Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μας ζήσει ο Βασιλάκης, καλοφώτιστος να είναι και να τον καμαρώνουν πάντα οι γονείς του αλλά και οι πνευματικοί του γονείς πια! Στη βάφτιση περάσαμε τέλεια, ήταν όλα υπέροχα! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαράκι για όλα και πάντα άξιοι οι νονοί, που ήταν στην πένα οικογενειακώς και με το χαμογελο συνέχεια! Η Άρμα με το σύζυγο πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι και η Ευούλα ρε κορίτσια μοντελάκι! Ο μπεμπούλης ένα ξανθό αγγελάκι τόσο ήσυχο φτού φτού! Η Μαρία μας έσβησε και τα κεράκια της με το 2 μπροστά ακόμα!!! οπότε καταλαβαίνετε ηθελε να μας σπάσει τα νεύρα και να το εμπεδώσουμε! Φάγαμε δε του σκασμού, αφού το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο και κυρίως πάααααρα πολύ (άλλο που τα πιτσιρίκια μας είχαν άλλες δουλειές και δεν καταδεχόντουσαν!), είχε έναν ανιματέρ που τα ξετρέλανε και τους μεγάλους μαζί, χορέψανε και με τον κούνελο τον Τέλη και γέλλαγαν και τα μουστάκια τους! Με αυτά και με αυτά, φύγαμε από το σπίτι στις 11 το πρωί και μαζευτήκαμε στις 5 το απόγευμα!

Μετά από καμιά ώρα αναχώρησα για το κέντρο γιατί είχα κανονίσει με κάτι φίλες να δούμε το "Τρίτο Στεφάνι", η παράσταση ξεκίνησε στις 7 και τελείωσε στις 12 παρά 20!:shock::shock::shock: Ήταν όμως υπέροχη και άξιζε με τα χίλια, δεν έκανε καθόλου κοιλιά, αν τύχει και τα καταφέρετε νομίζω θα σας αρέσει πολύ να την παρακολουθήσετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τόσο καλό καιρό έχετε;;;!!!!!! Ουφ, εδώ ψύχρες και πάνε 2 εβδομάδες πλέον από το τελευταίο μας μπάνιο...

Καλησπέρα-καλησπέρα!

Το πρωί και το βραδάκι έχει ψύχρα και χρειάζεσαι η μακρυμάνικο ή ένα ζακετάκι αλλά μέχρι εκεί. Όλη μέρα έχει ζέστη. Δεν ιδρώνεις, αλλά ζέστη. Στον ήλιο σκας. Βέβαια ξέρω ότι κάποια στιγμή θα κρυώσει απότομα αλλά για την ώρα το χαιρόμαστε. Χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό. Πέρσι τέτοια εποχή είχα ήδη φτιάξει ντουλάπες.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μετά από καμιά ώρα αναχώρησα για το κέντρο γιατί είχα κανονίσει με κάτι φίλες να δούμε το "Τρίτο Στεφάνι", η παράσταση ξεκίνησε στις 7 και τελείωσε στις 12 παρά 20!:shock::shock::shock: Ήταν όμως υπέροχη και άξιζε με τα χίλια, δεν έκανε καθόλου κοιλιά, αν τύχει και τα καταφέρετε νομίζω θα σας αρέσει πολύ να την παρακολουθήσετε!
Μπράβο Μαρινάκι, υπέροχη επιλογή!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπράβο Μαρινάκι, υπέροχη επιλογή!

[κι εσύ δηλαδή πώς ξέρεις τι θα μας αρέσει εμάς? :tongue:]

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Α ολα και ολα εχει ποιοτητα η Φιλεναδα μας!!! Μας το εχει αποδειξει αλλωστε. Μαριζα, εσυ βεβαια δεν ειδες εκεινο το βραδυ, την ποιοτητά της αλλα δεν πειραζε. Μεινε σταθερη στην αποψη σου για τη Μαρινα και μην επεηρεαζεσαι απο κανεναν!!!

Ιωαννα (joa) έρχεται η μεγαλη στιγμή ε;;; Ποσο θα ηθελα να ημουν και εγω εκει!!!

Κική που εξαφανιστηκες ωρέ;;;;;

Καλησπέρα!!!

Μαρινακι θεατρακι χτυπησες εε;Βλέπω οτι παιζει και η Μεντη και μου αρεσει πολύ σαν ηθοποιός!

Κατα τα αλλα βλέπω οτι εχουμε μπει σε χειμωνιατικους ρυθμους..Το βραδυ πλέον με ισπανικη κουβερτα και μακρυμανικες ψιλες πυτζαμες για τα παιδια, ενω εγω με μακρυμανικες καλοκαιρινες.Ανυπομονω να στρωσω και τα χαλια μου σε λίγες μερες και μετα να ασχοληθω και με τα γενεθλια μας..

