Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτάκια όμορφα!

Κϊκο μου κρατήσου στο ύψος σου και εμείς και όλες μας, που πέραν της Πετρούλας, δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλό αυτό!

Σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο, είχα αγχωθεί πρέπει να παραδεχτώ και ο Γιώργος την αγνοούσε επειδικτικά και δεν έλεγε με τίποτα όσα του έδειχνε στον πίνακα και ακούω κάποια στιγμή που λέει σημείωσε 6 με ερωτηματικό, λέω από μέσα μου τι 6, 6 βαθμούς μυωπία???? Ευτυχώς ήταν όλα καλά, αλλά ο μικρός μας έφτυνε κανονικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα!Ελα ρε συ Μαρινα !!Εσκασα στα γελια με την περιγραφη!

Εμας παντως ο οφθαλμιατρος εγινε ο αγαπημενος γιατρος του γρηγορη.Το ποσο διασκεδασε με αυτη την εξεταση ,δε λεγεται!Αφου σκεφτομαι να τον πηγαινω που και που να ξεδινει αντι για παιδοτοπο...δεν εχει και αρρωστους εκει.Ουουου μια χαρα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι γελλάς καλέ, τα είδα όλα γιατί από την ώρα που άκουσα το 6 μέχρι που του έριξε τις σταγόνες, περιμέναμε το μισάωρο κλπ τα είχα παίξει!

Αααα σε αυτό τον παιδότοπο να πηγαίνετε μόνοι σας, δε θέλω να ξαναπάω! Αν και σε ένα χρόνο θα ξαναπάμε γιατί βρήκε υπερμετρωπία 2 και έπρεπε να έχει μέχρι 1,5 σε αυτή την ηλικία, δεν είναι όμως ανησυχητικό μου είπε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβάννα τώρα είδα το σχόλιό σου για την Πετρούλα! Χαχαχα μάλλον την έχω παρατρομάξει με την κόρη μου και σου λέει καλά την έχω τώρα χωρίς τίποτα περίεργες να τσιρίζουν από δίπλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γουστα!!!Ουστ-αααααπο' κει!!!!

Ο δικος μου βηχας εχει μαλακωσει αλλα απο χτες βηχει ο Χρ. και η κορυφωση γινεται στον υπνο.... :twisted::twisted:

ααααχ! πως μ'αρέσουν αυτά τα "παιχνίδια" με τις λέξεις....

το έχεις ψηλούλα μου!

περαστικά στον Χρ.άκι σου... μήπως δεν το ταϊζεις καλά τον τελευταίο καιρό το παιδί? πρόσεξε λίγο και το ντύσιμό του τώρα που αρχίσαν τα κρύα... και να μην ξεσκεπάζεται το βράδυ!

mrdIp3.png

Τρέχω με το σπίτι και τη δουλειά και η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερα :(:(.... θα σας τα πω όμως ιδιαιτέρως αυτά.

εεεεε! Γιοβάννα!!!! δεν θέλω τέτοια! για να ανέβουμε λίγο!!!!

mrdIp3.png

Σας απειλώ πως αν δεν βγείτε όλες μία μία θα ξεκινήσω να γράφω τα χθεσινά μας κατορθώματα και θα γίνω γραφική.χιχι

όχι βρε... πες μας! μας ενδιαφέρει πολύ! :tongue:

mrdIp3.png

Εγω μαλλον ειμαι μονη που η προοπτικη να τον παντρεψω δε με χαλαει :tongue:

κι εγώ! κι εγώ!

μαζί σου Ρίτα!!!!

ααααχ! δεν θα έρθει εκείνη η μέρα? θα κάνω ένα πάρτυ....

(μήπως γι αυτό τελικά οι γονείς θέλουν να καλούν και τους φίλους τους στους γάμους των παιδιών τους?)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Θα πέσεις σε κατάθλιψη για την Αλεξάνδρα και τη Μαριαλένα;;; τσ, τσ, τσ....

ουπς! παρεξηγήθηκε η μία συμπεθέρα!

δεν μπορώ να πω όμως... ένα δίκιο το έχεις Γιοβάννα μου!

mrdIp3.png

δεν είναι εδώ και το Φιλάκι...

να χαζολογήσουμε λιγάκι...

έχει βγει για ένα ποτάκι...

εκεί! στο ωραίο το μπαράκι...

(Κίκο! την πέτυχα την ομοιοκαταληξία ε? δεν έχεις παράπονο...)

άντε...καλό ξημέρωμα να έχουμε!

και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα (μικρά - μεγάλα)

mrdIp3.png

Αχ πανμαρ μου, μπράβο-μπράβο-μπράβο, τελευταία στιγμή πριν κοιμηθώ είπα ας ρίξω και μια ματιά στο καφέ κι αποζημιώθηκα η γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για το "γελλάω" της marinaς μας, καλά έκανες κι αναφέρθηκες, το κάνει επανειλημμένα, κάποιος έπρεπε να της μιλήσει, καλύτερα εμείς που είμαστε και φίλες της, marinaκι μου, σμουτς. πανμαρ μου, έγραψες τί να πω. Κι η kiko μας όμως. Χαίρομαι να σας διαβάζω βρε!

Stone, ο Χρήστος πώς είναι; Έβηχε πάλι το βράδυ;;;; Κανονίστε να σας κολλήσει όλους..., προσοχή.

Giovanna, εσύ τη ζήτησες την αλλαγή ή απλά στο ανακοίνωσαν; Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά.

pikoulini, συμφωνώ, κορίτσι μου, μαζί σου στις αποφάσεις σου! Καλά κάνεις.

Τα δικά μας νέα/εξελίξεις: το σημαντικότερο, η Ναταλία μου ξεμπερδεύει τα μαλλιά μετά το λούσιμο!!! Επίσης, στρώνει τραπέζι, βάζει πιρούνια, της δίνεις τη σαλάτα να την πάει στο τραπέζι, μετά βοηθάει στο μάζεμα κι άλλα τέτοια ωραία. Την έχω καταβρεί με την αγάπη μου. Μου ζήτησε ΚΑΙ να σιδερώσει!!!!!!! Α, της λέω, αφού μου δίνεις το δικαίωμα, έλα σε 2 χρόνια να σου μάθω κι ύστερα την πάτησες καημένη μου!!!...

Πέρα από την πλάκα, δεν τη χορταίνω!!!!!!! Δεν-τη-χορταίνωωωωω.

Επίσης, να πω πόοοοοοοοοοσο, μα πόσο υπέροχα περάσαμε προχτές, Κυριακή, που πήγαμε στα βαφτίσια της joa, του Αλέξανδρου δηλ. που είχε υπέροχο καιρό, κι είδαμε τον κούκλο νεοφώτιστο (ρε joa, τί κούκλος είναι αυτός, πωπωωωωωωωωωω) κι ύστερα με πανμαρ και marina συνεχίσαμε τη βόλτα ως το απόγευμα κι ήταν υπέροχα. Ε, δεν ήταν; Η marina είχε έρθει μόνο με το Γιώργο κι είπε κάτι κι έχει δίκιο, πόσο εύκολα κι ωραία είναι με ένα παιδί και μάλιστα με ένα τρίχρονο πλέον παιδί. Έχεις δίκιο marinaκι, είναι μια υπέροχη ηλικία αυτή κι όταν είναι ένα το παιδί τα πράγματα είναι σαφώς ευκολότερο και σαν γονιός......... απολαμβάαααααανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ. Σμουτς! Καληνύχτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...