Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;

πως τα παιδάκια σήμερα τα αρρωστούλικα;

Πικουλίνα πως πάτε; έπεσε ο πυρετός;

Πετρούλα εσείς;

Αρμάκι εσείς;

εμείς είμαστε σταθεροί με μια μικρή βελτίωση του μεγάλου.

κυρα ΠανΜαρ μόνο τα ανεκδοτάκια σου αρέσανε, το ποιημάτακι δηλαδή που σου αφιέρωσα δεν είχε νόημα για 'σένα;:cry:, με πληγώνεις .

οι υπόλοιπες που είσαστε καλέ;

α να πω και ένα γραφικό που δεν έχω πει μέχρι στιγμής. χθες το πρωί που πήγα τον μικρό στο παιδικό μου είπε η δασκάλα ότι είναι πολύ καλό παιδάκι και ζωγραφίζει πολύ ωραία σε σχέση με την ηλικία του. Τέλος έχει πολλές μύξες... Εμένα όμως γιατί μου βγάζει τη ψυχή μέχρι να πάμε στο σχολείο οέο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα...

συσκεπτονται τα αφεντικα οποτε να μαι και εγω!!!

Εμας τα παιδια ειναι καλα αν και ο χρηστος σπιτι μιας και σημερα βαριοταν να παει και αρχισε να χτυπιεται στα πατωματα ουτε αυριο λεει θα παει γιατι θα βρεχει ..γκρ..αυριο ομως θα ειμαι σπιτι οποτε δεν εχει ελπιδες...Απο Δευτερα αλλαζω και ωραριο για να μην μας κανει τσαχπινιες ο υιος...

Εγω ειμαι χαλια ομως ...εχω φωνη σαν τον μητσο τον νταλικερη και γενικως ειμαι ενα χαλι ....

Κικο εγω το καταλαβα οοολα τα ανεκδοτα !!!ειδες ειδες πιανω "πουλια"στον αερα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα, ο Χρηστος ξερει και τι θερμοκρασια θα εχει αυριο;; Σε τι κατασταση θα τη βρεις τη μανα λές;;;

Κικη, το χαλας σε βλεπω να πετας στα σκουπιδια το τιτλο της γραφικής. Η δασκαλα σου ειπε για τις μυξες;;; Μπραβο στο αγορι σου.

Εμεις ευτυχως καλα απο χθες το απογευμα!!!

κυρα ΠανΜαρ μόνο τα ανεκδοτάκια σου αρέσανε, το ποιημάτακι δηλαδή που σου αφιέρωσα δεν είχε νόημα για 'σένα;:cry:, με πληγώνεις .

έχεις δίκιο Κίκο μου... ξέχασα να σε ευχαριστήσω και να σου πω ότι ειδικά με την ρίμα "ΠανΜαρ - φαρφαρ" εντυπωσιάστικα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ι

"εμείς"? ποιους εννοείς? εσένα και τον γιόκα σου? :tongue: ή ήσουν κι εσύ άρρωστη και δεν μας το είχες πει...?

μπράβο σααααας! σιδερένιοι!

mrdIp3.png

"εμείς"? ποιους εννοείς? εσένα και τον γιόκα σου? :tongue: ή ήσουν κι εσύ άρρωστη και δεν μας το είχες πει...?

μπράβο σααααας! σιδερένιοι!

Εγω και ο γιος μου!!!!!!!!!!!!!! Ζηλευεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;:o:o:o:o:o:o

έχεις δίκιο Κίκο μου... ξέχασα να σε ευχαριστήσω και να σου πω ότι ειδικά με την ρίμα "ΠανΜαρ - φαρφαρ" εντυπωσιάστικα!

χα,χα σε έπιασα μαντάμ αλλά συγχωρώ το ορθογραφικό σου λάθος γιατί είσαι επηρεασμένη απο το ποίημά μου. Βέβαια γράψε και εσύ 1000 φορές όπως και η Μαρίνα σωστά τη λέξη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.χιχιχιχι

χα,χα σε έπιασα μαντάμ αλλά συγχωρώ το ορθογραφικό σου λάθος γιατί είσαι επηρεασμένη απο το ποίημά μου. Βέβαια γράψε και εσύ 1000 φορές όπως και η Μαρίνα σωστά τη λέξη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.χιχιχιχι

Οχι βρε απλα τσεκαρει το γειτονακι μου αν ειστε σε εγρηγορση!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κικη, το χαλας σε βλεπω να πετας στα σκουπιδια το τιτλο της γραφικής. Η δασκαλα σου ειπε για τις μυξες;;; Μπραβο στο αγορι σου.

όχι Ντινάκι , δεν μου είπε η δασκάλα για τις μύξες αλλά έπρεπε να το κολλήσω κάπου για να γίνει το σχόλιό μου γραφικό.

άντε μπράβο που είσαστε καλά , πες σε εκείνη την κυρία ανάρρωση να έρθει και απο το σπίτι μας γιατί δεν αντέχουμε άλλο οικογενειακώς.

Διαφημίσεις

Οχι βρε απλα τσεκαρει το γειτονακι μου αν ειστε σε εγρηγορση!!!!

Ιωαννίτσα να σου ευχηθώ και πάλι να σας ζήσει ο Αλέξανδρος και να πω ότι την έχετε μια αλληλεγγύη τα γειτονάκια αλλά δεν θα είμαι επιεικής. Είπα 1000 φορές και το εννοώ.:tongue:

τώρα δεν κατάλαβα... με συγχωρείς ή να γράψω τιμωρία?

αλλά νομίζω πως οι χίλιες φορές είναι υπερβολή...

στην Μαρίνα το είπα γιατί το συγκεκριμένο λάθος (με το γελάω) το έχει κάνει επανειλημμένα!!!!

mrdIp3.png

όχι Ντινάκι , δεν μου είπε η δασκάλα για τις μύξες αλλά έπρεπε να το κολλήσω κάπου για να γίνει το σχόλιό μου γραφικό.

άντε μπράβο που είσαστε καλά , πες σε εκείνη την κυρία ανάρρωση να έρθει και απο το σπίτι μας γιατί δεν αντέχουμε άλλο οικογενειακώς.

λεω και εγω τι σας το ειπε, δεν το βλέπετε;;;

Ιωαννίτσα να σου ευχηθώ και πάλι να σας ζήσει ο Αλέξανδρος και να πω ότι την έχετε μια αλληλεγγύη τα γειτονάκια αλλά δεν θα είμαι επιεικής. Είπα 1000 φορές και το εννοώ.:tongue:

χαχαχαχαχα απίστευτη!!!!

Κυρα δασκαλα την εγραψες την τιμωρία καλέεε;;;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...