Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και πο εμένα..... και από εδώ

και για να ανέβουμε λιγάκι:

Το ζευγάρι ξαπλώνει στο κρεβάτι, η γυναίκα κλείνει το φως, ο άντρας όμως έχει διάθεση για... οπότε ανάβει το φως κ αρχίζει να χαϊδεύει κ να φιλάει την γυναίκα του.

Αυτή νυστάζει, δεν έχει όρεξη και για να τον σταματήσει του λέει:

- Αγάπη μου δεν μπορώ απόψε. Αύριο θα πάω στο γυναικολόγο, και κλείνει ξανά το φως.

Ο άντρας όμως όσο κ να προσπαθεί δε μπορεί να κοιμηθεί... Αλλιώς το είχε προγραμματίσει.

Οπότε γυρνάει κ την ρωτάει:

- Δε μου λες αγάπη μου, μήπως θα πας κ στον οδοντίατρο αύριο;

:confused::confused::confused::confused:

xaxaxa Κικη ωραια τα ανεκδοτα!!Η σημερινη οξυδερκεια μου ομως δε βοηθαει για τα κατανοησω το πρωτο ανεκδοτακι.......

ούτε η δικιά μου ...... :confused::confused:

Τωρα πως να σε βοηθήσω εισαι και μικρο κοριτσακι και ειναι και λιγο ακαταλληλο.

Για να δούμε!

Ο γυναικολόγος εξετάζει μια συγκεκριμένη "οπή" του σώματός μας απαραίτητη για τη σεξουαλικη πράξη(ενίοτε)

Μπράβο ρε Σούλα. Μας έκανες και το καταλάβαμε :P:p:p:p Μην σε ξαναχάσουμε ρε κοπέλα μου για τόσο πολύ. Καλά έχει γίνει η Ανδρεάνα ευγενικό παιδί και δεν σου αρέσει;

Πετρούλα τι κουβέντες ήταν αυτές για τις νυφούλες σου; Δεν θέλεις την Αλεξάνδρα για νυφούλα;; :P:p:p Το ξέρεις ότι ακόμα θυμάται, καλά τον Αναστάση, αλλά και το Δημητράκη και εσένα και το Χρ.;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να αφησουμε τα πιπερατα τωρα γιατι βλέπω να γινεται η παρεξηγηση...:tongue:

Συμπεθερουλα μου γλυκια εγραψα οι παρουσες εξαιρουνται και δε συμπεριλαμβανονται στα ευτραπελα με τις νυφες!!Τα κοριτσακια σας θα τα εχω κορωνα στο κεφαλι μου!!!!!!!!!!!!

Κι εμεις σας θυμομαστε και μαλιστα ταπαιχνιδακια σας τα εχουμε σε μεγαλη υπόληψη και σας αναφερουμε καθε φορα που κανουμε ανασκαφες στο παιχνιδόκουτο!!Γενικα προσπαθω να του υπενθυμιζω καταστασεις απο το παρελθον και φαινεται να εχει καλή μνημη!!!

Ευτυχως Ιωαννα μου τα μεγαλα πνευματα συναντωνται!!!Οι απο πανου κυριες ειναι υπερσεξουαλες ή σηκωνονται με μονιμη εγνοια τα...Πτηνα!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευτυχως Ιωαννα μου τα μεγαλα πνευματα συναντωνται!!!Οι απο πανου κυριες ειναι υπερσεξουαλες ή σηκωνονται με μονιμη εγνοια τα...Πτηνα!!!!!!![/quote

Α αυτό σηκωνει παρεξήγηση .Κικηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι????

Εγώ φταίω βρε που προσφέρθηκα να βοηθησω. Τσ τσ!

Ιωαννα μου δεν με πειραζει που ειναι ευγενικο το παιδι μου .

Απλά επειδη σκεφτεται οτι θα ζητησει συγνωμη και θα παραγραφει το αδικημα την κανει την ζημια της πιο αβιαστα.

Ιωαννα μου δεν με πειραζει που ειναι ευγενικο το παιδι μου .

Απλά επειδη σκεφτεται οτι θα ζητησει συγνωμη και θα παραγραφει το αδικημα την κανει την ζημια της πιο αβιαστα.

Ναι το κατάλαβα. Μην νομίζεις και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει. Και μια τιμωρία που και που δεν βλάπτει. Καμιά φορά της λέω: "Αυτό που έκανες δεν περνάει με ένα συγγνώμη και πρέπει να καθήσεις λίγο στο χαλάκι για να σκεφτείς καλά τι έκανες''. Το κάνει και μετά, όταν δηλαδή της πω ότι λήγει η τιμωρία -και όχι παραπάνω από 3', έρχεται ναζιάρικα και μου λέει: ''Να σου πω τώρα συγγνώμη;''

Ευτυχως Ιωαννα μου τα μεγαλα πνευματα συναντωνται!!!Οι απο πανου κυριες ειναι υπερσεξουαλες ή σηκωνονται με μονιμη εγνοια τα...Πτηνα!!!!!!![/quote
Α αυτό σηκωνει παρεξήγηση .Κικηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι????

