Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, φύγαν για κούνιες, πάντα με το ποδήλατο, κι αρχίζω δουλίτσες, όσο για φαγητό, λέω, μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες! Σμουτς, θα τα λέμε! Πάω να κάνω ένα τσιγαράκι να πάρω ενέργεια και ξεκινάωωωωωω!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πάει... ερήμωσε το καφέ....

Κρύο σήμερα και βροχή...

Να χαιρόμαστε τον Αλέξανδρο του καφέ μας!!!!!!!!

Κίκοοοοοοοο πού είσαι βρε ψυχή? Πού χάθηκες? Όλα καλά? Μπες να μας πεις κανένα νέο και δεν θα σε ξαναπούμε γραφική!

mrdIp3.png

Παρούσα και εγώ.

Την καλησπέρα μου σε όλες και τις θερμές ευχές μου στο νεοφώτιστο του καφέ μας.

Ιωαννίτσα να σας ζήσει το Πολωνάκι να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του και εσείς πάντα δίπλα του.

Έχω χαθεί και μου έχετε λείψει αλλά τρέχω αρκετά εδώ στη δουλειά και μετά στο σπίτι δεν προλαβαίνω με την καμία όμως.

Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν σας κρύβω ότι ο χαρακτηρισμός γραφική μου έπεσε λίγο βαρύς και ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα όλο αυτό τον καιρό έτσι ώστε να επανέλθω με λιγότερο γραφικά νέα:

Λοιπόν έχουμε και λέμε το ΣΚ. Η μύξα άφθονη σε πράσινο χρώμα τώρα (έφυγε το διαυγές και κίτρινο), ο βήχας ακόμα πιο έντονος πλέον στυλ πουρόβηχα όχι τσιγαρόβηχα και αυτό που έκανε τη διαφορά είναι η αντιβίωση που πλέον έκανε την εμφάνισή της , οι μάσκες μπήκανε σε 2η μοίρα. Στο σχολείο ενώ είχαν βελτιωθεί κάπως τα πράγματα η σημερινή μέρα ήταν αρκετά δύσκολη, με φωνές , τσιρίδες και τη βροχή να μας ποτίζει και να κάνει λίγο πιο ρομαντικό το όλο θέαμα.

Νομίζω μετά από αυτές τις περιγραφές ο τίτλος της γραφικής θα πρέπει να στεφθεί αλλού έ κυρα ΠανΜαρ J ;;;; (σπόντα ήταν αυτή).

Συγχαρητήρια και για τα γεμιστά και στον τυχερό κουμπάρο που γεύτηκε αυτό το θεσπέσιο γεύμα.χιχι

Καλημερα!!!!

Κικηηη θα ερθουν και καλύτερες μερες!!!Οταν θα μαζευουμε εμεις τις μυξες απο τα πατωματα εσυ θα μας στελνεις μυξομάντηλα!!!:D:D:D

Μαρινα δε θα τους γινει η χαρη πες τους!!Ολη την αδεια σου θ ατην εξαντλήσεις σε ταξιδια αναψυχης και σε γουστα!!!Ουστ-αααααπο' κει!!!!

Φιλακι πως ειναι η μικρη;;Συνηλθε καπως;;

Περαστικα σε ολα τα παιδακια!!

Ο δικος μου βηχας εχει μαλακωσει αλλα απο χτες βηχει ο Χρ. και η κορυφωση γινεται στον υπνο.... :twisted::twisted:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Πάει το διαλύσαμε το καφέ :(:(:( Δεν πολυπρολαβαίνω πια ούτε και εγώ να μπαίνω. Τρέχω με το σπίτι και τη δουλειά και η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερα :(:(.... θα σας τα πω όμως ιδιαιτέρως αυτά.

Μαρίνα τι ατάκα είναι αυτή που σου είπαν; Ούτε για αστείο δεν το λες αυτό....:evil::evil: γκρρρρ

Φιλάκι όλα καλά με το Ναταλάκι; Ήταν κάτι περαστικό τελικά. Έτσι είναι, όσο μεγαλώνουν τα περνάνε όλα στο πόδι.

