχομαι να ήταν τυχαίο.

Ρίτα διάβασα ότι όλα καλά με το σύζυγο. Μην αγχώνεσαι τώρα. Δεν θα ξαναρρωστήσει πριν τον Οκτώβρη του 2012 :tongue::tongue: Πλάκα κάνω....

Πικουλίνα φάε λίγο να σου πιαστεί.... που θα έλεγε και η γιαγιά μου.... γιατί σε λίγο θα φύγει όλο το βαχιόλι στην πάνα της Βαρβαρούλας σου. Εντάξει ο Παναγιώτης; Συνήλθε εντελώς;

Πετρούλα διάβασα στο φβ ότι ο Δημητράκης περπάτησε. Ποιος σας πιάνει τώρα κοπελιά!!!! :P:p:p:p Ευχαριστούμε και για το κέρασμα.

Ντελένι περαστικά στα ζουζουνάκια σου. Είναι καλύτερα;

Άρμα τα δικά σου καμάρια πώς είναι; Πολύ ωραίο αυτό που έγραψε ο καλός σου. Άμα τους πιάνει τελικά γίνονται πολύ συναισθηματικοί οι άντρες μας.

Πανμάρ εσύ είπες για κουνούπια; Και την Αλεξάνδρα μου την έχει τσιμπήσει ένα κωλαράκι και έχει γίνει τούμπανο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2177051&postcount=546

η ιστορία τοκετού..

ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος με το μωράκι να θηλάζει αποκλειστικά και τον συζ να γυρναει 8.. ευτυχώς το πρωί η μικρή πάει παιδικό. Αλλά δεν κοιμάται πια το μεσημέρι απο υπερένταση και είναι δύσκολο. Πάντως με το μπεμπούλη μας είναι πολύ γλυκειά!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μια απεργοσπαστική καλημέρα και απο'μένα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας επίσης.

ΣανΣαν μου η περιγραφή του τοκετού σου ήταν πολύ συγκινητική και τόσο έντονη που με γύρισε ένα χρόνο πίσω κοντά στη δική μου προσωπική ιστορία τοκετού. Να έχετε υγεία και να είσαι σίγουρη πως θα περάσει πολύ εύκολα και ανώδυνα ο φετινός χειμώνας για όλους σας.

πάντως, το μόνο σιγουρο, ειναι ότι η Βαρ. την έχει χεσμένη την βέρα της μαμάς της

χα,χα, μιλάμε όλα τα λεφτά ήταν η ατάκα της κυρα ΠανΜαρ, μη σου πω πως και εγώ έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη, πάντως μπράβο στη Βαρβαρούλα , απο μικρή δείχνει ότι δεν δίνει σημασία στα υλικά αγαθά.:tongue::tongue:, τα έχει χ#$#4 που λέει και η Μαριώ.

Καλημεραααα

Σπιτι σημερα λογω απεργιων ...εγω τα ιδια ουτε βελτιωση ουτε χειροτερα...ο Αλεξανδρος παιζει στο χαλι και ο χρηστος πηγε να πατησει σταφυλια...φωναζε το πρωι ΠΑΤ-ΤΗ-ΤΗΡΙ!!!!

Παω για φρουτοκρεμααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θα μας κεράσετε κρασάκι Ιωάννα? Για πες μας εντυπώσεις του Χρήστου από το πατητήρι!

Sun sun μας να σου ζήσει κι από εδώ το αγοράκι σου!

Εγώ χάλια με ιγμορίτιδα δε μπορώ καν να ανασάνω ουφφφφ! Έχουμε και συνάντηση σε μια ώρα στο σχολείο και βαριέμαι πρέπει να παραδεχτώ με τέτοιο κεφάλι να πάω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ.

Πετρούλα μου να χαίρεστε το μικρό άντράκι της οικογένειά σας , να είσαστε πάντα καλά και πάντοτε ευτυχισμένοι να τα καμαρώνετε μια ζωή.

τα φιλιά μου στο ζουζούνι σου.

εγώ χάλια πάλι σήμερα να μη τα λέω πάλι γιατί θα καταντήσω κουραστική είπαμε.:D

Μαράκι τι κάνει το Σοφάκι;

Αρμάκι εσείς;

Ντελενάκι ;

πωπω τελικά πάλι μαζευτήκαμε αρκετά τα αρρωστούλικα.

και ένα ανέκδοτο έτσι για να πάρουμε τα πάνω μας:

Αντρόγυνο χασικλίδες, στο δωμάτιο και "πίνουν". Το κουδούνι χτυπάει. 5 λεπτά μετά, ο άντρας, τραβώντας μια τζούρα, λέει στη γυναίκα:

-Τράβα να ανοίξεις την πόρτα.

5 λεπτά μετά, τραβάει μια καλή ρουφηξιά η γυναίκα και λέει:

-Πάλι εγώ? Πήγα την τελευταία φορά.

