Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε έκανα να "γελλάσεις" Μαρίνα μου? χαχαχαχα!

Καλημεραααααα! Τι ωραία μέρα έχει... πήγα την Σοφία με τα πόδια παιδικό... πήραμε και την Λόλα βόλτα και ήθελε να την βάλουμε μέσα για να την δείξει στους συμμαθητές της!

Εσείς τι κάνετε? Τι νέα έχουμε? Από αρρωστούλικα πώς είμαστε?

Γειτονάκι πήγε ο Χρήστος σχολείο σήμερα?

mrdIp3.png

Καλημερααααα

υπεροχη μερα σημερα αλλα οχι για πολυ μιας και το ΣΚ αναμενεται βροχερο ...εμεις με τον Αλεξανδρο ξεκιναμε τις γυρες και παμε για εξωτερικες δουλειες ..

ο Χρηστος σχολειο σημερα μιας και ο καιρος τον διεψευσε και τελικως δεν βρεχει σημερα οποτε καθε κατεργαρης στον παγκο του..

Εχει μαθει και τις μερες και καθε πρωι με ρωταει τι μερα ειναι ??παμε σχολειο σημερα ?

Πολλα φιλια ...

Μητσος ο νταλικερης!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααα!

Κοπελιες το διαλυσαμε το θεματακι ή ειναι η ιδεα μου ;;:tongue::tongue:

Λοιπον τι κανουν τα ζουζουνια σας;Για πειτε κανα νεο.Γιατι αμα αρχισω παλι εγω, θα με κακοχαραχτηρισετε ως ξενερωτη που δε συμμετεχω στα πικαντικα!:rolleyes::rolleyes:

Τωρα βεβαια δεν μπορω να μην πω οτι η Κικη παρεξηγηθηκε αδικα με το ανεκδοτακι!Καλε μια κουβεντουλα ηθελε ο ανθρωπος με τη συζυγο ,τι αλλο;χαχαχα!!

Εμεις ειμαστε καλα!

Εχουμε τις διαφωνιες μας για τα μπουφαν και τις καλτσες που θα φορεσει αλλα οπως ειπα και στο fb με συνοπτικες και πανω απο ολα δημοκρατικες(χεχε) διαδικασιες το θεμα λυνεται!

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλά... μιλάμε για ΤΗΝ ντροπή!

όχι απλά βαρέσαμε διάλυση, αλλά μας πέρασε μέχρι και ο "Δεκέμβριος 2008"!

απαπαπαπα.....

πού είστε ωρέ?????

Ρίτα, εσύ ακολουθείς "δημοκρατικές" διαδικασίες με το ντύσιμο του Γρ., εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά σε αυτό το θέμα! Την αφήνω και φοράει ό,τι θέλει! Ροζ φόρμα, με πορτοκαλί μπλούζα, γκρι μπουφανάκι, άσπρες κάλτσες με καρδούλες... φύγαμε το πρωί με την ομπρέλα, την οποία στον γυρισμό την άνοιξε κιόλας (για τον ήλιο!!!!).

Ο βασιλιάς καρνάβαλος υπάρχει! Κυκλοφορεί ανάμεσα μας και τον λένε Σοφία!

mrdIp3.png

Κοιτα να δεις απο πολυ μικρος που ηταν και αντιδρουσε για ρουχα παντα εφαρμοζα το συστημα ''σου δινω 2 επιλογες και διαλεξε'' και ετσι και αποφευγαμε τις κοντρες και ο ιδιος ενιωθε οτι αποφασιζει.

Επειδη ομως ειναι πολυ ισχυρογνωμων σαν παιδι και πλεον μας ταπωνει και κανονικοτατα οταν θελει να κανει κατι που εμεις δε θελουμε εχουμε αποφασισει πλεον να ειμαστε αυστηροτατοι στα ορια που του θετουμε.

Και γενικως και στο σχολειο μας ελεγαν οτι απο ηλικιες 3 ετων και πανω τα ορια ειναι απαραιτητα για το χαραχτηρα τους.Οποτε οσο και να με κουραζει ωρες-ωρες να διαφωνω μαζι του πλεον δεν ενδιδω,χωρις να φωναζω επιμενω σε αυτο που θα του πω και νομιζω οτι περνει γραμμη πλεον πολυ πιο ευκολα ποτε σοβαρολογω και ποτε οχι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και ο λογος που κυριως το αποφασισαμε αυτο ειναι οτι μια μερα ενω ενδωσαμε να κανει κατι που ηθελε και ενω ο μπαμπας του του εξηγουσε ''ναι αλλα τελευταια φορα ,αυριο θα κανεις ....''