Κίκο μην αγχώνεσαι μωρέ. Όλα θα πάνε καλά. Και τα παιδιά έχουν και αυτά τα πάνω τους και τα κάτω τους. Εσύ πας κάθε μέρα με χαμόγελο στη δουλειά;;

Πετρούλα περαστικά και σε εσένα και στο Χρίστο. Ο Αναστάσης και ο Δημήτρης είναι καλά; Δέχομαι και εγώ περαστικά καθώς πονάει ο λαιμός μου και έχω καταρροή. Όσο όμως είναι καλά η Αλεξάνδρα όλα όλα ο.κ. Και ο βαφτιστήρας μου, ο Θανάσης μας, ξημερώθηκε Κυριακή στο νοσοκομείο με κρίση λαρυγγίτιδας.:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Περαστικα βρε Ιωαννα και σε σενα αλλα και στον μικρο σας!!

Τα μικρα ειναι καλά Δόξα τω Θεώ, ελπίζω να μην ειναι οι επόμενοι στη λιστα και να σταματησει εδω...

Ελπίζω να ειναι ολα καλά με σενα.Αλήθεια καπου ειχες αναφερει οτι αλλαζεις και αντικειμενο.Εχεις ξεκινησει με τα νεα καθηκοντα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα βρε κορίτσια μου , που είσαστε; Τώρα που ξεψάρωσα εγώ και βγήκα έξω σαν το σαλιγκάρι κουρνιάσατε εσείς μέσα;

Σας απειλώ πως αν δεν βγείτε όλες μία μία θα ξεκινήσω να γράφω τα χθεσινά μας κατορθώματα και θα γίνω γραφική.χιχι

Γιοβαννούλα σε νιώθω και εσύ στα down σου είσαι; Και εγώ βρε παιδί μου αυτό το Φθινόπωρο δεν με πηγαίνει και δεν το πηγαίνω με τίποτα, είναι αμοιβαία πάντως τα αισθήματα, συν του ότι δεν έχω προλάβει ακόμα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα και ήρθα σήμερα στη δουλειά με το λινό μου το παντελονάκι και μου φάνηκε πολύ δροσερό βρε παιδί μου. J

Μαρινάκι δεν έχω καταλάβει τι σου είπανε από τη δουλειά και σε στεναχωρήσανε;

Πετρούλα μου ήσουν άρρωστη και εσύ ; περαστικά και στο σύζυγο , κάντου εντριβές να πάρει τα πάνω του. Πρέπει να τους προσέχουμε τους πασσάδες μας.

Οι υπόλοιπες Ριτάκι, Ντελενάκι,Βατραχάκι και όσες ξέχασα που είστε;

Κικη , αν και ξεχασες να ρωτησεις τι κανω , εγω θα σταθω στο υψος μου (1,60 με το ζορι) και θα σου πω οτι μπορω να κανω παρεα μαζι σου ευχαριστως. Μπαινουμε αισιως στην 5 μερα με υψηλο πυρετο, οποτε καταλαβαινεις ψυχολογια. Λες να ειναι καλυτερα ολα αυτα που συζηταμε τωρα;;; ή τα προβλήματα που Θα συζηταμε οταν τους παντρεψουμε με τις νυφες που θα κανουμε;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κοριτσια!

Εγω μαλλον ειμαι μονη που η προοπτικη να τον παντρεψω δε με χαλαει :tongue:

Κικιτσα πες νεα μη φοβασαι δε σε λεμε γραφικη(πολύ)!!χαχα!

Περαστικα σε πετρουλα και Χριστο,γιοβαννα και μπουμπουκο και φυσικα στον Πανουλη.

Γιοβαννακι να μας πεις τι εχεις να το βγαλεις απο μεσα σου.

Ξεχασα κανεναν;

Τεσπα τα δικα μας νεα ειναι καλα.Πηγα και στο σταθμο εχθες σε συναντηση και εφυγα πολυ χαρουμενη.Παντα ακουγα καλα λογια και το γνωστο ποιηματακι που λενε σε ολους ''εχετε ενα χαρισματικο παιδι'' αλλα αυτη τη φορα ελειψαν τα ''αλλά...'' και μου επισημαναν οτι ειχαμε απολυτη βελτιωση και σε τομεις που περισυ τους ειχαν πεδεψει (φαγητο,παραλογα κτλ)και πραγματικα τους πιστεψα γιατι το ιδιο βλεπω και εγω.

