Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντάξει υποκλίνομαι Μαρίιιι!!! Ζωγράφισες πάλι, ευτυχώς πέταξε ένα χειροκρότημα η Πετρούλα και σταμάτησες γιατί ποιός ξέρει μέχρι πού είσαι ικανή να φτάσεις! :P

Κατά τα άλλα, Πικουλίνα όλα αυτά που σου συμβαίνουν ήταν προδιαγεγραμμένα! Θυμάσαι τις πάλαι ποτέ εποχές που συναντήσατε το παιδάκι με το βήχα στο πλοίο??? Ήρθε η ώρα που θα το αναζητάς και θα απαξιεί να κάνει παρέα η μύξα του μαζί σας!

Κορίτσια μου, ζωγραφίζετε πάλι σήμερα, μέχρι κι η maeleni δεν άντεξε κι έκανε επανεμφάνιση. Τί μανδραγόρας ήταν αυτός!!!!!!!!!! Τί γέλιο! πανμαρ, άξια-άξια!!!! Έχεις σκεφτεί να κάνεις το συγγραφικό σου ντεμπούτο; Θα το φας τον Τριβιζά σου λέω!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άρμα τι το ταίζεις καλέ το παιδί και παραμεγάλωσε και δεν του χωράνε τα βαφτιστικά?:tongue: Τελικά ρολόι??? Ε όχι μετά από όσα βλέπαμε!

Ισχύει Μαριζάκι η ποδηλατάδα, τώρα εμείς τι ώρα θα αξιωθούμε δεν ξέρω, γιατί τα βλαστάρια μου αποφάσισαν να κοιμηθούν στις 5 αφού μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι και τελικά η μικρή κοιμάται τελείως τσιτσίδι, έβγαλε την πάνα της 3 φορές, ε τα είδα όλα και την άφησα έτσι με ένα σεντονάκι! Πήγα να της ψωνίσω κανένα βρακάκι να ξεκινήσουμε επίσημα εκπαίδευση γιογιό αλλά δε βρήκα στο νούμερό της!

Φιλάκια κοριτσάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Άρμα τι το ταίζεις καλέ το παιδί και παραμεγάλωσε και δεν του χωράνε τα βαφτιστικά?:tongue: Τελικά ρολόι??? Ε όχι μετά από όσα βλέπαμε!

Αχ Μαρινα μου ειρωνικο , ητανε!!! Τεραστιο το κοστουμακι!!! Για να δουμε τι θα γινει σημερα που θα μας το μαζεψει λιγο. Μπορει να βαλουμε και την ευα μαζι μεσα στο κουστουμακι!!

Καλησπέρα! Πού είστε όλες βρε! Λοιπόν, πού είχαμε μείνει; A, ναι! Το ΠΣΚ είχε πολύ parents μπορώ να πω, μόνο ένα διάλειμμα κάναμε το Σάββατο, ε, τί θα γίνει κάθε μέρα μαζί θα είμαστε;;;!!!

Παρασκευή απόγευμα για ποδήλατο στο γνωστό στέκι, στο σχολείο, στο Μενίδι και λίγο επίσκεψη στο σπίτι της joa, επειδή είχε λίγη ψυχρούλα! Κουκλί το Βουδάκι!!! Εμείς μετά, συνεχίσαμε και πήγαμε και σπίτι της πανμαρ, είχαμε πάρει όλα τα σπίτια με τη σειρά, παίξαμε λίγο, φάγαμε και τα σουβλάκια μας και φύγαμε, ευτυχώς είχε πάει η ώρα 11 και δεν πήγαμε και σε άλλο σπίτι. Και σήμερα, τα βαφτίσια του γιού της arma! Έι, κι άλλος ξανθούλης στην παρέα, για το νεοφώτιστο μιλάω!!! Γλύκας. Του την έσπασε λίγο που έπρεπε να τον βαφτίσουν ενώ αυτός έπαιρνε τον υπνάκο του, αλλά, τέλος πάντων, χιχιχι! Στη χαιρετούρα, στο τέλος του μυστηρίου, με ρώτησε ο άντρας της arma, εσύ είσαι το filaki;;; Ναι, ναι, εγώωω!!! Χιχιχιχι!!! Κουκλίτσες κι οι μαμάδες φίλες μας, arma & pikoulini, μπράβο σας κορίτσια μου, τί συγκινητικό, από αυτό εδώ το καφέ ξεκίνησαν όλα, α-πί-στευ-το!!! Επιτέλους είδαμε από κοντά και την Εύα και τον Παναγιώτη και τη Βαρβάρα!!! Εγώ πρώτη φορά συνάντησα και τα παιδάκια της Ντίνας! Λοιπόν, πάμε τώρα για το 2ο γύρο, την άλλη εβδομάδα, στα επόμενα βαφτίσια!

