Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα.

Ξέρω σας έλειψα πολύ ε?????:tongue:

Φυσικά δεν έχω διαβάσει και πολλά αλλά θα το παλέψω από εδώ και πέρα.

Να ευχηθώ στην Ιωάννα μας .Να σου ζήσει κουκλίτσα μου το παλικαράκι σου.Να είναι παντα γερος και καλοτυχος.Ειναι απιστευτα ομορφος αλλα ειπαμε ιδιος η μαμα.

Τα δικα μας νεα μμμ ετσι και ετσι.Ειμαι σε μια κατασταση να παθω τωρα την καταθλιψη ή μετα!!

Που θα πει όμως θα στρωσουν τα πραγματα.

Η μικρη μου μια χαρα στον παιδικο τα παει τελεια πλεον .

Το μονο «κακό» είναι η υπερβολίκη ευγενια .Απο τοτε που εμαθε το «συγνωμη « και «με συγχωρείς» και όλα τα συναφη μας εχει ταραξει στην σκανδαλια .Πεταει και ένα συγνωμη μετα και όλα καλα.

Αντε παω να δουλεψω γιατι γινεται ο χαμος.

Θα επανερθω όμως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικά στον Χρ.άκι σου... μήπως δεν το ταϊζεις καλά τον τελευταίο καιρό το παιδί? πρόσεξε λίγο και το ντύσιμό του τώρα που αρχίσαν τα κρύα... και να μην ξεσκεπάζεται το βράδυ!

Κανω οτι μπορω βρε Μαρια μου, αλλα σαν μικρο παιδακι κι αυτος κανει τις ταρζανιες του στον υπνο!!!

εντάξει... τι να πω πια...

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CF%8E

και είχα πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω.... αλλά και η υπομονή έχει και τα όριά της!!!

χαχαχαχα εχεις βγει εκτος εαυτού ετσι;;;

Stone, ο Χρήστος πώς είναι; Έβηχε πάλι το βράδυ;;;; Κανονίστε να σας κολλήσει όλους..., προσοχή.

Χτες ηταν καλύτερα!!Του εδωσα ενα σιροπάκι και κτ του εκανα και κτ γιατροσοφια...τον περδικωσα!!!!!!

η Ναταλία μου ξεμπερδεύει τα μαλλιά μετά το λούσιμο!!!

Πέρα από την πλάκα, δεν τη χορταίνω!!!!!!! Δεν-τη-χορταίνωωωωω

Πωπω λατρευω τετοιες καταστασεις!!Τσίμπα, ζουπα, φιλα κι απο μενα λίγο!!!

Καλημέρααα!!!!!!

Πως ειμαστε σημερα??Ντινα, Κικη και Ελένη πως ειναι τα μικρα;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα καλώς ηρθες και πάλι!!!!

Μια χαρα το κοριτσακι μας με το σχολείο!!!Εσυ πως εισαι??Με τη δουλεια εισαι εξαγριωμενη??Ελα να μου κανεις παρεα...!!

Καλημέρα Πετρούλα μου.

Να κανουμε βρε κοριτσι παρεα.Αλλα θα σε νικήσω στη γκρίνια.Δεν την παλευω αλλο , εχω φορτωθεί τοσα πράγματα και δεν εχω καμμια ορεξη μα καμμια.

Το "πρόβλημά" μου παντως εινια γενικότερο.Μου φταινε ολα και εμ εχει παρει πολυ απο κατω!!!!!!!!!!!

Καλημέρα καλημέρα στο καφέ των Γονιών στις μανούλες των παιδιών. Καλημέρα, καλημέρα,καλημέρα.

Συγνώμη για τον πρόλογό μου αλλά είμαι με 3 ώρες ύπνο και ιδού τα αποτελέσματα, έχω πάθει και ένα κόλλημα με το Greys anatomy και μετά το τέλος της σειράς έχω τέτοια υπερένταση που θέλω να κάνω και εγώ μια εγχειρισούλα έτσι για να έρθω στα ίσια μου.

Σουλίτσα καλημέρα βρε κοπέλα μου , που είσαι εσύ , χαίρομαι που τα νέα σου είναι όλα καλά , όσο για το συγνώμη εγώ απαντώ στο γιό μου πως από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο και με κοιτάει καλά καλά.χιχι

Μαρινάκι εσύ μπορεί να σοκαρίστηκες αλλά εγώ γέλασα πολύ με τη περιγραφή σας στον οφθαλμίατρο. Να δούμε τη δική μας εμπειρία πως θα είναι όταν θα πάμε.