5 λεπτά μετά, μια βαρβάτη ρουφιξιά και λέει ο άντρας:

-Άντε ρε μωρό. Και ποιος να πάει? Άντε, πήγαινε.

10 λεπτά μετά:

-Θα πάω, αλλά είναι η τελευταία φορά. Δούλα με έχεις κάνει.

Κατεβαίνει τη σκάλα, ανοίγει τη πόρτα και βλέπει τον ξάδερφο, επίσης χασίκλας. Και τραβώντας και ο ξάδερφος μια τζούρα

-Καλά ρε, πίσω απ' την πόρτα ήσουν?

χαχα καλό έ;;;;;

Καλημέρα!!! Σπίτι και σήμερα και νομίζω καλύτερα από χτες χάρη στη Μαρία που μου είπε για το θαυματουργό otrivin που μπορεί να μη συμφωνούν οι γιατροί με τη χρήση του, αλλά έκανε θαύματα!!!

Βγήκα για μια πρωινή δουλίτσα προηγουμένως και ο ηλιος λάμπει έξω, άντε ελάτε να πάμε για ένα καφέ στη λιακάδα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! Να τον χαίρεστε Πετρουλίνι μου, πέρασε κιόλας ένας χρόνος από όταν το πρωτοαντίκρυσες το κουκλάκι σου και ήδη ξεκίνησε τις τσάρκες ο μικρός σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααα..υπεροχη μερα πραγματικα ..ειναι απο τις μερες που θες να πας σε καφετερια να απλωσεις τα ποδια σου και να απολαυσεις την λιακαδα τεμπελικα...Εμεις παντως με το μπεμπακι την τσαρκα μας την πηγαμε ...

ο χρηστος χθες πηγε στο πατητηρι μας εξηγησε πως παταμε τα σταφυλια και μεχρι εκει ..δεν ηθελε να μας πει αλλα...σημερα εχουν πισινα...

Και απο εδω !!χρονια πολλα στον δημητρακη μας!!!πολυχρονο το αγορακι μας!!

Κικη αλλη μια φορα περαστικα στα αγορια σου !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Άντε καλέ κορίτσια που είσαστε ;

με βροχή και κρύο μαζεύεστε μέσα και δεν γράφετε με ήλιο και καλοκαιρία την κάνετε για βολτούλα , μα είναι δυνατόν; για ελάτε για ελάτε να μιλήσουμε λίγο τώρα που είμαι και εγώ μόνη μου. Πάντως όντως σήμερα φαίνεται τέλεια μέρα αν και απο το Σάββατο θα χαλάσει ο καιρός πάλι.

Ξέχασα να σας πω ότι για το γάμο που σας ρώταγα πήρα εκπτωτικά κουπόνια για ένα 2ημεράκι των παιδιών πολύ σούπερ , ελπίζω να το ευχαριστηθούν και εκείνοι το ίδιο.

Για πείτε και εσείς κανένα νέο;

Πετρούλα που είσαι να μας πεις για το ζουζούνο σου; θα κάνετε παρτάκι σήμερα;

Διαφημίσεις

Hello!

Κικη οτι και να πεις δικιο θα εχεις..σε αφησαμε μονη σαν την ανεμωνη :tongue:

Εμεις ειμαστε καλα.Ο μικρος κανονικα σχολειο και εγω δουλεια που κακως πηγα αφου δεν υπηρχε τιποτα να κανω λογω των ημερων ,απεργιων κτλ.Οποτε εφυγα πηγα για ενα καφεδακι στη λιακαδα με εναν φιλο μου και μετα επεστρεψα και περιμενα να σχολασω τον μικρο.Ο οποιος μου εβαλε χερι γιατι τον πηρα νωριτερα και δεν προλαβε να ''διαβασει'' στους φιλους του το παραμυθι που ειχε επιλεξει για σημερα...χαχα!

Τεσπα του ειπα- και αυριο μερα ειναι αγορι μου μη σκας -και επιστρεψαμε.Τοσο αερατη ημουν σημερα που εχω ηδη σκουπισει και σφουγγαρισει ολο το σπιτι παρουσια του μικρου πραγμα που δεν κανω ποτε...Κι ομως ημουν στα χάι μου!Και ας ξαναπερασα το σαλονι 3 φορες γιατι μου το εκανε χαλια!!!

Ηθελα να κατεβω στην πορεια και ντρεπομαι που τελικα δεν πηγα αλλα φοβηθηκα μην δεν μπορω να γυρισω και ποιος θα επερνε το παιδι....αφου ο ανδρας μου ηταν μακρια...

Ντροπη μου το ξερω ....

Αυτα τα νεα μας!

Τη Νατασσα χασαμε...

