Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρέπει να ήταν πολύ ωραία Πετρούλα! Αλήθεια με πρωτοβουλία του Δημου έγινε αυτό το τμήμα με τα μικρά παιδιά και τους ενημέρωσαν στο σχολείο? Πόσες φορές την εβδομάδα θα πηγαίνετε? Κοίτα μήπως έχει και δίπλα τμήμα για μαμάδες για να εκμεταλλευτείς κι εσύ το χρόνο! Κάπου άκουσα εδώ στην Αθήνα ότι υπάρχουν τέτοιοι χώροι, όπου γυμνάζονται σε διπλανές αίθουσες και οι μαμάδες και τα πιτσιρίκια!

Πικουλίνα θα με σκάσεις? Άντε έλα να μου πεις ιδιαιτέρως γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι και αρχίζω να ανησυχώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

γραφειο σημερα και απο αυριο μεχρι την αλλη τεταρτη καααθομαι....τα μπουμπουκια μου ειναι ελαφρως καλυτερα και ετσι ο χρηστος υστερα απο απαιτηση της μανας μου ειναι στο σχολειο ,το μπεμπακι πολυ πολυ καλυτερα...

Δεν μπορω να μην σχολιασω την ποιοτικια φιλεναδα μας ...μαρινα αντε και στην επιδαυρο του χρονου το καλοκαιρι στον θεατρικο ιουλιο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι εδω!

Ενα 8ωρο ξεραθηκα, μου φτανει και μου περισσεύει!!!!

Μαριιιιιιιιιι ξεκινησε η επιχείρηση γεμιστες ντοματες????

Καλή επιτυχία ζουζουνα!!

Μαρινα υποψιαζομαι πως για ενα πτηνό τεραστίων διαστασεων σε κολλαει η Πικουλίνα..ξεχνιουνται αυτα βρε Μαρινα???

Φιλακια, να κανω ενα καφεδακι και καπου εδω θα ειμαι μεχρι να τον πιω.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Απεργία σήμερα και είμαι σπιτάκι μου. Αργότερα όμως θα πάω στο γραφείο γιατί έχει μαζευτεί δουλειά και από εβδομάδα αλλάζω και τμήμα και να μην αφήσω εκκρεμότητες.....

Joa πήρε το μάτι μου στο φβ ότι χτες έστειλες τα προσκλητήρια. Πολύ χαλαρή είσαι όμως ρε κοπελιά. Σε θαυμάζω πραγματικά! Θα ζήσεις πολλά χρόνια με την ηρεμία που σε διακρίνει :D:D:D:D Τα ζουζούνια σου καλύτερα από ότι διάβασα. Όλα θα πάνε καλά.

Μαρίνα τι τυχερή που είδες το Τρίτο Στεφάνι :P:p:p Μου αρέσει πάρα πολύ και όταν έδειχνε το σήριαλ δεν έχανα επεισόδιο. Από κάποια στιγμή και μετά είχα αγοράσει το βιβλίο να το διαβάσω γιατί δεν άντεχα να περιμένω. Παίζει και στο θεατρικό η Μεντή; Πολύ καλή είναι.

Πετρούλα γυμναστήριο ο Αναστάσης; Μπράβο! Πολύ καλό πρόγραμμα αυτό. Του Δήμου είναι; Λοιπόν και ο δικός μας παιδικός φέτος θα παίρνει τα ζουζούνια μας δυο φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και η Αλεξάνδρα έχει εκστασιαστεί!!! :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα ,καλημέρα.

Μαράκι μου γλυκό να σας ζήσει ο νεοφώτιστος. Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του και εσείς να είστε γεροί να καμαρώνετε τα παιδάκια σας, να ευχηθώ και στους νονούς να είναι πάντα άξιοι και ότι καλύτερο.

Εμείς είμαστε καλά λέω , περάσαμε ένα καταπληκτικό ΣΚ γεμάτο εντάσεις σασπένς και ίντριγκες (τα γράφω όλα αυτά για να δει η ΠανΜαρ ότι πλέον τα γραφι(κι)κα ΣΚ έλαβαν τέλος) αλλά δόξα το θεό τα ξεπεράσαμε. Γενικά αυτός ο μήνας δεν μας πολυπηγαίνει αφού και πέρσι πάλι Οκτώβρη μήνα τρέχαμε με θέματα υγείας.