Φιλάκι συγχαρητήρια για το Ναταλάκι, ένας λόγος που θα ήθελα να κάνω κορίτσι είναι για να με απελευθερώνει αργότερα από το σίδερο , πάντως ήσουν ιδιαίτερα επιεικής μαζί της εγώ αν μου έκανε αυτή τη πρόταση θα της έλεγα σε 2 μήνες δεν θα το τράβαγα σε 2 χρόνια όπως εσύ.χιχιχι

Πετρούλα κάνει ταρζανιές ο Χρη; Αν ναι το βράδυ να τον πιάνεις από το χεράκι και να τον πηγαίνεις στο κρεβατάκι του, κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει.χιχι

Γιοβαννούλα ανέβηκες λίγο σήμερα; Βοήθησε λίγο η λάμψη του ήλιου;

Κυρα ΠανΜαρ κυρα ΠανΜαρ

Έχεις φύγει πάλι φαρφαρ;

Έλα να διαβάσεις τα νέα τα γραφικά

Και να δεις που ζούμε και εμείς με δανεικά.

Καλά μιλάμε πρέπει να ζωγράφισα έ; Έχετε ξαναδει τέτοια ομοιοκαταληξία όχι πείτε μου;

Ριτάκι & Πικουλινάκι που είστε;

Διαφημίσεις

και για να ανέβουμε λιγάκι:

Το ζευγάρι ξαπλώνει στο κρεβάτι, η γυναίκα κλείνει το φως, ο άντρας όμως έχει διάθεση για... οπότε ανάβει το φως κ αρχίζει να χαϊδεύει κ να φιλάει την γυναίκα του.

Αυτή νυστάζει, δεν έχει όρεξη και για να τον σταματήσει του λέει:

- Αγάπη μου δεν μπορώ απόψε. Αύριο θα πάω στο γυναικολόγο, και κλείνει ξανά το φως.

Ο άντρας όμως όσο κ να προσπαθεί δε μπορεί να κοιμηθεί... Αλλιώς το είχε προγραμματίσει.

Οπότε γυρνάει κ την ρωτάει:

- Δε μου λες αγάπη μου, μήπως θα πας κ στον οδοντίατρο αύριο;

Ένα ζευγάρι μετά την πρώτη του φορά, συζητάει ξαπλωμένο στο κρεβάτι.

- Θα σε λέω Εύα, λέει ο νεαρός.

- Γιατί Εύα; τον ρωτάει η κοπέλα.

- Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει εκείνος.

- Ωραία, και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η κοπέλα.

- Γιατί Peugeot; την ρωτάει.

- Γιατί είσαι ο 307ος!

Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα:

- Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος, μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας.

- Σιγά, λέει ο Έλληνας, τι μου είπες... Εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή!

- Μα αυτό δεν είναι δυνατόν, λέει ο Γερμανός.

- Θα σου το αποδείξω, λέει ο Έλληνας. Μήτσο, δώσε μου 500 ευρώ!

Μήτσος:

- Πάρε τα @ρχίδι@ μου!

Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά:

Το 20% ανάβει τσιγάρο..

Το 10% γυρίζει πλευρό.

Και το 70% γυρίζει σπίτι......................

Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά...

Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα???

Πελάτης: -Οχι μωρέ εντάξει....ψιλοβλέπεται!!!!!!!

xaxaxa Κικη ωραια τα ανεκδοτα!!Η σημερινη οξυδερκεια μου ομως δε βοηθαει για τα κατανοησω το πρωτο ανεκδοτακι.......

Τωρα πως να σε βοηθήσω εισαι και μικρο κοριτσακι και ειναι και λιγο ακαταλληλο.

Για να δούμε!

Ο γυναικολόγος εξετάζει μια συγκεκριμένη "οπή" του σώματός μας απαραίτητη για τη σεξουαλικη πράξη(ενίοτε)

Ο οδοντίατρος εξετάζει μια αλλη "οπή" του σωματός μας οχι απαραίτητη για σεξουαλικη πράξη αλλα μπορεί και πάλι ενίοτε να συμετέχει ενεργα.:oops::oops::oops:

Κατάλαβες ?????

Κικίτσα μου ωραία τα ανεκδοτάκια!

Διαφημίσεις

Α θυμήθηκα και ενα ανεκδοτακι Πετρούλα μήπως και σε βοηθήσω περισσοτερο.

Γυρναει σπίτι ο σύζυγος και λεει στη γυναικα του.

Γυναικα σημερα θα "το κανουμε " απο εκει που δεν το εχουμε ξανακανει.

Και η γυναικα "ωχ τα αυτακια μου"!!!!!!!!!!!!!!

· Κάθεται μια αλογόμυγα στην πλάτη ενός λυκόσκυλου

Ρωτάει απορημένη η αλογόμυγα

-Τι είσαι εσύ;

απαντάει εκείνος

-Λυκόσκυλο , ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μητέρα μου σκύλος.

... -Εσύ , τι είσαι; ρωτάει το λυκόσκυλο.

-Αλογόμυγα.

-Α καλά , οι δικοί σου το παρακανανε.....

Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό...

- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί...

Ο γιατρός

- Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή.

- Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!!

- Αααααα γεια σου !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...