Χαμογελασε ειρωνικα και ειπε..''ναι αλλα εγω θα νικησω''

Ε εκτοτε ειπαμε οτι αυτη η χειριστικη συμπεριφορα ειναι πλεον συνειδητοτατη και πρεπει να του κοπει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η αδερφή μου που έχει μεγάλη εμπειρία με παιδιά αυτής της ηλικίας μου έχει πει οτι πρέπει να τα αφήνουμε να φοράνε ό,τι θέλουνε (αρκεί φυσικά να μην είναι ακατάλληλα για την εποχή) γιατί δεν έχουν πολλούς τομείς για να είναι ανεξάρτητα, μόνο το ντύσιμο και το φαγητό. Γι'αυτό και το βλασταράκι μου φοράει άλλα αντί άλλων καθημερινά! Σήμερα έφυγε με φόρεμα αμάνικο και ζακετάκι και καλσόν και γύρισε με φόρεμα αμάνικο, χωρίς ζακετάκι και καλσόν, όλα βαμμένα πορτοκαλί! Γίνεται μάχη όμως για να ντυθεί πρέπει να είναι ανοιχτή η τηλεόραση, να την ντύσω εγώ και όχι κάποιος άλλος, και να την απειλώ οτι θα κλείσω τα σουπερ ζωάκια π.χ. Δεν είμαστε παράδειγμα προς μίμηση...:|

Όσο για αρρώστιες ευτυχώς μια ελαφριά μύξα που είχε ο μπέμπης από το μαιευτήριο του πέρασε με μια δυο μέρες ορό και ρούφηγμα και κάτι αντίστοιχο που περιτριγυρίζει την Κάτια το αντιμετωπίζω με καραμέλες με βιταμίνες από το φαρμακείο ή μια πολυβιταμίνη για παιδιά για τον χειμώνα. Για το αντιγριππικό ποιές θα κάνετε; η παιδίατρος μου είπε να κάνει η Κάτια για να προστατευτεί η ίδια και ο μικρός.

Ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρώ dvd με τον Κλίφορντ, το κόκκινο σκυλί; δύο που έχω ήταν σε εφημερίδα, αλλά λέω μήπως μπορώ να το βρώ ανεξάρτητα..

Να σας πω και για το τσίρκο aquaticο στον Άλιμο που πήγε με τον μπαμπά της, πέρασε καλά αλλά δεν πρέπει να της εκανε φοβερή εντύπωση γιατί δεν μου το αναφέρει καθόλου. Είχε και 25 Ευρώ το εισιτήριο... Αντιθέτως, μια θεατρική παράσταση που είχαμε δει πέρυσι ξαφνικά τη θυμήθηκε σήμερα!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ασε sun sun μου ο γρ. παραεινε ανεξαρτητος !Δεν μπορεις να φανταστεις τι νομιζει οτι μπορει να κανει μονος του...:tongue:

Πως πας με το μπεμπακι για πες νεα!

Η κατια σου τι κανει;τι λεει για το αδελφακι της;Παει κανονικα σχολειο ε;

25 ευρω το ατομο το τσιρκο ε;Και το εβλεπα προχθες σε μια αφισα και ελεγα αραγε θα του αρεσε;Αλλα δε μου πολυαρεσει εμενα η ιδεα του τσιρκου και τωρα που μου ειπες και το ποσον το αφηνω εντελως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, τι κάνετε; Πως είστε; Που είστε καλέ;

Πως περάσατε το ΣΚ; Υπάρχουν αρρωστούλικα και αν ναι ελπίζω να είσαστε καλύτερα σήμερα.

Καλέ πως χειμώνιασε έτσι ξαφνικά; Το πρωί έδωσα το μπουφανάκι στο γιό μου και μου το πετάει κάτω λέγοντας « δεν το θέλω μαμά , φοράω αρκετά ρούχα» και με το που βγάζει έξω το πόδι του γυρνάει πάλι μέσα στο σπίτι και μου λέει « γιατί δεν μου έβαλες το μπουφάν μαμά αφού κάνει τόσο κρύο;» είναι και εγωιστής βλέπετε δεν θέλει να παραδεχτεί τίποτα.

Κατά τ’αλλα είμαστε καλά, ο μικρός λίγο καλύτερα αλλά ο μεγάλος δεν έχει σταματήσει να βήχει. Εγώ πάλι ξύπνησα με τρομερό πονόλαιμο και καταρροή. Γραφικότατα νέα το ξέρω αλλά τι να πω , δεν έχω και κάτι καινούργιο , ευελπιστώ μέχρι τα Χριστούγεννα να γίνει κάτι συνταρακτικό για να το γράψω.

Την Παρασκευή που πήγα στον παιδικό μου είπε η δ/ντρια πως είναι πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ ήσυχο σε σημείο που δεν πολυσυμμετέχει σε χορούς και τραγουδάκια αλλά ούτε έχει αναπτύξει ακόμα φιλίες, κάθεται περισσότερο μόνος του. Να ανησυχώ βρε κορίτσια , μήπως καταπιέζεται το παιδάκι μου;

ΣανΣαν τι κάνεις ; πως τα πάνε τα αδερφάκια ; όλα καλά; Η μικρούλα πως είναι με τον αδερφό της.

