Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Τα εφτυσα σημερα, ανασα δεν εχω προλαβει να παρω...

Ριτακι μου χρονια σας πολλα! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι! Να χαιρεσαι και την αδερφουλα σου βρε!!!!

Stone περαστικα στο παιδι για το ματακι του! Τιποτα δεν ειναι, ο Σωτηρης το επαθε πρωτη φορα οταν ηταν 2 μηνων... Μην ανησυχεις!

Κικο κι εγω θα ελεγα να παρεις κατι σε ρουχαλακι αφου ομως γεννηθει το μωρο. Και οπωσδηποτε απο καταστημα αλυσιδα για να μπορουν να το αλλξουν αν θελουν! Το δεντρο σου το ειδα σε καποια φαση που μπηκα να σας γραψω, αλλα βγηκα σουμπιτι γιατι με φωναξαν! Τελειο το δεντρο σας, τελειος ο μικρος, αλλα ακομα πιο τελεια τα μαγουλα του! Πεθαινω λεμε!!!:D

Λαζαρενια μου περαστικα στο παιδι! Θα ηρεμησει με το σινεκοντ.

Βατραχακι μια συναδελφος που ειχε ανεβασμενο ζαχαρο στην εγκυμοσυνη, απλα εκοψε τα ψωμια, τις πατατες, τα μακαρονια και τα γλυκα και ολα καλα! Να μας πεις τι θα σου πει και ο γυναικολογος σου!

Ολα και καποια ξεχασα, αλλα εχετε γραψει και 100 σελιδες!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Stone περαστικα στο παιδι για το ματακι του! Τιποτα δεν ειναι, ο Σωτηρης το επαθε πρωτη φορα οταν ηταν 2 μηνων... Μην ανησυχεις!

Κικο κι εγω θα ελεγα να παρεις κατι σε ρουχαλακι αφου ομως γεννηθει το μωρο. Και οπωσδηποτε απο καταστημα αλυσιδα για να μπορουν να το αλλξουν αν θελουν! Το δεντρο σου το ειδα σε καποια φαση που μπηκα να σας γραψω, αλλα βγηκα σουμπιτι γιατι με φωναξαν! Τελειο το δεντρο σας, τελειος ο μικρος, αλλα ακομα πιο τελεια τα μαγουλα του! Πεθαινω λεμε!!!:D

εγώ να δεις Νατάσα μου τι παθαίνω μόλις τον βλέπω , μόλις πλησιάζω τρομάζει το παιδί μιλάμε γιατί ξέρει ότι θα τον ρουφήξω.

Αλλά είναι πρόκληση δεν μπορώ...

χμμμ το εχουμε απο 3 μηνων μας το ειχαν φερει δωρο..ο Γρηγορης αρχισε να παιζει μαζι του δλδ να μαζευει μονος του τις μπαλες 9 μηνων ως τοτε τις μαζευα εγω και ειχα δεινοπαθησει..χαχα

Καπιια στιγμη χασαμε μπαλες και εκανε τον κακο χαμο και τελικα εβγαλα τις μπαλες απο αυτη τη γνωστη ροδα που ταιριαζουν και τις συμπληρωσα.

Επαιξε πολυ μαζι του η αληθεια ειναι αλλα τωρα πια περναει του ριχνει ενα πατημα μαζευει τις μπαλες( οταν εχει κεφια για συμμαζεμα) και συνεχιζει προς αλλους στοχους πιο καταστροφικους :lol:

κριμα και νομιζα οτι μονο εγω και ο αντρας μου ειμαστε εξυπνοι!!!! και εμεις αγοραζουμε καθε φορά τη ροδα για να συμπληρωνουμε μπαλες!!! Γιατι βρε Ριτα το σκεφτηκατε και εσεις;;; Μας χαλασατε την ανακάλυψη

Διαφημίσεις

Ριτα να ζησετε ΟΛΗ την υπολοιπη ζωή σας με πολλή πολλή ευτυχια και πολλή αγαπη. Να καμαρωνετε το Γρηγορακη σας.

Εγω βρε κοριτσια που εδω και πολλά χρονια νηστευω Τεταρη και Παρασκευή να σας πω την αμαρτια μου εχει τυχει να μη νηστεψω το ''αλλο'' καποιες φορες .....

Βρε Μαρινα λες να φταιει που εχουμε την ιδια παιδιατρο και ειναι τα παιδακια μας μινιον ;;;;;; Καλά εμεις σας τρωμε ειμαστε 10100.

Καλά σε λιγο φευγω για ψωνια μετα απο τόσους μηνες!!! Α και θα οδηγησω κιολας μετα απο τοσους μηνες. Με περιμενει και το καινουργιο αυτοκινητο

Δεν σας προλαβαίνω πια κορίτσια, δεν σας προλαβάινω!!!!!!!

Ριτάκι να ζήσετε χίλια χρόνια ευτυχίας και γαλήνης με τον αντρούλη σου. Χρόνια πολλά και για την αδερφούλα σου.

Stone καλά τα μελομακάρονα τελικά; Εγώ φέτος δεν θα φτιάξω. Λέω να αγοράσω για να ζήσουν και οι ζαχαροπλάστες. Περαστικά και στον μικρό σου.

Lazarenia περαστικά και στην κούκλα σου. Πότε φεύγεις για Αθήνα;

Πάω να προσπαθήσω.......να φτιάξω το σπιτάκι. Φιλιά. Τα λέμε μετά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά σε λιγο φευγω για ψωνια μετα απο τόσους μηνες!!! Α και θα οδηγησω κιολας μετα απο τοσους μηνες. Με περιμενει και το καινουργιο αυτοκινητο

Καλές αγορές μας. Πές μας μετά τι ψώνισες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε...βρε ... δεν είπαμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί;;;;;!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Βατραχάκι.... και εσύ τέκνον Βρούτε;;;;!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Εμείς με τις συσπάσεις κτλπ...ούτε με το κυάλι πια.... έχω ξεχάσει και πότε ήταν η τελευταία φορά, όχι τίποτα άλλο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εντωμεταξύ οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ δεν θυμάμαι ποια κοπέλα πρέπει να βάλει σταγόνες, εμείς τώρα τελευταία που είχε ένα χαζοερεθισμό και έπρεπε να βάλουμε ορό, πρώτα έκανα ότι έβαζα εγώ, μετά ο μπαμπάς της και μετά καθόταν να της βάλουμε...:roll::roll::roll: Θέλει λίγο διπλωματία πάντως.,.

Λαζαρένια περαστικά σας.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

sardelaki μου τέλειο είναι και πρωτότυπο αλλά πως να το κάνω εγώ που είμαι σκράπας απο χειροτεχνίες.

κάτι σε πιο αγοράστο;;;;

Το ξέρω είμαι άχρηστη μάνα ....

Δεν με βλέπω για πολύ ακόμα να κάθομαι παρέα σας, μου έχει κλείσει 2 φορές τον υπολογιστή το σκατό μου και όσο με βλέπει έπεται και συνέχεια. Είναι και ολόκληρη γκουμούτζα πανάθεμά το ο σκληρός δίσκος , δεν μπορεί να αντισταθεί το καημενάκι.

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω ένα Laptop.

Αη Βασίλη Halooo που είσαι με ακούς;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...