Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια πειναω και σπίτι δεν εχω τιποτα ενδιαφερον!!!!!!

Μου εχουν μεινει λιγα λαζανια αλλα εγιναν μια αποτυχία και δεν εχω ιδεα τι θα εφαγε ο αντρας μου ο οποιος μου ειπε να μην μαγειρεψω γιατι λεει οτι εκανα αυτη την εβδομαδα δεν τρωγωταν.

Εν μερει εχει δικιο γιατι δεν ειχα καθολου διαθεση μινο απο υποχρεωση μαγειρευα.

Θα σκαλισω λίγο στο massa για να τον αποζημειωσω την αλλη εβδομαδα.

Αν με αφησει η κορη μου βεβαια.

Καλά βρε εσύ πότε πάιρνεις αδεια;;Πρώτη μας το ανακοίνωσες κι ακομη δουλεύεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλίτσα μου εγώ δεν νηστευω αλλα το "κοκο" το εχουμε κοψει εδω και καιρο λογω ασθενειων .

Για τί ρε Σούλα;;;Εμας οι ασθενειες δεν μας πτοούν μονο τα καβγαδακια...

stone μου,

Μέχρι αυριο δουλευω αλλα υπαρχει ενα ενδεχομενο να ερθω και λίγο τη Δευτερα.

Μετα ξαναερχομαι στις 4 του Ιανουαρίου..

Α και οσο για το "αλλο" ο καλος μου ηταν τοσο χαλια που δεν με ενοχλησε καθολου!!!!

Δεν με πειραξε βρε καθολου, βλεπεις εμεις δεν ειμαστε πια νεοι σαν εσας και να θελουμε συνεχεια!!!(χα χα)

Καλά ξεσαλώσατε βρε!!!!!

Stone μου η επεφυκίτιδα δεν είναι τίποτα και με τις σταγόνες θα περάσει γρήγορα.

Ετσι μου είπε Εύα , σε 3 μερες θα γίνει καλά το ματακι του..Εσύ πως είσαι;;

Α και οσο για το "αλλο" ο καλος μου ηταν τοσο χαλια που δεν με ενοχλησε καθολου!!!!

Δεν με πειραξε βρε καθολου, βλεπεις εμεις δεν ειμαστε πια νεοι σαν εσας και να θελουμε συνεχεια!!!(χα χα)

Αααα ναι οτι κοβεσαι και δεν εχεις όρεξη, βέβαια ισχύει....

Αστον και εσύ τοτε Σουλίτσα μου!!!! Αν πάρουν φορα εκείνοι ξεχνούν να σταματήσουν..χαχα

Διαφημίσεις

Kαλέ κορίτσια , τι είναι αυτά που λέτε δε ντρέπεστε λιγάκι χρονιάρες μέρες.

Κοκό , τι είναι αυτό;;;;

δεν μου λέτε σοβαρά τώρα.

μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γεννήσει η γυναίκα του προϊστάμενού μου και επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος και όταν είχα γεννήσει εγώ μου είχε πάρει δωράκια , πείτε μου τι δώρο μπορώ να κάνω και να του δώσω πριν φύγουμε με άδεια Χριστουγέννων και ας μην έχει γεννήσει ή να του το δώσω αφού γεννήσει και επιστρέψουμε από την άδεια;

Σας μπέρδεψα έε;;;

μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γεννήσει η γυναίκα του προϊστάμενού μου και επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος και όταν είχα γεννήσει εγώ μου είχε πάρει δωράκια , πείτε μου τι δώρο μπορώ να κάνω και να του δώσω πριν φύγουμε με άδεια Χριστουγέννων και ας μην έχει γεννήσει ή να του το δώσω αφού γεννήσει και επιστρέψουμε από την άδεια;

Σας μπέρδεψα έε;;;

Ναι μας μπέρδεψες...Για ποιον το θες το δώρο;;Για τη μαμα ή για το μικρό..και ποσο διαθετες (περίπου)

Ξερω και εγω βρε Κικο και εγω κατι χρησιμο θα σου ελεγα αλλα τη σημερον ημερα ολοι τα εχουν παρει σχεδον ολα απο πριν..