Άντε καλέ ελάτε , ξεκουκουλωθείτε από τις κουβέρτες και ελάτε να πούμε κανένα κούβεντος.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Sun sun να σου ζησει (νωρις νωρις ε):oops: .Συγνωμη αλλα υπηρχε προβλμα και δεν εμπαινα .Πως τα παει η μικρή? Πως βλέπει το νέο μελος?

Κικίτσα μου περαστικά σας.Τι να σου πω βρε κοριτσι μου .Σαν ιατρικό ανακοινωθέν εχουν γίνει τα ποστ σου.Ευχομαι να συνερθετε γρηγορα.Οσο για το μικρο σου να σου πω ότι και η δικια μου την πρωτη χρονια τουλαχιστον στην αρχη δεν πολυσυμετειχε στον σταθμό αλλα μετα πήρε φορα !

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά.

Εμαθε το ποιημα η μικρή (απορω πως!) και σημερα θα της ετοιμασω τη στολη της.

Εγώ δύσκολο το βλέπω να παρω αδεια για να τη δω αυριο αλλα θα παω στη γιορτη του σχολειου στις 27 και στις 28 θα ξανακαταθεσει στεφανι οποτε θα τη δω τοτε .

Το σ/κο γενικα ηρεμο.

Παρασκευη βγήκα αγορα με την κόρη μου και της πηρα και παλι παπουτσια .Δεν ξερω τι εγινε αλλα αλλαξε νουμερο μεσα σε ένα μηνα.

Μετα πήγαμε στον παιδοτοπο μετα από πολύ παρακαλι γιατι δεν ειχα ορεξη.

Της λεεω καλα βρε παιδακι μου εσυ θα παιζεις εγω τι θα κανω?

Και η απαντης «θα βγαινεις εξω να καπνιζεις τσιγαρο».:shock:

Τι προτυπο μαμας που ειμαι???

Χθες ειχαμε και γενεθλια οποτε παλι παιδοτοπος.Μια χαρα την εβγαλε η μικρη μου .

Εγώ να πω ότι ειμια καλα ψεματα θα πω.Με εχει πιάσει μια μελαγχολία και ένα χαζό σφήξιμο.Ολο ουφ και ουφ ειμια.Ωρες ωρες νιωθω ότι δεν μπορω να αναπνευσω.Συναιβησαν καποια στραβα αλλα όχι πια και τοσο ασχημα .Οπότε δεν μπορω να εξηγήσω που οφειλεται τοση μαυριλα.:cry::cry:

Αυτά εν ολιγοις τα νεα μας!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Κικίτσα μου περαστικά σας.Τι να σου πω βρε κοριτσι μου .Σαν ιατρικό ανακοινωθέν εχουν γίνει τα ποστ σου.

χα,χα ναι όντως Σουλίτσα κάπως έτσι ξεκίνησαν φέτος τα νέα μου , σαν ιατρικό ανακοινωθέν αλλά επιφυλάσσομαι όπως έγραψα και πιο πάνω πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα δείτε μια άλλη Κικο.:cool:

Έτσι για παρηγοριά σου λέω πως τη μαυρίλα αυτή τη νιώθω και εγώ αυτές τις μέρες και δε λέει να συνέλθω με τίποτα. Θέλω να πιστεύω πως είναι η μεταβατική περιόδος που έχει φέρει όλα αυτά τα πάνω κάτω και πως στη συνέχεια θα διορθωθούν τα πράγματα.

Με το καλό να καμαρώσεις τη κορούλα σου στις γιορτές που έρχονται γιατί πραγματικά αυτές οι στιγμές θεωρώ πως είναι μοναδικές.

Κορίτσια ξαναμπήκα γιατί θέλω να σχολιάσω τα νέα σας.

Μου πήρε αρκετή ώρα να σας διαβάσω αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα.

λοιπόν ξεκινάμε με:

καλέ τι κάνετε; που είστε; είπαμε έχει κρύο αλλά απο την Παρασκευή δεν έχετε σηκωθεί απο το κρεβάτι; Έλεος!!! θα έρθω μία μία να σας σηκώσω εγώ.

Πετρούλα αύριο έχει γενέθλια ο Μητσάκος ;

Γεια σας!!

Χαχαχα κικιτσα γανιασες...πολυ γελασα!

Εμεις καλα.Τον συζυγο ειχα αρρωστο οπως σας ειπα με πολυ πυρετο και εξαγωγες αλλα ειναι σχεδον καλα τωρα.Ο μικρος και εγω καλα κρατιομαστε και ελπιζω να συνεχισουμε γιατι εχουμε και δραστηριοτητες και εκδρομες και παρελασεις αυτη και την αλλη εβδομαδα.

Εσεις απο οτι διαβαζω πεσμενες..ελατε μην πεφτουμε!!!

Ολα καλα ειναι !!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...