Τα δικά σας διαβάζω νέα είναι όλα καλά και πολύ χαίρομαι που περάσατε έτσι όμορφα. Πολύ ενδιαφέρον οι νέες σας δραστηριότητες Πετρούλα μου εμείς πάλι όταν επιστρέφω από τη δουλειά δεν θέλει να ξεκολλήσει από το σπίτι ο μεγάλος μου, γίνεται μάχη για να πάμε έστω και για έναν περίπατο. Νομίζω φοβάται ότι δεν ασχοληθούμε το ίδιο όσο όταν είμαστε μόνοι στο σπίτι και γενικά τις εξόδους τις αποφεύγουμε, από τώρα κατσικωθήκαμε μέσα και περιμένουμε να χειμωνιάσει.

Μαρινάκι το 3ο στεφάνι το έβλεπα μανιωδώς όταν παιζότανε με τη Μεντή , μου άρεσε καταπληκτικά αυτό και η πρόβα νυφικού, γενικά ότι είχε σχέση με γάμο ήμουνα fun και καλά έκανες και μας το προτείνεις γιατί σίγουρα θα μας αρέσει , τώρα για την ΠανΜαρ να βρούμε καμιά παράσταση με βρικόλακες γιατί απ’ότι διάβασα εκεί κλίνει περισσότερο. J

Ιωάννα άντε 4 και σήμερα και μην ανησυχείς μέχρι τη βάπτιση τα ζουζούνια θα είναι σούπερ και τα δύο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εδώ!!!!

Κικήηηηηη! Εμφανίστηκες! Εύχομαι να είναι όλα καλά τώρα...

Δεν μας είπες, όμως, με τις μυξούλες σας, τα βηχαλάκια σας και τις γκρίνιες σας για τον παιδικό συνεχιζετε ακάθεκτοι?

Γειτονάκι μου, θα κάθεσαι σχεδόν μια βδομαδούλα? Μπράβο!!!!

Το φουστάνι σου το έφτιαξες?

"Υπάλληλε με συνείδηση", που ακόμα κι όταν απεργείς πας στην δουλειά σου, συγχαρητήρια! χαχα!

Πετρουλίνι, τις ντοματούλες μου θα τος ξεκινήσω σε λίγο... μου έπιασαν την κουβέντα "καποιες" στο φατσοβιβλίο και με καθυστέρησαν!

Αααα! Δεν σας είπα και τα νέα μας από την εφορία... Είδα κι απόειδα και τους πήρα χθες τηλέφωνο! Και μου λέει η ευγενέστατη κυρία, ότι έχει γίνει καταχώρηση της δήλωσής μας, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η εκκαθάριση... "πρέπει να κάνω κάτι?" την ρωτάω και μου λέει "όχι! απλά να περιμένετε!" χαχαχαχαχα! φέεεεετααααααα!!!!!

Φιλιά σε όλες! 'Εφυγα!!!

mrdIp3.png

Μια καλησπέρα κι από μένα!

Μόλις πήρα ένα καινούργιο κινητό, ένα Nokia, όχι τίποτα σπουδαίο, μόνο που τώρα έχω κι internet κι έχω καταπιαστεί να δω πώς μπαίνω, απογοητευση μόλις είδα την οθόνη με τη σύνδεση, τίποτα δε φαίνεται καλά... Ίσως η συσκευή που επέλεξα δεν ήταν κι η καλύτερη... Το τί άγνωστες λέξεις άκουσα από τους πωλητές που με εξυπηρέτησαν... Wi-fi, smartphone, megabyte, android κι άλλα πολλά που με έκαναν να μένω με το στόμα ανοιχτό...

Οποιαδήποτε βοήθεια από μέρους σας, όποια έχει σχετική εμπειρία, δεκτήηηηηη!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι μου αρνουμαι κατηγορηματικα να μπω στη λογικη αυτων των smartphones οποτε δεν εχω ιδεα.Ο ανδρας μου εχει τετοιο γιατι λογω δουλειαςβαζει αρχεια κτλ αλλα δε θελω να ακουσω οτιδηποτε κανει το κινητο του και ετσι δε μπορω να σε βοηθησω.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

''Μαμα , η κυρια με τις μπούκλες ήταν χτενισμενη σημερα!!! '' Το σχολιο αφορουσε τη δασκαλα.