Κατά τα άλλα όλα ήρεμα και καλά φίλες μου! Ασχολήθηκα λίγο και με τα χειμωνιάτικα της κόρης μου, θκατούλες έχουμε, θα πρέπει να πάμε για ψώνια...

Ααααααα, και κάτι άλλο: μπήκα Σάββατο πρωί στο gsis κι είδα τα καλά τα νέα! Έγινε η εκκαθάριση της φορολογικής μας δήλωσης κι είναι βέβαια πιστωτική! Όποιος άλλος περιμένει ας μπει να δει!!!

Και κάτι προς Deleni: Delenάκι, ξεκινάει απόψε η Αθλητική Κυριακή!!!!!! Ο δικός μου είχε πέσει σε βαθύ μαρασμό, που έχε ξεκινήσει τώρα 2 εβδομάδες το Πρωτάθλημα και πουθενά Αθλητική Κυριακή, μέχρι που έπεσε σήμερα στην TV το spotάκι με το γνωστό τραγουδάκι κι αναθαρρήσαμε λίγάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!

Για αρχη τις καλυτερες μου ευχες στον γιο της Μαριας!!να ειναι παντα γερος και τυχερος...Στεναχωρηθηκα που δεν μπορεσω να ειμαι μαζι σας στις χαρες σας....

Εμεις περασαμε ενα υπεροχο ΣΚ....δλδ ο μπεμπουλης εχει ακομη πολυ φλεμμα, ο χρηστος βηχει συνεχως αλλα μιλαμε συνεχως νυχτα μερα..ειμαστε αυπνοι 3 μερες και πανω σε ολα χθες στα βαπτισια της μικρης της φιλης μου ,κατι εφαγε ο αντρας μου και κατι τον πειραξε και κανει παρεα στην τουλαετα απο τοτε...υπεροχα!!!

Την Παρακευη ηρθαν τα κοριτσια στο σχολειο μας και καναμε ποδηλατο και αν εξαιρεσεις οτι ειχε κρυο περασαμε υπεροχα!!!ηρθαν μετα και σπιτι και δεδομενου οτι ηταν τοσα παιδακια σε τοσο μικρο χωρο παιξανε υπεροχα!!!να μας ξαναρθετε!!!

Παω να βγαλω το τιμιο ψωμι μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αν και καθυστερημενα Καλο μηνα!

Οπως λεει και ο γιος μου ''περασε ο Σεπτεμβρης μαμα,ηρθε ο Οκτωβρης.Ερχεται Χειμωνας''

Οποτε εκατσα κι εγω σπιτι σημερα να σουλουπωσω λιγο τις ντουλαπες γιατι καθε μερα κανουμε εναν χαμο για να δουμε τι θα φορεσουμε.

Να μας ζησει ο Βασιλακης και απο εδω!!!!

Ιωαννακι με το καλο και η δικη σας βαπτιση!!!

Περαστικα στα παιδια!

Ο Γρηγορης σημερα εχει τον τρυγο στο σχολειο και ειναι εκστασιασμενος.Μετα με τον μουστο τους θα φτιαξουν μουστοκουλουρα και μουσταλευρια.Περισυ ειχαν φτιαξει κρασι!Γενικως αυτο τον μηνα εχουν παρα πολλα happening,εκδρομες,παρελασεις και θα τσουλησει ευχαριστα πιστευω.

Καλη εβδομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρααααα!

Το πως περάσαμε το Π-Σ-Κ μας λίγο πολύ το είπαν τα κορίτσια...

Εμείς το Σάββατο πήγαμε και στο εργαστήριο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... (αν είχα δώσει χρήματα για την συμμετοχή θα έκραζα!!!!)

Μετά όλη την υπόλοιπη μέρα μείναμε στην μαμά μου, κοιμηθήκαμε κι εκεί, οπότε κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να βγω το σαββατόβραδο για ένα κρασάκι μαζί με την κουμπαρούλα μου...

Γειτονάκι μου, περαστικά σε όοολα τα αρσενικά του σπιτιού σου!

Φαντάζομαι εσύ είσαι έτοιμη για την δική σας βάφτιση...

Ρίτα, καλά ξεμπερδέματα με τις ντουλάπες σου!

Εγώ της Σοφίας τα έχω έτοιμα, για τα δικά μας δεν αγχώνομαι... σιγά σιγά και σταδιακά γίνονται από μόνα τους! χαχαχα

Μια κουβερτούλα, όμως, θα την βγάλω πια για το βράδυ γιατί παραδρόσισε ο καιρός!

Φιλάκι, εμάς δεν έχει γίνει ακόμα η εκκαθάριση λέει...

Άρχισε και η Αθλητική Κυριακή? Άντε! Μπράβο! Και του χρόνου!!!