Δεν τους ρωτας?

Ποσα θες να διαθεσεις?

Παντως αυτο το swarofski πιπιλα που πηρα για την φιλη μου να το παω αντι για λουλουδια που τα πετανε ολοι στο μαιευτηριο μου αρεσε παρααααα πολυ.

Πολυ εντυπωσιακο,ωραια συσκευασια και σχετικα οικονομικο 30 ευρω εκανε..

Απο το να επερνα μια γλαστρα..?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια τέλος το διάλειμμα..

Πάω να καθαρίσω το μπάνιο και μολις ξυπνησει ο μικρός θα πάμε στην αδερφή μου να φτιαξουμε το σπιτακι της Ρίτας μαζί με τα ανιψια μου...

όχι όχι μη φεύγετε καλέ. Λοιπόν το δώρο θα το παραδώσω στον προιστάμενό μου και θα αφορά τον ερχομό του νέου μέλους της οικογενείας του. αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να του πάρω ρουχαλάκια μιας και έχει ήδη ένα αγοράκι και θα έχει πολύ περίσσευμα.

το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 40€.

Δεν μου είπατε πότε να το δώσω όμως το δώρο;

Διαφημίσεις

Ξερω και εγω βρε Κικο και εγω κατι χρησιμο θα σου ελεγα αλλα τη σημερον ημερα ολοι τα εχουν παρει σχεδον ολα απο πριν..

Δεν τους ρωτας?

Ποσα θες να διαθεσεις?

Παντως αυτο το swarofski πιπιλα που πηρα για την φιλη μου να το παω αντι για λουλουδια που τα πετανε ολοι στο μαιευτηριο μου αρεσε παρααααα πολυ.

Πολυ εντυπωσιακο,ωραια συσκευασια και σχετικα οικονομικο 30 ευρω εκανε..

Απο το να επερνα μια γλαστρα..?

δεν έχουμε μωρέ και την οικειότητα για να ρωτήσω τι θα θέλανε αφενός και αφετέρου και να τον ρώταγα δεν υπάρχει περίπτωση να μου έλεγε.

kiko μου ,

Εγώ στη θέση σου θα εδινα το δώρο αφού γεννιοταν το μωρακι .

Ποτε δεν ξερεις τι γίνεται (φυσικα ευχομαι να πανε ολα καλα) αλλα αφου θα ξαναγυρίσεις καλύτερα να το δωσεις μετα.

Τωρα για δώρο τι να σου πω.Σίγουρα πλεον οι περισσότεροι γονεις εχουν τα παντα αλλα το δωρο το παίρνουμε για να ευχηθούμε και να δειξουμε την εκτίμηση μας οπότε ότι και να παρεις καλοδεχουμενο θα ειναι φανταζομαι.

Η ιδεα της Μαργαρίτας ειναι καλή .Φυσικά μπορεις να παρεις και κατι σε κουβερτούλα ή σετ πετσετουλες σαλιαριτσες κτλ ή και ρουχακια.

Αχ καλε εμενα η ιδεα μου ηταν καθαρα για τη μαμα τωρα για το μωρο παρε κατι απο καποιο επωνυμο καταστημα και ας πανε να το αλλαξουν αν θελουν.

Συμφωνω και εγω καλυτερα να το δωσεις μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

(ήρθα πάλι!!!)

Εγώ θα έλεγα αφου οι σχεσεις είναι τυπικές να πάρεις κτ για το μωρό και να το δώσεις μετα, όπως λένε και τα κορίτσια..Θα μου αρεσε κτ για προίκα, πχ σεντονακια, κουβερτούλα αγκαλιάς, σετ πετσετούλες (υπάρχει μεγαλη ποικιλία και σε πολύ ωραίους χρωματισμούς) και να το συνοδευσεις με μια καρτούλα ευχών..

Η Ρίτα πήρε δωρο και στην μελλουσα μαμά γιατι έχουν άλλη σχεση απ'οτι εσύ με τη γυναικα του προϊσταμενου σου,αν καταλαβα καλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...