Νατασσακο που εισαι;;;Εχουμε κανονισει μια ομαδικη δραστηριοτητα για τα παιδια την κυριακη το πρωι με τις κοπελες αν ειναι παρε με και σημερα αν θες να σου πω.

Διαφορετικα θα σε παρω εγω αυριο.

Χρονια πολλα και απο εδω στον Δημητρακη .Πετρουλα να τον χαιρεστε και παλι!

Φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και γιορταζει και μπαμπας μου σημερα(Γερασιμος) και ο μικρος (μαλλον στο σχολειο κατι θα τους ειπαν ή θα γιορταζε κανεις)μολις βγηκε μου λεει παρε μου τον παππου να του πω χρονια πολλα....

Πηραμε και μετα μου λεει ...''παρε μου και την κ.Αρτεμη''(η παιδιατρος) του λεω γιατι;;

Γιορταζει και εκεινη σημερα....χαχαχα!

Εορτολογιο λαιβ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντε μπράβο έτσι να μαζεύεστε μία μια , φτάνουν οι φωνές μου μέχρι τη Β. Ελλάδα για να μαζευτούν και οι από εκεί κοπέλες;

Καλέ τι κανονίσατε για την Κυριακή το πρωί ; πάλι χαμπάρι δεν πήρα αν και γιατί ρωτάω μιας και δύσκολο να έρθω αφού έχω το γάμο το Σάββατο και προβλέπεται μεγάλο ξενύχτι χωρις τα παιδιά για 1η φορά μετά από 3 χρόνια.

Ριτάκι άσε το σφουγγάρισμα και πιάσε καμια συνταγούλα αφού έχεις φορτσάρει τόσο.

Ώστε ο Γρηγοράκης διαβάζει και παραμυθάκια στα παιδιά; Μπράβο του , φοβερός για άλλη μια φορά και πολύ μπροστά παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Εγώ χθες παρατήρησα το άλλο , επειδή για αρκετά βράδια διαβάζουμε ένα συγκριμένο παραμύθι , χθες το βράδυ που ξεκίνησα να του το διαβάζω μου το έλεγε ο ίδιος απ’έξω. Το είχε μάθει απ’έξω το καμάρι μου και με κορόϊδευε.

Το πιστεύετε ότι έχει αρχίσει και με κοροϊδεύει; Όταν μιλάω , ο άτιμος λέει ότι λέω προσπαθώντας να μιμηθεί επίσης και τη φωνή μου.

Εσάς τα κάνει αυτά;

γώ χθες παρατήρησα το άλλο , επειδή για αρκετά βράδια διαβάζουμε ένα συγκριμένο παραμύθι , χθες το βράδυ που ξεκίνησα να του το διαβάζω μου το έλεγε ο ίδιος απʼέξω. Το είχε μάθει απʼέξω το καμάρι μου και με κορόϊδευε

Ε αυτο ακριβως οταν λεω ''διαβασει'' αυτο εννοω...τα λεει απεξω οπως του τα λεω εγω και καλα τα διαβαζει.Αλλα ο ατιμος δε χανει λεξη.Η μανα μου λεει οτι αυτο το εκανα και εγω!!!

Εχουμε κανονισει κατι ...εχει ποστ η πανμαρ στο fb ριξε μια ματια....

Οσο για την κοροιδια που λες...αστα μιλαμε για μαγκια οχι αστεια τωρα...μας δουλευουν ψιλο γαζι..

Κατι του ελεγα εχθες και δεν ηθελε να μου μιλησει και μου λεει ''θες να κανουμε μαμα ενα παιχνιδι;Οποιος μιλησει χανει..''.(ισως του το ειχα πει και εγω παλιοτερα αυτο σε ωρα δυσκολη)

Αρχιζω και φορτωνω και του ελεγα σωπα καλε μικρο παιδι που θα μου πεις και ποτε θα μιλαω κτλ...και μου απανταει κοροιδευτικα.... ''εχασες!!!!''

μετα εσκασα στα γελια!!!

Α επισης με κανει πως ειμαι οταν θυμωνω... και ξεραινετε στα γελια...και επισης λεει πολλα το στομα του..που δεν τα περιμενα τοσο νωρις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και γιορταζει και μπαμπας μου σημερα(Γερασιμος) και ο μικρος (μαλλον στο σχολειο κατι θα τους ειπαν ή θα γιορταζε κανεις)μολις βγηκε μου λεει παρε μου τον παππου να του πω χρονια πολλα....

Πηραμε και μετα μου λεει ...''παρε μου και την κ.Αρτεμη''(η παιδιατρος) του λεω γιατι;;

Γιορταζει και εκεινη σημερα....χαχαχα!

Εορτολογιο λαιβ!

μπράβο για άλλη μια φορά στο Γρηγόρη, έχει τρομερό μνημονικό αλλά και στον παιδικό σας που αναφέρουν τις γιορτές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...