Χαχα, Σουλίτσα εδώ είμαι παρούσα. Βαστήξου πάνω μου τώρα: λοιπόν Κύριε πρόεδρε κύριοι ένορκοι, δεν δεχόμεθα τον τίτλο υπερσεξουάλες μόνο και μόνο από ένα σεμνότυφο ανεκδοτάκι το οποίο και καταλάβαμε δίχως να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Κλείνοντας θέλω να πω πως δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις παρα μόνο πονηρά μυαλά. Χιχι

Αναμένω την ετυμηγορία.

Σούλίτσα , πως σου φάνηκα; Είμαι καλή δικηγόρος υπεράσπισης;

Διαφημίσεις

Κλείνοντας θέλω να πω πως δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις παρα μόνο πονηρά μυαλά. Χιχι[/font][/color]

Αναμένω την ετυμηγορία

Αφού δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις αλλά μόνο πονηρά μυαλά, όπως είπες, για πες τι εννοείς με το ανεκδοτάκι σου.;);)

Αφού δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις αλλά μόνο πονηρά μυαλά, όπως είπες, για πες τι εννοείς με το ανεκδοτάκι σου.;);)

Καλέ είναι ξεκάθαρο το νόημα του ανεκδότου.

Η σύζυγος αρνείται να ενδώσει το κάτω μέρος του σώματός της στο σύζυγο με την πρόφαση ότι έχει ραντεβού με το γυναικολόγο

Και ο σύζυγος αναρωτιέται αν διαθέτει τουλάχιστον το πάνω μέρος του σώματός της και συγκεκριμένα το στόμα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι δυό τους κουβεντούλα . :tongue::tongue::tongue:

Χτες ηταν καλύτερα!!Του εδωσα ενα σιροπάκι και κτ του εκανα και κτ γιατροσοφια...τον περδικωσα!!!!!!
Mμμμμμμμμμ! Τίποτα βεντούζες εννοεί καλέ η κοπέλα!

Καλησπέρααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

kiko, πες μου σε παρακαλώ, νέα επεισόδια δείχνει;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ή επαναλήψεις;;;;

Ρε Φιλακι γιατι κολλάς;;Βλέπεις εγχειρηση ανοιχτης καρδιας με την καρδια να παλλεται???Τα αλλα τι τα θες....????:P:p

Μα πως μπορειτε???

Τον βεντουζαρισα Φιλακι, σωστα υπέθεσες!!!

Κικη δε μας πειθεις!!!!

Διαφημίσεις

kiko, πες μου σε παρακαλώ, νέα επεισόδια δείχνει;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ή επαναλήψεις;;;;

ξεκίνησε ο 7ος κύκλος Φιλάκι και τα περιστατικά έχουν περισσότερο σασπένς. Χθες έδειξε μία κρανιοτομή , μιλάμε μούρλια.:tongue:

Καλησπέρα τι μου κάνετε? Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να γράψω, αλλά μου έβαλε τιμωρία η δασκάλα 1000 φορές το ρήμα γεΛάω σε όλα τα πρόσωπα, καταλαβαίνετε τρέχουμεεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!

Πως ειστε σημερα;;Ειχαν καμια βελτιωση τα πιτσιρικια μας;;

Βρε Μαρινα μου χειρόγραφη ειναι η τιμωρια?? εχω ενα κολπάκι να σου πω με τον Η/Υ αλλα δε στο λέω εδω, μη μας παρει χαμπαρι η κυρα δασκαλα η οποία παρεμπιπτόντως τελευταια τα εριξε πολύυυυ στον κοκορα!!!Παλια πρωτη και καλύτερη μας καλημεριζε!!

Καλημέραααααα!

Πετρούλα, δεν τα έριξα στον κόκορα, απλά από χθες το πρωί δεν είχα ίντερνετ...

Μια μέρα κι εγώ δεν μπορούσα να μπω και βρήκατε και γράψατε τρεις σελίδες πράγματα!

Αλλά τα ανεκδοτάκια σούπερ!!!!!!

(εγώ τα κατάλαβα όλα...)

Μαρίνα τελείωσες με την τιμωρία σου?

Άντε... πάω μια βόλτα κι από το φατσοβιβλίο... (φαντάζομαι θα έχετε γράψει κι εκεί... ουουουου)

φιλάκια για την ώρα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...