και το πρωι

΄΄ Οταν θα ερθεις να με παρεις, παρε και το Μαρακι μαζι (την ξαδελφουλα του) γιατι το σχολειο της εχει ανεργια σημερα""

''Μαμα , η κυρια με τις μπούκλες ήταν χτενισμενη σημερα!!! '' Το σχολιο αφορουσε τη δασκαλα.

και το πρωι

΄΄ Οταν θα ερθεις να με παρεις, παρε και το Μαρακι μαζι (την ξαδελφουλα του) γιατι το σχολειο της εχει ανεργια σημερα""

Iχιχιχιχιχιχι!!! Ατάκα στην ατάκαααα!!!

ριτα μου, κι εγώ, να αναβαθμιστώ θέλω λίγο γιατί έχω μείνει πίσω κι αισθάνομαι άσχημα.........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!

γεια σου ρε Πανούλη με τα ωραία σου!

(αλήθεια, ρε Πικουλίνα, έχει γενέθλια σήμερα ο γιόκας σου? κλείνει τα τρία? άντε βρε! να τον χαίρεστε! όπως το πας, σε λίγο καιρό θα τον φτάσει η Βαρβάρα!)

Φιλάκι μου, ούτε εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο θέμα...

Είμαι πανάσχετη!!!

mrdIp3.png

χαχαχαχαχα!

γεια σου ρε Πανούλη με τα ωραία σου!

(αλήθεια, ρε Πικουλίνα, έχει γενέθλια σήμερα ο γιόκας σου? κλείνει τα τρία? άντε βρε! να τον χαίρεστε! όπως το πας, σε λίγο καιρό θα τον φτάσει η Βαρβάρα!)

Φιλάκι μου, ούτε εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο συγκεκριμένο θέμα...

Είμαι πανάσχετη!!!

Ευχαριστω Μαρακι, το Σαββατο θα ερθετε στο πάρτυ;;;

Τσουχτρα, γιαυτο και εμενα δεν μου αρεσουν οι δημιουργιες σου και δεν προκειτε να μου αρεσουν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!!

Μαρινα και Ιωαννα το πρόγραμμα δεν ειναι του δήμου, ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλία και ο ιδιοκτητης καταβαλλει καποιο μισθωμα στο δημο, στον οποίο ανηκει το γυμναστηριο..

Κατα τα αλλα Μαρινα ναι, τις ιδιες μερες και ωρες σε διπλανο κτιριο υπαρχει προγραμμα αεροβικης ενηλίκων το οποιο σκεφτομαι να ακολουθησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να αφηνω το μωρο στη μαμα μου..Και μια φορα/εβδομαδα αν το καταφερω, μου αρκει!!

Κικη μου τι καλά που συνηλθατε!!Ακομη και μες το σπιτι Κικη για να μην εχεις τη γκρινια και των 2 το χειμωνα υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις για να περασει ομορφα και κυριως ηρεμα το απόγευμα..

Φιλακι κι εγω δεν γνωριζω απο ιντερνετικη κινητη τηλεφωνια..Καλοριζικο και γρηγορα να βρεις ακρη!!!

Μαρια για πες μας, το φαγακι σου σημερα πως εγινε???

Εντωμεταξυ αν δειτε τι εχω αραδιασει εδω, θα με λυπηθειτε!!Τωρα στα γεραματα κανω χειροτεχνιες..πάω να τα μαζεψω γιατι ξυπναει ο ταρζαν!!!

Καλό απόγευμα και φιλια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρια για πες μας, το φαγακι σου σημερα πως εγινε???

δεν ξέρω! δεν έχουμε φάει ακόμα...

θα σου πω το βράδυ...

(αφού κάνει και την κριτική του ο αυστηρός πασάς μου!)

έβαλα πάντως και δυόσμο και κανέλα! χιχιχι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...