Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίζα εγώ έχω τέτοιο τηλέφωνο (ένα "πανάθλιο" samsung) και μέχρι να βρω άκρη απηύδησα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

android είναι το λογισμικό που τρέχει το τηλέφωνο κάτι σαν τον internet explorer πράγμα και δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά απο κει και έπειτα!!!!χεχεχε:cool: (όπως καταλαβαίνεις έχω εντρυφήσει στο θέμα :cool::cool:) Πάντως όντως δεν φαίνεται καθόλου καλά... εγώ στο φβ δεν μπορώ να δω φωτογραφίες και μέχρι να διαβάσω μου βγαίνουν τα μάτια!!!! Το μόνο καλό είναι ότι έχω βάλει το μεηλ μου και μου έρχονται ειδοποιήσεις απο τα μεηλ στο τηλέφωνο!;) Δυστυχώς οι γνώσεις μου φτάνουν ως εδώ!

Λέω να πάρω το κινητό μου και να πάω τρέχοντας στο Γερμανό!!!

marinάκι, τί έγινε;;;;;;;;;

Σπέραααααααα!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Σπιτι σημερα και χαλαρη και ανετη στον καναπε...

Μαρινακο μου ποιος σε πειραξε κουκλιτσα μου???να στειλω τον χρηστακο να καθαρισει!!!!ολα θα πανε καλα!!

Φιλακι και εγω πηρα ενα smart phone αλλα το χρησιμοποιω ως απλο κινητο ...οποτε δεν ξερω τι κανει !!!πρεπει καποια στιγμη να κατσω να το ψαξω..

Εμεις καλα..ο χρηστος σχολειο ,σημερα πανε πισινα και εγω με το μπομπιρακι μου..Με την βαπτιση ολα ετοιμα..το φορεμα θα το παρω σημερα και θα παω να παρω λιγο τουλι να βαλω στην πορτα και τελοςςςς..ηρθαν χθες οι μπομπο και ειναι πολυ ομορφες!!

το μονο που μας στεναχωρησε οτι ψοφησε η μπουμπου μας (το σκυλακι της μαμας μου)της εριξε φολα ο γειτονας...την ειχαμε 12 χρονια και εχω στεναχωρηθει πολυ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα,με το καλο!!! Κριμα το σκυλακι γμτ. Καλα δεν μπορω να καταλαβω ,πώς μπορουνε και το κανουνε!!!

Μπαινει η πεθερα στο σπιτι σημερα, ΄΄βρε κοριτσι μου, φαε λιγο, χαλια εχει γινει η μουρη σου΄΄΄ Ντοινγκ!!!!

''ευχαριστω για τα καλα σας λογια'' ηθελα να της παντησω!!!!:cool::cool::cool:

Κοριτσάκιαααα! Καλησπέρα! Αρρωστούλα κι η Ναταλία. 3 η ώρα το πρωί τη βρήκα με ένα 38,2. Δεν έχει ξανανεβάσει όλη μέρα πυρετό αλλά βήχει-βήχει-βήχει. Μάσκες λοιπόν, τί άλλο; O βήχας δε με νοιάζει, η δύσπνοια με απασχολεί όμως, να μην της το γυρίσει δηλ., μιας κι έχει ευαισθησία στα αναπνευστικά της... Τη νοσοκόμα έκανε ο μπαμπάς της, πήρε άδεια, αφού, εγώ, δεν έχω άλλο υπόλοιπο άδειας για φέτος...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πικουλίνα, τώρα που είναι αρρωστούλης ο Πανούλης σου, αναβάλλεται το πάρτυ αύριο? χιχιχι!

Φιλάκι, περαστικά στο Ναταλάκι...ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να σας δούμε την Κυριακή!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνα, τώρα που είναι αρρωστούλης ο Πανούλης σου, αναβάλλεται το πάρτυ αύριο? χιχιχι!

Φιλάκι, περαστικά στο Ναταλάκι...ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να σας δούμε την Κυριακή!

Και βεβαια οχι, θα γινει κανονικα το παρτυ . Σας περιμενουμε και στο τελος θα σας μοιρασει ο Παναγιωτης ιωσοδωρακια.

Μια δύσκολη μέρα και μια ακόμα πιο δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, όχι τίποτα άλλο την περίμενα για χαλαρή γιατί ο Χ. είχε άδεια και θα αναλάμβανε τα παιδιά πρωί και μεσημέρι, οπότε δε θα είχα το άγχος ποιός θα τα ετοιμάζει! Ως γνωστόν όμως, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελλάει! Τέσπα όλα καλά τώρα! Αυτό που με αποτελείωσε είναι ότι πήγα σήμερα μόνη μου με τα παιδιά κολυμβητήριο και είχαν με μισή ώρα διαφορά μάθημα, οπότε όσο εγώ έκανα με τη μικρή, είχα στο νου το Γιώργο μην το σκάσει! Ευτυχώς είναι καλό παιδί και δεν απομακρύνθηκε από την πισίνα που βρισκόμασταν! Μετά μέχρι να πλυθώ εγώ και η μικρή, είχε τελειώσει κι ο Γ. και άντε πάλι πλύνε, άλλαξε! Ήθελα να πάμε και σούπερ αλλά τελικά δεν την πάλεψα!

Περαστικά στο Ναταλάκι, ευτυχώς ο μπαμπάς έχει υπόλοιπο αδείας γιατί αλλιώς...Εμένα μου είπαν και το άλλο θεικό από τη δουλειά, άντε καλέ δε θα αρρωστήσουν τα παιδιά να πάρεις καμιά άδεια που έχεις πολύ υπόλοιπο???:mad::mad::mad: Ακόμα και για πλάκα που το είπαν φούντωσα λέμε, δεν το έπιασα καθόλου το χιουμοράκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμένα μου είπαν και το άλλο θεικό από τη δουλειά, άντε καλέ δε θα αρρωστήσουν τα παιδιά να πάρεις καμιά άδεια που έχεις πολύ υπόλοιπο???:mad::mad::mad: Ακόμα και για πλάκα που το είπαν φούντωσα λέμε, δεν το έπιασα καθόλου το χιουμοράκι!
Τί άνθρωποι είναι αυτοί, μου λες;;;;

Καλημέραααααα, καλό καιρό έχει, βολτίσα να πάμε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...