Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Μαρακι, το Σαββατο θα ερθετε στο πάρτυ;;;

Τσουχτρα, γιαυτο και εμενα δεν μου αρεσουν οι δημιουργιες σου και δεν προκειτε να μου αρεσουν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ναι αμέ! πολύ ευχαρίστως! τι ώρα? απογευματάκι φαντάζομαι... θα το κάνετε στο εξοχικό σας και φέτος? να βάλουμε μαγιώ?

τσούχτρα εγώ?????

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

για πρώτη φορά στην ζωή μου.... ντομάτες γεμιστές!!!!

κλαπ!κλαπ!κλαπ!κλαπ! (αυτό είναι το χειροκρότημα!)

Βραι Μαρακη μου δαιν οινε και τωσω φωβερω κατωρθωμα!!!

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε? Ευτυχώς γέλλασα με την ανεργία του Παναγιώτη γιατί κατά τα άλλα είναι από τις μέρες που δε θέλω να θυμάμαι, έχουμε πάλι θέματα και γι άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες, βλέπω από τη μια στιγμή στην άλλη να πρέπει να αλλάξω όλο μας τον προγραμματισμό και να βρω λύσεις για 10 θέματα ταυτόχρονα! Αχ τι σας λέω, τέσπα ας ελπίσουμε κι αυτή τη φορά να τη γλιτώσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!! Τι κανετέ;;;

Μαρίζα εγώ έχω τέτοιο τηλέφωνο (ένα "πανάθλιο" samsung) και μέχρι να βρω άκρη απηύδησα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

android είναι το λογισμικό που τρέχει το τηλέφωνο κάτι σαν τον internet explorer πράγμα και δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά απο κει και έπειτα!!!!χεχεχε:cool: (όπως καταλαβαίνεις έχω εντρυφήσει στο θέμα :cool::cool:) Πάντως όντως δεν φαίνεται καθόλου καλά... εγώ στο φβ δεν μπορώ να δω φωτογραφίες και μέχρι να διαβάσω μου βγαίνουν τα μάτια!!!! Το μόνο καλό είναι ότι έχω βάλει το μεηλ μου και μου έρχονται ειδοποιήσεις απο τα μεηλ στο τηλέφωνο!;) Δυστυχώς οι γνώσεις μου φτάνουν ως εδώ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

πω!πω! χιούμορ!!!!

αυτά τα αστειάκια τα κάναμε στο σχολείο!!!

μμμμμ.....

Εσεις που πηγατε σχολειο, γιατι εμεις που δεν πήγαμε .........

δεν ξερουμε να γραφουμε το εισαι

ειδες ομως τωρα το εμαθα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αααα! να σας πω και για τα γεμιστά μου... (όχι ότι σας ενδιαφέρει και πολύ, αλλά εγώ είμαι περήφανη!)

βγήκαν αρκετά συμπαθητικά για πρώτη φορά!

οι "κριτές" μου (ο πασάς μου και ο κουμπάρος) είπαν ότι ήταν πάρα πολύ νόστιμα, απλά το έχασα λίγο με το ρύζι!!! χαχαχα!

έβαλα παραπάνω απ'όσο έπρεπε και για να μην πάει χαμένο το έβαλα γύρω γύρω στο ταψί, οπότε ήπιε όλο το ζουμάκι τους...

κατά τ'αλλα ήταν πολύ ωραία! και το ρύζι δεν είχε λασπώσει, έβαλα και δυόσμο και κανελίτσα (όπως με είχαν συμβουλέψει οι "έμπειρες") και ήταν ωραιότατα!!!

την επόμενη φορά καλύτερα!!!!!

(θα σας φωνάξω να σας κάνω και το τραπέζι! χιχιχιχι!)

mrdIp3.png

Εσεις που πηγατε σχολειο, γιατι εμεις που δεν πήγαμε .........

δεν ξερουμε να γραφουμε το εισαι

ειδες ομως τωρα το εμαθα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εεε... πες το βρε παιδί μου ότι δεν πήγες σχολείο! Δεν θα σου ξαναπώ τίποτα τότε... Αν και κρίμα, γιατί απ'ότι φαίνεται θα ήσουν πολύ καλή μαθήτρια...:tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...