Σημερα οταν ηρθα απο τη δουλεια βρηκα το γιο μου να με περιμενει για να μου πει οτι κανονισε με τους φιλους του Π. και Χρ. να πάνε το απόγευμα γυμναστηριο....:shock::shock:

Καλά ηταν απίστευτος, μου το ανακοίνωσε, μου εδωσε φιλακι και πήγε ξαπλωσε...Θα παω το απόγευμα να ρωτησω τι γινεται κι αν οντως ο Π. και ο Χρ. ειναι οι πρωτεργατες αυτης της ιστορίας και εχει παρεϊτσα θα τον γραψω κιολας...Ουτε μου ειχε περασει απο το νου οτι θα ειχαμε και τετοια φετος..Περιμενα το κολυμβητηριο απο Ιουνη και μετα, αλλα τα φιλαρακια εχουν αλλη άποψη!!

Κικη ελα να μας πεις τα νεα σας ρε κοριτσι...!!Που χαθηκες???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χαχαχα ρε Πετρούλα! Τι γυμναστήριο? Έχω κι εγώ περιέργεια να δω πού θα σε πάει το παιδί σου το απόγευμα! Να μας ενημερώσεις! Μ' αρέσει που τα κανόνισε μόνος του!

Κομπάρα πάλι βρε με ΄μένα ασχολείσαι???Όχι, πες, πες τι έχεις να μου προσάψεις για εκείνη την ημέρα που όλο την αναφέρεις, αλλά δε μας λες και τίποτα συγκεκριμένο!:tongue:

Μαρίιιι εσένα όντως δε νομίζω να σου αρέσει η παράσταση, είσαι του πιο ανατρεπτικού, στις άλλες όμως -είπα νομίζω ότι -θα αρέσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

όχι Μαριζακι, λέω να ξεκινησουμε με γραμμωση κοιλιακων και μετα να περασουμε στα βαρη και τα οργανα!!

χαχαχαχαχαχαχα! κι όπως λέμε και στο φατσοβιβλίο...

like! like! like! like!

mrdIp3.png

Μαρίιιι εσένα όντως δε νομίζω να σου αρέσει η παράσταση, είσαι του πιο ανατρεπτικού, στις άλλες όμως -είπα νομίζω ότι -θα αρέσει!

αααα! ευτυχώς που έβαλες τα πράγματα στην θέση τους!

μην πάω άδικα και χάσω και τέσσερεις ώρες...

mrdIp3.png

Τι γυμναστήριο? Έχω κι εγώ περιέργεια να δω πού θα σε πάει το παιδί σου το απόγευμα! Να μας ενημερώσεις! Μ' αρέσει που τα κανόνισε μόνος του!

χαχαχα ελα ντε???Σε πρωτη φαση θα πάω να βρω τη μαμα του ενος εκ των δυο παιδιων καθως κανονισε ο Χρ. να βρεθουμε στις 6 και μετα βλέπουμε.....Ισως καταλήξουμε σε κανεναν παιδοτοπο!!!!

Κομπάρα πάλι βρε με ΄μένα ασχολείσαι???Όχι, πες, πες τι έχεις να μου προσάψεις για εκείνη την ημέρα που όλο την αναφέρεις, αλλά δε μας λες και τίποτα συγκεκριμένο!:tongue:

Εχεις και θράσος έεεε :?::?::?::?:

Ηρθαμε!!Οι εντυπωσεις..αριστες!!Μια γυμναστρια που τυχαινει να την γνωριζω, με γνωσεις , μερακι και ευρηματικότητα!Καθησα λίγο και παρακολουθησα τα 10 πρωτα λεπτα, ο πιο γρηγορος λαγός, το πονηρο φιδακι, το ζωηρο καγκουρω, ο ταρζαν ηταν καποιες απο τις δραστηριοτητες που πρόλαβα να δω..

Στοχος σε αυτη την ηλικα εινα μεσω καποιων ασκησεων (απλών στην αρχη και πιο συνθετων στη συνεχεια, αλλοτε με μουσικη και αλλοτε χωρις) να αναπτυξουν σωματικες και συναισθηματικες δεξιοτητες..

Το κυριοτερο ειναι οτι απο τα 10 παιδακια (απο 3 έως 4,5 ετων) τα 6 ειναι συμμαθητες στο σχολειο!!Δε μπορειτε να φανταστειτε πως εκαναν μολις συναντηθηκαν!!Αγκαλιες και φιλια, λές και ειχαν να ανταμώσουν ενα χρονο!!:D:D

Ας μη πώ σε τι κατασταση βρηκα την κακομοιρα τη δασκαλα!!Αλλα μου ειπε ηταν η πρωτη φορα και καπου το "εχασε"..ενω ολα καθονταν και ακουγαν, εκεινος εκανε τρέλες, με 1-2 πιο εντονες εντολές καθοταν ευκολα κατω...Εγω νομιζω χαρηκα περισσότερο απο αυτον!!Θα σας βαλω φωτο απο κινητό στο fb..Φευγω γιατι ζητησε να ξαπλώσει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...