Η "γραφι(κι)κή" πού είναι? Καιρό έχει να εμφανιστεί! Να μας πει τι κάνουν οι άντρες της και πώς πέρασε ακόμα ένα "γραφι(κι)κο" Σ-Κ της!

Φιλιά και καλημέρες σε όλες!

Σήμερα έχω πολλές εξωτερικές εργασίες, πληρωμές, ψώνια, μαγείρεμα... απαπαπα... κουράστηκα κιόλας!

mrdIp3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Αθηναίες. Αργία και για τα Δικαστήρια σήμερα και έτσι απόλαυσα το πρωινό με το κοριτσάκι μου. Εδώ ο καιρός κρατάει ακόμα και αν δεν με είχαν επισκεφτεί οι ''Ρώσσοι'' θα πηγαίναμε για μπάνιο. Οι δικοί μου συνεχίζουν ακόμα......

Να ευχηθώ και από εδώ να ζήσει ο Βασιλάκης. Άρμα και Πικουλίνα να τον χαίρεστε.

Joa άρρωστοι και οι τρεις άντρες σου; :(:( Περαστικά μωρέ. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είναι όλοι ο.κ. Καλά, ο καλός σου θα είναι σίγουρα, για τα παιδιά μιλάω.

Μαργαρίτα και εγώ την ντουλάπα της Αλεξάνδρας θέλω να σουλωπώσω το απόγευμα. Να φυλάξω δηλαδή τα πολύ καλοκαιρινά και να δω και τι ανάγκες έχουμε ακόμα.

Και εμείς περάσαμε ένα ωραίο ΣΚ - τριήμερο. Χτες την πήγα και για πρώτη φορά σινεμά στο Barbie - Σχολείο για Πριγκίπισσες. Τι ωραία ταινία ρε κορίτσια! Πολύ τη χάρηκα :tongue::tongue::tongue::tongue: Πριν πάμε της έκανα περιγραφή του σινεμά και τι θα γίνει, ότι θα σβήσουν τα φώτα, θα χτυπήσει το καμπανάκι κλπ και της είπα και ότι θα πάμε ποπ -κορν και θα πιούμε χυμό. Την ώρα που φεύγαμε λοιπόν, ήταν η μαμά μου στο μπαλκόνι, μας βλέπει και ρωτάει την Αλεξάνδρα που πάμε. Η Αλεξάνδρα της απαντάει ''σινεμά'' και η μαμά μου την ξαναρωτάει αν ξέρει τι είναι το σινεμά. ''Ξέρω ρε γιαγιά, εκεί που τρώνε ποπ - κορν και πίνουν χυμό'' :tongue::tongue::tongue: Από όλη μου την περιγραφή αυτό του έμεινε του παιδιού.... ....:tongue::tongue::tongue::tongue: Της άρεσε όμως πάρα πολύ και έμεινε κατενθουσιασμένη. Τώρα με ρωτάει πότε θα ξαναπάμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εδώ ο καιρός κρατάει ακόμα και αν δεν με είχαν επισκεφτεί οι ''Ρώσσοι'' θα πηγαίναμε για μπάνιο. Οι δικοί μου συνεχίζουν ακόμα......
Τόσο καλό καιρό έχετε;;;!!!!!! Ουφ, εδώ ψύχρες και πάνε 2 εβδομάδες πλέον από το τελευταίο μας μπάνιο...

Καλησπέρα-καλησπέρα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!Καλή εβδομαδα χωρις μυξοβηχα ευχομαι!!

Εχω στρωθει για τα καλά στη γενικη, τσουκου τσουκου μεχρι το ΣΚ θα εχω τελειωσει και την κρεβατοκαρα και τη ντουλάπα μας μιας και οτι εχει να κανει με το υπολοιπο σπιτι και κυριως με τα δωματια και τα ρουχα των παιδιων τα εχω τακτοποιήσει, το τι ρουχο αφορετο βρηκα πάλι δε λέγεται!!Ευτυχως τα περισσότερα ειναι για φετος..σημερα έκανα το τελευταιο ντου με τα παιχνιδια και την καθαριοτητα τους!!

Μαρακι μου για αλλη μια φορα να σας ζησει ο νεοφωτιστος και να τον καμαρωσετε οπως αυτος επιθυμει!!!Γερός και καλότυχος!!

Πικουλινα να το χαιρεστε το βαφτιστηρι και πάντα αξιοι!!

Ιωαννα αντε και στα δικα σας τωρα και πολλά πολλά περαστικα!!Βαζε ορους να ξεμπουκωσουν τα μαναρια σου και στο συζυγο καλό κουραγιο με την αγαπητικια!!:tongue::tongue:

Πάω λίγο να αραξω γιατι πριν 10 λεπτα καθησα απο κουρτινοκρεμασματα..

Φιλακια και καλό απόγευμα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...