Ειχαμε και κατι ευχαριστες εκπληξεις (σε σχεση με το σχολειο,μην παει αλλου το μυαλο σας)και ολα καλα, ολα ανθηρα!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη , αν και ξεχασες να ρωτησεις τι κανω , εγω θα σταθω στο υψος μου (1,60 με το ζορι) και θα σου πω οτι μπορω να κανω παρεα μαζι σου ευχαριστως. Μπαινουμε αισιως στην 5 μερα με υψηλο πυρετο, οποτε καταλαβαινεις ψυχολογια. Λες να ειναι καλυτερα ολα αυτα που συζηταμε τωρα;;; ή τα προβλήματα που Θα συζηταμε οταν τους παντρεψουμε με τις νυφες που θα κανουμε;;;

Χαχα, βρε Ντινάκι δεν σε μελέτησα εσένα γιατί διάβασα τα νέα σου πιο πάνω. Όλες σας παίζω μη νομίζετε , και ειλικρινά μη νιώθεις άσχημα για το ύψος σου, θα μου πεις μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή εγώ είμαι 1,83 (δεν πιστεύω να χαμογέλασε καμία με τις μετρήσεις μου) αλλά εγώ υστερώ αλλού, π.χ πειράζω αν δεν βρίσκω που υστερώ; χιχιχι

Περαστικά και στα ζουζούνια σου , φαντάζομαι πως περνάτε και εσείς δύσκολες μέρες με τον πυρετό. Μακάρι να περάσουν σύντομα όλες οι ιώσεις γιατί δεν αντέχω να τα βλέπω να ταλαιπωρούνται έτσι τα παιδάκια.

Τέλος να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη Ρίτα ότι δηλαδή δεν με χαλάει καθόλου η σκέψη ότι σε λίγα χρόνια θα παντρευτούν οι άντρες μου και εγώ θα έχω τη τύχη να πηγαίνω εκδρομούλες με τους συνταξιούχους . ζω και αναπνέω για αυτά τα χρόνια.χιχι

Χαχα, βρε Ντινάκι δεν σε μελέτησα εσένα γιατί διάβασα τα νέα σου πιο πάνω. Όλες σας παίζω μη νομίζετε , και ειλικρινά μη νιώθεις άσχημα για το ύψος σου, θα μου πεις μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή εγώ είμαι 1,83 (δεν πιστεύω να χαμογέλασε καμία με τις μετρήσεις μου) αλλά εγώ υστερώ αλλού, π.χ πειράζω αν δεν βρίσκω που υστερώ; χιχιχι

Περαστικά και στα ζουζούνια σου , φαντάζομαι πως περνάτε και εσείς δύσκολες μέρες με τον πυρετό. Μακάρι να περάσουν σύντομα όλες οι ιώσεις γιατί δεν αντέχω να τα βλέπω να ταλαιπωρούνται έτσι τα παιδάκια.

Τέλος να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη Ρίτα ότι δηλαδή δεν με χαλάει καθόλου η σκέψη ότι σε λίγα χρόνια θα παντρευτούν οι άντρες μου και εγώ θα έχω τη τύχη να πηγαίνω εκδρομούλες με τους συνταξιούχους . ζω και αναπνέω για αυτά τα χρόνια.χιχι

Το μεγεθος της γραμματοσειράς τυχαιο;;;; Δε νομιζω!!!!!! :D:D:D

Σωστο κι αυτο Ντινα αλλα καθε πραγμα στον καιρό του..Θα πέσω σε καταθλιψη αν σκεφτω κι αυτα!!!!

Θα πέσεις σε κατάθλιψη για την Αλεξάνδρα και τη Μαριαλένα;;; τσ, τσ, τσ....

Τέλος να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη Ρίτα ότι δηλαδή δεν με χαλάει καθόλου η σκέψη ότι σε λίγα χρόνια θα παντρευτούν οι άντρες μου και εγώ θα έχω τη τύχη να πηγαίνω εκδρομούλες με τους συνταξιούχους . ζω και αναπνέω για αυτά τα χρόνια.χιχι[/font][/color]

Αααα ωραία..... αισιόδοξο άτομο και εσύ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...